- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bel altından vurmak diilsu cümle sırf daha önce cute ile tartıştığınız icin yazıldı değil mi yağmur? Gerçekten hic yakıstıramadım sana.
O adam karısını seviyor ama yaptığı sadece cahillik. Yapma bunu. Insanları bel altından vurma, canını yakmış olsalar bile.
hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyo maalesef
allah çok adaletli
er geç herkese haketiğini de
kınadığını da yaşattırmadan almıyor canını...
bel altından vurmak diil
daha önce tartışmış olmakta değil
burada herkes derdine çare arıyor
bende yorum yapıyorum
bu adam herşeyi yapar derken
bir önceki bebeği istemeyip aldırıyo
şimdide annesininin gazıyla bebek istiyor
demek istediğim konu sahibinin hassasiyetini anlaması
insanların lafıyla hareket etmemesi gerektiği
konuyu saptırmayın
laf sokmak istesem kralını yapardım
Yakışmadı.hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyo maalesef
allah çok adaletli
er geç herkese haketiğini de
kınadığını da yaşattırmadan almıyor canını...
Evet Rabbim bizi cezalandırmış olabilir
gecenlerde 2 hafta önce eski bir yazıma denk geldim aradan seneler gecmıs ben baska bırsey yazmak ıcın o sayfaya gırmıs eskı yaızmı okumusum
Allahım yuregıme tas bastırma benım demısım sonrada kurtaj olmuşum
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, Bunun size bir ceza olduğunu düşünmüyorum. düşünmek istemiyorum.
bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım. 2. evliliğimin ilk ayında korunurken hamile kaldım. ve aldırdık
benimde ilk evliliğimden bir çocuğum var... Allahta biliyor neden aldırmak istediğimi....
burda çok tepki toplamıştım ama böyle olması gerekiyordu. Yaşayan bilir
bizim yaşlarımızı sizden daha büyük.. 2-3 sene sonrasına bıraktık çocuk olayını
sizin konuyu okuyunca korktum.. benimde eski hastane günlerim ilk çocuğumda çektiğim sıkıntılar hastanede gördüğüm muamelleler
daha dün gibi aklımda..... bir aklım diyor ki çocuk yapmayalım, bazen oluyor ki, eşime bir çocuk vermeliyim..
çok yorgunum böyle şeylerden..bilmiyorum nasıl olacak...
sizde daha gencsiniz biraz bekleyin kırmayın birbirinizi , eşinizin her sözünün altında ima aramayın bence...
oda çok istiyordur bir çocuğu daha olsun... hakkı onunda , bilmiyorum demesine bakmayın bunda ima aramayın çok hassas bir dönemdesiniz..
bende sızın konunuzu okumustum hakvermıstımde sanıyorum sızı anlamıstım
bende ote yandan o kadr yorgun ve o kadar bıtmıs durumdayımkı cocuk ıcın
Allahtan dılıyorumkı bu sefer daha kolay olmasını nasıp etsın
bız kadınlar bıle tüp bebek surecını anlayamıyorken bır erkek nasıl anlasın dıyorum bazen
kürtaj olayında sanki eşi değil de cute istedi iş yüzünden gibi hatırlıyorum ama şu var ki kürtajdan sonraki hamilelikler sorunlu olabiliyor
yok ya daha 1 aylık bıle evlı degıldık ben bu zaten forumda cok cok sonra paylastım ıs guc yuzunden degıl
hazır olmadıgım ıcın ıstemedım
prez. ve ertesi gun hapına ragmen olmustu o gebelık :S
buarada gecen gun resmımın altına yorum yazmıssın ıltıfat etmıssın ama bu bır teklıfse dusunelım dıyorum![]()
tüp bebeklik bir durum yok ama sebatiye abla cocuk için ugrasmak o kadar zor ve yıpratıcı bırseykı
artık kim kime baskı eıdyor bılmıyorum bıraz rahatladım okuduklarımdan sonra sorun bendeyse halledebılırım ama esım bana haksızlık yapıyorsa Allahın ısıne karısıyorsa ne dıyeıblırım ona kım garantı verebılır sana 1 tane saglıklı cocuk verecegım dıye
Allahın ısıne karısılmazkı elınden gelenı yaparsın ve beklersın
yok ya daha 1 aylık bıle evlı degıldık ben bu zaten forumda cok cok sonra paylastım ıs guc yuzunden degıl
hazır olmadıgım ıcın ıstemedım
prez. ve ertesi gun hapına ragmen olmustu o gebelık :S
buarada gecen gun resmımın altına yorum yazmıssın ıltıfat etmıssın ama bu bır teklıfse dusunelım dıyorum![]()
tüp bebeklik bir durum yok ama sebatiye abla cocuk için ugrasmak o kadar zor ve yıpratıcı bırseykı
artık kim kime baskı eıdyor bılmıyorum bıraz rahatladım okuduklarımdan sonra sorun bendeyse halledebılırım ama esım bana haksızlık yapıyorsa Allahın ısıne karısıyorsa ne dıyeıblırım ona kım garantı verebılır sana 1 tane saglıklı cocuk verecegım dıye
Allahın ısıne karısılmazkı elınden gelenı yaparsın ve beklersın
2. eş olarak alabilirim.çocuk felan da istemem.ev açmam ancak bir oda verebilirim.
Baktım bende erkeklerle olamıyorum tercıhlerımı degıstırırım
carelermı tukenır
haketmek derken bir anne vardı muhammed diye oglunu öldürtmüştü onun birde kızı var
o kızı hakediyormuda Allah onu annesının yanında tutuyor
bu konular cok hassas Allahın işini karısılmaz