Eşim...Kafam çok karışık

yaşadığın şey çok üzücü helede ikinci evliliğinde böyle bir durumlar karşılaşman ama canım bence eşinle güzel bir şkilde konuştuktan sonra herşey yoluna girer diye düşünüyorum eşinin anlayacağını düşünüyorum bence başbaşa sakin bir ortamda güzel güzel konuş canım

su cümle sırf daha önce cute ile tartıştığınız icin yazıldı değil mi yağmur? Gerçekten hic yakıstıramadım sana.

O adam karısını seviyor ama yaptığı sadece cahillik. Yapma bunu. Insanları bel altından vurma, canını yakmış olsalar bile.
bel altından vurmak diil
daha önce tartışmış olmakta değil
burada herkes derdine çare arıyor
bende yorum yapıyorum
bu adam herşeyi yapar derken
bir önceki bebeği istemeyip aldırıyo
şimdide annesininin gazıyla bebek istiyor
demek istediğim konu sahibinin hassasiyetini anlaması
insanların lafıyla hareket etmemesi gerektiği
konuyu saptırmayın
laf sokmak istesem kralını yapardım

hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyo maalesef
allah çok adaletli
er geç herkese haketiğini de
kınadığını da yaşattırmadan almıyor canını...

''Haketmek'' ağır olmuş biraz. Böyle hassas konulara daha hassas yorumlar yapalım bence, kızın zaten acısı varki buraya gelmiş bizlere danışıyor acısına acı katmanın alemi yok.

bel altından vurmak diil
daha önce tartışmış olmakta değil
burada herkes derdine çare arıyor
bende yorum yapıyorum
bu adam herşeyi yapar derken
bir önceki bebeği istemeyip aldırıyo
şimdide annesininin gazıyla bebek istiyor
demek istediğim konu sahibinin hassasiyetini anlaması
insanların lafıyla hareket etmemesi gerektiği
konuyu saptırmayın
laf sokmak istesem kralını yapardım

Bir önceki bebek iki tarafın da isteğiyle aldırıldı.
Annesinin gaz verdiğinden emin değiliz.
Ortada psikolojik sorunlar var sadece tek bildiğimiz bu.

Üzmeyelim birbirimizi, gerek yok.

hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyo maalesef
allah çok adaletli
er geç herkese haketiğini de
kınadığını da yaşattırmadan almıyor canını...
Yakışmadı.:50:
Sırf aranızda geçen tatsızlıktan ötürü böyle bel altı vurulmaz.

Evet Rabbim bizi cezalandırmış olabilir
gecenlerde 2 hafta önce eski bir yazıma denk geldim aradan seneler gecmıs ben baska bırsey yazmak ıcın o sayfaya gırmıs eskı yaızmı okumusum
Allahım yuregıme tas bastırma benım demısım sonrada kurtaj olmuşum

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, Bunun size bir ceza olduğunu düşünmüyorum. düşünmek istemiyorum.
bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım. 2. evliliğimin ilk ayında korunurken hamile kaldım. ve aldırdık
benimde ilk evliliğimden bir çocuğum var... Allahta biliyor neden aldırmak istediğimi....
burda çok tepki toplamıştım ama böyle olması gerekiyordu. Yaşayan bilir
bizim yaşlarımızı sizden daha büyük.. 2-3 sene sonrasına bıraktık çocuk olayını
sizin konuyu okuyunca korktum.. benimde eski hastane günlerim ilk çocuğumda çektiğim sıkıntılar hastanede gördüğüm muamelleler
daha dün gibi aklımda..... bir aklım diyor ki çocuk yapmayalım, bazen oluyor ki, eşime bir çocuk vermeliyim..
çok yorgunum böyle şeylerden..bilmiyorum nasıl olacak...
sizde daha gencsiniz biraz bekleyin kırmayın birbirinizi , eşinizin her sözünün altında ima aramayın bence...
oda çok istiyordur bir çocuğu daha olsun... hakkı onunda , bilmiyorum demesine bakmayın bunda ima aramayın çok hassas bir dönemdesiniz..

haketmek derken bir anne vardı muhammed diye oglunu öldürtmüştü onun birde kızı var
o kızı hakediyormuda Allah onu annesının yanında tutuyor
bu konular cok hassas Allahın işini karısılmaz

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, Bunun size bir ceza olduğunu düşünmüyorum. düşünmek istemiyorum.
bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım. 2. evliliğimin ilk ayında korunurken hamile kaldım. ve aldırdık
benimde ilk evliliğimden bir çocuğum var... Allahta biliyor neden aldırmak istediğimi....
burda çok tepki toplamıştım ama böyle olması gerekiyordu. Yaşayan bilir
bizim yaşlarımızı sizden daha büyük.. 2-3 sene sonrasına bıraktık çocuk olayını
sizin konuyu okuyunca korktum.. benimde eski hastane günlerim ilk çocuğumda çektiğim sıkıntılar hastanede gördüğüm muamelleler
daha dün gibi aklımda..... bir aklım diyor ki çocuk yapmayalım, bazen oluyor ki, eşime bir çocuk vermeliyim..
çok yorgunum böyle şeylerden..bilmiyorum nasıl olacak...
sizde daha gencsiniz biraz bekleyin kırmayın birbirinizi , eşinizin her sözünün altında ima aramayın bence...
oda çok istiyordur bir çocuğu daha olsun... hakkı onunda , bilmiyorum demesine bakmayın bunda ima aramayın çok hassas bir dönemdesiniz..

bende sızın konunuzu okumustum hakvermıstımde sanıyorum sızı anlamıstım
bende ote yandan o kadr yorgun ve o kadar bıtmıs durumdayımkı cocuk ıcın
Allahtan dılıyorumkı bu sefer daha kolay olmasını nasıp etsın
bız kadınlar bıle tüp bebek surecını anlayamıyorken bır erkek nasıl anlasın dıyorum bazen

kürtaj olayında sanki eşi değil de cute istedi iş yüzünden gibi hatırlıyorum ama şu var ki kürtajdan sonraki hamilelikler sorunlu olabiliyor

bende sızın konunuzu okumustum hakvermıstımde sanıyorum sızı anlamıstım
bende ote yandan o kadr yorgun ve o kadar bıtmıs durumdayımkı cocuk ıcın
Allahtan dılıyorumkı bu sefer daha kolay olmasını nasıp etsın
bız kadınlar bıle tüp bebek surecını anlayamıyorken bır erkek nasıl anlasın dıyorum bazen

tüp bebeklik bir durum olacagını sanmıyorum neticede tüp bebek hamilelik gerçekleşmediği zaman olan bir şey

kürtaj olayında sanki eşi değil de cute istedi iş yüzünden gibi hatırlıyorum ama şu var ki kürtajdan sonraki hamilelikler sorunlu olabiliyor

yok ya daha 1 aylık bıle evlı degıldık ben bu zaten forumda cok cok sonra paylastım ıs guc yuzunden degıl
hazır olmadıgım ıcın ıstemedım
prez. ve ertesi gun hapına ragmen olmustu o gebelık :S

buarada gecen gun resmımın altına yorum yazmıssın ıltıfat etmıssın ama bu bır teklıfse dusunelım dıyorum :52:
tüp bebeklik bir durum yok ama sebatiye abla cocuk için ugrasmak o kadar zor ve yıpratıcı bırseykı

artık kim kime baskı eıdyor bılmıyorum bıraz rahatladım okuduklarımdan sonra sorun bendeyse halledebılırım ama esım bana haksızlık yapıyorsa Allahın ısıne karısıyorsa ne dıyeıblırım ona kım garantı verebılır sana 1 tane saglıklı cocuk verecegım dıye
Allahın ısıne karısılmazkı elınden gelenı yaparsın ve beklersın

yok ya daha 1 aylık bıle evlı degıldık ben bu zaten forumda cok cok sonra paylastım ıs guc yuzunden degıl

buarada gecen gun resmımın altına yorum yazmıssın ıltıfat etmıssın ama bu bır teklıfse dusunelım dıyorum :52:
tüp bebeklik bir durum yok ama sebatiye abla cocuk için ugrasmak o kadar zor ve yıpratıcı bırseykı

artık kim kime baskı eıdyor bılmıyorum bıraz rahatladım okuduklarımdan sonra sorun bendeyse halledebılırım ama esım bana haksızlık yapıyorsa Allahın ısıne karısıyorsa ne dıyeıblırım ona kım garantı verebılır sana 1 tane saglıklı cocuk verecegım dıye

bence eşini idare edebilirsin erkekler pimpirikli ve vesveseli oluyorlar anca k 1,5 yıl içinde 2 çocuk bünyeye zarar.bence biraz hem kafanı hem vucudunu rahatlat.ayrıca hamileliğin sırasında çalışmadıgın için maddi sorunlar yaşadın.biraz birikimin olsun.sen onları yazdıkça ben çok üzülüyordum.çocuk konusu açıldıkça kocana bunları hatırlat

2. eş olarak alabilirim.çocuk felan da istemem.ev açmam ancak bir oda verebilirim.

Daha 1,5 senelik evlisiniz. Bence aceleye gerek yok. Eşinin seni kıran sözleri, senin eşini kıran sözlerin aslında, sataşacak ve nazınızı çeken başka bir yer olmadığından, aradaki sevgiye güvendiğinizden ve ikinizin de çok hassas bir dönemden geçmesinden bence.
İkiniz de güzel şeyler istiyor fakat şu ara sınanıyorsunuz. Birazcık sabır . Olayların özünü görmelisin Cute, eşine kızma. O da üzüldü çok bebeğe bence.
Sen de aynı şekilde . Lütfen hıncınızı birbirinizden çıkarmamaya çalışın.

Son düzenleme:
Yağmur nereden biliyorsun? o adamın herşeyi yapabileceğini, Allah aşkına...

Cute için adam ailesini arkasına aldı, evlendi onunla, çocuğuna babalık ediyor, hakkaten kendi evladıymış gibi sahipleniyor.

Adamın yapmadığı şey kalmamış dimi. He evet ne yapacağı belli olmaz!

Cutecim her evlilikte sorunlar olabiliyor, En iyisi sen bilirsin, ama tekrar ediyorum, bunlar sizin taktirinizde olan şeyler asla değil. Üzülmemek gerek.
Belkide o kadar acı çekeceksin vs. Ama yinede olmayacaksa, eşin daha bağlanır sana evladına bilemessin. Yaşanılır ve görülür.

Ben kimsenin asla acıyla problemiyle yargılamam
konu sahibi arkadaşım
allah gönlüne göre versin
her evlilikte olur problemler
aşılmayacak şeyler yaşanmasın
bende yaşadım ve aştık allaha şükür
artık tip ilerledi çocuk hallolmayacak şey diil
önemli olan sevgi saygı bitmesin
gerisi gelir
erkek açısındanda düşünüyorum
sen anneliği yaşadın
elbette oda babalığı biyolojik olarak yaşamak ister
hakkında hayırlısı olsun

haketmek derken bir anne vardı muhammed diye oglunu öldürtmüştü onun birde kızı var
o kızı hakediyormuda Allah onu annesının yanında tutuyor
bu konular cok hassas Allahın işini karısılmaz

Kesinlikle öyle cute,Allah ın işi ve o sorgu sual edilmez geçenlerde hocamızın birine evlat dünyaya getirmek insanların elinde midir diye soruldu cvp da tabiki Allah dilerse olur dilemezse olmaz istediğimiz kadar plan yapalım ama Allah dilemezse olmaz yaşadıklarında senin suçun yok kesînlikle eşininde elbet hakkı bazen böle bencillikler yapabiliyoruz kendi duygularımızı ön plana koyabiliyoruz ama ben bunu atlatabileceğinizi düşünüyorum inş herşey Ege sen ve eşin için çok güzel olur canım bnm üzme kendini neler atlattın ne sorunlar çözdün ne mücadeleler yaşadın dimi bununda çaresi bulunur

Back