Eşim...Kafam çok karışık

Yazarken bile emin değilim yazsammı yazmasammı diye ama
neyse
belki bir çok kişi biliyordur da ben yazayım 2.evliliğim ilk evliliğimden tüp bebek yöntemiyle bir oğlum var bıyolojık baba ortada yok

Eşim merhametli ve iyi biri en başından beri oğlum 14 aylıktı bizi yanlız bırakmadı beraberlığımız 3 seneyi dolduracak , evlenelide henüz 1.5 sene.

Yakın zamanda 16 haftalık gebelığım plesanta priva hayatı riskim olduğundan dolayı ve bebeğin durumuda cıkmaza girdiği için sonlandırıldı ekimin sonunda , hamileyken eşim beni bazı durumlardan dolayı çok üzdü gerçekten ondan beklemeyeceğım kadar üzüldüm ve kanamalarım başladı ve öylesine boş öylesine şişirilmiş bir konuki bu konuda hala çok kızgınım daha sonra benım 2 aya yakın yatışlarım başladı tam düzeldim dediğimiz yerde dahada kötüleştim çok çok kanamalar yaşadım bunlardada eşim sanırım annesinin etkisiyle beni sucladı işte ben yatmıyormuşum zırt pırt kalkıyormuşum bunlarda beni çok üzdü

yanlış anlamayın ben geniş bir insanım bazı şeyleri önemsemem çok affedersiniz nazlı veya kaprisli biride değilim ,cahil dedikodu yapan biride değilim eşimde değil ama biz dr gidiyoruz geliyoruz zaten kendimi yeterince eksik ve sıkıntılı hissettiğim o dönemde ama sende yatmıyorsun ama sende su ıcmıyorsun dıyerek eşim zaten bana göre kanama sebeblerini yaratmışlardı birde bunları söyleyerek beni üzdü ve her doktor dönüşü ben ağla ağla eve geldim

herneyse bebek alınmadan bir gün önce artık bir öfke krizi yaşadım bütün bu olanlardan ben değil sen suclusun senin yüzünden benim sınavım değil bu oğlumun resmini işaret ederek ben sınavımı geçtim senin yüzünden bu olanlar diye eşimi hüngür hüngür ağlattım ve benden özür diledi biliyorum oda şaşkın ilk defa yakından bir hamile ile muhattap üstelik yakın iki arkadaşının eşide hamile onlar atlaya zıplaya devam ederlerken ben saclarımı toplamak için kollarımı kaldırmam bile dehset kanamalara sebeb oldu

doktor bana plesanta priva teshisi koydu ama hangi türü bilmiyorum söylemedi plesanta rahim ağzına yapışmış yani aşağı tutunmuş , 8.5 saat suni sancıyla vakumla bebeği aldılar buraya kadar zaten forumda yazdığım seylerdi

bebek alındıktan sonra eşim bana bu defteri 30 lu yaşlarımıza kadar kapattığını söyledi benimde işime gelir açıkcacı belki o kadar sürmez ama hem evlilik için hem gecmişte tam 3 sene süren tedvailerimden sonra hayatıma herkez gibi devam etmek istiyorum

ama söyleki eşim bu şeyi yaşamamı eskiden tam 3 kere gördüğüm tüp bebek tedavisine bağlıyor , daha önce sezeryan oldupuma bağlıyor ben ise tamamen onu sucluyorum öte yandan bu Allahtan diyorum onada söylüyorum

eşim bir cocuk daha doguramazsam yıkılacağını söyledi bana hatta bana kör topal cahil insanlar giib sen cocuk doguramıyormusun dedi :26:gülsemmi ağlasammı bilemedim eşim beni anlamıyor Allahın resmen ve resmen nasip etmediği canı benim yaratmamı istiyor bende haliyle insanım geçmişte bunları yaşamış biriyim bazı şeyler eski eşimle benziyor bu tamamen yatan insanın hırplanması olarak görüyorum veya rehavet bilmiyorum

bende ya olmazsa sorusunu eşime soruyorum haliyle oda bana yıkılacağını çok üzüleceğini ama bilmiyorum dediğini duyuruyor bana yani ne yani bebek olursa devam olmazsa tamam şeklinde bir ilişkide olmak istemiyorum kendimi güvende hissedemiyorum artık , eşim ise bunu tamamen gecmişte yaşadığım evlilikten dolayı bu kadar abarttıgımı dusunuyor ne o nede ben bırbırırımızn haklı oldugu seylerı goremıyoruz

eşim oğlumu seviyor bunuda dile getiriyor her zaman benim için böyle olacak ama bir tane daha diyor zoruma gidiyor eşim gecmişte yaşadığım tedavileri çektiğim fiziksel ve manen zorlukları bilmiyor bilmiyor sanki benden mucizeler bekliyor buna onun garantisini veremem ayrıca bu çok çirkin bu şekilde bir hesabın içine girilmesi Allahın gücüne gider, bunu onada söyledim geçmişte bunca sıkıntı çekmişken terkar bunla yüzleşmek zaten beni zorluyor hani gerçekten kendimi kötü hissediyorum beni sarıp sarmalamanı bekliyorum dedim , ayrıca kendimi ezik hissediyorum

sonra eşim biraz daha yola gelmiş gibi bu konuyu ben acana kadar açmayacağını ben hazırım diyene kadar konuşulmayacağını söyledi ve asla xxx(oğlumuz) la ilgili yanlış düşüncelerinin olmadığını sadece beni pes etmeye çok yakın bulduğunu söylemiş kavga etmek küsmek istemiyorum demiş bana sonrasında daha normal davrandı ve hamileyken beni üzdüğünü kabul ettiğini söyledi ama bu işin buralara gelmesidne nasıl bir etkim olabilir diyor ben herhangi bir cevap vermedim konuyu kendısı kapattı
ama bende kapanmadı , Korkuyorum bu düşünceler bana çirkin geliyor

Lütfen yorum bekliyorum

İlk gebeliğim daha önce herhangi bir tedavi ve sezaryen de olmadım ama başından beri kanamalarda başım dertte
Kanayarak öleceğimi düşündüğüm zamanlar çok oldu
Eşimle evliliğimizin başında bir sınavdan geçtik resmen
Normal evlilik hayatı yaşayamadan bunları yaşadık
Bu süreç çok zor oluyor çiftler için,insanın dengesi bozuluyor,kanıyorsun kanama için sebep arıyorsun
Ağrın oluyor sebep aranıyor
Eşimle arkadaşına yemek hazırladım diğer gün kanamam oldu diye ben demediğimi bırakmadım
Arkadaşlarım kahvaltıya geldi diğer gün ağrım oldu bu sefer o kızıp kızıp durdu
Elimde olmadan huzursuzluk çıkardım
O ise beni en anlaması gereken zamanlarda anlayamadı
Benim gibi düşünemedi
Çünkü çok gezen tozan bir adam birden eve tıkılmıştı
Boş zamanlarında spora gidiyordu
Halbuki bu ikimizin bebeğiydi ve yıllarca ben çok mu evde oturmuştum sanki?
Spora gidip beni yalnız bırakacağına her an yanımda olmalıydı ama şunu farkettim o da bocalıyordu
Yani demek istediğim gebelikte bu kanamaları yaşamak,bebeğin devamlı tehlikede olması ,annenin devamlı tehlikede olması ve bebeği kaybetmek çiftler için çoook çok büyük travma ,eşin için de
Bunu çocuğumuz olmazsa bu iş olmayacakmış indirgeme
Biraz zaman geçsin önce,azıcık soğusun konu
Geçmişteki tedavinin plas previa ile alakası yok ama sezaryen doğum yapmış olmak risk faktörüdür,ama hiçkimse de çıkıp evet bu yüzden olmuş diyemez sonuçta
Bu çok kadının başına geliyor,bak benim previa bile değil ama neden kanıyorum belirsiz şu an

Son düzenleme:
gizzemm sen doktormuydun bir arkadas sankı oyle ddi?
peki ne kadar zamandır kanıyorsun bende 2 aya yakın yattım kanamam hıc durmadı sadece 5-6 kere bacaklarımdan akana kadar cok sıddetlı oldu sureklı hastane ev serumlar damar yolları muayneler kabus gıbıydı
o ıse benım tuvalete gıtmeme bıle laf ettı zırp pırt kalkıyormusum yerımden
bak bak bak

gizzemm sen doktormuydun bir arkadas sankı oyle ddi?
peki ne kadar zamandır kanıyorsun bende 2 aya yakın yattım kanamam hıc durmadı sadece 5-6 kere bacaklarımdan akana kadar cok sıddetlı oldu sureklı hastane ev serumlar damar yolları muayneler kabus gıbıydı
o ıse benım tuvalete gıtmeme bıle laf ettı zırp pırt kalkıyormusum yerımden
bak bak bak

Evet doktorum,kelin merhemi olsa başına sürer derler ya,yatıyorum 14. Haftadan beri
Ilk kanamam 14. Haftada oldu,öyle böyle değil üstüm başım pede rağmen battı,adette böyle kanadığını bilmem
Plasanta ile rahim duvarı arası 6x3 cm ayrılma ve hematom yani kan birikmesi vardı
Ben yattım,dinlendim,azalıyor,kahverengi oluyor derken 10 gün sonra gene kırmızı kanama başladı ve bu da azaldı derken -ki kahverengi-pembe pıhtılar,adet gibi koyu akıntılar hep geliyordu- gene bir kanama başladı,işe başladığım ilk gündü
Artık gebelik büyümüştü,şiddetli kasılma ve ağrı da vardı
O gün hiç unutmuyorum oturup öleceğim galiba diye ağladım ağrım o kadar çoktu ki
Doktor hastaneye yatırmak istedi ama birşey yapılamayacağını bildiğimden yatmadım,kanama takibi yaptım,ağrım için ilaç aldım,düşürmeyi bekledim resmen :(
Neyse onu da atlattım bir hafta sonra gene çok şiddetli ağrılar,kasılmalar sabah,ağlıyorum ağrıdan,kıvranıyorum
Küveti doldurdum sıcak eşim tuttu da içine girdim,biraz rahatladım
Kendi kendimi aşağıdan muayene ettim bebek geliyor mu diye ki duyan arkadaşlarım çok güldü ama napıyım
Doktoruma gittim erken doğum geliyorum diyor,rahim ağzın direniyor dinlenmeye devam dedi
Bugün 20 hafta 6 günlüğüm
Erken doğumdan çok korkuyorum
Geçen gün bebek alışverişi için internetten barındım,hevesli hevesli anlattım eşime
Tamam bakarız,28. Hafta alırız deyince birden ağlamaya başladım
Benim bebeğim ölecek mi diye düşünüyorsun,gereksiz mi görüyorsun,neden herkes bana boşuna masraf yapıyor muamelesi yapıyor,neden herkes ona zaten ölecek muamelesi yapıyor,ölmeyecek benim bebeğim yaşayacak diye ağladım yazarken bile ağlıyorum
Ve korkarak da olsa başladım bebek alışverişine çünkü bu benim ve bebeğimin de hakkı değil mi
Neyse çok zor bir süreç
Ben bu şekilde bebeğini çok kaybeden de gördüm,bebek kaybedip diğer bebekleri mutlulukla kucağına alan da
Allah kimseye vermesin:14:

Son düzenleme:
Evet doktorum,kelin merhemi olsa başına sürer derler ya,yatıyorum 14. Haftadan beri
Ilk kanamam 14. Haftada oldu,öyle böyle değil üstüm başım pede rağmen battı,adette böyle kanadığını bilmem
Plasanta ile rahim duvarı arası 6x3 cm ayrılma ve hematom yani kan birikmesi vardı
Ben yattım,dinlendim,azalıyor,kahverengi oluyor derken 10 gün sonra gene kırmızı kanama başladı ve bu da azaldı derken -ki kahverengi-pembe pıhtılar,adet gibi koyu akıntılar hep geliyordu- gene bir kanama başladı,işe başladığım ilk gündü
O gün hiç unutmuyorum oturup öleceğim galiba diye ağladım ağrım o kadar çoktu ki
Doktor hastaneye yatırmak istedi ama birşey yapılamayacağını bildiğimden yatmadım,kanama takibi yaptım,ağrım için ilaç aldım,düşürmeyi bekledim resmen :(
Neyse onu da atlattım bir hafta sonra gene çok şiddetli ağrılar,kasılmalar sabah,ağlıyorum ağrıdan,kıvranıyorum
Kendi kendimi aşağıdan muayene ettim bebek geliyor mu diye ki duyan arkadaşlarım çok güldü ama napıyım
Doktoruma gittim erken doğum geliyorum diyor,rahim ağzın direniyor dinlenmeye devam dedi
Geçen gün bebek alışverişi için internetten barındım,hevesli hevesli anlattım eşime
Benim bebeğim ölecek mi diye düşünüyorsun,gereksiz mi görüyorsun,neden herkes bana boşuna masraf yapıyor muamelesi yapıyor,neden herkes ona zaten ölecek muamelesi yapıyor,ölmeyecek benim bebeğim yaşayacak diye ağladım yazarken bile ağlıyorum
Ve korkarak da olsa başladım bebek alışverişine çünkü bu benim ve bebeğimin de hakkı değil mi
Neyse çok zor bir süreç
Ben bu şekilde bebeğini çok kaybeden de gördüm,bebek kaybedip diğer bebekleri mutlulukla kucağına alan da

çok üzüldüm içimde hissettim agrılarını
bende 9 haftadan sonra yattım hersey guzel gıderken sanırım dıger konumuda okudun bahsettgın ped hasta bezlerı tutmayan kanamalara kadar buyudu gıttı
banyo olmak fılan soyle dursun dogru duzgun besleenmedıgımden kılo verdım halada almıs degılım o kıloları
ve bende senın gıbı sureklı esıme sarılarak ben ölücem galiba egeyi anneme verin kimseye vermeyin diye vasiyet ediyordum ve bunları o bile bile şimdi nasıl kalbimi kırıyor

inşallah senin sürecin olumlu devam eder bebek hakketten büyümüş dokelman riskin var sanırım bendede plesantada ayrısma dedıler dusuk dedıler cart dedıler curt dedıler 12 haftada plesanta teshısı koyuldu
ılk gebelıgımde boyle bısey yasamadım hatta hayatımda hıc bu kadar kanamadım bebek alındıktan sonrada kanamam devam ettı bır sure dusunkı heryerım yaraydı genital olarak kanamadan ve pedden
neyse aglama lütfen güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyo maalesef
allah çok adaletli
er geç herkese haketiğini de
kınadığını da yaşattırmadan almıyor canını...

Herkes hak ettigini yaşar sözü yaptigimiz hatalarin sonucuna katlanıriz demektir.burda bir annenin cocugunu kaybetmesi hangi hatanin bedeli olabilir ki...ne nekadar talihsiz bir yorum..insanlar bazen hak etmedikleri acilarda yasar.bebegini kaybeden isteyip bebek sahibi olamayan bir cok insan var.onlar hak etmiyor mu yani..bebegini bogamaya calisan evlatlik veren kisiler hak ettikleri icin mi anne oluyor.nasik bir mantiga sahipsiniz.sirf karsinizdaki insanin canini yakmak icin su dediginize bir bakin.ayip ya.

çok üzüldüm içimde hissettim agrılarını
bende 9 haftadan sonra yattım hersey guzel gıderken sanırım dıger konumuda okudun bahsettgın ped hasta bezlerı tutmayan kanamalara kadar buyudu gıttı
banyo olmak fılan soyle dursun dogru duzgun besleenmedıgımden kılo verdım halada almıs degılım o kıloları
ve bende senın gıbı sureklı esıme sarılarak ben ölücem galiba egeyi anneme verin kimseye vermeyin diye vasiyet ediyordum ve bunları o bile bile şimdi nasıl kalbimi kırıyor

inşallah senin sürecin olumlu devam eder bebek hakketten büyümüş dokelman riskin var sanırım bendede plesantada ayrısma dedıler dusuk dedıler cart dedıler curt dedıler 12 haftada plesanta teshısı koyuldu
ılk gebelıgımde boyle bısey yasamadım hatta hayatımda hıc bu kadar kanamadım bebek alındıktan sonrada kanamam devam ettı bır sure dusunkı heryerım yaraydı genital olarak kanamadan ve pedden
neyse aglama lütfen güzel haberlerini bekliyoruz

Evet dekolman ve erken doğum riskim var hep
Ama bu çok tekrar edecek diğer gebeliklerde diye düşünmemek lazım çünkü sonraki gebelikte olmama ihtimali çok daha yüksek,yani senin de bir sonraki gebeliğinin sağlıklı geçmesi çok daha yüksek ihtimal
Bak en son ağrılarımın çok olduğu gün akşam eve geldik doktordan
Eşim arkadaşını arıyor gel maç izleyelim diye
Benden birşey bekledikleri yok tamam ama yani ben moral olarak sıfırım
Ağrım hala var ve eşime sarılıp yatmak istiyorum
İyi dedim size iyi seyirler cnm ben yatıyorum
Gittim yattım odada dışarı bile çıkmadım
Düşüncesizliğin bu kadarı
Şöyle düşünüyorum bu zor durumlarda erkeklerin ayarı bozuluyor
Seninki aşırı kollayıcı olmuş
Benimkiyse keşke öyle olsa,doktora soruyor geçen acaba canı mı tatlı ağrısı var hep diye!!
Doktor dövmekten beter etti bunu
2 gün sarılamadım bile o kadar delirdim!
Birşey yaptığım yok evde yemek dışında yapmasam laf da etmez biliyorum ama bir kere de kızıp kalkmak yasak deseydi,bir kere ayakta görmiyim deseydi diye bekledim
Ya da gitme birkaç hafta spora benle vakit geçir darlandım çünkü
Artık umursamıyorum,demek ki herkes aynı frekansta düşünmüyor

Son düzenleme:
Herkes hak ettigini yaşar sözü yaptigimiz hatalarin sonucuna katlanıriz demektir.burda bir annenin cocugunu kaybetmesi hangi hatanin bedeli olabilir ki...ne nekadar talihsiz bir yorum..insanlar bazen hak etmedikleri acilarda yasar.bebegini kaybeden isteyip bebek sahibi olamayan bir cok insan var.onlar hak etmiyor mu yani..bebegini bogamaya calisan evlatlik veren kisiler hak ettikleri icin mi anne oluyor.nasik bir mantiga sahipsiniz.sirf karsinizdaki insanin canini yakmak icin su dediginize bir bakin.ayip ya.

Ayıp değil bu sadece günah ,Eğer bunu o duygularla yazdıysa bana yazdı ama sanırım koynundan içeri girecek birşey bu
haksız yere veya üstüne vazife olmayan şeylerde bu şekilde yorumlar yapılamaz Allah yukarıda

Neyse çok zor bir süreç

cok kötü oldum rabbim şifa versin bebeğini kucagını almayı nasip etsin inş :16::16:

Evet dekolman ve erken doğum riskim var hep
Ama bu çok tekrar edecek diğer gebeliklerde diye düşünmemek lazım çünkü sonraki gebelikte olmama ihtimali çok daha yüksek,yani senin de bir sonraki gebeliğinin sağlıklı geçmesi çok daha yüksek ihtimal
Bak en son ağrılarımın çok olduğu gün akşam eve geldik doktordan
Eşim arkadaşını arıyor gel maç izleyelim diye
Benden birşey bekledikleri yok tamam ama yani ben moral olarak sıfırım
Ağrım hala var ve eşime sarılıp yatmak istiyorum
İyi dedim size iyi seyirler cnm ben yatıyorum
Gittim yattım odada dışarı bile çıkmadım
Düşüncesizliğin bu kadarı
Şöyle düşünüyorum bu zor durumlarda erkeklerin ayarı bozuluyor
Seninki aşırı kollayıcı olmuş
Benimkiyse keşke öyle olsa,doktora soruyor geçen acaba canı mı tatlı ağrısı var hep diye!!
Doktor dövmekten beter etti bunu
2 gün sarılamadım bile o kadar delirdim!
Birşey yaptığım yok evde yemek dışında yapmasam laf da etmez biliyorum ama bir kere de kızıp kalkmak yasak deseydi,bir kere ayakta görmiyim deseydi diye bekledim
Ya da gitme birkaç hafta spora benle vakit geçir darlandım çünkü
Artık umursamıyorum,demek ki herkes aynı frekansta düşünmüyor

evet anladım söylemek istediğini
benim hiç agrım olmadı ben kanamamı hep pedden sızdıgı anda hıssettım esım benı bırakıp bır yere gıtmedı ama
soyle soylıım tuvalete gıtmısken bır balkınada 5 adım yuruyup kafamı dısarı cıkarmamada msuade etmedı
sadece hastaen ev bu kadar ve bol bol aglama

diğer eski eşim ise biraz daha rahattı beni sandalyeye asagı ındırırler arabayla gece yarısı bır yerlere cay ıcmeye gıdebılırdık doktor zaten bu kadarını yapabılırsın dıyordu ama esım olmazda olmaz
gencecik insanın haftalarca evde kalması baya zor bısey zaten sonradan teshıs kondugu ıcın bızı aldı korku sureklı tetıkte durduk uykuda kanama gecırır bayılırsam dıye neler neler ya
esım anlamıyor ben senı esıme anlatsam sana sımarık der bılıyormusun
ben agladıgımın yarısını esım gormedı ve doktor bıze acık acık kanama durumunda soka gırmesın aman hayatı rıskı var dıyordu
buna ragmen bıle zor dayanmıstır ıkı gozyasıma
erkekler ne alcak

(oğluma hamileliğimde erken dogum rıskım ve kasılmalarım vardı 36 haftada sularım gelmeye baslayınca dogurdum , plesanta priva degğildim bakın nasıl hemen gardımı alıyorum o baskaydı bu baska demek ıcın)

Son düzenleme:
Eşin yaşadıklarını hatta ailece yaşadıklarınızı unutmuş, amiyane tabirle "mahalle ağzıyla" konuşmuş sana.
Canı veren de Allah, alan da, birbirinizi suçlamayın.

Hemen hamilelik düşünme bence, vücudun dinlensin, psikolojik olarak rahatlayın yine denersiniz. Yaşlarınız daha genç.
Önemli olan bu süreçte birbirinizi kırmamanız. Bol bol dua edin, Allah hayırlısıyla kolay bir gebelik, sağlıklı bir bebek versin inşallah.

evet anladım söylemek istediğini
benim hiç agrım olmadı ben kanamamı hep pedden sızdıgı anda hıssettım esım benı bırakıp bır yere gıtmedı ama
soyle soylıım tuvalete gıtmısken bır balkınada 5 adım yuruyup kafamı dısarı cıkarmamada msuade etmedı
sadece hastaen ev bu kadar ve bol bol aglama

diğer eski eşim ise biraz daha rahattı beni sandalyeye asagı ındırırler arabayla gece yarısı bır yerlere cay ıcmeye gıdebılırdık doktor zaten bu kadarını yapabılırsın dıyordu ama esım olmazda olmaz
gencecik insanın haftalarca evde kalması baya zor bısey zaten sonradan teshıs kondugu ıcın bızı aldı korku sureklı tetıkte durduk uykuda kanama gecırır bayılırsam dıye neler neler ya
esım anlamıyor ben senı esıme anlatsam sana sımarık der bılıyormusun
ben agladıgımın yarısını esım gormedı ve doktor bıze acık acık kanama durumunda soka gırmesın aman hayatı rıskı var dıyordu
buna ragmen bıle zor dayanmıstır ıkı gozyasıma
erkekler ne alcak

(oğluma hamileliğimde erken dogum rıskım ve kasılmalarım vardı 36 haftada sularım gelmeye baslayınca dogurdum, plesanta priva degğildim bakın nasıl hemen gardımı alıyorum o baskaydı bu baska demek ıcın)

Benimki de beni dışarı çıkarmaya çalışıyordu
Hadi çıkıp yemek yiyelim,ay allahım
İçimde ona eşlik edemiyorum,onu mutlu edemiyorum,onu sıkıyorum duygusu oluşmuştu
Ama sonra bunu umursamadım napıyım , benim canım ve bendeki can mı önemli onun canının sıkılması mı ?
Eşlerimiz bu durumda tam zıt davranmış
Ama dediğim gibi bu durumda erkeklerin de ayarı şaşıyor ve kadın gibi düşünemiyorlar
Bence kendinize biraz zaman verin olay soğusun,zaman geçsin
Çünkü bu durumu gerçekten yaşamayan zor anlar
Blrgün çocuğunuz olmazsa evliliğiniz ne oluru ise şu an düşünme çünkü bence yaşanmadan ne dense boş
Ben eşim sensiz yapamam dese de
Ben çocuksuz yapamam dese de inanmam
Şunu öğrendim,insan başına gelmeden bilmiyooor

Son düzenleme:
Valla o cocuk istiyor olabilir ama bana göre en cok kadınlar istemeli erkekelre ne oluyorya
altı üstü vereceği sadece 1 adet sperm geri kalan hersey kadında bunu hesapsızca ıstemesı ayrı benım bu durumda nasıl sıkıntı yasadıgımı anlamaması ayrı bısey
zırt pırt kalkmamda tuvalete gırmem benım altıma surgu cekmek ıstedıler o kadarda degıl kac yasında ınsanım bezmı baglayacaktım onlar sussun dıye
orada olan seyler ıcın cok kızgınım ama bunlarıılk defa yasamadım daha oncede yasadım ıkı ayrı erkek aynı tavır
bu benı nasıl uzuyor

aslında sorun şu eşim herkeizn kolaylıkla yaptıgı seyı nasıl olurda benım yapamadıgımı merak edıyor hatta bana sende bır sorunmu var dedı
bende ona bebegın suyu bıtmıstı bılındıgı uzere belkıde bobreklerı yoktu belkıde senın genlerınden dıye onu sucluyorum cunku ben bu testlerı daha once cok defa yaptırdım kormozonlar rahımler yumırtalıklar rezer.kalitesi herseyi baktırdım
olduda onda sorun cıkarsa mesela genetık test yapılacak ona , benim var napayım cocuk cocuk dıye basına uşüşeyımmi o zamanmı anlar benim şuanda bana neler söylediğini ve karşısıdna nasıl hissettiğimi

Geçmişte yaşadıklarını vs. biliyorum.

Ama yukarıda altını çizdiğim yere değinmek istiyorum, eşin herhalde ilk hamile seni görmüş ki herkesin kolaylıkla çocuk doğurduğunu düşünüyor, hiç kimse çok ta rahat çocuk dünyaya getirmiyor. Bende ilk bebeğimi düşükle kaybettim, ama ikinci bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma, kolaylık zorluk değil bu nasip meselesi. Allah nasip etmemiş olmamış, bu hiç bir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor.

ayıp değil bu sadece günah ,eğer bunu o duygularla yazdıysa bana yazdı ama sanırım koynundan içeri girecek birşey bu
haksız yere veya üstüne vazife olmayan şeylerde bu şekilde yorumlar yapılamaz allah yukarıda
yaa konuyu saptırmayın benim kimseyle şahsi bir problemim yok olamazda
herkes hakettiğini yaşar derken
hakkında hayırlısı anlamında söledim
düzgün anlayın yazdığımı
laf sokmak olsa amacım
dolaylamam direk yaparım merak etmee

son kez sölüyorum
hakkında hayırlısı konu sahibi

yaa konuyu saptırmayın benim kimseyle şahsi bir problemim yok olamazda
herkes hakettiğini yaşar derken
hakkında hayırlısı anlamında söledim
düzgün anlayın yazdığımı
laf sokmak olsa amacım
dolaylamam direk yaparım merak etmee

son kez sölüyorum
hakkında hayırlısı konu sahibi
tamam teşekkür ederim

bence çocuk mevzusunu bi süre rafa kaldırın daha çok gençsiniz
hem fiziksel hem de manevi bi sürü acı çekmişsiniz çocuk nedeniyle.. kendinizi toparlamanız zaman alacaktır
arkadaşların dediği gibi bi terapiste gidin ve çocuk mevzusunu uzun süre düşünmeyin
ikiniz de tamamen hazır olunca tekrar deneyin
ilk bebeği keşke aldırmasaymışsınız ama çok yeniymişsiniz, istememişsiniz.. ya da keşke daha garantili bi şekilde korunsaymışsınız
büyük konuşmak asla istemem ama usulüne uygun korunan kimsenin hamile kalmayacağına inanıyorum (kondom ya da hap ile.. onlar da doğru şekilde kullanılmalı)
o nedenle hangi koşullarda hamile kaldınız bilemiyorum ama bebek düşünmeyen kişi gerçekten önlemini alsın

dediğim gibi vücudunuzu da ve zihninizi de dinlendirmeniz şart.. birbirinizi suçlamaya başlamışsınız çünkü
en kısa zamanda tüm sorunları aşarsınız inşallah

Cutemoon üzme kendini lütfen.
Eşinin ne kadar iyi kalpli ve merhametli olduğunu daha önceki konularından Ege'ye davranışlarını anlatmandan biliyorum.
Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek o bebek. Bunu bence o da biliyor ama işte bazen insan en yakına ediyor ne ederse.
Yaşadıkların zor şeyler. Kimi kadınların destek almadan kaldıramayacağı şeyler. Sen çok güçlü bir kadınsın.
Dilerim ki tez zamanda yuvanıza bir bebek daha gelir.

Cute bi'kere şu düşüncen yanlış bebeği en çok anne istemeli erkeğe noluyo gibi...
Sonuçta erkek olmadan anne olamaz hiç bir kadın.
Evet feci saçmalamış ama baba olmak istiyo diye kızamazsın eşine.

Düşün biz kadınlar anne olamadığımızda nasıl saçmalıyoruz, bunalımlara giriyoruz, en olmadık şeyleri bile deniyoruz yeter ki bi'çocuk bizden bi'parça olsun diye.

Eşin hepimiz gibi hayata bi'kere gelmiş ve bu hayatta bi'evladının olmasını istediği için kızamazsın ona. İllaki korkuları vardır ya baba olamazsam diye...
Tamam Ege var ama öyle ya da böyle Ege senin ve eski eşinin kanından, canından.

Eşine biraz zaman vermelisin. Nasıl kadınlar gebe kalamadıklarında bunalıma giriyosa eşler de en az okadar hassas oluyolar çocuk konusu olunca. Hemen nereye ayrılık lafını getiriyosun. Şu dünyada kaç kere düşük yapıp yavrusunu kucağına alan var. Birbirinizi aman sen çocuğu tutamadın aman bu zaten senin sınavın diye yıpratmayın daha fazla. Zaten bu kadar gerginlikte gebe kalma ihtimalinde düşük... Daha yaşınız çok genç durulun biraz, akışına bırakın hayatı.

Sen neden çocuk doğuramıyorsun nedemek ya olmuyorsa olmuyordur yaratamazsın ya aşa :47: ki ilk çocuğunu bile ne zorluklarla dünyaya getirmişsin keşke evlenmeden önce ben bu sıkıntıları bidaha çekmek istemiyorum olmuyorsa birşey yapamam ona göre evlenelim deseydin canım

Yaşadıklarınızı konularınızdan okumuştum çok üzülmüştüm ama hakkınızda hayırlısı buymuş elden ne gelirki..neden umutsuzluğa düşüyorsunuz çocuk doğuramıyacam diye üzülüyorsunuz ki tamam bu hamileliğinizde kötü bir olay yaşadınız ama hamile kalabiliyorsunuz ve sağlıcakla tamamladığınız bir hamileliğiniz sağlıklı bi evladınız var..ben çocuk doğuramıyorum düşüncesini sizde eşinizde atın bir an evvel kafanızdan çünkü bunun ispatı tatlı oğlunuz var karşınızda..daha yasınız çok genç vakti geldiğinde elbette çocuğunuz olur siz eşinizle sevginizin ve birbirinizin kıymetini bilin yeter...

Back