- 16 Haziran 2011
- 15.047
- 63.640
- 798
Kusura bakmayın ancak o zaman bunu adamla en başta konuşmalıydınız. Durum tam tersi olsa, siz adamın çocuğuyla beraber yaşadığı evine taşınmış olsaydınız ve adam sizden çocuğunun okulu için ödeme yapmanızı beklese ne derdiniz ? Ev adama ait, kira ödüyorum diye düşüneyim mi derdiniz ?Yani böyle düşünmenizde normal ama zaten okul ödemeleri şu an en büyük kalem bizim evde. Malum ev kirası yok benim evim, araç krediai yok arabam da var. Ve kızımın babasından destek alamadığımı biliyordu, birlikte hallederiz dedi her zaman. Olay biraz burda aslında harcamalarıma karışmıyo edasında istediğini al gibi.. ama zaten işine gelen de bu anladığım kadarıyla.
Şöyle baştan anlatayım, evlenirken benim kızımla yaşadığım kendi evime eşim dahil oldu, geldi yerleşti, arabasını eve tadilat yaptıralım dedi sattık, arabama ortak oldu.
Adam sattığı arabanın parasını da size ait olan evin tadilatına kullanmış.
Eşinizin arabasının şu anki piyasa değeri ne kadar ? Adam arabama ortak oldu demişsiniz ancak araba size ait sadece sizinle beraber kullanıyor adam öyle değil mi ?
Adamın arabanıza ortak olması da aynı iş yerinde çalıştığınız için işe beraber gitmeniz mi ?Çalışıyor, aynı işyerindeyiz, yani benden bi alt kademede ama öyle aman aman fark yok aramızda. Nasıl bu kadar batakta anlamıyorum.
Tüm bunlara rağmen konunuzdan insana geçen adamı beleşçi ve sizin üzerinizden geçinen biri gibi gördüğünüz. Çok üzücü.
Son düzenleme: