- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Bence tek bir şey sor ona. Farzet ki senin sperm kalitenin düşük olmasından zor hamile kalıyor olsaydım, sana bunun imasını bile yapsam beni affedebilir miydin? Senin erkekliğine ucundan biraz laf dokundursaydım beni affedebilir miydin? Cevabı ne olur merak ediyorum.
bu soruya cevap vermez sanırım yada bakar öyle
konusmadık uzun süre cocuk yapmayız dıye konustuk sadece sonra ben korunurken hamile kaldım onu aldırdık sonra bu yazın işte bir gaflet ve sonucunda ben hamile kaldım ama istemiştik onuda sonra zaten kanamalar basladı 16 haftalıkkende hayati riskim oldugundan dolayı gebelik sonladnırılmak zorunda kaldı ve bebek yasam kosullarını kaybetmıstıevlenmeden önce konuştunuz mu çocuk olayını? hemen çocuk istiyor muydu? bence ikiniz için de çok zor sana böyle baskı yaparsa zaten senin hamile kalacağın varsa stresten kalamazsın, onun da durumu zor senin oğlunu çok çok sevebilir ama asla kendi çocuğu kadar sevemez bir çocuk istemesi ve kaygılanması da çok normal. sen strese girme rahat bir hamilelelik geçireceğini hamile kalacağını düşün eşine de hak ver biraz bence aileside bıdı bıdı ediyordur bu konularda dikkatli ol.....