Aynı şeyleri yaşamışız ..inanın Allah sonra mükâfatını veriyor ümidinizi kaybetmeyin. :)
Çok yorucu olacak mı hamile kaldım devam edecek mi. Yine aynı şeyleri mi yasicaz düşüncesi insanı bitiriyor . Yalnız ben kürtaj larda hep bayiltildim sizin yasadiginiza çok üzüldüm
Üç kalp atışı alamama yaşadım. Her biri kürtaj sonrası üç ay korunma, İkinci ayına kürtajla sonuçlandı . Hamileliğimde sevinemiyorsun yine aynı şekilde olacak diye . Genetik test yaptırdim kan pıhtılaşma çıktı . Elimde test olduğu halde ikinci hamilelikte de birşey kullandirtmadilar. Kalp atışı olmadı. Üçüncü de başka doktora gittim hergun iğne haftada üç gün bebek aspirini kullandım. Gititigmizde kalp atışı oluşmuş ancak durmuş denildi.
Üçüncüden sonra perinatoloji bölümünde profesöre gittim. Doz yeterli gelmemiş dedi.hergun iğne +coraspirinle iki evladım dünyaya geldi . Tek bir soyleidig aklımda, ilk konuşmada dedi ki ben hamile kalan hastadan korkmam Allah'ın izniyle olur takmiyorsun uzulmuyorsun :) Allah'ım sizi de sevindirsin .