• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti...

Estağfurullah hiç olur mu öyle bir seyy. Aşağıdaki ifadenin onun için olduğunu anlamamıştım:)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah selametle doğar hayırlı evlat olur 🤲🤲🤲
Allah razı olsun çok teşekkür ederim o güzel kalbinizin hürmetine güzel şeyler olacak sadece az sabır 💐

Okuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık ♥️
Kuzucummm geçmiş olsun.seni anlayabiliyorum.ama şu an sana çok basit gelecek ama tünelin ucu gözüküyor. Önemli olan -gebe kalabilmen-. Bak ben dogumhanede çalışan bir ebeyim benimde iki kaybim oldu nedensiz kalp atimlari durdu. Sonrası kürtaj vs. Bende deli gibi yayınlar okudum arastirmala doktorlar.ki etrafımda bir sürü kadın dogumcu vardı tutunacak bir yol bulamadım. Çok geçmedi 3. Gebeliğimi iğne ilaçla doğurdum sonra 4. Gebelik onda da ilaç kullanmadım. Oda sağlıcakla doğdu şimdi iki tane kızım var. Genetik testi yaptır muhakkak Esin speemiyogram.versin. birde bana özelden yaz

Kuzucummm geçmiş olsun.seni anlayabiliyorum.ama şu an sana çok basit gelecek ama tünelin ucu gözüküyor. Önemli olan -gebe kalabilmen-. Bak ben dogumhanede çalışan bir ebeyim benimde iki kaybim oldu nedensiz kalp atimlari durdu. Sonrası kürtaj vs. Bende deli gibi yayınlar okudum arastirmala doktorlar.ki etrafımda bir sürü kadın dogumcu vardı tutunacak bir yol bulamadım. Çok geçmedi 3. Gebeliğimi iğne ilaçla doğurdum sonra 4. Gebelik onda da ilaç kullanmadım. Oda sağlıcakla doğdu şimdi iki tane kızım var. Genetik testi yaptır muhakkak Esin speemiyogram.versin. birde bana özelden yaz
Cook teşekkür ederim 🥰 genetik test yaptırdık temiz çıktı çok şükür. Spermiogram sperm DNA hasarı testleri yapıldı sonuçları bekliyoruz. Pıhtılasma varmış bende iğne kullanmıştım ama bilmiyorum dozu mu yetersiz geldi diye. Rahim filmi de cektirecegim bu pazartesi bakalm ne çıkacak. Ama ilk defa hormon testi verdim ve fsh 10 çıktı lh 4.95 ve prolaktin 45. Çok yüksekmis, bir Dr FSH normal dedi ama biri de yüksek yumurta rezervi azalmış veya kaliteli olmayabilir dedi. Muayene lazım dedi. Bakacağız artık ona da...

Siz nasıl acımasız vicdansız bir insansınız acaba? Burda derdimi anlattım dua istedim. Ne zorluklardan geçtiğimi yazdım. Sinanmadiginiz bir acı hakkında eleştiri yapmanız ne kadar acı ve inanın bana sizden çok daha iyi bir anne olacağıma eminim. Böyle her şeyi pat pat söyleyince dünya dünya oluyor dimi en özgüvenli sizsiniz çünkü. Ben iyi olmadığımı yazdım zaten siz nasıl bir kafa yasiyorsunuz hayret ediyorum
Ben de siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz hayret ediyorum.bu kadar rezil ve acımasız bir dünyaya insan getirmek için bu kadar çırpınmak nasıl bir zihniyet ürünüdür? Elinize ne geçeceğini düşünüyorsunuz bu kadar?.kendinize hayat amacı bulabilmek için insanları feda etmeyin.kendinize iş bulun ya bu nedir? Bu test böyle çıktı, şu film şöyle çıktı? Ne için yani? Biri daha 70,80 sene buralarda acılar içinde bomboş vakit geçirsin diye? Bu neyin motivasyonu bu kadar? O doğan çocuğun da senin gibi bir şeye takılıp kalıp ömrünü feda etse onu nasıl teselli edeceksin yani? Daha kendin başa çıkamıyorsun.koskoca insansın şu düştüğün hâle bak ya.ben doğurup vereyim sana bir tane bu nedir ya? Evet ben sınanmıyorum bu konuda.3 kere gebe kaldım 3.ünü de aldırdım.hiç de pişman değilim.4.olsa da bir daha aldırsam diye bekliyorum.hiç onun için korunup keyfimi bozamaz valla.dünya rezil bir yer.

Son düzenleme:
Ben de siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz hayret ediyorum.bu kadar rezil ve acımasız bir dünyaya insan getirmek için bu kadar çırpınmak nasıl bir zihniyet ürünüdür? Elinize ne geçeceğini düşünüyorsunuz bu kadar?.kendinize hayat amacı bulabilmek için insanları feda etmeyin.kendinize iş bulun ya bu nedir? Bu test böyle çıktı, şu film şöyle çıktı? Ne için yani? Biri daha 70,80 sene buralarda acılar içinde bomboş vakit geçirsin diye? Bu neyin motivasyonu bu kadar? O doğan çocuğun da senin gibi bir şeye takılıp kalıp ömrünü feda etse onu nasıl teselli edeceksin yani? Daha kendin başa çıkamıyorsun.koskoca insansın şu düştüğün hâle bak ya.ben doğurup vereyim sana bir tane bu nedir ya? Evet ben sınanmıyorum bu konuda.3 kere gebe kaldım 3.ünü de aldırdım.hiç de pişman değilim.4.olsa da bir daha aldırsam diye bekliyorum.hiç onun için korunup keyfimi bozamaz valla.dünya rezil bir yer.
Yine başladı. Konu sahibi bu mesajı lütfen dikkate alma B Bluegreenworld

Çok geçmiş olsun, Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah 🙏 Aynısı bizim gelinimizde vardı doktor doktor gezdiler an son bir Dr. Inceledi ve çözüm buldu ve hamile kaldı. Karnından iğne yapıyordu her gün.

Okuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık ♥️
Benim bir arkadaşım 2,5 yıl uğraştı.Pihtillasma testi yaptır demiştim,doktora ayıp olur ben bilmiyor muyum istemeyi der diye bunu talep etmemisti.İlk gebeliği bayağı geç oldu ama kimyasaldi,ikinci de düşük olmuş.Harika bir haber dedim demekki hamile kalabiliyorsun.Pihtilasma çıktı kendisinde ve ayrıca gebeliği vücudun tehdit olarak algılayıp dışarı atma durumunun olması ihtimaline karşı bunu baskılayıcı bir ilaç vermiş ve üçüncü gebeliği o ilaç ve iğnelerle sonuçlandı,şimdi de ikinci doğdu,hem de ikinciye plansız şekilde hamile kalmış.O ilacın adını özelden yazabilirim isterseniz.

Bence büyük sehirlere gidin doktora.Doguda yasamisligim var, malesef deneyimli değiller,anlamıyorlar ve yeterli ekipmanları yok.Ben dis temizliği için gitmiştim Dış Hastanesi'ne ve ağzımı calkalayacak bardak yoktu düşünün.Simdi nasıl durumlar bilmiyorum ama hala deneyimli doktorun olduğunu düşünmüyorum pek

Sen dünyanın rezil olma nedenisin !

Bu nasıl bir yorum ya,siz dogurmayin mümkünse.Once evlenin sonra dogurmayi düşünürsünüz.Bir de dövün kadını isterseniz.Anne olmak istiyor isteyecek ne alaka şimdi bu cümleler.

Çok üzücü çok gecmıs olsun bol sabırlar dılıyorum. Sadece şunu söylemek ısterım. Romatolojık rahatsızlıklar veya lupus hastalıgınız vs var mı araştırılması lazım.. Çünkü pek bilinmeyen bu hastalıklar ilaç kullanılmadığı ıcın malesef bu sekılde sonuçlanıyor. Ama bu rahatsızlıklarınız varsa hamilelikte kullanılan ılacları var yakınımdan biliyorum. Sizin perınatolojı uzmanına gozukmenız lazım... Nerde yaşıyorsunuz bilemiyorum yakınımın gittiği bir uzman var... Normal kadın doğum doktorları ne yazik kı pek anlamıyor çok sık rastlanılan birşey olmadıgı ıcın... Siz bir perınatolojı uzmanı dıger adıyla riskli gebelik uzmanı bulun derdınızı anlatın sorunu bulacaktır mutlaka... Bu arada sukredın gebe kalabılıyorsunuz bu çok onemlı... Gerisi tabı önce ALLAH'IN sonra doktorun ısı.. Demek kı arastırılacak birsey var...
Saglıkla kucagınıza almanız dileğiyle..

Üç kere gebe kalıp ucunu de aldıran sız rezıl bır insansınız asıl.. Sizin gibilerle aynı dünyada nefes almaktan utanıyorum... Sizin gibiler olduğu ıcın dünya rezıl bir yer zaten....
Bu arada o aldırdıklarınız sızın ıcınızde bi yerlerde kalmışş... Kalmış kı konu sahibine bu kadar saldırmıssınız.... Noldu babası sahip çıkmadı mı... Olsun kısmet 4 üncüye artık .. İnşallah sahip çıkar da 4 u aldırmazsınız... Burda bebek isteyenlere satasmazsınız sonra...

Tövbe estafurullah sen nasil bir zihniyete sahipsin cocuk yapip yapipda aldirmakda nedir madem aldircan niye cocuk yapiyon bu kadar acimasiz vicdansiz olmayin yaaa şaka gibi ruh hastasimisin nesin ben 7 yildir bebegim olsun diye ugrasiyom ruh hastasi kadinin biri cikiyo milletin duyguylariyla oynuyo dalga geciyo zihniyetsiz iyi halt etmis gibi birde anlatiyo yedigi b.ku Allahim boyle insanlara sen bebek yuzunu gosterme insallah

Çok üzücü çok gecmıs olsun bol sabırlar dılıyorum. Sadece şunu söylemek ısterım. Romatolojık rahatsızlıklar veya lupus hastalıgınız vs var mı araştırılması lazım.. Çünkü pek bilinmeyen bu hastalıklar ilaç kullanılmadığı ıcın malesef bu sekılde sonuçlanıyor. Ama bu rahatsızlıklarınız varsa hamilelikte kullanılan ılacları var yakınımdan biliyorum. Sizin perınatolojı uzmanına gozukmenız lazım... Nerde yaşıyorsunuz bilemiyorum yakınımın gittiği bir uzman var... Normal kadın doğum doktorları ne yazik kı pek anlamıyor çok sık rastlanılan birşey olmadıgı ıcın... Siz bir perınatolojı uzmanı dıger adıyla riskli gebelik uzmanı bulun derdınızı anlatın sorunu bulacaktır mutlaka... Bu arada sukredın gebe kalabılıyorsunuz bu çok onemlı... Gerisi tabı önce ALLAH'IN sonra doktorun ısı.. Demek kı arastırılacak birsey var...
Saglıkla kucagınıza almanız dileğiyle..
Teşekkür ederim evet haklısınız geçen sene lupus testim falan negatifti ama sınırda çıkmıştı. Ana testim negatifti.

Dünya mı rezil sen mi bilemedim. Ama bu dünya bir o kadar adil ki, o bile bile sırf keyfin için rahmine düşüpte aldırdığın bebeklerin ahı senden çıkar. Kimsenin duygularıyla oynayamazsın. Sende zaten anne olacak yürek yok bide benim cesaretimle dalga geçiyorsun.? Dünyadan bu kadar nefret ediyorsun madem git hıncını kendinden çıkar benden ne istiyorsun rahmine düşen bebeklerden ne istiyorsun? Sen zaten ne isteyeceğini şaşırmış durumdasın. Bencilsin, kendi zevkin için umursamazca bebek aldırabiliyorsun. İşte dünya rezil rezil diyorsun da kimler yüzünden bir düşün.

En kısa sürede Allah kucağınızı doldursun, sağlıkla evladınıza kavuşun inşallah. Benim bir önerim olacak, böyle konularda kısırlık ile ilgilenen doktorlara gitmek daha iyi olur ve tercihinizi üniversite ya da eğitim araştırma hastanelerinden yana kullanın. İnternette çok kaynak var okumuşsunuz da bence bu iyi bir şey

Pıhtılaşma olabilir rahimde bozukluk olabilir genetik bir probleminiz olabilir bunların hepsinin çözümü var.. genetik problemde bile tüp bebekte ayıklama yöntemi kullanıp bebek sahibi olabiliyorlar😍 Allah sizi şifalı ellerle karşılaştırsın. Doğru doktoru bulunca çözülecek bence.

Back