- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
bu olanlara biraz falza anlam yukluyorum diye dusunuyorsunuz sanırım dimi ?
bir kısımda doktor acıklasın bu durumu ona ve kapatın bu mevzuyu dıyor
acıkcası doktor bana 1 sene dedı ben esıme o sureyı daha uzun soyledim yalan söyledim ben hazır değilken toplumsal baskıdan kendımı yenıden bır tedvaı ıcınde bulmak ıstemedıgımden garantıye almak ıstedım kendımı
ve doktorla konustuk doktora esım benı sucluyor dedım oda hayır sen elınden gelenı yaptın senın mudahale edemeyecegın bıseydı bu dedı esimde bunu duydu
çok kızgınım çok öfkeliyim
Eşinin senin üzerine bu kadar gelmesinin bir sebebi olmalı.
Neden geçmişini ve çektiklerinin bile bile kaybettiğiniz bir bebek için seni üzüyor düşündürücü.
Senin fazla anlam yüklediğin doğr çünkü senin acı deneyimlerin var ve hepsi hafızanda .Bu yaşadıklarınla birlikte onlar da hortladı
geçmişinle bugün yaşadıkların karıştı.Sen daha derin acı yaşadın,bıkkınlık yaşadın.Zo rtecrübeler tabi bir kadın için.
Ama geçmişine eşin ortak değil,yanında değildi ve ne yaşadığını bilemez.Anlamasını da bekleme.
Eşin senden bir evlat sahibi olmayı gurur meselesi mi yaptı takıntı mı yaptı bilmiyorum ama birşey var kesinlikle.
Acele etmeyin hiçbirşey için çünkü evliliğinizde daha oturacak noktalar var.
Kimsenin baskısıile bebek sahibi olunmaz.Önce sen hazır olacaksın.Bunun için de senin de biraz toparlanmaya ihtiyacın var.
Eşine karşı bir savunman bir gizli duvarın var gibi.
Bu senin imtihanın derken bile geçmişin alıp gelip onun yüzüne vurmuşsun.
Bu şekilde kısır döngüde yuarlanıp gidersiniz.
Sünger çekeceksin bazı şeylere.Açıkcası 2. evliliği yapmak için biraz daha zaman vermeliymişsin gibi düşünüyorum canım darılmazsın umarım ama
zamana ihtiyacın olduğu kanaatindeyim.