• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden tamamen soğudum:(

Kusura bakmayın da, adamın ailesi oturacağınız evi düşünmek zorunda değil. Aile kaç kez evlendirsin oğlunu ilkinde çoğu aile hevesli oluyor da adamın 2. 3. evliliğinde de düğününü yapmak zorunda değil. İkiniz de çalışıyorsunuz düğün yapmak isterseniz kendiniz yapabilirsiniz. Ben erkek tarafını tutuyor gibi görünüyorum ama eş tarafından nefret ediyorum. Benim ilk evliliğim onda bile hiçbir şey yapmadılar, üstüne bizden her ay kendi kiralarını vs istediler. Siz kötü eş ailesi görmemişsiniz.

Babanız evi alırken destek olmuş ama ev sizin babanız tamamını ödememiş, o evde oturmanız kadar doğal bir şey yok, üstelik eşiniz arabasını satıp tadilat yaptırmış. Şimdi ev benim araba benim, kızımın okul parasını, tatili ödüyorum adam gözünüze fazlalık geliyor. Babanız için de kredi çekmişsiniz aile birliği içinde. Eşiniz de onı ödüyor sayılır. Onun kredisini evliyken ödedi demişsiniz. Geri kalan bütün masraflar eşinizde anladığım kadarıyla. Onlar da yeme içme, faturalar aidatlar, alışveriş, kıyafet az bir şey değil.

Fikrinin olmaması evlenmeden önce farketmediniz mi? Diğer iş arkadaşlarınız farketmiş, siz de aynı iş yerinde çalışıyorsunuz az çok biraz tanımış olmanız gerekirdi.

Kusura bakmayın ama bu uslubunuza daha fazla cevap yazmayacağım. İyi günler dilerim. Karşı görüşleri de duyayım diye geldim ama yargılamak size düşmez. Daha fazla kafanızı yormayın lütfen.

Kusura bakmayın ama bu uslubunuza daha fazla cevap yazmayacağım. İyi günler dilerim. Karşı görüşleri de duyayım diye geldim ama yargılamak size düşmez. Daha fazla kafanızı yormayın lütfen.
Benim üslubumda ne var ki? Hakaret etmedim, kötü bir şey söylemedim, yargılamadım da. Foruma konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmanız gerekir, hakaret içermediği sürece, hep haklı olduğunuzu duymak istiyorsanız arkadaşlarınıza anlatın, ki ben arkadaşlarıma bile haksızsa açıkça söylerim.

Back