Bence tek bir şey sor ona. Farzet ki senin sperm kalitenin düşük olmasından zor hamile kalıyor olsaydım, sana bunun imasını bile yapsam beni affedebilir miydin? Senin erkekliğine ucundan biraz laf dokundursaydım beni affedebilir miydin? Cevabı ne olur merak ediyorum.
konusmadık uzun süre cocuk yapmayız dıye konustuk sadece sonra ben korunurken hamile kaldım onu aldırdık sonra bu yazın işte bir gaflet ve sonucunda ben hamile kaldım ama istemiştik onuda sonra zaten kanamalar basladı 16 haftalıkkende hayati riskim oldugundan dolayı gebelik sonladnırılmak zorunda kaldı ve bebek yasam kosullarını kaybetmıstıevlenmeden önce konuştunuz mu çocuk olayını? hemen çocuk istiyor muydu? bence ikiniz için de çok zor sana böyle baskı yaparsa zaten senin hamile kalacağın varsa stresten kalamazsın, onun da durumu zor senin oğlunu çok çok sevebilir ama asla kendi çocuğu kadar sevemez bir çocuk istemesi ve kaygılanması da çok normal. sen strese girme rahat bir hamilelelik geçireceğini hamile kalacağını düşün eşine de hak ver biraz bence aileside bıdı bıdı ediyordur bu konularda dikkatli ol.....
Dertsiz dua soğuktur derler ya, ve hepimiz inan ki taşıyamayacağımızdan fazlasını yaşamıyoruz.
Benim sıkıntılarımı paylaştığım insanlar aaaa nasıl üstesinden geliyorsun diyor
Sıkıntılarını dinlediğim arkadaşlarımı da ben aynı tepkiyi veriyorum.
Her insanın gücü, altından kalkabileceği şeyler durumlar cidden farklı.
Gürültüsüz kararlı ve az konuşmayla bu durumu güzelce atlatabilirsin canım.
sevdiğin ve mutlu olduğun sürece mücadeleni bırakma
bu soruya cevap vermez sanırım yada bakar öyle
konusmadık uzun süre cocuk yapmayız dıye konustuk sadece sonra ben korunurken hamile kaldım onu aldırdık sonra bu yazın işte bir gaflet ve sonucunda ben hamile kaldım ama istemiştik onuda sonra zaten kanamalar basladı 16 haftalıkkende hayati riskim oldugundan dolayı gebelik sonladnırılmak zorunda kaldı ve bebek yasam kosullarını kaybetmıstı
sana katılıyorummm maalesefbu arada cute'm yanlış anlamanı istemiyorum zaten hassasın şu an ama içimden geçen bişeyide söylemeden edemicem ki önceki sayfalardada bi arkadaş değinmiş bu noktaya. Siz eşinle ortak bir kararla allah katında keyfi sayılacak bir nedenle bir cana kıymışsınız.
Bu allahın sana; '' senin gibi onca tedavilerle çocuk sahibi olan bir kadın, allahın kendiliğinden verdiği cana nasıl böyle kolayca kıyabilir'' deme şekli olabilir ne yazık ki.
Gerçekten eşin çok yanlış düşünüyor
madem ilkin tedaviyle oldu ikinci içinde aceleci davranmayıp sana destek olup tedavi dönemini saglıklı bir şekilde
atlatanı bekleyebilirdi
ne bu acele bebek midir evliliği evlilik yapan,,,
hiç çocugu olmayanlarınki de sevgi,onlarınkide erkek
dimi cutee erkekler tanınmıyo
bazen bu benimmi kocam diyorsun
bu adam yapmaz dı diyorsun
ama yapıyorlar ve yine sen üzülüyorsun...
Hiç kimse değişmez demiyceksin
Birde ben yeni üyeyim ama aylardır üye olmadan takip ediyorum siteyi, sizin yorumlarınızı ve yaşadıkları nizi biliyorum. .çok güçlü bi bayan siniz. .bunuda atlatirsiniz eminim. .
neyse bu konu elbet kapanıraslında bır karısıklık var sanırım sımdı 2. Bebegı bız aldırdık 3. Bebek 16 haftadayken yasadıgım sıkıntılara daha fazla vucudum tepkı veremeyecegı ıcın sonlandırıldı daha ekım sonunda
bugun mart
bu mevzular ıcın daha cok erken ben daha hayal kırıklıgımı bıle tamır edemen baska bır darbe alıyorum
ama erkekler bencıl buna cok emınım
peki eşin neden izin verdi madem bu kadar bebek bebek diye yırtınacaktıevet rabbim bizi cezalandırmış olabilir
gecenlerde 2 hafta önce eski bir yazıma denk geldim aradan seneler gecmıs ben baska bırsey yazmak ıcın o sayfaya gırmıs eskı yaızmı okumusum
allahım yuregıme tas bastırma benım demısım sonrada kurtaj olmuşum
peki eşin neden izin verdi madem bu kadar bebek bebek diye yırtınacaktı
o zman aldırmasaydınız bebeği buna müsade etemseydi
yeni mi gelmiş aklı başına
hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyo maalesefdaha cok yenı evlıydık 1 ayı bıle dolmamıstı bılemıyorum bende ıstememıstım oda
durup dusunmedık bıle
sonradan bunları yasayacapımızı bılsek yaparmıyız boyle seyler
bu adam herseyı yaapr derken? Nasıl mesela
ben kendımce bu sene degılde seneye yazın belkı hamıle kalmak ısterım dıye dusunuyordum
neyse bu konu elbet kapanır
ama sen artık temkinli ol ve hep tetikte bekle
bu adam her şeyi yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?