Eşim...Kafam çok karışık

bu soruya cevap vermez sanırım yada bakar öyle

konusmadık uzun süre cocuk yapmayız dıye konustuk sadece sonra ben korunurken hamile kaldım onu aldırdık sonra bu yazın işte bir gaflet ve sonucunda ben hamile kaldım ama istemiştik onuda sonra zaten kanamalar basladı 16 haftalıkkende hayati riskim oldugundan dolayı gebelik sonladnırılmak zorunda kaldı ve bebek yasam kosullarını kaybetmıstı

Teşekkür ederim gerçekten , bu sabahtan beri ofiste aglıyorum kimsede bişey sormuyor zaten söylemeyide düşünmüyorum ama utnaıyorum bu durumlara düştüğüm için

ben seni çok iyi anlıyorum ve haklı olduğunu düşünüyorum seninle herşeyi bilerek evlenmiş
kaldı ki önceki durumlara bağlanacaksa yaşadığın, doğumdan değil aldırdığınız bebekten olmuştur yoksa o hamileliğin sorun teşkil ederdi kesinlikle ayrıca da bir yıl içinde nasıl hortluyor eşinin çocuk isteği daha ortalama bir yıl önce ortak kararla aldırmışsınız zaten bence eşin durup düşünmeli ne istediğini
korkuların olması çok normal psikolojik destek alabilrsin ama bu eşinle beraber alınmalı bence onun da ihtiyacı var

Gerçekten eşin çok yanlış düşünüyor
madem ilkin tedaviyle oldu ikinci içinde aceleci davranmayıp sana destek olup tedavi dönemini saglıklı bir şekilde
atlatanı bekleyebilirdi
ne bu acele bebek midir evliliği evlilik yapan,,,
hiç çocugu olmayanlarınki de sevgi,onlarınkide erkek
dimi cutee erkekler tanınmıyo
bazen bu benimmi kocam diyorsun
bu adam yapmaz dı diyorsun
ama yapıyorlar ve yine sen üzülüyorsun...
Hiç kimse değişmez demiyceksin

Merhaba. .bu yaşadığınız sadece Allahatan kimsenin suçu yok, zaman geçince esinizde anliycak tir henüz taze bu yaşananlar sanırım. .boşanma fln düşünmek için acele etmeyin derim naçizane fikrim. .bende 2 sezaryan oldum alakası yok sezaryanla yaşadığıniz durumun..

bence etrafınızda ki insanlar eşini dolduruyor olabilir, senin de çocuğun olsun vs eşine söylüyorlardır yaşınızda çok genç daha 30 bile değil allah nasip ederse uzun yıllar var daha anne baba olmak için önünüzde, ama tartışma eşinle millet konuşuyorsa senin tartışman da adamı senden uzaklaştırır.ben de istiyorum bebek de geç. ne derse evet de bir süre gerçekten ona katılmasan da tamam de geç. en azından evinizde ki gerginlik geçsin bir süre sonra sakin sakin konuşursunuz.

Bu arada Cute'm yanlış anlamanı istemiyorum zaten hassasın şu an ama içimden geçen bişeyide söylemeden edemicem ki önceki sayfalardada bi arkadaş değinmiş bu noktaya. Siz eşinle ortak bir kararla Allah katında keyfi sayılacak bir nedenle bir cana kıymışsınız.

Bu Allahın sana; '' senin gibi onca tedavilerle çocuk sahibi olan bir kadın, allahın kendiliğinden verdiği cana nasıl böyle kolayca kıyabilir'' deme şekli olabilir ne yazık ki.

sana katılıyorummm maalesef

aslında bır karısıklık var sanırım sımdı 2. bebegı bız aldırdık 3. bebek 16 haftadayken yasadıgım sıkıntılara daha fazla vucudum tepkı veremeyecegı ıcın sonlandırıldı daha ekım sonunda
bugun mart
bu mevzular ıcın daha cok erken ben daha hayal kırıklıgımı bıle tamır edemen baska bır darbe alıyorum
ama erkekler bencıl buna cok emınım

Birde ben yeni üyeyim ama aylardır üye olmadan takip ediyorum siteyi, sizin yorumlarınızı ve yaşadıkları nizi biliyorum. .çok güçlü bi bayan siniz. .bunuda atlatirsiniz eminim. .

Evet Rabbim bizi cezalandırmış olabilir
gecenlerde 2 hafta önce eski bir yazıma denk geldim aradan seneler gecmıs ben baska bırsey yazmak ıcın o sayfaya gırmıs eskı yaızmı okumusum
Allahım yuregıme tas bastırma benım demısım sonrada kurtaj olmuşum

Birde ben yeni üyeyim ama aylardır üye olmadan takip ediyorum siteyi, sizin yorumlarınızı ve yaşadıkları nizi biliyorum. .çok güçlü bi bayan siniz. .bunuda atlatirsiniz eminim. .

Teşekkür ederim neler atlattım bunuda atlatırım inşallah

neyse bu konu elbet kapanır
ama sen artık temkinli ol ve hep tetikte bekle
bu adam her şeyi yapabilir

peki eşin neden izin verdi madem bu kadar bebek bebek diye yırtınacaktı
o zman aldırmasaydınız bebeği buna müsade etemseydi
yeni mi gelmiş aklı başına

peki eşin neden izin verdi madem bu kadar bebek bebek diye yırtınacaktı
o zman aldırmasaydınız bebeği buna müsade etemseydi
yeni mi gelmiş aklı başına

daha cok yenı evlıydık 1 ayı bıle dolmamıstı bılemıyorum bende ıstememıstım oda
durup dusunmedık bıle
sonradan bunları yasayacapımızı bılsek yaparmıyız boyle seyler

bu adam herseyı yaapr derken? nasıl mesela

ben kendımce bu sene degılde seneye yazın belkı hamıle kalmak ısterım dıye dusunuyordum

hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyo maalesef
allah çok adaletli
er geç herkese haketiğini de
kınadığını da yaşattırmadan almıyor canını...

cutemom

hayatta herkesin olaylar karşısında sergileyeceği tutum aynı olmaz.
acıları sen yaşadın, sen olgunlaştın. eşinin acını senin gibi hissetmesi insanın bence doğasına aykırı. yaşamayan bilemez.
çocuk konusunda Rabbim verecekse emin ol her ne olursa olsun verir, mucize denilen şeyi Rabbim mümkün kıllar hayatta.
sen yürekten iste, yaptırdığın kürtaj vs içinde gönülden af dilerse Rabbim in bağışlayacağına inanıyorum.
eşinin de bence üzerine daha fazla gidip konuşma. konuşmak bazı durumlarda çözmek yerine yarayı deşer, yıpratır. akışına bırak
sana yapılan haksızlığa Rabbim en iyi cevabı verecektir.
çocuğu olmayanda eksik değildir asla. eksik insan karaktersiz, yalancı dolancı vs gibi insandır.

Allah yuvanı da sizleride korusun canım.

Bu adam herşeyi yapabilir derken :44:

konu sahibinin zaten kafası karışık. Aklına neler getiriyorsunuz?

Cute'nin eşi onu seven bir eş. Evet karşılıklı hataları olmuş ,eşinin bencilliği olmuş ama Cute'nin de güvensizliği kararsızlığı bazı davranışları tetiklemiş.

bu adam herşeyi yapabilir diye yangına körükle gitmek değil mi bu :26:

Cute bence eşinle güzelce konuş aile terapistine gidin.Senin geçmiş ile ilgili sorunları tamamen atman gerek kafandan.Eşinle ikinize iyi gelir.

Rabbim dermansız dert vermesin.

neyse bu konu elbet kapanır
ama sen artık temkinli ol ve hep tetikte bekle
bu adam her şeyi yapabilir

Su cümle sırf daha önce cute ile tartıştığınız icin yazıldı değil mi yağmur? Gerçekten hic yakıstıramadım sana.

O adam karısını seviyor ama yaptığı sadece cahillik. Yapma bunu. İnsanları bel altından vurma, canını yakmış olsalar bile.

önceki küretaj buna sebep olmuş olabilir ve bir kere oldu diye illa tekrar mı olacak niye böyle bi düşünceye kapıldı. o zaman vücudun kabul etmemiş olabilir bunu, sen düşünüp düşünüp kafaya takma eşini de anla bebek sahibi olmak istiyor olmayınca gerilmiştir nihayetinde sen anneliği tattın onun hevesi yarım kaldı baba olucam sandı ama olamadı. birbirinizi üzmeyin sen de unut daha fazla kinlenme hayırlısı buymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…