bu olanlara biraz falza anlam yukluyorum diye dusunuyorsunuz sanırım dimi ?
bir kısımda doktor acıklasın bu durumu ona ve kapatın bu mevzuyu dıyor
acıkcası doktor bana 1 sene dedı ben esıme o sureyı daha uzun soyledim yalan söyledim ben hazır değilken toplumsal baskıdan kendımı yenıden bır tedvaı ıcınde bulmak ıstemedıgımden garantıye almak ıstedım kendımı
ve doktorla konustuk doktora esım benı sucluyor dedım oda hayır sen elınden gelenı yaptın senın mudahale edemeyecegın bıseydı bu dedı esimde bunu duydu
çok kızgınım çok öfkeliyim
donuk pudra ve elmayra size katılıyorum
nevşah fidan diye bir kadın var
doğru nefes almayı öğretiyormuş daha önce egeye hamile kaldığım tedavide aylarca yoga akupunktur noral teraip gormus cok ıyı gelmıstı bana psikolojik destekten zıyada acaba bunumu yapmalıyım
cok cabuk sallantıya kapılıyorum farkındayım
ben o sozu ona gerceken haklı bır denenden dolayı soyledım kardesı ve benı bır haylı uzmuslerdı suanda yazıp uzatmak ıstemıyorum yoksa durup dururken bu sozler karsısında bu kadar seyı buyuk konuscak kadar yureklı bır adam hungur hungur aglarmıEşinin senin üzerine bu kadar gelmesinin bir sebebi olmalı.
Neden geçmişini ve çektiklerinin bile bile kaybettiğiniz bir bebek için seni üzüyor düşündürücü.
Senin fazla anlam yüklediğin doğr çünkü senin acı deneyimlerin var ve hepsi hafızanda .Bu yaşadıklarınla birlikte onlar da hortladı
geçmişinle bugün yaşadıkların karıştı.Sen daha derin acı yaşadın,bıkkınlık yaşadın.Zo rtecrübeler tabi bir kadın için.
Ama geçmişine eşin ortak değil,yanında değildi ve ne yaşadığını bilemez.Anlamasını da bekleme.
Eşin senden bir evlat sahibi olmayı gurur meselesi mi yaptı takıntı mı yaptı bilmiyorum ama birşey var kesinlikle.
Acele etmeyin hiçbirşey için çünkü evliliğinizde daha oturacak noktalar var.
Kimsenin baskısıile bebek sahibi olunmaz.Önce sen hazır olacaksın.Bunun için de senin de biraz toparlanmaya ihtiyacın var.
Eşine karşı bir savunman bir gizli duvarın var gibi.
Bu senin imtihanın derken bile geçmişin alıp gelip onun yüzüne vurmuşsun.
Bu şekilde kısır döngüde yuarlanıp gidersiniz.
Sünger çekeceksin bazı şeylere.Açıkcası 2. evliliği yapmak için biraz daha zaman vermeliymişsin gibi düşünüyorum canım darılmazsın umarım ama
zamana ihtiyacın olduğu kanaatindeyim.
cnm benım çok uzuldum çunku ben yasadıklarını bılmıyordum o dönem aranızda degıldım bılıyosun.fakat bu kadar sorun yasadıktan sonra esının hala senı suçlaması ne ALLAH aşkına....terbıyesız....zaten hamılelıkte bebeğini kaybetmenın verdıgı acıyı yasadın sen.eşin senden çokmu yasadı sankı.sen taşıdın onu be eşinın tavrı nıye
soruna gelecek olursak tabıkı boşanmayı duşunmemelısın.ama zaten yasın genç bence bebek konusunu epey bı sure ertelemelısın.ustelık daha fazla oturmuş olur bazı şeyler.acele etme derım.ınsanların turlu turlu huyu çıkıyor malesef göruyoruz.eşinde senı anlasın bune ya hep çoçuk hep çoçuk.tabı hersey babaya kolay tum zorlukları anne cekıyo.aman dıyım acele etme ettırme
cute aslında eşine haksızlık olacağını düşünmesem 2. çocuk yapma diyeceğim.çünkü 2. çocuktan sonra hayatınızın çok iyi olacağını düşünmüyorum.kocanın kendi çocuğuna davranışını hep egeyle kıyaslayacaksın çünkü
Eğer ayırım olursa ben ayrılırım
egeye kıyamam asla
ayırım olmasada en ufak bakışından bile nem kapacaksın.çünkü sen daha hamile kalmadan bebeğini ege ile kıyaslamaya başlamıştın
aslında durup durup o bebek senın yuzunden gitti demiyor hatat böyle dese onu camdan asagı atarım
konu tamamen onun acelesı soruları koca karı gıbı bana sen cocuk doguramıyormusun dıyor ? yok canım doguramıyorum sen dogur dıyemıyorum tabı koca karı
yaşanılanları unuttu , çektiğim sıkıntıları unuttu
birilerinin ona baskı yaptıgını dusunuyorum belkı acık acık belkı degıl
aılesıde olabilir veya arkadaslarıda
sinir o luyorum
ben egeyi tam zamanında dogurdum ayrılsakta bosansakta ben egeden hıc hıc pısman olmadım cunku ıstedıgım zamanda hamıle kalmıs onu dogurmustum baskasının ıstedgıı bır zaman dılımınde degıl
alcak ya
Bence esin kendi kendine baski yapiyor... En yakin arkadaslarinin bebekleri olmuş onlari gordukce..kendi de bunu tatmak istiyor belli ki...
Bir bebegin nasil anne karninda büyüdüğünü nasil doğduğunu hepsini tatmak istiyor.. Şuan evlilikten çok baba olma duygusu agir basiyor bu yüzden ya olmazsa fikrine alismak kabullenmek istemiyor..
Olmazsa da olmaz ne yapalim demeye dili varmiyor çünkü çok istiyor...
Sende haklisin ama esinde hakli o da ikinizden olan bir bebeği kucagina almak istiyor..
senelerımı tup bebek klınıklerınde gecırdım cok terapı gordum cok aıleyle calıstım
bu kadar saplantılıb ır erkekle sohbet etmedım
hep kadınalr bu ugura saclarını supurge edıyordu
buyursun kendı yapsın madem oyle kenardan atarlanmak bır kadının ustelık sevdıgı kadının benı sevıdıgıne emınım dogurganlıgını kontrol altına almaktan soz edıyor buyursun kendı yapsın herseyı erkek olarak yapacagı tek sey bır adet sperm o kadar
arkadaslarının bebeklerı daha dogmadı hamıleleler hala ama yakında dogacaklar ısımız var benımkıyle
hayır bende uzuluyorum cunku korkuyorum benı tedırgın edıyor ben kımseye destek olacak durumda degılım ben ona anlattım gecmısı yasadıkalrımı benı nasıl yıpratır ne kadar bencıl
Sorun şu ben damızlık değilim bir çocuk daha doğuramazsam evliliğin çıkmaza sürükleneceğini düşünüyorum onun tarafından dolayı
o yüzden boşansammı diye düşnüüyorum bende canımı pazarda bulmadım bende insan evladıyım
ki bunu söylerken bile için nasıl sıkkın sonucta 2.defa ne umutlarla evlendim ve henüz evet plesanta priva benim bedenım gelişti ben cocuk doguramıyorum dıye sacma sapan butun yasantısına butun goruntusune ınsanlıgına aykırı bısey yapıyor benım eşim ya benim eşim
Ben aslında başaracağımı düşünüyorum olumsuz düşünmüyorum fakat neden böyle bir düşünce tarzı olsunki gofretcim
Allah büyük kısır değilim Allah sadece bize bunu şuanda nasip etmedi mantık bu dogru olan bu
yüzyüze uzun uzun konusmamız gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?