Eşim ilk doğum günümde yanımda değil

Gerçek mi bunlar? antalyada kal, bu ne ev arkadaşı mısınız siz, terbiyesiz!!!!
sen akıllı bir kıza benziyorsun nasıl kandın buna ?

Oooo bırak Allah aşkına, evi için verdiği kirayı faturayı laf eden adam için arkana bile bakma bence. Bir karar vermiş, evlenmişsin. Çocukluk aşkıymış, çocukluktaki gibi kalmış sanmışsın. Olmamış.
Bence sen de kendi hayatını kurmaya bak, bu adam sana koca olmamış çünkü.
Geçmiş olsun bu arada, annen bir an önce iyileşir umarım

Bir de yalnızlık bundan bin kat iyidir, sen gerçek bir ilişki yaşadığında anlayacaksın bunların ne kadar sağlıksız olduğunu... İnan bana hiç böyle bir şey değil evlilik denilen şey.. yok kirayı ben ödüyorum.. yok sen git, akıllan şu kadar gün sonra dön, yok bıdı bıdı.. ne demek bunlar, evlilik böyle bir şey değil, hem de daha altı ayda...
Hem yalnız kalmak kötü bir şey değil, elbet hayatının bir evresinde doğru dürüst bir adam da çıkar.. bu adam ise hızla uzaklaşılacak ve bir daha dönülmeyecek cinsten ne yazık ki

Ben şuraya yazayım kızlar eşi d.gününü kutlar hiç birşey yokmuş gibi devam ederler
Bide eşim 28 yaşına kadar anasının evinde yaşadı askere bile gitmedi falan filan bunlar hikaye, benimkide 28 yaşına kadar ailesiyle yaşadı askerede gitmedi hiç ayrı kalmadı ama anasının dibinde değil haftada 1 gideriz o kadar seninkinde iş yok bacım üzgünüm seni sevdiğini düşünmüyorum

Son düzenleme:
Sizin yaklaşımınızı beğendim. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. 20 gün değil 50 gün süründürmek gerekiyor. O eve geri gitmem olmaz eve gelecek beni almadı diyecek. Yine problem yaşayacağız. Dediğiniz gibi çelik gibi inada sahip olacağım artık. Gün içinde beni arıyor mesaj atıyor. Ona geri gelmeyeceğimi söylüyorum ama evliliğimin yıkılmasını istemiyorum diyor. Gün içinde ararsa sizce ne yapayım. Telefonlarına bakayım mı?

Ahhhh ahhh bir daha evlenir miyim acaba? Büyük konuşmayayım ama evleneceğimi bir daha düşünmüyorum. Çok mutlu olacağız vaatleri ile kandırıldım. Ama sonuç kocaman mutsuzluk

Bence bakmayıp küsmelisin... hem gönderiyor hem yokluyor... Bir açma o telefonları bir yaşasın seni kaybetme korkusunu.. Ben elli gün kalacağım deyip her gün açıp sohbet etsen ne olacak.. Ulaşamasın sana biraz, bak bakalım ne olacak...

Çok saçma aklıma direk başka şeyler gelir benim olsa 20 gün annene git diyor sende pekala diyorsun buda bana saçma geldi ben olsam bidaha almaya da gelme o zaman derim

Aile terapisti haftada 3 çift alıyormuş. Bizim önümüzde 400 kişi vardı hesaplayınca en iyi ihtimalle 2.5 sene de geliyordu o yüzden oradan da bir çözüm yolu bulamadık. Özele gidemiyoruz çünkü durumumuz yok. Eşimin annesine söylemiştim aile terapistine gitmek istiyoruz destek çıkar mısınız diye? O da maddi anlamda destek çıkamam dedi . Devlete gitmemizi söyledi. Devlete gittik fakat süreç epey geç ilerliyor.

bedelli nasıl olacak?

Aynen katılıyorum saçma ötesi geldi banada

bedelli nasıl olacak?
Bedelli için eşim ilk önce ailem destek çıkacak diyordu. Ama onların destek çıkmayacağını benim gibi eşim de biliyor. O yüzden bankadan kredi çekecek sanırım. Ama ben eşimin askere gitmesini istiyorum. En azından başka insanlarla yaşamasını öğrensin... Gurbet nedir bilsin... Biraz daha olgunlaşsın... Ama ailesinden bir kişi bile gitmesini istemiyor.

Bedelliye para ayrılıyorsa aile terapistine de ayrılmalı bir şekilde!
Her koşulda benim tavsiyem döneceksin ya da dönmeyeceksin, o senin kararın ama o aile terapisti randevusu alınmadan girme o eve lütfen, umarım dinlersin bu konuda beni..
Ararsa açma bir süre hatta.. gerekirse mesaj at, düşünmem gereken meseleler var bizimle ilgili, şimdi konuşmak istemiyorum, karar verince ben seni ararım diye.. bir süre geçsin - günler haftalar - sonra ara... ben çok düşündüm aile terapistine gitme meselesini halletmeden kesinlikle dönmeyeceğim de.. kalkıp gelirse de bu şartı koş, randevu alınmadan dönmeyeceğini söyle, çünkü annesi vs konusunda kendi söz verse de bir daha göndermem dese de tutmayacak sözünü çok büyük ihtimalle, belli...
Aile terapistine gitmeden dönersen hiç bir şekilde ilerleyemezsiniz.. Tamam gel gideriz değil, o randevu alınacak, sen teyit edeceksin arayıp, ancak öyle, hatta randevu günü gidersin, girersin görüşmenize, bir şekilde iptal ederse de yine dönersin ailenin yanına... kararlılığını anlamalı..
sonra da terapist yönlendirir zaten..
başka türlü çıkılmaz bu işin içinden..

Hic acmayin ama oyle bir durum ki herseyi goze alin ve asla kararinizdan dönmeyin. Kocaniz adam olana kadar asla vazgecmeyin. Guzel sozlere kanmayin. Sizi gondermesinin bedelini odetin. Oyle bir burnu surtsun ki bi daha siz istemedikce teklif dahi etmesin.

Pardonda beyfendi evde ne haltlar yiyor acba?? Hic aklina gelmiyormu?? Hic supelenmedinmim

O biletleri sakin cope atma, yarin bir gun delil olarak kullanabilirsin benden soylemesi..

Kesinlikle sizi dinleyeceğim 50 gün süründüreceğim onu zaten 50 gün içinde olan olur. Aile terapistine de nereden para buluyorsa bulsun randevuyu da alsın. Beni baba ocağına yollamayı biliyor. Sonuçlarına katlansın. Sizce aile terapistinin faydası olur mu yeni evli çiftlere? Yoksa aile terapistleri 10 yıllık çiftler gibi uzun süre birliktelik yaşamış çiftlere fayda sağlar.

Pardonda beyfendi evde ne haltlar yiyor acba?? Hic aklina gelmiyormu?? Hic supelenmedinmim
Artık onca sorun varken aklıma şüphe düşürmek istemiyorum. Ama yapıyorsa da kendine yapar eninde sonunda ortaya çıkar. Arada sırada telefon mesajlarına bakıyordum bir şey bulamıyordum ama belli olmaz bu durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…