Ne güzel bir evliliğiniz varmış maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Siz gerçekten iyi bir çift olmuşsunuz. İşte ben başkalarının ilişkilerini dinleyince anlayabiliyorum anormal ilişkimiz olduğunu. Çünkü hep kendimi suçluyorum acaba ben mi abartıyorum diye? Her ilişkide böyle problemler olur diye ? O yüzden sizlerin ilişkilerini duymam gerekiyor.Şurada takıldığın tek şey gerçekten doğum gününde yanında olmaması mi hayretler içindeyim gerçekten siz evliliği evcilik oyunu sanıyorsunuz sanırım eşinizle normal bir ilişkiniz yok gibi görünüyor eşiniz korkunç davranıyor ama sizde normal değilsiniz sizi sürekli uzağa gitmeye teşvik etse bile sizin yeni evliyken bundan şüphe duymanız gerekir bence ama siz son derece normal bir şey gibi yazmışsınız kocanizin başka bir evi başka bir eşi çıkarsa şaşırmayın hiç normal bir durum değil yaptığı.
Kendimi düşünüyorum eşimle ilk evlendiğimiz de kongreye gitmesi gerekti 4 günlüğüne beni ailemin yanına ağlayarak göndermişti ilk kez ayrılmıştık öyle hala beni yanlız ailemin yanına göndermez illa oda gelir veya işi yoğun olur gelemezse çok kısa sure giderim ben. Belki de biz anormalizdir oda olabilir
Tek derdiniz doğum günü mü? Eziklikten ölüyorsunuz! Artık adam hangi alemdeyse...Merhaba içime dert olan bir konu varNe yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
Çatlatmak?? Siz eşinizi arkadaşınızı kıskandırmak sizin tabirinizle çatlatmak sanırım çocukluk yıllarından kalma taktik.Bu sizin yaşadığınız soruna sorun katar düzeltmek istiyorsanız aile yaşantınızı kaliteli bir hal alması için ilk başta kişi kendini elden geçirip değişime hazır olmalı.Bir şeyler ters gidiyor demek ki yeni evli yada yıllara meydan okumuş evli çiftlerde bile baba evi olsun yada bir başka aile fertinin yanında eşsiz kalınması başlı başına bir sorun demek.Merhaba içime dert olan bir konu varNe yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
Merhaba içime dert olan bir konu varNe yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
Ve oğlunun beni halen sevdiğini biliyor.
İçinde bulunduğunuz duruma çok üzüldüm. Birşey anlatmak istedim.
Bir arkadaşımı istemeye gelmişlerdi, kız benim yaşadığım ilçede yaşıyor, çocuk ise İstanbul. Kız da, erkek de uzun yıllardır beraber, ikisi de çalışıyor ve gayet iyi işleri var.
Çocuğun annesi, kızın annesine, gayet iyi sevecen bir ses tonuyla, kızınız artık benim de kızımdır, ne zaman isterse onu, size göndeririz.
Bu cümleden sonra arkadasımın annesi kıyameti koparmış, ne isteme, ne nişan... ' X Hanım sen eşya, mal mı gönderiyorsun? Benim kızım ne zaman isterse, tabii gelecek, sen kimsin de benim kızımı bana gönderiyorsun! '
Ben bu konuya ilk duydugumda hem şaşırmış, hem de içten gülmüştüm. Ama kadın ne doğru demiş, bazen böyle gözdağı vermek gerekir. Herkes haddini bilsin, ona göre konuşsun.
Heee sonuç ise, kocan hadsiz, evliliği anlayamamış, karakteri olmayan bir erkekmiş. Bir erkek, eşini yanından değil 20 gün, 1 gün ayırmak istemez, sizin evliliğinizin geleceğini göremedim.