Önceki mesajim((((Kendisine kırıldığımı en azından ilk beraber doğum günüm bir sürpriz beklediğimi söyledim, belki yemeğe çıkarabilirdin dedim. Kendimi gecistirilmis hissettim dedim. Dün akşam abisi gelmişti başka şehirden. Ve otogardan beni 20:30 gibi alınca yine kayinvalidemlere gittik,orda eltimlerle biraz oturduk 22:30a kadar. Kayinvalidemin yanında eltimler kalacağı için biz eve gecebildik bu sefer (önceki konuya bakabilirsiniz bu detaylar için) kac haftanın ardından. Bugün sabah kahvaltıya yine kayinvalidemlere gittik,öğleden sonra da beraber piknik yaptık maaile. Piknik bitti bu sefer akşam tekrar kayinvalidemlere gittik,23:15'e kadar yine eşim abisi ailesiyle oturdu ve sonra evimize geçtik. Ben çok bozuğum tabi doğum günü mevzusuna ,çünkü kendimi kıymetsiz hissediyorum
eve gelince konuyu açtım, biraz hır gür çıktı. Dedi ki zaten küsüz limoniyiz,bu yolladığım çiçek bile fazla sana dedi. Normalde küsken hiç yapmam ama insanligimdan yaptım,seni gorevlendirmenin olduğu yerde iş arkadaşlarının arasında onore ettim bi de sürpriz mi yapacaktım dedi. Bugün yaptığımız pikniği yemeğe say dedi. Sorduğuma soracagima pişman oldum ,daha da kötü moralim bozuldu
)))
Yani olay fiyatı değil, sırf bir şey yaptım demek adına gecistirildigimi hissetme. Yoksa gelince dedim yüzüme karşı doğum günümü kutladığını söylemeyecek misin,kutlamayacak misin diye.. bak yemin ederim içten bir sarılış,öpücüğe bile razı olan mal taifesindenim ben.. ama ona bile kutlamadı, trip trip trip küsmüş falan filan . Ama iyi tanımama konusunda haklısınız maalesef