Eşim ilk doğum günümde yanımda değil

Gorucu usulu bir evlilik mi bu?

Sevmeden, tanimadan mi evlendiniz? Cok merak ettim.

6 aylik evlilikte, kac kere paketleyip baba evine "yolladi" sizi?
Onu çok severek evlendim. O benim çocukluk aşkımdı. Ama ben Antalya'da o İstanbul' da yaşıyordu. Yıllarca görüşememiştik yıllar sonra birbirimiz bulduk evlenmeye karar verdik. 1 sene içinde evlendik fakat 2-3 ayda bir defa görüşüyorduk. O yüzden birbirimizi iyi tanımamısız. Ben eşim için çok fedakarlık yaptım Antalya'yı cok sevıyordum. Arkadaşlarımı, ailemı herşeyımı bırakıp geldım. Çok iyi bir işim vardı patronumda beni cok sevıyordu. O cok mutlu olacagız vaatleri ile benı kandırdı. Mutlu bir evliliğim olacak dıye her seyımden vazgecerek geldım. O ise hic bir seyınden vazgecmedı. Sırf aılesı su anda oturdugumuz semtte oturuyor dıye o semtten baska hıc bır yere tasınmıyor. Gereksız yere kira verıyoruz. Sonra yetemıyorum dıyor. Bende İstanbula alısamadıgım ıcın çalısmak ıstemıyorum. Son sorunuzu da yanıtlayayım 6 ayda 3 kere paket oldum İşte durumlar böyle ...

Esinizin hastayken yaptigi davranis cok kirici. Eminim kendisi hastayken bebekler gibi bakilmak istiyordur. Bosan demek icin erken. Bence sorunlari oturup konusun, 28 yasindaki bir adam bu kadar pasif ve edilgen olamaz, olmamali. Baktiniz esiniz sorunlarini cozmek icin adim atmiyor, bir omur de boyle harcanmaz. İnsan hayat arkadasindan deger gormek ister, hastayken ilgi bekler. yarin obur gun Allah korusun daha büyük bir hastalikla karsilastiginda dusunmeden, bu adam bana bakar diyebilmelisiniz bence.

Eşiniz sizi her canı sıkıldığında babanızın evine mi yolluyor? Sizin şu an dert ettiğiniz şey doğum günü mü yoksa ben mi yanlış anlıyorum eşiniz sizi aldatıyor olabilir bilmem farkında mısınız yada sizden ayrılmayı kafaya koymuş olabilir.

Kuzum bak sorunların hepsini sen tespit etmişsin, çocukluk aşkı diye hiç bilmediğin bir yabancıyla evlenmişsin... yol yakınken çoluk çocuk yokken dön memleketine, elinde mesleğin de varmış, çalışoyormuşsun da... öyle zor derim ki boşan lafını, ama ben bu işi hiç sevmedim hayat böyle harcanacak kadar değersiz değil ki...

Ya ben bazı kadınları vallahi billahi tillahi anlamıyorum.adam seni babanın evine yolluyor , babanlar her seferinde geri gönderiyorlar yani kocanın yanına öylemi..ve bunlar olurken derdiniz doğum günü mü.afedersiniz kocanız sallamamış doğum gününü biz napak.sen bence otur bu adam bana napıyo diye düşün..offf offf valla bayılcam şimdii

Seni bu şekilde "terbiye" etmeye çalışması başlı başına yanlış. Ne demek akıllansın. Affedersin, aptal mısın, sen de akıllanacaksın. Çok onur kırıcı.
Bence doğrudan annenin evine gitme. Madem senin akıllanmaya ihtiyacın varmış o gitsin anasında kalsın, nasılsa sen yokken orada kalıyor, orada kalsın. Ver eline iki üç parça temiz kıyafet, karısı evdeyken iki gün anasının çek yatında uyusun asıl o akıllansın.
Bu sefer de sen yolla bakalım anasının evine, ne diyecek.
Annene gideceksen de...
Eğer boşamak istemiyorsan, boşayacağım diye blöf yapma. Şimdi gelmeyeceğim de sadece.
Ama benim sana samimi tavsiyem, annene gitme. Çok istiyorsa eşin gitsin evden. Orası senin evin.

6 ayda millet evinden çıkıp işe gitmek istemiyor aşkından, bu adam üç kere göndermiş

Çocuk yap canım düzelir

Şurada takıldığın tek şey gerçekten doğum gününde yanında olmaması mi hayretler içindeyim gerçekten siz evliliği evcilik oyunu sanıyorsunuz sanırım eşinizle normal bir ilişkiniz yok gibi görünüyor eşiniz korkunç davranıyor ama sizde normal değilsiniz sizi sürekli uzağa gitmeye teşvik etse bile sizin yeni evliyken bundan şüphe duymanız gerekir bence ama siz son derece normal bir şey gibi yazmışsınız kocanizin başka bir evi başka bir eşi çıkarsa şaşırmayın hiç normal bir durum değil yaptığı.
Kendimi düşünüyorum eşimle ilk evlendiğimiz de kongreye gitmesi gerekti 4 günlüğüne beni ailemin yanına ağlayarak göndermişti ilk kez ayrılmıştık öyle hala beni yanlız ailemin yanına göndermez illa oda gelir veya işi yoğun olur gelemezse çok kısa sure giderim ben. Belki de biz anormalizdir oda olabilir

Eşim iş yüzünden gitmediğini söylüyor. Ama asıl nedeni o değil ailesi yollamıyor. Bedelli çıkmasını bekliyorlar. Onun parasını da eşime ödetecekler. Maddi destek de bulunmayacaklar. Eşimin babası engelli. Engelli olduğu için adamı erkek yerine koymamışlar evin direği olarak eşimi görmüşler. Eşimin ailesi kayınvalidesi için yaşadığı için eşim hergün geniş aile olmak istiyor. Beraber yenilsin içilsin. Bende yeni evliyim bu durumu istemiyorum. Bence eşim benimle annesine arkadaş olayım diye evlendi.

Ciddi bir tavsiye mi ironi mi yaptınız?
Tabiki şaka yaptım.burda evliliği problemli arkadaşlar çocuk yapıp herşeyin düzeleceğini sanıp ,herşeyi iyice mahvettikten sonra ikinci bir çocuğu patlatıp depresyonda zirve yapıyorlarda ,onlardan olmazsın inşAllah diye yazdım...

Bak sen durumu çok güzel tespit ediyorsun zaten. Neden evlenmiş, niye böyle olmuş...
Antalya'da mutluysan dönme, böyle bir evi nasıl evin diye benimseyebilirsin ki zaten?
Eşinin kendince nedenleri olabilir ama o zaman evlenmeyecekti... Seni niye sürüklemiş böyle bir evliliğe
Hele kvnin yaklaşımı tam cehalet, gönder akıllanır ne demek !?

Bazıları gerçekten bunu tavsiye ediyor ya, ondan sordum ben de

Iliskinizle ilgili cok guzel tespitler yapmissiniz. Sorunu biliyorsunuz. Lutfen dönmeyin o eve. En azindan bir muddet. 20 gun mu dedi 50 gun donmeyin. Yalvarana yakarana tutusana kadar donmeyin. Anasi babasi sizin icin cildirana kadar donmeyin. Yapabilirsiniz bakin bu bir kirilma noktasi olur. Bundan sonra asla basiniza böyle bir sey gelmez. Ama celik gibi bir inada sahip olmaniz gerek. Acmayin telini. Donmeyin. Kafasını duvarlara vursun. Bir baska arkadas o gitsin demis. Bilmiyorum yapabilirseniz sartlar olusursa siz gonderin. Ama sonra beni eve almadi olursa sıkıntıli olabilir. Yani ikna ederseniz onu gonderin ama sonra kendi evi gelmek isterse nasil olur bilemem. Ama bu isi artik uzatmayin kesinlikle bu davranisini tekrar yapmamasi gerektiğini oyle bir gosterin ki. Kimse bi daha cesaret edemesin

Çok tuhafsın
Adam git diyo gidiyosun, süre veriyo 1 hafta kal 20 gün kal gibi , sende dinliyosun
Yürüsün gitsin 20 gün çok uzun bi süre, istemiyosa kendi annesinin evine gitsin
Sen hala işin doğumgünü kısmını düşünüyosun
Başlığı okuyunca basit bi doğum günü unutuldu sanmıştım, onda ne var diyecektim ki içerik devede kulak olduğunu gösterdi doğum gününün
Az ayık ol, gözlemle.

Daha 6 aylik evli seni sikilinca ailene gondermesi qarip deyil de ilk dogum gununde yaninda olmamamasimi qarip?valla adam istediyi an seni paket yapib gonderemez buna hakki yok sen istersen gidersin

yaşlarınız kaç ?
soran olmuş mu dikkat etmedim ama bu ancak evcilik oyununa benziyo evliliğin dışında!
nasıl oluyorda oluyor bu ?
hadi diyelim eşin! şımarık ne isterse yapılan biri olmuş hayatı boyunca, senide oyuncaklarından biri sanıyo galiba,
ve sende ki nasıl bir aşk! ki, hadi git 1 hafta aklın başına gelsin yok vazgeçtim 20 olsun- 20 gün sonra gelirsin canım isterse tarzı bir paketlemeyle! babanın evine gönderiliyosun ve bunu dert etmek yerine doğum günü diyosun !?

sanırım aklın başına gelsinde artık geri gelme anla artık daha nasıl anlatalım istenmediğini ? mi demeye çalışıyolar acaba ?
yada beyfendinin zevkleri için mi evlenmişsin onunla acaba ?
ben ortada bi evlilik, aşk, mutluluk adına hiç bişey göremedim...

korkuyorum bu evlilikleri! okudukça.
arkadaş hiç mi tanımıyosunuz adamı, hiç mi belli etmiyolar kendilerini yada çok mu saf davranıp görmezden geliyosunuz ki burda abuk sabuk sorunları biten evlilikleri sürdürülmeye çalışan evlilikleri okuyup duruyoruz.
gerçekten anlamak istiyorum nasıl böyle kolay evlenebiliyosunuz.... ?

Artık her olumsuzluk kayınvalideye bağlanır oldu
Eşinde akıl yok mu, senin annen kocanı yolla baba evine görsün gününü dese sen yapar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…