O zihniyetteki kadınlar cehalet abideleride ondan güzelim.bitmeye mahkum olmuş ilişki çocukla düzelmez.düzelir gibi olur ama iyice bataklığa saplanır.önce kocan adam olsun ve adam olmakta istikrarlı olsun çocuğu ondan sora yap tabi biz karışamayızda,tavsiye nacizaneeBazıları gerçekten bunu tavsiye ediyor ya, ondan sordum ben de
Doğum günleri her insan için özeldir. Benim özel günümde yanımda olmuyor oluşunu acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm? O yüzden konuyu bu şekilde açtım. Anne zaten hep içimizde oldu evde ne olup ne bittiyse bunu hep bilmek istedi. Bunu evimize gelip söyledi '' bundan sonra sizi kontrole geleceğim, düzeninize bakacağım, her şeyinizi bana anlatacaksınız' diye konuşmaları. Eşim bunlara hiç sesini çıkarmadı. Annesine bunların yanlıs oldugunu anlatmaya calıstım ama yine bildiğini söylüyordu. Eşimin babası engelli olduğu için karı koca ilişkisi pek yasayamamıslar. O yüzden aılenın reisi olarak eşimi görmüşler. Eşimde evlenınce annesi depresyona girdi. İlaç filan kullanmaya basladı. Benımde eşim annesınin dedıgınden dısarı cıkmaz. O yuzden eşimin anne bağımlılığı sorununu bir turlu çözemedim. Sizce ne yapmalıyım. Aklım çok karısık???Az önce "Evliyken ilk doğum günümü birlikte geçiremicez, onu nasıl çatlatayım?" diye dertleniyordunuz, şimdiyse çok ilginç yerlere doğru gidiyoruz, hayırlısı...
6 ay içinde psikiyatr başvurusu, aile ve eş terapisti,defalarca baba evine geri posta, ilişkinizin 3. kişisi bir anne...
Bi bak bakayım sizin evlilik olmuş mu?
İnanasım gelmiyor işte böyle olunca, bi insan bu kadar edilgen olabilir mi diyorum ister istemez.
Niye konuyu böyle açmadınız da doğum günü derdiniz oldu? Onu anlamadım şimdi bak.
Yani baban arkanda olmasa veya Allah korusun ölse, eşin böyle hödüklük yapmaya devam edecektiAnnem kanser hastası olduğu için hiç bir şey anlatmıyordum 5 ay boyunca hiç bir şey anlatmadım. Onlarda hep iyi bildiler. Geldiğimde de idare ediyordum soruları. Ama eşim benim tam tersim o sorunları benimle çözmek yerine annesine. babasına, halasına, babaannesine anlatıyordu. Ailesi de olayı dallandırıp budaklandırdığı için işin içinden cıkamıyordum ve kızıyordum eşime. Benimle konusmuyor gidiyor herkese anlatıyor, onlarda başkalarına anlatıyordu. Ben ise aılem uzulmesın dıye hıc bır sey soylemıyordum. Hep içime attım. Ama eşim babamı da aramıs doğru olmayan bıssuru seyler soylemıs. Esım ısyerınde de bu tur davranıslar sergılıyor. Sonra ben babama gerceklerı anlatınca babam buna fırca kaydı bana karsı tutumu degısmıstı. Hep arkamda ailemin olmadıgını dusunuyordu. Bir kere bana senı ıstemıyorum dedı bende tamam dedım. İstemıyorsan bende ıstemıyorum dedım. Zaten senın arkanda ailen yok dedı. Babanı ara dedı. Esım babamın arkamda olmadıgını sanıyordu babamda kızımda gel demıstı. O zaman aılemın arkamda oldugunu anladı. Sonrada esım manevra yaptı. Ben ofke ıle soyledım oyle boyle dedı bırkac gun sonra barısmıstık. Kusura bakmayın basınızı şişirdim çok uzun yazdım
Doğum günleri her insan için özeldir. Benim özel günümde yanımda olmuyor oluşunu acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm? O yüzden konuyu bu şekilde açtım. Anne zaten hep içimizde oldu evde ne olup ne bittiyse bunu hep bilmek istedi. Bunu evimize gelip söyledi '' bundan sonra sizi kontrole geleceğim, düzeninize bakacağım, her şeyinizi bana anlatacaksınız' diye konuşmaları. Eşim bunlara hiç sesini çıkarmadı. Annesine bunların yanlıs oldugunu anlatmaya calıstım ama yine bildiğini söylüyordu. Eşimin babası engelli olduğu için karı koca ilişkisi pek yasayamamıslar. O yüzden aılenın reisi olarak eşimi görmüşler. Eşimde evlenınce annesi depresyona girdi. İlaç filan kullanmaya basladı. Benımde eşim annesınin dedıgınden dısarı cıkmaz. O yuzden eşimin anne bağımlılığı sorununu bir turlu çözemedim. Sizce ne yapmalıyım. Aklım çok karısık???
Eşim anne sözüyle hareket eder. Annesinin bir kac defa yanlıs soyledıgı seylerı ona soyledım ona neden düzeltmıyorsun dedım. Cevabı ''o anne istediğini der'' oldu. Böyle bir insan işte. Kendi aklı fikri olmadığı buradan belli.Artık her olumsuzluk kayınvalideye bağlanır oldu
Eşinde akıl yok mu, senin annen kocanı yolla baba evine görsün gününü dese sen yapar mısın?
Anneme dün akşama bu söylediğinizi söyledim.'' Anne dedim Allah korusun siz ölseniz dedim, beni çok rezil edecek'' dedım. Annemde ''kızım dedi biraz daha geçinmeye calısın biz herseye hazırız'' dedı. Ailemi de üzmek istemıyorum annemin hastalıgından dolayı derdınee dert katmak ıstemıyorum. Ne yapacagımı da bılmıyorum.Yani baban arkanda olmasa veya Allah korusun ölse, eşin böyle hödüklük yapmaya devam edecekti
Bak iyi düşün taşın
Bu adamın hali hal değil
Kendisi sinemada müdür yardımcısı bende insan kaynakları yöneticisiyim. İş bulabilirim ama Antalya'ya geri dönersem yalnız kalırsam yanlıs fikirlere kapılırım geri dönebılırım ona diye de korkuyorum.
Aklın yolu birAnneme dün akşama bu söylediğinizi söyledim.'' Anne dedim Allah korusun siz ölseniz dedim, beni çok rezil edecek'' dedım. Annemde ''kızım dedi biraz daha geçinmeye calısın biz herseye hazırız'' dedı. Ailemi de üzmek istemıyorum annemin hastalıgından dolayı derdınee dert katmak ıstemıyorum. Ne yapacagımı da bılmıyorum.
Acil şifalar dilerim bu arada anneciğine de...Anneme dün akşama bu söylediğinizi söyledim.'' Anne dedim Allah korusun siz ölseniz dedim, beni çok rezil edecek'' dedım. Annemde ''kızım dedi biraz daha geçinmeye calısın biz herseye hazırız'' dedı. Ailemi de üzmek istemıyorum annemin hastalıgından dolayı derdınee dert katmak ıstemıyorum. Ne yapacagımı da bılmıyorum.
O zihniyetteki kadınlar cehalet abideleride ondan güzelim.bitmeye mahkum olmuş ilişki çocukla düzelmez.düzelir gibi olur ama iyice bataklığa saplanır.önce kocan adam olsun ve adam olmakta istikrarlı olsun çocuğu ondan sora yap tabi biz karışamayızda,tavsiye nacizanee
Çocuk yapmayı evlilik oturuncaya kadar düşünmüyorum. Boşanırsak çocuk ortada kalır. Annemin de çocuğa bakma durumu yok. O yüzden şu anlık çocuk asla yokO zihniyetteki kadınlar cehalet abideleride ondan güzelim.bitmeye mahkum olmuş ilişki çocukla düzelmez.düzelir gibi olur ama iyice bataklığa saplanır.önce kocan adam olsun ve adam olmakta istikrarlı olsun çocuğu ondan sora yap tabi biz karışamayızda,tavsiye nacizanee
Oh be bi mantıklı insan şükürler olsun...Çocuk yapmayı evlilik oturuncaya kadar düşünmüyorum. Boşanırsak çocuk ortada kalır. Annemin de çocuğa bakma durumu yok. O yüzden şu anlık çocuk asla yok
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. İnşallah bir an önce iyileşir. Evden gitmeyi kabul etmiyor çünkü evin kirasını ben yatıyorum doğal gaz sayacı, elektrik, su benim üzerime diyor. Beni koltukta yatırıyor kendisi yatakta yatıyor. Beni düşünmediği buradan belli. Bana göre önceden idi o gururlu erkekler şimdi kadınları evden atıyorlar, kendileri evin zevkini sürüyor.Acil şifalar dilerim bu arada anneciğine de...
Onları çok üzmek istemiyorsun diye dönersen de seni göndermeye kalktığında sen onu evden göndereceksin anneciğine, akıllanana kadar da almayacaksın eve... bir de dönersen bir iş bulmaya bak istanbulda hiç değilse, kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak..
Kendisi sinemada müdür yardımcısı bende insan kaynakları yöneticisiyim. İş bulabilirim ama Antalya'ya geri dönersem yalnız kalırsam yanlıs fikirlere kapılırım geri dönebılırım ona diye de korkuyorum.
Doğum günleri her insan için özeldir. Benim özel günümde yanımda olmuyor oluşunu acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm? O yüzden konuyu bu şekilde açtım. Anne zaten hep içimizde oldu evde ne olup ne bittiyse bunu hep bilmek istedi. Bunu evimize gelip söyledi '' bundan sonra sizi kontrole geleceğim, düzeninize bakacağım, her şeyinizi bana anlatacaksınız' diye konuşmaları. Eşim bunlara hiç sesini çıkarmadı. Annesine bunların yanlıs oldugunu anlatmaya calıstım ama yine bildiğini söylüyordu. Eşimin babası engelli olduğu için karı koca ilişkisi pek yasayamamıslar. O yüzden aılenın reisi olarak eşimi görmüşler. Eşimde evlenınce annesi depresyona girdi. İlaç filan kullanmaya basladı. Benımde eşim annesınin dedıgınden dısarı cıkmaz. O yuzden eşimin anne bağımlılığı sorununu bir turlu çözemedim. Sizce ne yapmalıyım. Aklım çok karısık???
OooÇok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. İnşallah bir an önce iyileşir. Evden gitmeyi kabul etmiyor çünkü evin kirasını ben yatıyorum doğal gaz sayacı, elektrik, su benim üzerime diyor. Beni koltukta yatırıyor kendisi yatakta yatıyor. Beni düşünmediği buradan belli. Bana göre önceden idi o gururlu erkekler şimdi kadınları evden atıyorlar, kendileri evin zevkini sürüyor.
O zaman enine boyuna düşüneceksin. Yalnızlık şu yaşadığından daha mı kötü. İnsan Kaynakları Yöneticisi olmuşsun, ne güzel bir mesleğin var elinde. Git Antalya'ya iş bul çalış. İnan başta zorlanacaksın ama şu durumdan daha iyi olacaktır. İnan. Ne yazık ki aynı kültürden değilsiniz. Uygun değilsiniz.Kendisi sinemada müdür yardımcısı bende insan kaynakları yöneticisiyim. İş bulabilirim ama Antalya'ya geri dönersem yalnız kalırsam yanlıs fikirlere kapılırım geri dönebılırım ona diye de korkuyorum.