Eşim ilk doğum günümde yanımda değil

Bazıları gerçekten bunu tavsiye ediyor ya, ondan sordum ben de
O zihniyetteki kadınlar cehalet abideleride ondan güzelim.bitmeye mahkum olmuş ilişki çocukla düzelmez.düzelir gibi olur ama iyice bataklığa saplanır.önce kocan adam olsun ve adam olmakta istikrarlı olsun çocuğu ondan sora yap tabi biz karışamayızda,tavsiye nacizanee

Doğum günleri her insan için özeldir. Benim özel günümde yanımda olmuyor oluşunu acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm? O yüzden konuyu bu şekilde açtım. Anne zaten hep içimizde oldu evde ne olup ne bittiyse bunu hep bilmek istedi. Bunu evimize gelip söyledi '' bundan sonra sizi kontrole geleceğim, düzeninize bakacağım, her şeyinizi bana anlatacaksınız' diye konuşmaları. Eşim bunlara hiç sesini çıkarmadı. Annesine bunların yanlıs oldugunu anlatmaya calıstım ama yine bildiğini söylüyordu. Eşimin babası engelli olduğu için karı koca ilişkisi pek yasayamamıslar. O yüzden aılenın reisi olarak eşimi görmüşler. Eşimde evlenınce annesi depresyona girdi. İlaç filan kullanmaya basladı. Benımde eşim annesınin dedıgınden dısarı cıkmaz. O yuzden eşimin anne bağımlılığı sorununu bir turlu çözemedim. Sizce ne yapmalıyım. Aklım çok karısık???

O ossgecan eşin ne iş yapıyor? Sen Antalya'da kendine iş bulabilir misin?
Eşin ne iş yapıyor.
Edittiri : Neden bu kadar takıntılı bir şekilde sorduysam soruyu, sinir yaptım zaar
aynı sinir beni de basmış durumda ben de askerliğe gitmeme nedenine kadar sordum (not: vicdani retçiyimdir bir de )

Yani baban arkanda olmasa veya Allah korusun ölse, eşin böyle hödüklük yapmaya devam edecekti
Bak iyi düşün taşın
Bu adamın hali hal değil

Tüm bunlar içinde olan sana olmuş ama...
sen tüm meseleleri güzel tespit ediyorsun zaten.. hani bir arkadaş demiş gerekirse elli gün gitme diye, kapında yatsın gerekirse, yine hemen ikna olma.. yoksa çocuk olsa sonra bir de düşünemiyorum... sen ruh hastası olur çıkarsın bu ne canım... kv de tedavisini olsun güzel güzel alsın ilaçlarını sarmaz belki sana iyileşirse, ne bileyim...

Artık her olumsuzluk kayınvalideye bağlanır oldu
Eşinde akıl yok mu, senin annen kocanı yolla baba evine görsün gününü dese sen yapar mısın?
Eşim anne sözüyle hareket eder. Annesinin bir kac defa yanlıs soyledıgı seylerı ona soyledım ona neden düzeltmıyorsun dedım. Cevabı ''o anne istediğini der'' oldu. Böyle bir insan işte. Kendi aklı fikri olmadığı buradan belli.

Çiçek gönderecek kadar hassas ve düşünceli ama 6 ayda defalarca babaevine gönderecek kadar acımasız ve duygusuz.
İyiymiş valla

Yani baban arkanda olmasa veya Allah korusun ölse, eşin böyle hödüklük yapmaya devam edecekti
Bak iyi düşün taşın
Bu adamın hali hal değil
Anneme dün akşama bu söylediğinizi söyledim.'' Anne dedim Allah korusun siz ölseniz dedim, beni çok rezil edecek'' dedım. Annemde ''kızım dedi biraz daha geçinmeye calısın biz herseye hazırız'' dedı. Ailemi de üzmek istemıyorum annemin hastalıgından dolayı derdınee dert katmak ıstemıyorum. Ne yapacagımı da bılmıyorum.

O ossgecan eşin ne iş yapıyor? Sen Antalya'da kendine iş bulabilir misin?
Eşin ne iş yapıyor.
Edittiri : Neden bu kadar takıntılı bir şekilde sorduysam soruyu, sinir yaptım zaar
Kendisi sinemada müdür yardımcısı bende insan kaynakları yöneticisiyim. İş bulabilirim ama Antalya'ya geri dönersem yalnız kalırsam yanlıs fikirlere kapılırım geri dönebılırım ona diye de korkuyorum.

Aklın yolu bir
Akıllı bi kıza da benziyosun ama
Ben işin git 1 hafta sonra gel, git 20 gün gelme kısmına takıldım. Bu dinlenecek bi söz mü?
Sen yürü git deseydin annenin evine

Daha 6 ayda böyle ha harbiden bu odunları nerden buluyorsunuz 10 yıldır birlikteliğimiz var toplamda eşimle yapışık ikizler gibiyiz hala bazı arkadaşlarında dediği gibi boşanma celbi göndericek olmasın

Acil şifalar dilerim bu arada anneciğine de...
Onları çok üzmek istemiyorsun diye dönersen de seni göndermeye kalktığında sen onu evden göndereceksin anneciğine, akıllanana kadar da almayacaksın eve... bir de dönersen bir iş bulmaya bak istanbulda hiç değilse, kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak..

Çocuk yapmayı evlilik oturuncaya kadar düşünmüyorum. Boşanırsak çocuk ortada kalır. Annemin de çocuğa bakma durumu yok. O yüzden şu anlık çocuk asla yok

Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. İnşallah bir an önce iyileşir. Evden gitmeyi kabul etmiyor çünkü evin kirasını ben yatıyorum doğal gaz sayacı, elektrik, su benim üzerime diyor. Beni koltukta yatırıyor kendisi yatakta yatıyor. Beni düşünmediği buradan belli. Bana göre önceden idi o gururlu erkekler şimdi kadınları evden atıyorlar, kendileri evin zevkini sürüyor.

Bir de koca koca, okumuş insanlarsınız, büyük şehirlerde de yaşıyorsunuz, iş güç sahibisiniz mesleğiniz var, eh bir hayat tecrübeniz de varmış ikinizin de. Ama yaşanan hayatlar sanki ilkokuldan terk, 18 yaşında hemencecik evlenmiş, toy bir çiftin hayatı... kurcalıyoruz, öyle de değil... bir tuhaflık var...
Bir de ben evlilik terapisti neden 2.5 sene sonraya randevu verdi ona da takıldım. özele gidin, olmuyor mu (bedelli yapacak falan dediniz ya durum var diye sordum)?

6 ayda diyorum ya terapistler, baba evine göndermeler, anne müdahalesi vs. vs.

Bak daha 6 ay, bu aylar canım cicim ayları, anlatmayayım burada sana ne olması gerektiğini, kocanın seni yanından ayırmaya kıyamaması lazım. 6 ayda 3 kere İstanbul'dan Antalya'ya yollanmak, anasının "Gönder akıllansın" demesi ya nasıl bu kadar edilgen kalabilirsin, bunu kendine nasıl layık görebilirsin? Ailenin reisi annesiyse kendi ailesinin reisi o... Sizin artık kendi "Aile cüzdanı"nız var. Okudukça sinirleniyorum ve düzgün yazamıyorum bile, uykum da gelmiş zaten ters bi şey çıkacak ağzımdan olmayacak.

Neyi bekliyorsun sen? "Ananın eteğini bırakınca görüşürüz!" deyip def etsene şu adamı.
Öf içim daraldı.

okadar onemlı sorunlarınız varken sızın tek derdınızın dogum gununuzde ayrı kalmak olması enteresan
bılemedım sımdı bence sızı bız cozemeyız
hayırlısı

Ooo
Senin benim olayı da var
Çift kişilik yatağı tek ele geçirme de var
Eşini iyi gözlemle, benim aklımda 40 tilki var
20 günde evden gönderiyor
Hayır olsun.

O zaman enine boyuna düşüneceksin. Yalnızlık şu yaşadığından daha mı kötü. İnsan Kaynakları Yöneticisi olmuşsun, ne güzel bir mesleğin var elinde. Git Antalya'ya iş bul çalış. İnan başta zorlanacaksın ama şu durumdan daha iyi olacaktır. İnan. Ne yazık ki aynı kültürden değilsiniz. Uygun değilsiniz.
O anladığım kadarıyla gelinlerin kaynanalara sus pus olduğu, bütün ailenin koloni şeklinde yaşadığı bir geleneğe ait, sense çekirdek aileyle büyümüşsün.
Ailesi iyi olsa gene bir derece ama bak çok üzülürsün. Eşin destekçin değil çünkü. Eşin kapı gibi arkanda dursa tamam ama o da anasının ağzına bakıyor.
Bence git ve geri dönme. Ama bu kararı almaya hazırsan yap bu dediğim 2 ay sonra döneceksen başaramayıp hiç girme bu işlere, iyice çocuk muamelesi görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…