Eşim, hayatım adına çıkmaz sokaktayım

Anneniz yeni bir evlilik yapmış oda daha alışma aşamasına sizin yanınıza gelip düzeninizi bozmanizdan korkmuş muhtemelen o yüzden ablaniz ses cikarmamisti açık kapı bırakmamaktadır adına. Şuan bebeğiniz çok küçük eşinizin ailesi bakmaz mi bir işe girip çalışsanız belki sosylallesiesiniz bu kadar bunalmazsiniz da . Yazılanlara katılıyorum mantık evliliği yapıp aşk evliliği beklentiniz olmuş. Yani aslında adamın da yaptığı aşırı şeyler yok sadece sizin beklentiniz farklı. Siz aşık olmak istiyorsunuz ve size aşık olmasını. Mantık evliliği yapıp da sonradan eşine aşık olan daha görmedim.suan çocuğunuz çok küçük gidecek yerimiz de yok . Kreşe verip ise başlayın ona göre önünüze bakın derim

Ülkemizde ki şartlar o kadar acımasız ki maalesef dişimle tırnağımla kendi emeğimle bir yerlere gelemiyorum. Ancak bir yardım eden, bana torpil adı altında namı geçen bir referansımın olması lazım, bende de öyle bir seçenek yok maalesef

Toplu tasımanın bılınmeyecek nesi var? Sorun binin gidin, bir cay için bır yerde dönün. Hem öğrenmiş olursunuz. Koydeyseniz ilceye, ilcedeyseniz il merkezine gidin, bir iki alısveriş yapın, size iyi gelir. Kendi kozanızı örerseniz içine hapsolursunuz.

Yok yanlış yazmışım merkezi yerleri bilmiyorum onu demek istedim. Konum olarak hiç bir yer bilmiyorum çok fazla evden çıkmadık yaşadığımız ilçeden uzaklaşmadık o yüzden çocukla kaybolurum, başıma bir iş gelir endişesi var

Yazının başında eşinizin iyi biri olduğunu yazmışsınız bu son yazdırınız eşinizin hiçte iyi biri olmadığını gösteriyor.

Kayinvalide bu kadar uzaktayken nasıl evliliğinizde bu kadar büyük problem oluyor?
İyi birisi diye evlenmişsiniz ama eşiniz iyi biri değilki. Eşiyle ilgilenmiyor, eviyle ilgilenmiyor, hayvan sevmiyor.
İs bulup bi süre para biriktirinceye kadar bu adama katlanmak zorundasınız. Çünkü aileniz arkanızda değil, yukarıda bir üye yazmış alintılamayi unuttum ama çok doğru söylemiş. Siz mantık evliliği yapıp aşk evliliği bekliyorsunuz. Birbirinize aşık olmadan nasıl duygusal romantik şeyler yaşayacaksınız ki.

Ne değişti? Evlenip aynı evin içine girince heyecan bitti adamda, fabrika ayarlarına geri döndü

Annemin bir evi var, yaşadığımız ev boş duruyor şu an. Boşanacak olsam bile kızım aç evi gir otur hallolur inşallah herşey deseydi keşke. Ben ondan kilometrelerce uzakta yalnızım. Ki eşimle olan problemleri anlatmadım bile doğru düzgün. Adam belki burada beni dövüyor eziyet ediyor. Babam olmadığı için annemin daha dik bir duruş sergilemesi gerekirdi. Sorun varsa bile eşime kızımı üzmeyeceksin korkusu veremesi lazım. Hiç aramaması kızım nasılsın dememesi bana çok acımasızca geliyor. 4 tane ablam var bir annem bir babam var ama ben kendimi yapayalnız hissediyorum. Hiç biriyle konuşmuyorum, çok yazık

Google Harita ile her yere gitmek mümkün. Nereden hangi otobüs geçiyor, nerede inmeniz lazım hepsi yazar. Youtube'tan bakın sizin şehrinizde insanlar neler yapıyor. Siz de oralara gidin. Durumunuz zor ama bilmiyorum, kaybolurum demeniz de doğru değil. Sonuçta annesiniz, eşiniz hasta olsa ya da bunları yapamayacak olsa çocuğunuzla nasıl bazı şeyleri yapacaksınız? O merkezdeki bir hastaneye gitmeniz gerekse ailenizin gelmesini ya da eşinizin sağlıklı olmasını falan mı bekleyeceksiniz?
Hem biraz çıkıp kendi başınıza bu konuları aşarsanız özgüveniniz için de iyi olur.

Çıkmadan ögrenemezsiniz

Hepinize çok teşekkür ederim. Bu yazdıklarım bana o kadar iyi geldi ki hep kafamda düşünüyordum ilk defa yazıya döktüm. Daha önce bu yazdıklarımı eşim hariç kimseyle paylaşmamıştım. Gerçekten biraz rahatladım yükümü attım sanki. Yazdıklarımı okuyup, yorum yapmanız benim için çok değerliydi, çok iyi geldi. Allah hepinizden razı olsun

Başına ne iş gelecek Allah aşkına? 10 yaşında çocuk musun ki tek başına görünce seni alıp çuvala koyup kaçirsinlar!?

İnsanlar iş görüşmesi, sınav veya hastane için günübirlik başka bir şehre gidip geliyor. Ne var bunda? Ulaşımı iyice araştır. Nereden hangi vasıtaya bineceğini öğren, gerisini sorarak sonra öğrenirsin.

3 yıldır evde pasif bir hayat yaşayan birinin, Özgüvenini yitirmiş haliyle bir bebekle, bebek arabasıyla, bir çantayla şehir gezmesi inanın söylediğinden çok çok zor olsa gerek

Olay ne biliyor musunuz iyi huylu diye sırf evlenmek için evlenip üstüne bide çocuk yapmanız arkadaş biz aşkından öldüğümüz adamları zor çekiyoruz siz nasıl böyle evleniyorsunuz pat diye hiç anlamiyorum

Haftasonu 2 kez kızımı eşime bırakıp çıktım. Bir gün bir topluluğa katılıp resim yaptım. Bir gün de gittim boş boş dolaştım. Gerçekten hiç iyi gelmedi. Benim ihtiyacım bir ses, muhabbet sohbet yalnızlıktan kurtulmak. İnsan tek başına yemek yemek istemiyor ki ya da gezdiği yer çokta anlamlı olmuyor.

3 yıldır evde pasif bir hayat yaşayan birinin, Özgüvenini yitirmiş haliyle bir bebekle, bebek arabasıyla, bir çantayla şehir gezmesi inanın söylediğinden çok çok zor olsa gerek
Ben yurtdışında yaşıyorum, çok aşırı güvenli bir şehirde de değilim. Burada insanlar el kadar bebekleriyle trenlerde, otobüslerde geziyorlar. Metroya bebek arabasıyla oldukları için asansörle iniyorlar, o asansördeki idrar kokularını size anlatamam bile. Ama eve kapanmıyorlar gene de. 3 yıldır bu şekilde devam etmişsiniz peki nereye kadar daha devam edeceksiniz? Bir noktada bu döngüden çıkmanız gerekmiyor mu?

Çünkü o çalışıyor dışarıda insan görüyor enerjisini atıyor sen evdesin ondan daha enerjiksin gördüğün tek insan belki de eşin.O seni anlamaz çalışan bi insan evde sıkılmak durmak ne anlamaz.Bebeğin büyüyünce çalışmaya başla emin ol eşini bu kadar umursamayacaksın.Dışarıda hayat akacak senin için de

Cep telefonu kullanmıyor musunuz? 50 tane yol harita uygulaması var. Nereden nereye gideceğinizi yazdığınızda bütün alternatif araçları gösteriyor. Bu zamanda kaybolmak mı kaldı? Ben ehliyet kursuna yazılmanızı öneririm. Kendi aracınla istediğin an istediğini yere gidebilme özgürlüğünü yaşayın belki özgüveniniz geri gelir.

Adamda iş yoksa kendi başınızın çaresine bakacaksınız. Siz mantık evliliğini sevgiye çevirmişsiniz ama eşiniz aynı kalmış. Kusura bakmayın ama odun gibi bir adammış zaten. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsunuz. Değiştirmeye uğraşmayın ömrünüzü yer yine de düzelmez. Çünkü anneci aileci, kendini geliştirmeye kapalı, şimdiden kafa olarak ihtiyarlamış. Bir yerden tutup başlamak zorundasınız. Kreş olmuyor, iş olmuyor, araba kullanamıyorsunuz, enerjiniz yüksek ama değerlendiremiyorsunuz...

Ayrıca boşuna "ilişki yaşadığınız kişinin size olduğu kadar başkalarına olan davranışlarını da gözleyin" diye boşuna demiyorlar. Kedi için bu kadar tantana kopartan merhametsiz saygısız bir adamın gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Sokağa mı attınız kediyi? Eşim bunalıyor sıkılıyor bütün gün evde çocukla kalıyor kediye ilişmeyeyim gönlü olsun bile dememiş. Çocuğum hayvan sevgisiyle büyüsün diyeceğine kediyi attırmış evden.

Evet çok haklısınız. Ben sıkıldım bunaldım psikolojim bozuldu dediğimde anlamıyor. Haftasonu çocukla biraz ilgilenince çocuk bakmaya ne var diyor mesela. Bende diyorum ki 24 saat biz çocukla beraberiz sen işe gidiyorsun. Gün içerisinde sadece 5-6 saat görüyorsun ben bunalıyorum biraz çocuksuz birşeyler yapmaya ihtiyacım var diyorum günde 2 saat mesela. Bunu anlamsız buluyor. İllaki annesiyim tabi ki bakacağım ama çok zorlanıyorum oyun oynarken sorun yok ama yemek yemediği zaman ya da sinirlenip kapris yaptığı zaman kızım kadar küçük çaresiz hissediyorum

Evlenirken kriteriniz güzel huylu ve güzel ahlaklı olmasıymış eşinizde bu özellikler değişmediyse diğerleri zamanında umrunuzda olmamış şimdi de görmezden geleceksiniz. Kusura bakmayın ama doğru düzgün tanımadan evlenip hemen hamile kalıyorsunuz sonra vay efendim feryat figan. Üstüne başına dikkat etmediğini bile bilmediğiniz biriyle evlenirken motivasyonunuz neydi ki? Uzak bir yer gideceğinizi de biliyordunuz herhalde şimdi çevrem yok diye niye şikayet ediyorsunuz? Çok mutsuzsanız ayrılın tabi ama eşinizle terapi alıp mevcut düzeni biraz düzeltebilirsiniz belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…