Eşim, hayatım adına çıkmaz sokaktayım

Keşke şu kısmı daha önce yazmış olsaydınız ....
Hayvana sevgisi, merhameti olmayandan adam da olmaz koca da olmaz
Kedinizi vererek büyük bir sınırı ihlal etmesine izin vermişsiniz sonra da bu adamı baba yapmışsınız
Kalbinde merhamet olmayana ne yapsanız boş, kpss olmuyorsa başka şeyler deneyin ama ne yapıp edin çalışmaya başlayın bir noktadan

Tek hatanız birilerine bel bağlamak
Ve umut beklemek kim olursa olsun bu yani

Siz de benim gibi duygusal birisniz anlaşılan. Kadın sevmek içindir diye bir söz var ya ben de aynı şeyi hisseder ve düşünürüm ama malesef bir nokta da hayal dünyamızdan çıkmak lazim

Peki bu nasıl mümkün olacak? Kızım 21 aylık. Eşimin maddi durumu kızımı kreşe yazdırmaya yetersiz. Ki kızım dört dörtlük konuşmadan yani kendini çok iyi ifade edemediği sürece maalesef kızımı kreşe veremem malum çıkan haberlerden dolayı. Ben normal düz asgari ücretli bir işe girsem kızıma kim bakacak, bakıcı tutmaya kalksak yaşadığımız yerde öyle birşey de pek mümkün değil genel kesim çingene

Bence de sıkıntı sizde. Mantık evliliği yapmıssınız hetmemis çocuk yapmıssınız. Boşanmayın bence. Hem aileniz çok insafsız hem de bu hayatı siz seçtiniz şimdi boşanmak çocuğa da eşinize de haksızlık. Bence çocuğunuza da cidden bağırıp çağırıyoraunuz haksız yere. Eşiniz haklı o konuda bence. İki yaş çocuğa bağırılmaz . Eşiniz ailesini seçer demişsiniz ama siz adamla aile olmamışsınızki adam nasıl sizi ailesi görsün. Ben hiç hak veremedim size valla. Bakış açınızı değiştirin eşinizi olduğu gibi kabul edin.

Üniversite mezunuyum, eşim 31 yaşında öğretmen ama adliye de kamu personeli
KPSS işi her sene daha zor oluyor. O yüzden KPSS dışında ikinci bir planın olsa iyi olur.

Ayrıca kocanla tartiştiysan bunu ailene dememen gerekirdi, bu konuda toy davranmışsın. Ee onlar da haliyle " ne var yani, boşanacak mısın" demiş. Çünkü karı koca arasındaki her tartışma ailelere denmez, eğer ciddi bir mesele varsa veya iş boşanmaya gidecekse aileye böyle şeyler denir.

Bu arada eşin çocukla nasıl saçma şeyler yapıyor ki? Detay vermemişsin. Belki yaptıkları saçma değildir de adamın her yaptığı sana batıyordur.

Şu konuda bir anlaşalım mı? Öncelikle eşime mantık olarak baktım sonra gönül bağı kurdum öyle evlendim zaten sevmediğim biriyle de aynı evde yaşayabilecek karakterde biri değilim. İkinci konuya gelirsek korunmamıza rağmen oluşan bir gebelikti. Yanii planlı değildi bize de sürpriz oldu. Hamile olduğumu öğrenince de aldırmak gibi birşeyi hiç düşünmedim

Eşin resmen bir robot. Görücü usulü evlenen çok kişi gördüm, evlilik içinde aşk evliliğinden daha çok aşık ve mutlu oldular. Tabi benim çevreme göre istatistik çıkaracak değilim. Nasibinize genç yaşında 50lik enişte modunda yaşayan enerjisiz, ruhsuz biri düşmüş

Hayatınozda çok olumsuzluk var ve eşinizi bunun sućlusu olarak görüp kinleniyorsunuz. Bence bir terapi alın.

Malesef bir yolu olacak bunun kolay değil bakıcı bulmak kreş bulmak iş bulmak . Mantık evliliği yaptım diyorsunuz anladığım kadarı ile eşiniz memur için olduğu evlenmissiniz yani ekonomik güvence için bu yanlış değil tercih edebilirsiniz tabi ama değişmeyen huylar vardır ben de çok yakın zamanda kendi evliliğimde bazı şeyleri kabullendim kuş gibi hafifledim bu nu da tavsiye ediyorum

Biz ciddi bir kavga ettik boşanılacak cinsten yani. Ben annemin evine normal çay içmeye gider gibi gittim canım sıkkın diye sordular bende birşey yok biraz tartıştık dedim onlar büyüttü niye geldin geldiğine göre var birşey napcan boşancan mı vs

Bir de madem evlenmeden önce 1 sene gecelere kadar konuştunuz, film ve müzik zevklerinizi hiç mi konuşmadiniz? Hiç mi birbirinize şarkı göndermediniz, hiç mi film izlemediniz?

Bence sen adamdan soğumuşsun, o yüzden film, müzik gibi ufak şeyler bile gözüne batmaya başlamış.

İşte diyorum ya eşim o zaman farklıydı şimdi farklı ben 1000lik puzzle alıyorum üşeniyor başına oturmuyor. Ben film buluyorum alt yazı sevmem ben uykum geliyor anlamıyorum birşey diyor izlemiyor. Yani ben yaşımın enerjisiyle olması gereken şeyleri yaşamak istiyorum isteklerim de makul. Film izleyelim, gece abur cubur yiyelim, flörtleşelim, hediyeleşelim, aktivite yapalım vesayre. O sadece yatayım uyuyayım yiyeyim derdinde. İçi geçmiş gibi ölü gibi

Anladım. O konuda haklısın. Acaba işte çok mu yoruluyor? Borcunuz çok mu? Bunlar insanda enerji bırakmaz.

Şu an için hiçbir şey yapamazsıniz,sizin gezmeden daha önemli sorunlarınız var,boşanirsaniz çocukla tek basiniza maddi özgürlüğünüz yok olacak iş değil,evliliğinizi şu an için devam ettirmeye bakın başka çocuk yapmayın kızınız büyüsün para toplayıp çalışabilecek durumda olduğunuzda yine boşanmak isterseniz yaparsınız

Hayır çok rahat bir işi var. Borcumuz da bir aylık kazancını geçmez. Derdimiz yok yani şükür. Kendi adıma düşündüğümde eşim ilgili bir eş olsa beni mutlu eden sevdiğini hissettiren biri olsa ailesi ve benim aramda güzel bir denge oluştursa birşeyler daha çekilebilir, çözülebilir hale gelebilir

Hanımlar tanımadığım bir şehirde 3 yılı aşkındır yapayalnızım. Sevip güvenerek geldiğim kişi de beni yalnız bırakınca ve üstüne birkaç can sıkan konu eklenince insan pireyi deve yapıyor. Beni anlamanızı çok istiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi. Görünmez gibiyim kimse beni sevmiyor değer vermiyor gibi geliyor. Kendimi güzel bulmuyorum artık. Özgüvenim yerle bir oldu. Artık o kadar yabanileştim ki markete bile gitsem iki lafı bir araya zor getirir oldum. Evde ki duvarları ezberledim artık. Kafamdaki sesler hiç susmuyor sürekli birşeyler düşünüyorum. Öğlen eşime ne yemek yapsam, çocuk uyanınca ne yedirsem, akşama ne pişirsem. Şu sayye çamaşır sereyim şu saatte balkon yıkayayım gibi sürekli plan program yapıyorum hasta gibi birşey oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…