- Emoji Skoru
- 194
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Kehribartesbih
-
Niye?Desem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.
Sinirle falan soylememis. Direk bile isteye sizi evden kovmuş. Komsuya gittiginizde merak etmemis. Gece yatakta yine aynini soylemis. Umrunda degilsiniz belki ki.Gidin bugün bir çilingirci bulup evin kilidini değiştirin. Bir de mesaj atın akşam seni bu evde görmeyeyim diye. Almayın eve . Defolup gitsin nereye gidiyorsa. Günü yapamam derseniz siz alın bir bilet dönün evinize.Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...
Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.
Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
siz neden gidiyorsunuz ki?????Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...
Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.
Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Ailenize hiç tartıştığınızı söylemeyin. Ziyarete gitmiş gibi gidin.Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Diyemez ama demis iste. Dediyse de bunun sonuclarina katlanmasi lazim adamin. Esasinda adam evden degil kendi yanindan yani hayatindan kovmus kadini. Benim gorusum hala evli kalmanin manasi yok. Gittiysen de donmezsin,yok doneceksen de gitmezsin zaten mantiken. Gorusune katiliyorum ama evden kovulan milyon tane kadin vardir,siginma evleri dolu,kendi ailesine siginanlar zaten cok daha fazla. Keske kelimelerle oldugu gibi kolay olsa hayatBu çok yanlış bir düşünce. Musadenle senin mesajının üzerine böyle düşünen kadınlar için yazmak istedim.
Kovulmak diye bir kelime olamaz ortak kullanım alanında.
O ev iki kişinin evi. Ve biri diğerine git diyemez.
Gitmek isteyen/ göndermek isteyen kendi gider , gitmesi gerekir.
Hiç bir kadın , -şiddet gören , hayatı tehlikesi olan kadınlar hariç elbet - evini bir gün olsa bile terk etmemelidir.
Gidip dönmek çok daha ağırdır. Gurur zedeler.
Ancak , " bir kaç günlüğüne dinlenmek , dinlemek için gidiyorum diyerek çıkmalıdır evinden. Yani geri döneceğinin sinyalini vererek gider yani ; dönmesi de konuşması da kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?