• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık çok kötüyüm

Ee istemişsiniz ama o da istememiş o an çıkası gelmemiş de olabilir eşiniz de insan. Akşam planım olsaydı ben de öğlen çıkmayıp evde olmak isterdim;hemen kıyaslama başa kakma yapmışsınız eşiniz yüzde yüz haklı.Sadece bu konu için yorum yapıyorum ama. Genel olarak hep sizle plan yapmıyorsa istemiyorsa o zaman sıkıntı

Belki de Belkide gerçekten böyle hep daha çok seven ben oldum sanırım. Yeri geldi kendinden önce düşündüm
Düşünme işte millet de bunu diyor esinin yaptığını yap öncelik kendin ol. Sabah tatlı uykundan uyanıp kahvaltı hazırlama mesela. İse gir para kazan mesela. Ya da kpss falan çalış ya da git güzellik uzmanlığı sertifikası falan al. Kendine yatırım yap. Tüm dünyan o olmasın. Mesela dışarı çıkalım dedin ve çıkmadı mı kendin çık

Düşünme işte millet de bunu diyor esinin yaptığını yap öncelik kendin ol. Sabah tatlı uykundan uyanıp kahvaltı hazırlama mesela. İse gir para kazan mesela. Ya da kpss falan çalış ya da git güzellik uzmanlığı sertifikası falan al. Kendine yatırım yap. Tüm dünyan o olmasın. Mesela dışarı çıkalım dedin ve çıkmadı mı kendin çık
Biz eşimle aynı okulda çalışıyoruz istesekte istemesekte aynı ortamdayız hep

Bu arada sık sık çıkarsınız dışarı da bu gün mü çıkmadı ? 6 ay olmuş tasinali. Arkadaş edindiniz mi ? O esinmiş

Çok şey yazılmış, tekrar etmek istemem.

Sadece şunu ekleyebilirim ; neden korkuyorsanız onunla sınanırsınız.
Dilerim mutlu olursunuz, tüm sorunlarınız düzelir. Ama nasıl fazla tevazu cahilden nasihat dinlemeye sebep oluyorsa , fazla anlayış da nankörden sevgi dilenmeye sebep oluyor .

Bu arada sık sık çıkarsınız dışarı da bu gün mü çıkmadı ? 6 ay olmuş tasinali. Arkadaş edindiniz mi ? O esinmiş
Ben çok arkadaş edinemedim okul çevresi biraz yaş grubuma uygun değil. Eşim aynı zaman da amatör ligde futbol oynuyor ordan arkadaşları var daha yeni çıktı. Ama bende sürekli maç antrenman okul derken hiç bana vakit ayırmadığından yakınıyorum. Çünkü kalan zamanda hep yatmak uyumak istiyor yoruluyorum diyor

Ben çok arkadaş edinemedim okul çevresi biraz yaş grubuma uygun değil. Eşim aynı zaman da amatör ligde futbol oynuyor ordan arkadaşları var daha yeni çıktı. Ama bende sürekli maç antrenman okul derken hiç bana vakit ayırmadığından yakınıyorum. Çünkü kalan zamanda hep yatmak uyumak istiyor yoruluyorum diyor
Anlıyorum ben evliligimde sorunlarımı hep kısasa kısas yaparak çözüyorum. Eşimi de çok severim ama insanoğlu bencildir empati yaptırmak lazım. Başta yaptığım sevgisizlik gibi gelirdi ama hayır bu eğitmek

Anlıyorum ben evliligimde sorunlarımı hep kısasa kısas yaparak çözüyorum. Eşimi de çok severim ama insanoğlu bencildir empati yaptırmak lazım. Başta yaptığım sevgisizlik gibi gelirdi ama hayır bu eğitmek
Kısasa kısas nasıl oluyor

Bu konuda ben sizi haklı görüyorum.
Sizede vakit ayırmalı .
Normal bi istek rica sizdeki .
👍🏻canınızı sıkmayın üzülmeyin o gönlünüzü alana kadar seslenmeyin hiç.

Yani her zaman değil aslında. Çünkü bizim tayinimiz çıktı 6 aydır buradayız ve eşim bir arkadaş çevresi yeni yeni kuruyor. Ben zaten arkadaşları ile gitmesine bişey demiyorum. Sadece bizde gündüz bişeyler yapalım deyince sıkıntı çıktı aslında hatalarımın farkındayım çok fazla ısrar ettim.
Size de vakit ayırıyor mu peki normalde? Yoksa genel olarak arkadaşlarıyla mı takılıyor? Elbette arkadaşlarınızla vakit geçirip, gezeceksiniz bu olması gereken bir şey. Ancak dozunu kaçırıp eşiyle vakit geçirmekten hoşlanmayan, eve gelince yan gelip yatanlara kesinlikle karşıyım. Bu özel alan falan olmuyor '' sen ev işinden sorumlusun ben de gezmekle, okey oynamakla '' demek oluyor. Ve en ufak tartışma da ayrılmaktan bahseden erkek nedir ya? Oldu olacak annesinin evine kaçsın tam olsun.

Back