• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin davranışı tuhaf mı sizce?

Aa çok şükür benim gibi ailesine gidince uzun zaman orda kalan biri denk geldi, genelde çoğunluk benim eşim 1 hafta geçti mi hadi dön der bensiz duramaz yazmış dedim bizde mi anormallik var? Hayır eşime güveniyorum ben bizi özlemedi rahata alıştı iyi geldi ona diye üzülmüştüm sadece ama arkadaşım öyle diyince dedim gerçekten bi tuhaflık mı var yoksa arkadaşım mı abartıyor diye buraya konu açtım
Yılda bir kere ve uçak mesafesine çok değil 2-3 ayda bir gitsen ve bunları duysan okey. Ben de yılda bir kez gidiyorum yol 18 saat oğlumla da canım ciğerim ama yoruluyorum,kardeşlerim oğlumla ilgileniyor ben de tazeleniyorum. Eşim de geldiğimde çok çok özlemiş oluyor hergun goruntulu konusuyoruz zaten..

Yılda bir kere ve uçak mesafesine çok değil 2-3 ayda bir gitsen ve bunları duysan okey. Ben de yılda bir kez gidiyorum yol 18 saat oğlumla da canım ciğerim ama yoruluyorum,kardeşlerim oğlumla ilgileniyor ben de tazeleniyorum. Eşim de geldiğimde çok çok özlemiş oluyor hergun goruntulu konusuyoruz zaten..
Yani gittiğinizde hadi dön hadi gel çok özledim vs demiyor mu? Bizde her gün görüntülü görüşüyoruz oğlumu seni özledim de diyor ama öyle 1 hafta dolunca hadi dönün artık falan da demiyor yani

Eşinizi en iyi siz tanirsiniz ama çocuğa adapte olmak kadına zor geliyo evet ama erkeğe daha da zor geliyo😂 biraz bunalmistir belki. Benim eşimde de bir iki hafta gitseniz bı kafa dinlesem diye q

Yani gittiğinizde hadi dön hadi gel çok özledim vs demiyor mu? Bizde her gün görüntülü görüşüyoruz oğlumu seni özledim de diyor ama öyle 1 hafta dolunca hadi dönün artık falan da demiyor yani
Gitmeden önce zaten anlaşıyoruz 1 haftada ben de dön demem niye diyeyim ha 20 günden sonra ev boş ,oğlumu özledim sıkıldım vs diyor ama neden gelmiyorsun vay vay demiyor.

sizi dusundugu icin soylemiyordur, ailenizle rahat vakit gecirin diye. gel diye surekli darlasaydi daha cok gicik olurdun. o arkadasinla iliskini azalt bence, boyle yoktan yere ortaligi karistirmak icin ya kotu niyetli ya da cahil olmaz gerekiyor

Supe edicek
Bir durum yok arkadasin sacmalamis senede bir ailesine giden karisina her gun ozledim gel diyen guvenmiyodur baska bisey yapiyodur vs yada arkadsin sana hava atmak icin oyle soyledi takilma sen esin dogru demis gitmisken kal iste ayrica evlilik dahilinde zaman gectikce oyle cok ozlesmeler olmuyor bu cok normal

Bacım ne güzel eşin kal diyor.Gitmişsin anneciğinin yanına tadını çıkar.Kimse elindekinin kıymetini bilmiyor valla.işkillenecek bi durum yok yani.Keşke benim eşim kendi git kal dese.Dibinden ayırmıyor beni.Bir gece kalırım annemde ona bile surat yapar.

Bacım ne güzel eşin kal diyor.Gitmişsin anneciğinin yanına tadını çıkar.Kimse elindekinin kıymetini bilmiyor valla.işkillenecek bi durum yok yani.Keşke benim eşim kendi git kal dese.Dibinden ayırmıyor beni.Bir gece kalırım annemde ona bile surat yapar.

Bence birsey yok.. ama siz evli bayan neden 1 ay evden uzak kaliyorsunuz?
Bence Ailecek esinizle yavrunuzla gidin annenizde 1 hafta kalin evinize dönün.

Siz niye dönmek icin acele ediyorsunuz?
Daha önce 1 ay kalıyor mussunuz.
Alıskın oldugu icin bence kal daha demistir.
Kötü bisey gelmedi benim aklıma bu hikayede.

Kızlar merhaba herkese, benim bir bebeğim var bebeğimi de alıp annemlerin yanına geldim. Annemler uzak bir şehirde yaşıyor anca uçakla geliyorum senede 1 defa. Ve geldiğimde 1 ay civarı kalıyorum. Şimdi de gelirken dönüş biletini almadım eşime dedim ki bakarım duruma göre belki biraz uzun kalırım demiştim eşim de tamam ama çok uzun da olmasın falan dedi.

Neyse işte bebeğimle yaklaşık iki haftadır burdayız ama evimi özlemeye başladım eşime de dedim ki dönüş bileti bakalım 10 gün sonraya, eşim de acele ediyorsun bir sıkıntı mı oldu diye sordu bende yok sıkıntı yok ama yeter bu kadar dedim. Eşim de gitmişken biraz daha kal senede bir defa gidiyorsun zaten dedi, bende yok yeter bu süre ideal gibi hem daha uzun kalınca evimize tekrar adapte olmakta zorlanıyorum dedim. Eşim de Allahım yarabbim biraz daha az kalınca adapte oluyorsun yani, tamam nasıl istersen alalım o zaman dönüşü ama bana kalırsa ortalama bi 10 gün ekstra kal dedi. Bende dedim ki ne bu tepkiler sanki sövdüm sana, eve döneceğim diye verdiğin tepkiye bak insan sevinir mutlu olur alma senin verdiğin tepkiye bak dedim. Hayır tepkisi beni aşırı sinir etti baya kızdı yani. Normalde gelmeden önce de gitmişken biraz kal gittiğine değsin bebekle sende dinlenirsin yemek temizlik derdin olmaz falan demişti. Şimdi de bu konuyu konuşurken orda kalabalıksınız bebeğimiz de sosyalleşmeye başladı (normalde insanlardan çekinir yaşadığımız şehirde pek akrabamız yok) bireysel düşünme bebeğimizi de düşün orda çok mutlu kalabalığa alışıyor falan dedi, ki gerçekten de öyle eşime sık sık insanlardan artık çekinmediğini söylüyorum bende mutlu oluyorum tabi ama yine de bizi özlemedi mi diye düşünüyorum. Gün içinde birkaç kez normal arar görüntülü de arıyor mutlaka en azından günde 1 defa. Onun dışında sık sık mesajlaşıyoruz iletişim halindeyiz sürekli, yemeği kahvaltıyı da annesinde gidip yiyor.

Bir arkadaşıma bu konudan bahsettiğimde benim eşim olsa iki hafta zor dayanır her gün ne zaman dönüyorsun hadi gel özledim diye beni darlar senin eşinin böyle davranması bana çok tuhaf geldi seni bebeğini özlemiyor mu bence sürpriz yap bileti birkaç gün sonraya al direkt git falan dedi. Açıkçası şüphelenmemiştim sadece bizi özlemiyor mu diye düşünüp üzülüyordum, bir dış göze ihtiyacım var sizce de tuhaf mı kızlar?
Ya bu kişiden kişiye değişir ben de uzun kalmam eşim de istemez uzun kalmamı bizim için de 1 ay çok uzun . Halk olduğu kısımlar yemek temizlik kısmı ama bebeğini görmeden 1 ay nasıl dayanacak ona şaşırdım bizim de bebeğimiz var eşim çok ciddi bir durum olmadıktan sonra 1 gün bile görmeden duramaz . Bu konuda aileniz de eğer destek olmak istiyorlarsa gelip kalabilir o şekilde hasret giderebilirsiniz çocuklu bir anne için evden uzak kalmak zor olabilir.

Yani benim eşim de aynen böyle davranıyor, anormal gelmiyor bana açıkçası
Ben gotle don gibi olmayı sevmedigimdendir belki😂 yılda bir kez 20 gün ayrılık ikimize de iyi geliyor tazeleniyoruz enerjimiz yenileniyor özlüyoruz vs vs. Herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Ben bu tarz şeyleri kendi içinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 20 günde aklı başkasına kaydı naneler mi yiyiyor diye beni ikilemde bırakacak adama da ömür harcamam açıkçası.

Yani yalan söylemez yalan söylenmesinden de pek hoşlanmaz, ben buraya gelirken de gitmişken biraz kal gittiğine bilet parasına falan değsin demişti. Öyle sık da gelemiyorum yılda anca 1 defa belki o yüzdendir ben zaten şüphe etmemiştim ama arkadaşım öyle diyince kafam karışmadı değil

Bence o arkadaşınızı hayatınızdan çıkartın.

Yani genelde 1 ay kalıyorum bazen 35 gün kaldığım da oluyor senede bir defa geliyorum çünkü. Eşim de gitmişken kal annenler de torunlarını görsünler özlüyorlar beni merak etme ben başımın çaresine bakarım yemek temizlik de yaparım diyor ki gerçekten de yapıyor. Daha önce geldiğimde önceden gidiş dönüş biletlerini alırdık ilk defa dönüş bileti almadan geldim, dönüş biletini sonra alacağım belki daha uzun kalırım demiştim eşime ama sıkıldım dönmek istedim
Herşey bir kenara eğer çok istisnai bir durum yok ise, aile üyelerinin uzun bir süre ayrı kalmamasindan yanayım, 30-35 gün bana göre uzun..

Back