Kızlar merhaba herkese, benim bir bebeğim var bebeğimi de alıp annemlerin yanına geldim. Annemler uzak bir şehirde yaşıyor anca uçakla geliyorum senede 1 defa. Ve geldiğimde 1 ay civarı kalıyorum. Şimdi de gelirken dönüş biletini almadım eşime dedim ki bakarım duruma göre belki biraz uzun kalırım demiştim eşim de tamam ama çok uzun da olmasın falan dedi.
Neyse işte bebeğimle yaklaşık iki haftadır burdayız ama evimi özlemeye başladım eşime de dedim ki dönüş bileti bakalım 10 gün sonraya, eşim de acele ediyorsun bir sıkıntı mı oldu diye sordu bende yok sıkıntı yok ama yeter bu kadar dedim. Eşim de gitmişken biraz daha kal senede bir defa gidiyorsun zaten dedi, bende yok yeter bu süre ideal gibi hem daha uzun kalınca evimize tekrar adapte olmakta zorlanıyorum dedim. Eşim de Allahım yarabbim biraz daha az kalınca adapte oluyorsun yani, tamam nasıl istersen alalım o zaman dönüşü ama bana kalırsa ortalama bi 10 gün ekstra kal dedi. Bende dedim ki ne bu tepkiler sanki sövdüm sana, eve döneceğim diye verdiğin tepkiye bak insan sevinir mutlu olur alma senin verdiğin tepkiye bak dedim. Hayır tepkisi beni aşırı sinir etti baya kızdı yani. Normalde gelmeden önce de gitmişken biraz kal gittiğine değsin bebekle sende dinlenirsin yemek temizlik derdin olmaz falan demişti. Şimdi de bu konuyu konuşurken orda kalabalıksınız bebeğimiz de sosyalleşmeye başladı (normalde insanlardan çekinir yaşadığımız şehirde pek akrabamız yok) bireysel düşünme bebeğimizi de düşün orda çok mutlu kalabalığa alışıyor falan dedi, ki gerçekten de öyle eşime sık sık insanlardan artık çekinmediğini söylüyorum bende mutlu oluyorum tabi ama yine de bizi özlemedi mi diye düşünüyorum. Gün içinde birkaç kez normal arar görüntülü de arıyor mutlaka en azından günde 1 defa. Onun dışında sık sık mesajlaşıyoruz iletişim halindeyiz sürekli, yemeği kahvaltıyı da annesinde gidip yiyor.
Bir arkadaşıma bu konudan bahsettiğimde benim eşim olsa iki hafta zor dayanır her gün ne zaman dönüyorsun hadi gel özledim diye beni darlar senin eşinin böyle davranması bana çok tuhaf geldi seni bebeğini özlemiyor mu bence sürpriz yap bileti birkaç gün sonraya al direkt git falan dedi. Açıkçası şüphelenmemiştim sadece bizi özlemiyor mu diye düşünüp üzülüyordum, bir dış göze ihtiyacım var sizce de tuhaf mı kızlar?