• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sözleri çok sinirliyim

Anladım ama şeyi merak ediyorum bakıcı ve kira zaten ortak giderler değilmi
Tabi ki ortak gider, zaten kira yok, ev kredisi vardı o zaman, üzerine de benim şimdinin 300 lirası gibi günlük yol masrafım vardı. O damarıma basıp kızdırmak için söylemişti, şakalaşıyorduk beni küçümsemek için değildi ama ben alındım işte. Normal koşullarda içinden geçerim onun bu lafa karşılık. Anlık ruh hali işte, dokundu unutamıyorum. Halâ yeri gelince sokarım lafını

Her ne kadar kin tutup fırsattan istifade laf sokması hoş olmasa da söylediğiniz söze kirilmakta haklı bence. Benim de emeğimle kazandığım para için 3 kuruş dense ben de alınırdım bir erkek daha fazla bozulur buna. Bir şeyi söylemenin birçok farklı yolu var "hayatım çok çalışıyorsun emeğinin karşılığını alamiyorsun işten ayrılmak istiyorsan desteklerim daha iyisini hak ediyorsun" desen alınmazdi mesela. He bana kalsa bence bir erkek 7 ay işsiz gezmektense asgari ücretle de olsa çalışmalı derim ben.
Şimdi yaptığınız fedakarlıkları diyeceksiniz belki. Kötü niyetle söylesem bu fedakarlığı yapar mıydım diyeceksiniz. Haklısınız. Ama burda sabaha kadar haklısınız desek de sonuç değişmiyor. Emin olun o fedakarlıkları yapmasaydiniz, hatta işten çıkmasına bile izin vermeseydiniz ama ona ihtiyacınız olduğunu eve katkılarının önemli olduğunu hissettirseydiniz çok daha kıymet görüp mutlu olurdunuz.
Bir de şunu eklemek istiyorum benim eşim zamanında söylediğim bir söze kırıldığını böyle belli etse ben çok üzülürdüm istemeden gönlünü kırmışım diye. Gönlünü alırdım. Eğer eşinizle başka problemleriniz yoksa biraz empatiyle yaklaşmanizi tavsiye ederim.

Davul dengi dengine demişler maalesef erkekler kadınların yüksek maaş almasını kaldıramıyor sizde de öyle olmuş sizin basit gördüğünüz 3 kuruşa çalışma lafını oldukça içselleştirmiş oldukça da saçma bir şey ama erkekler maalesef böyle uzatacak bir şey yok bu kadar neden sinirlendiniz onu da saçma buldum

Back
X