Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin sözleri çok sinirliyim
- Konu Sahibi matilda1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.084
- 1.918
- 48
Bi Recep ivedik sözü der ki, agrasifimmm kompleksliyimmm .
Besle kargayı oysun gözünü dedikleri bu oluyor galiba . Hamileymişsiniz üzmeyin kendinizi kira falanda vermeyin. malum bi ev olmasaydı kirayı da siz ödüyor olacaktınız bu süreçte ve asla üstüne konuşulmayacaktı anlaşılan şimdide siz umursamayın
Besle kargayı oysun gözünü dedikleri bu oluyor galiba . Hamileymişsiniz üzmeyin kendinizi kira falanda vermeyin. malum bi ev olmasaydı kirayı da siz ödüyor olacaktınız bu süreçte ve asla üstüne konuşulmayacaktı anlaşılan şimdide siz umursamayın
Yok şuan kızım 16 aylık bu bahsettiğim konu önceki işinde ettiğim sözdü bugün söyledi bunuBi Recep ivedik sözü der ki, agrasifimmm kompleksliyimmm .
- 6 Mart 2024
- 2.084
- 1.918
- 48
Direk nankör o zaman .Yok şuan kızım 16 aylık bu bahsettiğim konu önceki işinde ettiğim sözdü bugün söyledi bunu
Bakın aklımı başıma getirdiniz işte eğer annesi evimde oturabilirsiniz demeseydi kirayı da ben öderdimBi Recep ivedik sözü der ki, agrasifimmm kompleksliyimmm .
- 6 Mart 2024
- 2.084
- 1.918
- 48
yani başka bi seçeneğiniz olmucağına göre o dönemde öyle olurduBakın aklımı başıma getirdiniz işte eğer annesi evimde oturabilirsiniz demeseydi kirayı da ben öderdim
- 30 Kasım 2019
- 11.933
- 38.005
- 598
- 27 Ekim 2024
- 63
- 70
- 3
Karşı tarafın iyiliğini fazla düşünmenin ve fedakârlığın sonu bu olmuş. Alınmakta haklısınız ama kira vereyim falan demeyin sinirden de olsaKızlar merhaba
Biz eşimle üniversitede tanıştık aynı bölümden mezunuz. Ben atandım oldukça yüksek bir puanla o atanamadı ben de bir iki yıl kpss için ona çalış gerekirse dershaneye git dedim ama o ben özel sektörde çalişmak istiyorum dediği için sen bilirsin dedim ve hiçbir zaman aramızda para sorun olmadı. Sevgililik ve nışanlılık dönemi de dahil olmak üzere her zaman ben daha fazla kazandım bunu hep ortak kazanç olarak gördüm senin benim yapmadım. 2 buçuk yıllık evliyiz eşim asgari ücretle çalışırken işinden memnun olmadığını ve istifa edeceğini söyledi ben de sen bilirsin dedim ailesi dahil olmak üzere her duyan karın hamile bebek gelecek çıkma işten falan dediler ama ben idare ederiz zaten ev kira değil sen istemediğin işte çalışma dedim o zaman şöyle bir cümle kurmuştum 3 kuruş için tüm zamanını vermene değmez çünkü haftada 60 saate yakın çalişiyordu. O işten ayrıldı 7 ay işsiz kaldı sonra çok daha iyi bir işe girdi bu sabah memur zammı haberini okudu size zam az geldi dedi ben de evet ya maaşlarımız yakın olacak dedim e artık 3 kuruşa çalişiyorsun demezsin dedi kavga ettik çok sinirliyim resmen iftira bu. Asla parayı sorun etmedim gün oldu küpeme kadar sattım ama lafını etmedim çok sinirlendim ve eşime bu ev annenin evi kirasını sana her ay veririm evin giderlerini de ortak hesaptan karşilarız dedim herkesin bundan sonra hesabı ayrı olsun dedim sinirden esas soruyu yazmayı unuttum benzer durumda olanlarınız var mı gereksiz bir Alınganlık mı yoksa gerçekten benim hakkımda yanliş mı düşünmüş eşim
İnanın iyilik düşünmeyi çoktan bıraktım hatta bir konu daha vardı aramızda uzun zamandır çözülemeyen en son onu da çözmüştük ama bugün gerçekten sinirlendim. Hatta yarına iş arkadaşları gelecekti misafirliğe onu da iptal ettim bazen gerçekten hak etmeyene emek vermeyecekmişsinKarşı tarafın iyiliğini fazla düşünmenin ve fedakârlığın sonu bu olmuş. Alınmakta haklısınız ama kira vereyim falan demeyin sinirden de olsa
Asgari ücretle çalişiyordu sonra asgari ücretten daha azına çalışmasını istedi patron ben de onun arkasında durdum işten çık dedim senin zamanın değerli dedim hatta annesi bunu bulamayan da var çıkma dedi böyle alay eder gibi söyledi yani ciddiye almadı ben o gün ağladım o tavrına annesinin çünkü eşimin geceleri nasıl bel ağrısı çektiğini birtek ben görüyordumOrada 3 kuruş sözcüğünü onu kırmak için söylememişsiniz. Ama o buna kim tutmuş. Kendinizi düşünün bundan sonra. Erkeklere çok iyi olmak yaramaz.
Çevresi sürekli benim maaşımı soruyor. Senin karın varken sırtın yere gelmez diyorlar"3 kuruş için tüm zamanını vermene değmez" Siz bu cümleyi kötü niyetle söylememiş olabilirsiniz ama baya alınmış demek ki.
Siz aranızdaki maaş farkını hiç konu yapmamışsınız, sorun yapmamışsınız ama bir şekilde sanki hep hissettirilmiş gibi olmuş adama karşı. Yada o böyle hissetmiş ki, içinde tuttuğunu patlamış.
- 28 Kasım 2020
- 971
- 1.684
- 63
- 24 Haziran 2016
- 7.237
- 26.181
- 548
Aslında zamanında art nıyetle söylemediğin sözü art nıyetlıymıs gıbı anlamıs ıcınde tutmuş ve zmanını beklemiş söylemek ıcın. Kucumsengını düşünmüş olabilir. Sakın olun ortada sinir olacal, büyütecek bırsey goremedım ben.Kızlar merhaba
Biz eşimle üniversitede tanıştık aynı bölümden mezunuz. Ben atandım oldukça yüksek bir puanla o atanamadı ben de bir iki yıl kpss için ona çalış gerekirse dershaneye git dedim ama o ben özel sektörde çalişmak istiyorum dediği için sen bilirsin dedim ve hiçbir zaman aramızda para sorun olmadı. Sevgililik ve nışanlılık dönemi de dahil olmak üzere her zaman ben daha fazla kazandım bunu hep ortak kazanç olarak gördüm senin benim yapmadım. 2 buçuk yıllık evliyiz eşim asgari ücretle çalışırken işinden memnun olmadığını ve istifa edeceğini söyledi ben de sen bilirsin dedim ailesi dahil olmak üzere her duyan karın hamile bebek gelecek çıkma işten falan dediler ama ben idare ederiz zaten ev kira değil sen istemediğin işte çalışma dedim o zaman şöyle bir cümle kurmuştum 3 kuruş için tüm zamanını vermene değmez çünkü haftada 60 saate yakın çalişiyordu. O işten ayrıldı 7 ay işsiz kaldı sonra çok daha iyi bir işe girdi bu sabah memur zammı haberini okudu size zam az geldi dedi ben de evet ya maaşlarımız yakın olacak dedim e artık 3 kuruşa çalişiyorsun demezsin dedi kavga ettik çok sinirliyim resmen iftira bu. Asla parayı sorun etmedim gün oldu küpeme kadar sattım ama lafını etmedim çok sinirlendim ve eşime bu ev annenin evi kirasını sana her ay veririm evin giderlerini de ortak hesaptan karşilarız dedim herkesin bundan sonra hesabı ayrı olsun dedim sinirden esas soruyu yazmayı unuttum benzer durumda olanlarınız var mı gereksiz bir Alınganlık mı yoksa gerçekten benim hakkımda yanliş mı düşünmüş eşim
- 15 Haziran 2023
- 236
- 934
- 23
O zaman size yaptığı ayıbı gitsin çevresine yapsın. Siz onu düşünmüş, yükü üstünden almış, evi kendiniz tasimissiniz aylarca, ama ilk fırsatta o dönüp böyle yapmış. Ben sizi çok haklı buldum, kişi kendinden bilir iși demişler, kendi kendini küçümsemenin acisini sizden çıkarmasın bir zahmet.Çevresi sürekli benim maaşımı soruyor. Senin karın varken sırtın yere gelmez diyorlar
- 26 Haziran 2020
- 230
- 399
- 53
Siz sorun etmeseniz de eşiniz maddi olarak aşağıda kalmayı sorun etmiş ve sizin onun iyiliği için söylediğiniz bir lafı sanki onu aşağılıyormuşsunuz gibi algılamış ve içinde tutmuş. Ben olsam karşıma alır açık açık konuşurdum, olayın harareti ile sonradan pişman olacağım şeyler yapmak istemezdim. Bu arada dip not olarak da hiç kimse için bu kadar fedakarlık, alttan alma yapmayın, her şeyi üstlenme yapmayın.Kızlar merhaba
- 18 Haziran 2020
- 1.116
- 1.537
- 83
- 20 Ocak 2010
- 45.855
- 162.187
- 798
- 43
Bu lafın neyine kırılmış kadın 3 kuruş için boşa yorulma diyip kocasını düşünmüş hata etmiş beli kopsaymış bırak demeseymiş keşkeO lafa zamaninda kirilmis, normal bence