• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık çok kötüyüm

Tabikide ama ben onunda hakkını yemek istemem çünkü bana karşı çok iyi hatta sevi sevdiğini hatta bu hayatta sadece beni sevdiğini biliyorum ama kavga anında kendini tutamadı işte ve şuan konuşmayan o ben ne yapacağım bu durumda bilmiyorum
İşte konuşmaması için bir neden yok, siz normal bir çift tartışması yaşamışsınız. Dışarı çıkıp vakit geçirmek istemişsiniz, arkadaşlarıyla çıkarken vakit ve enerji bulurken sizin isteğinize gelince yorgunum demiş, haliyle tartışma yaşanmış. Bu normal bir tartışma, böyle bir tartışmada başını alıp okeye gitmesi, üstüne size küsmesi ve burada konu açacak kadar size kendinizi suçlu hissettirmesi manipülasyonun kralı.
Buna ve bunun gibi şeylere göz yumarsanız artarak devam edecek. Bunları yaşamayın istiyoruz.
Eşiniz eve döndüğünde suçluluk psikolojisiyle onun peşinde koşturmayın, özür dilemeyin, düzeltmeye çalışmayın.
Bir konuşma yapmanız gerekirse yükselmeden sakince derdinizi anlatın ve çekilin.
Sizinle küserek ilginizi de almaya çalışacak o ilgiyi vermeyin çünkü haklı olan sizsiniz

İşte konuşmaması için bir neden yok, siz normal bir çift tartışması yaşamışsınız. Dışarı çıkıp vakit geçirmek istemişsiniz, arkadaşlarıyla çıkarken vakit ve enerji bulurken sizin isteğinize gelince yorgunum demiş, haliyle tartışma yaşanmış. Bu normal bir tartışma, böyle bir tartışmada başını alıp okeye gitmesi, üstüne size küsmesi ve burada konu açacak kadar size kendinizi suçlu hissettirmesi manipülasyonun kralı.
Buna ve bunun gibi şeylere göz yumarsanız artarak devam edecek. Bunları yaşamayın istiyoruz.
Eşiniz eve döndüğünde suçluluk psikolojisiyle onun peşinde koşturmayın, özür dilemeyin, düzeltmeye çalışmayın.
Bir konuşma yapmanız gerekirse yükselmeden sakince derdinizi anlatın ve çekilin.
Sizinle küserek ilginizi de almaya çalışacak o ilgiyi vermeyin çünkü haklı olan sizsiniz
O konuşana kadar bende mi konuşmayım

Sakınleşmeye fırsat kalmadan o sinirli haliyle ben üstüne gidip konuşmak istedim. Oda zaten ben onu çok daralttığım için bu şekilde yapma dönülmez noktalara getirme diye ayrılma lafına getirdi

Her yorumda 'çok seviyoruz birbirimizi' diyorsunuz fakat eşiniz çok basit bir nedenden dolayı bile işi boşanmaya kadar götürebiliyor. Anladığım kadarıyla siz çok seviyorsunuz, eşiniz daha çok seviyorumu oynuyor gibi.

O konuşana kadar bende mi konuşmayım
Ben olsam konuşmam, net ama şöyle ki ben hiç böyle biriyle de hayatı paylaşmadım yani manipülasyonu anlayıp görebilirim ama nasıl davranmanız gerektiği konusunda tıkanabilirim. Bunu da burada böyle şeylerle karşılaşmış güçlü kadınlarımız cevaplayabilir, benden çok daha net ve iyi cevaplar verebilirler

Her yorumda 'çok seviyoruz birbirimizi' diyorsunuz fakat eşiniz çok basit bir nedenden dolayı bile işi boşanmaya kadar götürebiliyor. Anladığım kadarıyla siz çok seviyorsunuz, eşiniz daha çok seviyorumu oynuyor gibi.
Ben öyle düşünmüyorum yani böyle olma ihtimali beni çok üzer

tehdit etti yani..
siz böyle tehdit edildiğinizde sinerseniz arkası gelmez sizi neyle nasıl korkutacağını öğretmiş olursunuz.
Evet tehdit etti doğru ve ben bişey diyemedim yani dedim aslında ama etkili olmadı beni nasıl tehdit edersin sen kim olduğunu sanıyorsun gibi şeyler işte biraz çirkinleşti olay.

Çok çakallar ya. Ufacık bi boşluğumuzu fark etmesinler, hemen ordan yürüyorlar. Bi haftasonumuz var zaten tabi ki de karınla dışarı çıkacak gezeceksin be adam. Bu kadın 6 aydır orda, arkadaş çevresi yok henüz
senden başka hiç kimse yok belki de o şehirde, bikaç saat çıkıp bi kahve içsen gönlünü eylesen ölür müsün ? Ama akşam koştur koştur kahveye gitmeyi bilirler. Umarım konu sahibi de biraz kendi değerini bilir artık.
Bunu her kadına yapamazlar , sorun kadınlarımızda, amacımız sadece bir erkeği mutlu etmek üzerine kurulu adeta , fark edenler uyandı bile , uyuyanlara selam olsun napalm ki..

İşte bu durumda ben hiç bişey yapamıyorum sinirlerime duygularıma hakim olamıyorum
Herkese karşı mı böylesiniz yoksa bu durum sadece eşinize mi özel? Eğer yalnız eşinize karşı böyle iseniz sebinini araştırın. Belki de manipüle edildiğiniz için farkında olmadan sert tepkiler veriyorsunuzdur.

Herkese karşı mı böylesiniz yoksa bu durum sadece eşinize mi özel? Eğer yalnız eşinize karşı böyle iseniz sebinini araştırın. Belki de manipüle edildiğiniz için farkında olmadan sert tepkiler veriyorsunuzdur.
Genel olarak fevri bir insanım ailem alttan alıyor ama eşim pek alttan almıyor

Birçok arkadaşın yorumuna katılıyorum eşiniz sizi sizin zannettiginiz kadar önemsemiyor çünkü hepimiz sinirleriniriz ofkeleniriz ama karşımızdaki insana olan sevgi ve sayginizdan dolayı bazı cümleleri kullanmaktan korkarız. Benim size önerim kendinize bir meşgale bulun bende öğretmenim okuma grupları oluşturabilirsiniz ya da okuma gruplarına katılabilirsiniz çocuğunuz yok anladığım kadarıyla yaşadığıniz şehri gezin keşfedin hadi hepsine usendiniz örgü örün valla bu ara çok sardı beni de demek istediğim şu yönünüzü eşiniz üzerinden belirlemeyi önce kendinizi keşfedin ve asla o ofkeliyken ayağına gidip barışmak için konuşmaya cabalamayin siz degersizlesirsiniz gözünde evinizde o yokmuş gibi açın film izleyin kek kurabiye yapın mısır patlatin çay demleyin ne bileym örgü örün kitap okuyun eğer inancliysaniz ibadet edin dua edin ne bileyim işte ama kendinizi onceleyin lütfen

Back