Önceliği olmamak sevmediği anlamına mı geliyor
Eşinizin önceliği olmayı hak ediyorsunuz. Siz onun hayat arkadaşısınız, ve evet önceliği olmalısınız.
Bunu da sizin tavrınız belirleyecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceliği olmamak sevmediği anlamına mı geliyor
Önceliği kendisi ve benimde önceliğimin kendim olmasını söylüyorEşinizin önceliği olmayı hak ediyorsunuz. Siz onun hayat arkadaşısınız, ve evet önceliği olmalısınız.
Bunu da sizin tavrınız belirleyecek.
İşte konuşmaması için bir neden yok, siz normal bir çift tartışması yaşamışsınız. Dışarı çıkıp vakit geçirmek istemişsiniz, arkadaşlarıyla çıkarken vakit ve enerji bulurken sizin isteğinize gelince yorgunum demiş, haliyle tartışma yaşanmış. Bu normal bir tartışma, böyle bir tartışmada başını alıp okeye gitmesi, üstüne size küsmesi ve burada konu açacak kadar size kendinizi suçlu hissettirmesi manipülasyonun kralı.Tabikide ama ben onunda hakkını yemek istemem çünkü bana karşı çok iyi hatta sevi sevdiğini hatta bu hayatta sadece beni sevdiğini biliyorum ama kavga anında kendini tutamadı işte ve şuan konuşmayan o ben ne yapacağım bu durumda bilmiyorum
O konuşana kadar bende mi konuşmayımİşte konuşmaması için bir neden yok, siz normal bir çift tartışması yaşamışsınız. Dışarı çıkıp vakit geçirmek istemişsiniz, arkadaşlarıyla çıkarken vakit ve enerji bulurken sizin isteğinize gelince yorgunum demiş, haliyle tartışma yaşanmış. Bu normal bir tartışma, böyle bir tartışmada başını alıp okeye gitmesi, üstüne size küsmesi ve burada konu açacak kadar size kendinizi suçlu hissettirmesi manipülasyonun kralı.
Buna ve bunun gibi şeylere göz yumarsanız artarak devam edecek. Bunları yaşamayın istiyoruz.
Eşiniz eve döndüğünde suçluluk psikolojisiyle onun peşinde koşturmayın, özür dilemeyin, düzeltmeye çalışmayın.
Bir konuşma yapmanız gerekirse yükselmeden sakince derdinizi anlatın ve çekilin.
Sizinle küserek ilginizi de almaya çalışacak o ilgiyi vermeyin çünkü haklı olan sizsiniz
Sakınleşmeye fırsat kalmadan o sinirli haliyle ben üstüne gidip konuşmak istedim. Oda zaten ben onu çok daralttığım için bu şekilde yapma dönülmez noktalara getirme diye ayrılma lafına getirdi
Ben olsam konuşmam, net ama şöyle ki ben hiç böyle biriyle de hayatı paylaşmadım yani manipülasyonu anlayıp görebilirim ama nasıl davranmanız gerektiği konusunda tıkanabilirim. Bunu da burada böyle şeylerle karşılaşmış güçlü kadınlarımız cevaplayabilir, benden çok daha net ve iyi cevaplar verebilirlerO konuşana kadar bende mi konuşmayım
Ben öyle düşünmüyorum yani böyle olma ihtimali beni çok üzerHer yorumda 'çok seviyoruz birbirimizi' diyorsunuz fakat eşiniz çok basit bir nedenden dolayı bile işi boşanmaya kadar götürebiliyor. Anladığım kadarıyla siz çok seviyorsunuz, eşiniz daha çok seviyorumu oynuyor gibi.
Ben öyle düşünmüyorum yani böyle olma ihtimali beni çok üzer
Boşanalım demedi. Tartışma çok büyüdü geri dönülemez yerlere sürükleme dediOlayı boşanmaya kadar getiren birisi seviyor mu?
Boşanalım demedi. Tartışma çok büyüdü geri dönülemez yerlere sürükleme dedi
Evet tehdit etti doğru ve ben bişey diyemedim yani dedim aslında ama etkili olmadı beni nasıl tehdit edersin sen kim olduğunu sanıyorsun gibi şeyler işte biraz çirkinleşti olay.tehdit etti yani..
siz böyle tehdit edildiğinizde sinerseniz arkası gelmez sizi neyle nasıl korkutacağını öğretmiş olursunuz.
Boşanalım demedi. Tartışma çok büyüdü geri dönülemez yerlere sürükleme dedi
Belki de Belkide gerçekten böyle hep daha çok seven ben oldum sanırım. Yeri geldi kendinden önce düşündümKonu sahibi şimdi biz sana eşini boşa demiyoruz sadece kendini kandırmayı bırak diyoruz . onun size olan hisleri sandığınız kadar kuvvetli değil.
Bunu değiştirmek biraz sizin elinizde.Belki de Belkide gerçekten böyle hep daha çok seven ben oldum sanırım. Yeri geldi kendinden önce düşündüm
İşte bu durumda ben hiç bişey yapamıyorum sinirlerime duygularıma hakim olamıyorumBunu değiştirmek biraz sizin elinizde.
Bunu her kadına yapamazlar , sorun kadınlarımızda, amacımız sadece bir erkeği mutlu etmek üzerine kurulu adeta , fark edenler uyandı bile , uyuyanlara selam olsun napalm ki..Çok çakallar ya. Ufacık bi boşluğumuzu fark etmesinler, hemen ordan yürüyorlar. Bi haftasonumuz var zaten tabi ki de karınla dışarı çıkacak gezeceksin be adam. Bu kadın 6 aydır orda, arkadaş çevresi yok henüz
senden başka hiç kimse yok belki de o şehirde, bikaç saat çıkıp bi kahve içsen gönlünü eylesen ölür müsün ? Ama akşam koştur koştur kahveye gitmeyi bilirler. Umarım konu sahibi de biraz kendi değerini bilir artık.
Ayrılma değil, gözündeki konumuzunuzdan bahsettim. Bu saatten sonra kaybetmekten korkmaya döner mi sanmıyorum.Döner mi derken. Ayrılma gibi bir durum benden daha az o ister lafı söyler ama yapma konusunda geri adım atar tanıyorum. Sadece aklı sıra göz dağı veriyor
Herkese karşı mı böylesiniz yoksa bu durum sadece eşinize mi özel? Eğer yalnız eşinize karşı böyle iseniz sebinini araştırın. Belki de manipüle edildiğiniz için farkında olmadan sert tepkiler veriyorsunuzdur.İşte bu durumda ben hiç bişey yapamıyorum sinirlerime duygularıma hakim olamıyorum
Genel olarak fevri bir insanım ailem alttan alıyor ama eşim pek alttan almıyorHerkese karşı mı böylesiniz yoksa bu durum sadece eşinize mi özel? Eğer yalnız eşinize karşı böyle iseniz sebinini araştırın. Belki de manipüle edildiğiniz için farkında olmadan sert tepkiler veriyorsunuzdur.