• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu!

Ağızdan bir defa çıkar. Bu 2. Yi söylemiş. Ailenize gidin kavga ettıgınızı söylemek zorunda degılsınız. Tatil gibi ama aramazsa dönmesi sıkıntı.
Yada burası benım sen git diyi
Muhtemelen öyle yapacağım zaten baktım ucak bileti de var yarın çıkar giderim

Çünkü yok, kendimi çok çaresiz hissettim. Öyle lafı yutabilecek birisi değilim. Bunu bildiği halde niçin dediğini sorguladım Aslında.

Gideceginiz yeriniz olmadigini bildiginden soyluyorsa ya katlanicaksin mecbursun mesajini vermek ya da gitmenizi istiyordur ama gitseniz ya da gitmek istediginizi gorse sasirir diye dusundum.

Son düzenleme:
Desem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.

hala gidersem diyorsunuz.
bir daha bu muameleye maruz kalmak istemiyorsanız gitmelisiniz.
yoksa her tartışmada sizi kovacak nasıl olsa gitmiyorsunuz..

Desem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.
Ya söyle gitsin
Bu böyle alışırsa zırt pırt kovar
Sen perişan olursun
Kopmaya da niyetin yok zaten
İyisi mi tepeni attırınca o gitsin

hala gidersem diyorsunuz.
bir daha bu muameleye maruz kalmak istemiyorsanız gitmelisiniz.
yoksa her tartışmada sizi kovacak nasıl olsa gitmiyorsunuz..
Doğru söylüyorsunuz. Sadece ailemle çok bağlıyız ve çok korumacıdırlar bu durumda ne yaparlar kestiremiyorum. Ama en iyisi gitmek olacak gibi .

Sanırım kendinizi suçlu hissettiğiniz şeyler var.
Bilemiyorum onun kalacak çok yeri var ailesi çevresi yakınında. Giderseniz aileniz müdahil olacak. Ki olsun ama siz istemiyorsunuz. İlk kavga vs şans tanımak istiyorsunuz belli ki. Bu sizin bileceğiniz iş. Ama biri gidecekse o gitsin. Siz evden çıkarsanız suçlu konumunda olursunuz.

Doğru söylüyorsunuz. Sadece ailemle çok bağlıyız ve çok korumacıdırlar bu durumda ne yaparlar kestiremiyorum. Ama en iyisi gitmek olacak gibi .

hayır hayır git ama ailene anlatma.
sen her ihtimale karşı hazırlıklı git. ne bileyim altının vs yanına al ama çok özledim geldim de süpriz yaptım de vs vs.
durumun gidişine göre davranırsın.

Yok hiç ihtimal vermiyorum. Sinirlenince böyle şeyler söyleyebiliyor ve çok kinci birisi ondan dolayı böyle davranıyor. Ama ben de kaldıramıyorum bu söylediğini.
Anladım canım. Hayatında biri yoksa pişman olunca dönüş yapar ama o git dedi diye gitmeyin ya. Konuşmayın muhatap olmayın ama sen git dedın dıye gitmem. Gel diyince gelcem, git diyince gidicem. Böyle bir hayat yok diye tavrınızı gösterin

Sanırım kendinizi suçlu hissettiğiniz şeyler var.
Bilemiyorum onun kalacak çok yeri var ailesi çevresi yakınında. Giderseniz aileniz müdahil olacak. Ki olsun ama siz istemiyorsunuz. İlk kavga vs şans tanımak istiyorsunuz belli ki. Bu sizin bileceğiniz iş. Ama biri gidecekse o gitsin. Siz evden çıkarsanız suçlu konumunda olursunuz.
Hayır suçlu hissetmiyorum sadece gerçekten çok seviyorum. Çok ağırıma gidiyor şu an çekip gitmek. Gitmem gerektiğini biliyorum ama korkuyorum :KK43:

hayır hayır git ama ailene anlatma.
sen her ihtimale karşı hazırlıklı git. ne bileyim altının vs yanına al ama çok özledim geldim de süpriz yaptım de vs vs.
durumun gidişine göre davranırsın.

Aynen takılarını kesinlikle al. Bir de gel dese bile naza cek. Bekliyormus gibi kostur kostur gitme. Bir daha kovacak mısın de. Bu sefer seytana uydun bir dahaki sefere bu evden gelip alamazsin haberin olsun de.

Burası benim evim, sen ceketini alıp defolup gideceksin deyip üste çıkın.
Kadını kovmak nedir ya!
Aslında ailesine söylesem onu mahvederler hem benim ailem duymamış olur. Ama çok çocukça mı olur ki? Yani yarın annesini arayıp oğlun beni evden kovdu ben gidiyorum hakkınızı helâl edin desem gerisini onlar halleder. Offf şu düşündüğüm şeylere bakın ya aptal gibi hissediyorum.

Kovulmak diye bir kelimeyi kabul etmeyin en başta. Orası ikinizin evi. Gidecekse o gitmeli.
Bir yere gitmeyin, evden çıktığınız zaman bir daha asla dönmemek üzere çıkın. Yok eğer dönerim diyorsanız o evden asla çıkmayın. Dönüşü zor olur, bir daha ki gidişiniz hiç değerli olmaz.

Onunla konuşun. Iade edilmek üzere alınan bir eşya değilsiniz. Hayat arkadaşınız siz.
Bu sözün sizi fazlasıyla üzdüğünü, güveninizi sarstığını anlatın.
Ve gidecek biri varsa o da evdeki erkektir bunu anlatın.
Bir kadın boşanırsa bile evinde açmalı davasını bana göre.

Aha buldum. Kayinvalidene git. Ama esine soylemesinler. Iyi anlayasabiliyorsam ben kayinvalideme giderdim
Aslında ailesine söylesem onu mahvederler hem benim ailem duymamış olur. Ama çok çocukça mı olur ki? Yani yarın annesini arayıp oğlun beni evden kovdu ben gidiyorum hakkınızı helâl edin desem gerisini onlar halleder. Offf şu düşündüğüm şeylere bakın ya aptal gibi hissediyorum.

Yarın onun valizini hazırla burası benim evim rahatsız oluyorsan al valizini git de. Onun tutumuna göre davranırsın eğer hala git derse o zaman gemileri yakıp gidersin baba evine onlara da doğruları anlatırsın

Back