• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu!

Merhaba canım sıkkın kimseyle paylasamadım belki siz benım içimi aydınlatırsınız öncelikle esimle 3 yıldır evliyim 3 yıl boyunca esim hiç hadi askım kalk suraya gidelim veya dogum günüm evlilik yıldönümü vs. bi önem verip beni mutlu etmeyi denemedi hep ben isyan ettim o dinledi sevmiyormu beni insan karısını hiç önemsemezmi

Kavganın sebebi nedir?
Ailenin evine git demek boşanalım demekle aynı niyet.

Kovulmak diye bir kelimeyi kabul etmeyin en başta. Orası ikinizin evi. Gidecekse o gitmeli.
Bir yere gitmeyin, evden çıktığınız zaman bir daha asla dönmemek üzere çıkın. Yok eğer dönerim diyorsanız o evden asla çıkmayın. Dönüşü zor olur, bir daha ki gidişiniz hiç değerli olmaz.

Onunla konuşun. Iade edilmek üzere alınan bir eşya değilsiniz. Hayat arkadaşınız siz.
Bu sözün sizi fazlasıyla üzdüğünü, güveninizi sarstığını anlatın.
Ve gidecek biri varsa o da evdeki erkektir bunu anlatın.
Bir kadın boşanırsa bile evinde açmalı davasını bana göre.
tam yazmaya hazırlandığım cevap altına imzamı atıyorum :super:

Merhaba canım sıkkın kimseyle paylasamadım belki siz benım içimi aydınlatırsınız öncelikle esimle 3 yıldır evliyim 3 yıl boyunca esim hiç hadi askım kalk suraya gidelim veya dogum günüm evlilik yıldönümü vs. bi önem verip beni mutlu etmeyi denemedi hep ben isyan ettim o dinledi sevmiyormu beni insan karısını hiç önemsemezmi
Yeni konu açın burada mesajınız kaynar gider. Bazı kocalar hoduk oluyor ne yazık ki karşıdakini mutlu etmek aklina gelmiyor. Bir gün de siz bir plan yapın o size uysun tepkisini ölçün.

Kusura bakmayın da o nasil bir tavir ezik gibi beni neden kovdun diye bir de yalvarsaydınız adam resmen sizi tekrar kovmuş bazı kadınları anlamıyorum adam istemiyorum diyor zorla yapismak neden

Evdeki bardak çanak ne varsa kırın diyen hiç kimseye katılmıyorum.eve eşyaya hiçbirşeye zarar vermeyin.kendinize de zaman taniyin düşünün ve biraz oturup konusun.git filan demesi olmaz orası sizinde eviniz.eger boşanmak maksadı varsa size acikca beyan etsin.kovmak nedir ya.kendini kral sanıyor.eger kral saniyorsa da haddini bilsin siz o evin uşağı değil kraliçesisiniz.

Diyemez ama demis iste. Dediyse de bunun sonuclarina katlanmasi lazim adamin. Esasinda adam evden degil kendi yanindan yani hayatindan kovmus kadini. Benim gorusum hala evli kalmanin manasi yok. Gittiysen de donmezsin,yok doneceksen de gitmezsin zaten mantiken. Gorusune katiliyorum ama evden kovulan milyon tane kadin vardir,siginma evleri dolu,kendi ailesine siginanlar zaten cok daha fazla. Keske kelimelerle oldugu gibi kolay olsa hayat

Şiddet gören , hayatı tehlikesi olan kadınlar bir saniye bile durmamali. Ancak anlaşmazlık üzerine evden kovulan kadınlar davaları bitmeden gitmemeli diye düşünüyorum.
Kadın gittiğinde adam mutsuz olmuyor ki , çoğu rahata eriyor, alışıyor.

Şiddet gören , hayatı tehlikesi olan kadınlar bir saniye bile durmamali. Ancak anlaşmazlık üzerine evden kovulan kadınlar davaları bitmeden gitmemeli diye düşünüyorum.
Kadın gittiğinde adam mutsuz olmuyor ki , çoğu rahata eriyor, alışıyor.
Bence kadin da rahata eriyor. Dusunsenize adam siniri gecmisken bile gayet rahat sekilde size gitmenizi “emrediyor”. Boyle adamla yasayacagina gider kendi duzenini kurar kadin. Yazik gunah cektigine

2 sefer aynı isteği tekrarlamış. Pişman olacak erkek yatağa girince söylediklerinize karşı yumuşar tekrar etmezdi.
Aranızdaki tartışma konularını bilmiyorum ama eğer ille de gitmek istiyorsanız gidin orman içinde bir otele bir kaç gün kafanızı dinleyin ne istediğinizi düşünün iyi gelir.

Boşanmak dünyanın sonu değil. Kimse mutsuz olmak için evlenmez.
Erkek cinsi karşısında bu kadar aciz durmayın. Onlar bizler kadar duygusal değiller. Sizi kaybetme korkusu hiç yok belli ki..
Mutsuz bir evlilikte çocuk büyütmek daha mı kolay sanki..

Bende kabul etmiyorum kadının gitmesini. Orası daha çok kadının evidir. Niye kadın düzenini bozsun ki. Eşimede diyorum hep, ilerde bir sorun olursa bu evden gidecek olan sensin ona göre ayağını denk al.

Bence seni istemiyor net.Bir kere dememişki.Insan ailesi uzakta olan eşine ısrarla git dermi.Bu adamın bu olaydan sonra birden değişip ideal bir koca olmasını ekleme.Yapman gereken ailenin yanına gitmen,bunu da affetmemen.Zaten niyeti ayrılmak bence eşinin.

Evdeki bardak çanak ne varsa kırıp gidin ve dönmeyin lütfen. Sinirle söylemiş olsa bir kere söylerdi. Siz geri dönüp "benim burda kimsem yok beni neden kovuyorsun" dediğinizde bu adam sizi ikinciye kovmuş. Gerçekten seven bir adam bu cümleden sonra yumuşardı. Kaldı ki benim bile size sarılasım geldi o cümleyi okuyunca...
evet ilk cümle hadi neyse de (büyük konuşmak istemiyorum ben ilk cümlede de giderdim heralde ama ) özellikle sakince ikinci kez kovması artık çok farklı bi yere götürüyor olayı,artık bi şekilde gitmeniz lazım,iyi bi otelde kalabilirsiniz varsa onun kredi kartını alın da ödemeler bi tarafına g.. tövbe tövbe,evden kadın kovulur mu ya,ilk yıllarda ben eşimi kovmuştum bi iki kez:deli:

Diğer sayfaları okumadım ama ben olsam çıkmam evden, onu kovarım çok gitmek istiyorsa. O niye sizi gönderiyor ki, çıksın gitsin.siz de gideceğim demek yerine, sen defol git deseydiniz bence.

Eskiden kavgalarda ben de böyle gurur filan yapardım. Bana bunu dedi, çocuğa bunu dedi, nasıl der filan diye. Ağlar, üzülürdüm.

10 senenin tecrübesiyle artık direk üst perdeden ediyorum kavgaları. Birinin rahatı bozulacaksa, onun bozulsun. Ne kadar iyi bir eş olduğumu filan söylüyorum direk, kendimi övüyorum. İstediğini söylesin, çok da tın. Ağlamıyorum, bu erkekleri çok daha çıldırtan bir şey. Çata çat gidiyoruz :)

Hep hatırlatırım, bu ev benim evim. Biri gidecekse, o gider. Halbuki onun kardeşleriyle oturuyoruz ama benim umrumda olmaz. böyle üzemedini görünce de, zaten etkisiz kalıyorlar.

Tabi bunlar ilk zamanlarım kavgalarıyla bol bol. Artık hem evliliğin oturmasıyla, hem benim değişen tavırlarımla bitmese de çok azaldı büyük kavgalar.

Tabi eşim de öğrenmiştir kendince bir şeyler. Ama başta ağır kavgalar oluyordu.

Pardon neden siz gidiyorsunuz? Bizde bosanma asamasindayiz bu da kovdu beni yook canim sen gideceksin cok istiyosan buraai benim evim dedim cekildim kenara. Kendide yatmadan yatmaya geliyo. Evinizi birakmayin gerekirse o gitsin

Diğer sayfaları okumadım ama ben olsam çıkmam evden, onu kovarım çok gitmek istiyorsa. O niye sizi gönderiyor ki, çıksın gitsin.siz de gideceğim demek yerine, sen defol git deseydiniz bence.

Eskiden kavgalarda ben de böyle gurur filan yapardım. Bana bunu dedi, çocuğa bunu dedi, nasıl der filan diye. Ağlar, üzülürdüm.

10 senenin tecrübesiyle artık direk üst perdeden ediyorum kavgaları. Birinin rahatı bozulacaksa, onun bozulsun. Ne kadar iyi bir eş olduğumu filan söylüyorum direk, kendimi övüyorum. İstediğini söylesin, çok da tın. Ağlamıyorum, bu erkekleri çok daha çıldırtan bir şey. Çata çat gidiyoruz :)

Hep hatırlatırım, bu ev benim evim. Biri gidecekse, o gider. Halbuki onun kardeşleriyle oturuyoruz ama benim umrumda olmaz. böyle üzemedini görünce de, zaten etkisiz kalıyorlar.

Tabi bunlar ilk zamanlarım kavgalarıyla bol bol. Artık hem evliliğin oturmasıyla, hem benim değişen tavırlarımla bitmese de çok azaldı büyük kavgalar.

Tabi eşim de öğrenmiştir kendince bir şeyler. Ama başta ağır kavgalar oluyordu.
Katiliyorum :) esim de beni perisan etmek istedi hiiic orali olmadim hatta onun geldigi saatler kizimla dans ettim, sarki soyledim, kahkahalar attim. Dogum gunumu kutlamayarak bir kez daha vurmak istedi sirf basaramasin diye ayni sekilde devam ettim. Dediginiz gibi erkeklee uzemeyince kuduruyor.

Tabi eşim de öğrenmiştir kendince bir şeyler. Ben de değiştim. Mesela eşim de, benim hemen ağlamaya başlamama sinir olur, ağlayınca hemen haklı oluveriyorsun, ben de bağırıp çağıran adam oluyorum diye kızardı. Onlar bitti.

Bir de aileler yüzünden kavga etmemeyi öğrendik sayılır.dışarıda olan dışarıda kalır. Kendi ailelerimizi savunmak için birbirimize girmiyoruz artık. Ama başta ağır kavgalar oluyordu böyle.

Back