• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin davranışı tuhaf mı sizce?

Yani çocuğunu da beni de gün içinde görüntülü arıyor konuşuyoruz, günlerce görmeden dursun bi zahmet yılın sadece 1 ayı geliyorum annemlere orda bi sıkıntı yok oda yorgundu dinlensin biz yokken ama ben sizi özledim biletleri alayım demesini bekliyordum üzüldüm yani
Kendinizle celisiyorsunuz hem dursun bir zahmet cagirmasin diyorsunuz hem de adam cagirmayinca niye cagirmadi ozlemedi diyorsunuz.

Anneniz elinde bebekle bin km uzağa 8-10 bin lira verilen uçak biletiyle gitseydi de babanız üç gün sonra arayıp gel deseydi bir senede anneniz ve anneannenizin görüşeceği tek zaman dilimi bu olsaydı verdiğiniz örnek anlaşılır olurdu.
8-10 bin lira büyük para mı bilmiyorum ki, geçen bizim minik kediyi kusuyor diye vete götürdük bir kan testi bir röntgene yarım saatte 8 bin kitledi vet. Kedinin de bir şeyi çıkmadı. Benim fiyat algım şaştı sanırım bu ülkede. Bana çok gelmedi 25 gün için 8 bin. Kadın zaten 15 gün kalmış, eşine 10 gün sonraya uçak bileti alayım demiş adam ona bile yok daha da kal demiş. 25 gün falan oluyordu işte ama adama erken gelmiş. Yok daha neler afedersiniz ne bileyim

Kızlar merhaba herkese, benim bir bebeğim var bebeğimi de alıp annemlerin yanına geldim. Annemler uzak bir şehirde yaşıyor anca uçakla geliyorum senede 1 defa. Ve geldiğimde 1 ay civarı kalıyorum. Şimdi de gelirken dönüş biletini almadım eşime dedim ki bakarım duruma göre belki biraz uzun kalırım demiştim eşim de tamam ama çok uzun da olmasın falan dedi.

Neyse işte bebeğimle yaklaşık iki haftadır burdayız ama evimi özlemeye başladım eşime de dedim ki dönüş bileti bakalım 10 gün sonraya, eşim de acele ediyorsun bir sıkıntı mı oldu diye sordu bende yok sıkıntı yok ama yeter bu kadar dedim. Eşim de gitmişken biraz daha kal senede bir defa gidiyorsun zaten dedi, bende yok yeter bu süre ideal gibi hem daha uzun kalınca evimize tekrar adapte olmakta zorlanıyorum dedim. Eşim de Allahım yarabbim biraz daha az kalınca adapte oluyorsun yani, tamam nasıl istersen alalım o zaman dönüşü ama bana kalırsa ortalama bi 10 gün ekstra kal dedi. Bende dedim ki ne bu tepkiler sanki sövdüm sana, eve döneceğim diye verdiğin tepkiye bak insan sevinir mutlu olur alma senin verdiğin tepkiye bak dedim. Hayır tepkisi beni aşırı sinir etti baya kızdı yani. Normalde gelmeden önce de gitmişken biraz kal gittiğine değsin bebekle sende dinlenirsin yemek temizlik derdin olmaz falan demişti. Şimdi de bu konuyu konuşurken orda kalabalıksınız bebeğimiz de sosyalleşmeye başladı (normalde insanlardan çekinir yaşadığımız şehirde pek akrabamız yok) bireysel düşünme bebeğimizi de düşün orda çok mutlu kalabalığa alışıyor falan dedi, ki gerçekten de öyle eşime sık sık insanlardan artık çekinmediğini söylüyorum bende mutlu oluyorum tabi ama yine de bizi özlemedi mi diye düşünüyorum. Gün içinde birkaç kez normal arar görüntülü de arıyor mutlaka en azından günde 1 defa. Onun dışında sık sık mesajlaşıyoruz iletişim halindeyiz sürekli, yemeği kahvaltıyı da annesinde gidip yiyor.

Bir arkadaşıma bu konudan bahsettiğimde benim eşim olsa iki hafta zor dayanır her gün ne zaman dönüyorsun hadi gel özledim diye beni darlar senin eşinin böyle davranması bana çok tuhaf geldi seni bebeğini özlemiyor mu bence sürpriz yap bileti birkaç gün sonraya al direkt git falan dedi. Açıkçası şüphelenmemiştim sadece bizi özlemiyor mu diye düşünüp üzülüyordum, bir dış göze ihtiyacım var sizce de tuhaf mı kızlar?
Bence de tuhaf sevgili konu sahibi.Hem sizi hem bebeğinizi çok özlemesi lazım.Biz bir hafta zor ayrı kalıyoruz,22 yıllık evlilikte.Ama hemen kötü düşünmeyin, farklı sebepler vardır belki.

Ya acaba kendi de rahat rahat dinleniyor diye mi böyle diyor bilemedim. Normalde çok dışarı çıkmaz işten geldiği gibi bebeğimizi kucağına veririm yorgun olsa da ilgilenmek zorunda kalır. Arkadaşları çağırsa bile öyle çok sık çıkmaz çünkü desteksiz bakıyorum zaten kızıyorum çıkarsa. Ama şimdi işten geliyor rahatça dinleniyor arkadaşları ile dışarı çıkıyor rahat rahat takılıyor diyorum acaba bu yüzden mi biraz daha kal diyor
Aldatma olduğunu düşünmüyorum ama ben çiftlerin bu kadar uzun süre ayrı kalmasını doğru bulmuyorum, senelik izinde beraber gidip gelin, neden ayrı gayrı oluyor aile ziyaretleri? Bekar hayatı ve sorumsuz bir şekilde takılmak hoşuna gitmiş, aklınıza illa başka kadın falan gelmesin.

8-10 bin lira büyük para mı bilmiyorum ki, geçen bizim minik kediyi kusuyor diye vete götürdük bir kan testi bir röntgene yarım saatte 8 bin kitledi vet. Kedinin de bir şeyi çıkmadı. Benim fiyat algım şaştı sanırım bu ülkede. Bana çok gelmedi 25 gün için 8 bin. Kadın zaten 15 gün kalmış, eşine 10 gün sonraya uçak bileti alayım demiş adam ona bile yok daha da kal demiş. 25 gün falan oluyordu işte ama adama erken gelmiş. Yok daha neler afedersiniz ne bileyim
Bazı insanlar için çok para. Bu kadının harcayabilecek parası olsa senede bir gitmez heralde ailesini görmeye.

Ben olaya ekonomik açıdan bakıyorum ve eşinize hak veriyorum.
Uçak, otobüs fark etmez biletler o kadar pahalı oldu ki insan gitmek isteyince paraya değecek mi diye düşünmeden edemiyor.
Yılda 1 defa gidiyormuşsunuz zaten. Ben olsam kalabildiğim kadar kalır öyle dönerdim.

Bazı insanlar için çok para. Bu kadının harcayabilecek parası olsa senede bir gitmez heralde ailesini görmeye.
Haklısınız 8k az para değil. Biz de kazıklandık zaten vette, normal bir fiyat değildi o, bir daha gitmeyeceğiz. Ben de sadece özel ders vererek geçinen biriyim 8k benim için de çok para ancak yine de ne bileyim insan özlemez mi. Erkek arkadaşımla 2 ay ayrı kalmıştık o kadar uzun gelmişti ki o süre. Evlenince farklı oluyor sanırım

Yani bende hiç kötü düşünmedim arkadaşım öyle diyene kadar, sadece bizi özlemiyor mu diye üzülüyordum
Kalbinizi katartmayin aldatma yoktur,adam kafasını dinliyordur siz birde bebeğiniz için olumlu şeyler paylaşınca biraz daha kalsın istemiştir.Belki o da erken dönmenizin altında bir şeyler arıyor ona sinirleniyor siz daha iyi bilirsiniz ama ben kötüye yormadım

Kızlar merhaba herkese, benim bir bebeğim var bebeğimi de alıp annemlerin yanına geldim. Annemler uzak bir şehirde yaşıyor anca uçakla geliyorum senede 1 defa. Ve geldiğimde 1 ay civarı kalıyorum. Şimdi de gelirken dönüş biletini almadım eşime dedim ki bakarım duruma göre belki biraz uzun kalırım demiştim eşim de tamam ama çok uzun da olmasın falan dedi.

Neyse işte bebeğimle yaklaşık iki haftadır burdayız ama evimi özlemeye başladım eşime de dedim ki dönüş bileti bakalım 10 gün sonraya, eşim de acele ediyorsun bir sıkıntı mı oldu diye sordu bende yok sıkıntı yok ama yeter bu kadar dedim. Eşim de gitmişken biraz daha kal senede bir defa gidiyorsun zaten dedi, bende yok yeter bu süre ideal gibi hem daha uzun kalınca evimize tekrar adapte olmakta zorlanıyorum dedim. Eşim de Allahım yarabbim biraz daha az kalınca adapte oluyorsun yani, tamam nasıl istersen alalım o zaman dönüşü ama bana kalırsa ortalama bi 10 gün ekstra kal dedi. Bende dedim ki ne bu tepkiler sanki sövdüm sana, eve döneceğim diye verdiğin tepkiye bak insan sevinir mutlu olur alma senin verdiğin tepkiye bak dedim. Hayır tepkisi beni aşırı sinir etti baya kızdı yani. Normalde gelmeden önce de gitmişken biraz kal gittiğine değsin bebekle sende dinlenirsin yemek temizlik derdin olmaz falan demişti. Şimdi de bu konuyu konuşurken orda kalabalıksınız bebeğimiz de sosyalleşmeye başladı (normalde insanlardan çekinir yaşadığımız şehirde pek akrabamız yok) bireysel düşünme bebeğimizi de düşün orda çok mutlu kalabalığa alışıyor falan dedi, ki gerçekten de öyle eşime sık sık insanlardan artık çekinmediğini söylüyorum bende mutlu oluyorum tabi ama yine de bizi özlemedi mi diye düşünüyorum. Gün içinde birkaç kez normal arar görüntülü de arıyor mutlaka en azından günde 1 defa. Onun dışında sık sık mesajlaşıyoruz iletişim halindeyiz sürekli, yemeği kahvaltıyı da annesinde gidip yiyor.

Bir arkadaşıma bu konudan bahsettiğimde benim eşim olsa iki hafta zor dayanır her gün ne zaman dönüyorsun hadi gel özledim diye beni darlar senin eşinin böyle davranması bana çok tuhaf geldi seni bebeğini özlemiyor mu bence sürpriz yap bileti birkaç gün sonraya al direkt git falan dedi. Açıkçası şüphelenmemiştim sadece bizi özlemiyor mu diye düşünüp üzülüyordum, bir dış göze ihtiyacım var sizce de tuhaf mı kızlar?
Evli olunca bireysellik ortadan kalkmalı diye düşünülüyor nedense. Sürekli iletişim halindesiniz, görüntülü konuşuyorsunuz. Ailenizin yanindasiniz ve bu çocuğunuza da iyi geliyor. Hem o kadar uzak bir şehire yılda 1 kez gidip az kalmanız bence de saçma. Evlenince yapışık mı yaşamak lazım anlamıyorum.

Haklısınız 8k az para değil. Biz de kazıklandık zaten vette, normal bir fiyat değildi o, bir daha gitmeyeceğiz. Ben de sadece özel ders vererek geçinen biriyim 8k benim için de çok para ancak yine de ne bileyim insan özlemez mi. Erkek arkadaşımla 2 ay ayrı kalmıştık o kadar uzun gelmişti ki o süre. Evlenince farklı oluyor sanırım
Özlediğimiz sadece eşlerimiz değil ama ailelerimizi de özlüyoruz. Hayatımızda sadece eş yok.

Normal şartlarda evliliklerde bu kadar uzun süre ayrı kalınmamalı derim ancak burda durum farklı. Ailesini sadece senede bir gören bir kadın ve karısına bu konuda destek olan bir adam var.

Normalde ortalama 1 ay kalıyormuşsunuz. Belki uzatırım deyince eşiniz çok da uzatma demiş başta. E sonra iki hafta sonra ben gelicem demişsiniz, rutinin dışına çıkmışsınız diyelim. Yer uzak, adamın söylemlerinde de bir sıkıntı göremedim sizi düşündüğü için söylüyor gibi. Yani sizin anlatmanızdan bana geçen bu şekilde.

Fakat eşinizi siz tanıyorsunuz genelde tepkileri böyle midir, bir şeyler karıştırdığından mu şüpheleniyosunuz bilmiyorum onu.

Not: arkadaşınız çok iyi niyetli değil.

Ya kendi ilişkileriyle kıyaslayıp yok benim eşim 3 gün dayanamaz 1 hafta dayanamaz diyenler ne kadar sığ düşünüyorlar.

Bence eşiniz nefes almış, senede bir gidiyormuşsunuz zaten biraz daha tadını çıkarmak istemiş. Siz de kötü bir yerde mutsuz rahatsız değilsiniz, siz de bebek de anne babanız da gayet mutlu bu durumdan. Adam illaki özlüyordur ama nasılsa birkaç gün uzatmaktan bir şey olmaz.

Evli de olsa insan bazen nefes almak isteyebilir ya ne var bunda.

Ya kendi ilişkileriyle kıyaslayıp yok benim eşim 3 gün dayanamaz 1 hafta dayanamaz diyenler ne kadar sığ düşünüyorlar.

Bence eşiniz nefes almış, senede bir gidiyormuşsunuz zaten biraz daha tadını çıkarmak istemiş. Siz de kötü bir yerde mutsuz rahatsız değilsiniz, siz de bebek de anne babanız da gayet mutlu bu durumdan. Adam illaki özlüyordur ama nasılsa birkaç gün uzatmaktan bir şey olmaz.

Evli de olsa insan bazen nefes almak isteyebilir ya ne var bunda.
Eşim benden 1 ay ayrı kalmayı nefes almak olarak görse asla birlikte olmazdım. Bence çok ağır bir laf nefes almak.

Türlü türlü evlilik var valla 1 ay esini özlemeyen de evleniyor, normal karşılanıyor. Benim için saçma ama çoğu kişiye normal geliyor. Ben konunun aldatma olduğunu sanmıyorum, eşinize bekar hayatı, sessizlik, çocuğun sorumluluğunun olmaması cazip gelmiş. Benim için kabul edilebilir bir şey değil.
Aynen sanırım rahata alıştı işten gelir gelmez çocuk bakmak zorunda değil gelip dinleniyor, gece her 2-3 saatte bir uyanıp ağlayan bi bebek de yok mışıl mışıl uyuyordur tv izliyordur oh mis.. bende üzüldüm böyle olmasına da ne yapabilirim bilmiyorum? Adama kendimizi nasıl özlettirelim bilmiyorum

Benim kocama göre yorum yaparsam. Hayatta bensiz duramaz. Uzak yer olsa 1 hafta yeterli der. Ama evini özlemişsin dönmek istemen normal. Buna da kalkıp illa kal kal kal diye ısrar etmesi bana normal gelmedi. Üzmek istemem ama bir naneler karıştırıyor gibi.

Benim kocama göre yorum yaparsam. Hayatta bensiz duramaz. Uzak yer olsa 1 hafta yeterli der. Ama evini özlemişsin dönmek istemen normal. Buna da kalkıp illa kal kal kal diye ısrar etmesi bana normal gelmedi. Üzmek istemem ama bir naneler karıştırıyor gibi.
Yani istiyorsan bileti alalım gelin ama gitmişken kal orda rahatsın dinleniyorsun yine de sen bilirsin dedi

Ne alakası var ya amannn... Adam iyilik yapayım demiş konu gözü dışarı kaydiya gelmiş ? Arkadaşının lafıyla kocana yakistirdigin şeye bak, o potansiyelde mi kocan ? Ara tatilde ailemin yanına gidecem okulun açılışından 1 gün önce gelecem , geçen yıl oğlumun okulu yoktu 40 günden fazla kaldım. Çünkü kardeşlerim oğlumla ilgilendi ben de kafamı dinledim. Eşim "gözün dışarı kaydı o yüzden uzattin gelmek istemedin." düşüncesine girse kıyameti koparirdim.

Ne alakası var ya amannn... Adam iyilik yapayım demiş konu gözü dışarı kaydiya gelmiş ? Arkadaşının lafıyla kocana yakistirdigin şeye bak, o potansiyelde mi kocan ? Ara tatilde ailemin yanına gidecem okulun açılışından 1 gün önce gelecem , geçen yıl oğlumun okulu yoktu 40 günden fazla kaldım. Çünkü kardeşlerim oğlumla ilgilendi ben de kafamı dinledim. Eşim "gözün dışarı kaydı o yüzden uzattin gelmek istemedin." düşüncesine girse kıyameti koparirdim.
Aa çok şükür benim gibi ailesine gidince uzun zaman orda kalan biri denk geldi, genelde çoğunluk benim eşim 1 hafta geçti mi hadi dön der bensiz duramaz yazmış dedim bizde mi anormallik var? Hayır eşime güveniyorum ben bizi özlemedi rahata alıştı iyi geldi ona diye üzülmüştüm sadece ama arkadaşım öyle diyince dedim gerçekten bi tuhaflık mı var yoksa arkadaşım mı abartıyor diye buraya konu açtım

Back