• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu!

Bu sozleri duymazdan gelip susup oturursaniz daha fazlasini da söyler.soyledigi seyin ne kaar agir yanlis oldugunu mutlaka gormeli ki takrari olmasin 10 saatlik yolu yerinde olsam giderim.ailenize bise demenize gerek yok bence gidip kafanizi dinleyin onunlada ailenizin taninda oldugunuzu bildirdikten snra iletisim kurmayin.Anlar o zaman dünya kaç bucak

Siz onu kovun, o sizi neden kovuyor? Birde soruyorsunuz beni neden kovuyorsun nereye gidim ben diye? Gitsin o anasinin yaninda kalsin kaldiginiz evin kirasinida catir catir odesin.

Daha 2 yıllık evlisiniz olur böyle saçma kavgalar... Hiç bi yere gitmeyin, 3cü kişilerede söylemeyin kaavgalarınızı.
Benim takıldığım nokta eşinizin merhametsiz oluşu. Benim kimsem yok diyosunuz adam hala kovma peşinde.
Eşinizin bu huyunu iyi gözlemleyin bence...

Ben olsam burasi benim evim sen cek git asil ben seni bir daha bu evde gormeyeyim derdim. Gidecekse erkek gitmeli bence. Kadin be yapsa suc. Otele gitseniz en basitinden aileniz hile neden bize gelmedin otelde ne isin vardi der.

Bu kadın kocasına o evde kadınlik yapıyor, yemek pişiriyor, temizlik yapıyor. O ev en çok onun.. Git dedi diye niye gitmek zorunda?

Git demekle komşuya gitmekte hatalisiniz.
Gurur yapıp evden gittiniz ama eşinizin kovmaya hakkı yok. Seni görmek istemiyorum dediğinde o zaman güle güle diyecektiniz.

Kavga neden çıktı ve size ilk kez mi söylüyor bunları ?

Kendi defolup gitsin madem. Kadını evden kovmak şerefsizce geliyor bana. Evden gitmeyin. Dava açarsa kanun önünde suçlu olursunuz. Üstelerse gitmeyeceğim çok istıyorsan aha kapı aha sapı dersiniz

Desem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.
Niye?
Ayrılacaksanız yarın çilingir çağırın, kilidi değiştirin, eşyalarını da kapının önüne koyun. Aciz bir kadını evden göndermek adamlık ve gurur mu? Eve giremezse sizi de evde görmez.
Yok o lafları sineye çekip devam edecekseniz gönlünü alın, özür dileyin, sizi acziyetinizden vurmasına izin verin, kırmızı gecelik falan işte. Ama ne olursa olsun halden anlamaz bir şahsiyetsizle evli kalacağınızı unutmadan yaşayın.

Sizi kovdu mu?
Kovdu
Komşuya gittiniz aradı mı?
Hayır
Siz kendiniz aratmışsınız

Eve gelinmiş sizi evden kovan adamın yatağına girilmiş bir de üstüne "beni niye kovuyorsun gidecek yerim yok" denmiş.
Üstüne "yarın işten dönünce seni görmeyeyim" denmiş.
Siz hala köprüleri yıkmayayım derdinde misiniz?
Köprü mü kalmış?
Biraz kuvvetli olun yahu.

Eşinin kıyafetlerini topla valize koy, madem beni istemiyorsun büyür al valisini git de.

Neden kadın gitmek zorunda! Adam defolup gitsin bı zahmet.

Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.

Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...

Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.

Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Sinirle falan soylememis. Direk bile isteye sizi evden kovmuş. Komsuya gittiginizde merak etmemis. Gece yatakta yine aynini soylemis. Umrunda degilsiniz belki ki.Gidin bugün bir çilingirci bulup evin kilidini değiştirin. Bir de mesaj atın akşam seni bu evde görmeyeyim diye. Almayın eve . Defolup gitsin nereye gidiyorsa. Günü yapamam derseniz siz alın bir bilet dönün evinize.

Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...

Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.

Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
siz neden gidiyorsunuz ki?????
bunlar anlık kızgınlıkla soylenmıs seyler ve cıkarsa gerı gelmez gelmemelıde her kım gıderse gıtsın ama yınede sız gıtmeyın sızı gormek ıstemıyorsa o gıtsın evden..

Ailenize hiç tartıştığınızı söylemeyin. Ziyarete gitmiş gibi gidin.

Bu çok yanlış bir düşünce. Musadenle senin mesajının üzerine böyle düşünen kadınlar için yazmak istedim.
Kovulmak diye bir kelime olamaz ortak kullanım alanında.
O ev iki kişinin evi. Ve biri diğerine git diyemez.
Gitmek isteyen/ göndermek isteyen kendi gider , gitmesi gerekir.

Hiç bir kadın , -şiddet gören , hayatı tehlikesi olan kadınlar hariç elbet - evini bir gün olsa bile terk etmemelidir.

Gidip dönmek çok daha ağırdır. Gurur zedeler.

Ancak , " bir kaç günlüğüne dinlenmek , dinlemek için gidiyorum diyerek çıkmalıdır evinden. Yani geri döneceğinin sinyalini vererek gider yani ; dönmesi de konuşması da kolay olur.
Diyemez ama demis iste. Dediyse de bunun sonuclarina katlanmasi lazim adamin. Esasinda adam evden degil kendi yanindan yani hayatindan kovmus kadini. Benim gorusum hala evli kalmanin manasi yok. Gittiysen de donmezsin,yok doneceksen de gitmezsin zaten mantiken. Gorusune katiliyorum ama evden kovulan milyon tane kadin vardir,siginma evleri dolu,kendi ailesine siginanlar zaten cok daha fazla. Keske kelimelerle oldugu gibi kolay olsa hayat

Kavgada kadın gitmez evden. Yapın valizini koyun kapının önüne, madem sizi görmek istemiyor, cehenneme kadar yolu var.

Back