- 10 Ağustos 2009
- 26.172
- 18.332
- 823
- Konu Sahibi Samle_Tweety
Ay evet şu vahşi cazibedeki sarışın kadın gibi olmak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz sessiz kalmaya devam ederseniz herşeyi alttan alırsanız, nasılsa hayatından memnun diye kimse size önem vermeyecektir. Önce siz kendinize değer verin ve kendinizi kıymetlendirin, diğer arkadaşların dediği gibi. Siz bu halde iken sizi dr. a götürmüyorlarsa otobüsle gitmemeliydiniz. Akşam eşiniz eve gelince nasılsa soracaktı dr. ne dedi diye, sizde bu halde gidemedim ,yarın araba ile götürürsün artık diyecektiniz. Hergün sabah uyandığınızda mızmızlanın. Bugün işe nasıl gideceğim, hiç halim yok. Kocaman karnımla otobüslerde sürünmekten bıktım, çoğu zaman yer vermiyolar bu halde ayakta gidiyorum. Arkasından ilave edin, gerçi eşim beni düşünmüyo bu halde araba vermiyo, başkası beni niye düşünsünki diye imalarda bulunun.
benim eşimde ben hamileyken bi sürü yanlışlar yaptı.
görümcemle ilgili benimkiler.şu an görümcemin eşi kendi babasının yardımıyla dükkan açtı.bu yaz farklı iki yere tatile gittiler.evlerine plazma aldılar.
eşim bunlar olunca anladı.biz 4 yıldır biryere gidemedik.tatil günü gittiğimiz yer kayınvalidemler.öyle çay içmeye bile çıkamıyoruz.çalışıyorum.buna rağmen.çalışmasam hiç bir ihtiyacımı da alamam.eşim durumu anladı anlamasına ama iş işten geçti.benim en güzel günlerimi mahvettiler.şimdide önüme ne serse gönlümü alması çok zor.
şimdiden konuşun halledin.konuyu kapatın.çocuğunuz o kavgalarla büyümesin.ne siz ne bebeğiniz üzülün.onlar üzülsünler.bunu da politik bir şekilde yapın.doğru cümleleri bulun ki ne sinirlenebilsin ne birşey diyebilsin.çünkü böyle durumlarda parlayıveriyorlar konuşamadan ,konuyu halledemeden başka odalara dağılmak zorunda kalınıyo.bazı insanlar doğuştan saygılı oluyo bazıları da işte böyle doğuştan densiz.benim görümceyi görseniz küçük dağları o yaratmış.eltiden beter valla.
Bazıları ağlayıp zırlamayı, mağdur rollerini çok iyi beceriyor..
Sonra bir bakıyorsun ki, seni sömürüyormuş ve erkekler ailelerinin oyununa çabucak kanıveriyor bu konuda..
Anlıyorlar birgün.. Ama o ana dek canımızı yakıyorlar..