- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün gece inceledim bütün telefon dökümanlarını mail adresime gönderdim fakat bir sorun yoktu herşey normalBence bilgisayarına telefonuna bir bakın ona hissettirmeden, bunlar iyi şeyler değil , birden değişmek , cinselliğin 3 ayda olmasi .kesinlikle araştırın. Illa biri vardır demiyorum , belki aranızda önemli bir problem olmuştur ondan böyledir. Ama siz bilgisayardan telden faceden başlayın
ben esıme yüzde 99 güvenirim, yüzde birlik guvensizlikten dolayi arada herseyini incelerim. o yüzden böyle söylüyorum
öyle yapacağım zaten o istediğinde gerçi isteyeceğini düşünmüyorum ama yanaşmayacağımBence bir süre hic ona yakinlasmayin, onun gelmesini bekleyin. Bu arda da bakiminiza daha cok onem gosterin, daha sexi goze gelecek tarzda evde giyinin, suslenin fazla yüz vermeyin. Bir sure sonra kendiliğinden gelebilir yaniniza.
Yanlış anlamazsanız fikirlerimi açıkça söylemek istiyorum. Eşinizde biseksüellik durumunun olma olasılığı nedir sizce? Bunu da göz ardı etmeyin. Zaman zaman buna benzer durumlar yaşanabiliyor.
en nefret ettiği konulardır, dinimizce günah olan şu iğrençlerin konusunu açıp durma bana gösterme mıde bulandırıcı diyor yani gaylik bır durum yok o kesin biliyorum yani hiç sevmez bu tarz şeyleri
takipteyim zaten sadece gaylık gibi bir durum olmadığı kesin onu demek istiyorumsaf mısın arkadaşım, dogru olabilir ama kesin biliyorum lafını bi kenara bırak...kendin emin ol herseyi takib al derim
Ya elbet yanasir merak etme, bir sure sen geri cekil o kendisi gelir.öyle yapacağım zaten o istediğinde gerçi isteyeceğini düşünmüyorum ama yanaşmayacağım
Bazen dini mevhumları ve erkeklik egolarını bahane ederek kolayca kamufle ediyorlar benliklerini. Bu konunun üzerinde durmanızı tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda bu durumu çözüme kavuşturursunuz.en nefret ettiği konulardır, dinimizce günah olan şu iğrençlerin konusunu açıp durma bana gösterme mıde bulandırıcı diyor yani gaylik bır durum yok o kesin biliyorum yani hiç sevmez bu tarz şeyleri
Gay olma durumundan söz etmiyorum bu arada. Biseksüellik apayrı birşey. Eşiniz hem size hem de hemcinslerine ilgi duyuyor olabilir ve bu cinsel ihtiyacı sizin yerinize hemcinsleriyle karşılıyor olabilir. Erkek arkadaşlarıyla gizli konuşmalar yaptığından bahsettiniz. Oldukça şüpheli bir durum.takipteyim zaten sadece gaylık gibi bir durum olmadığı kesin onu demek istiyorum
Gay olma durumundan söz etmiyorum bu arada. Biseksüellik apayrı birşey. Eşiniz hem size hem de hemcinslerine ilgi duyuyor olabilir ve bu cinsel ihtiyacı sizin yerinize hemcinsleriyle karşılıyor olabilir. Erkek arkadaşlarıyla gizli konuşmalar yaptığından bahsettiniz. Oldukça şüpheli bir durum.
Ara ara yap ,eğer birsey varsa ufak bir yerden ele verir . O zamana kadar da refah bir şekilde yaşamaya devam et bencedün gece inceledim bütün telefon dökümanlarını mail adresime gönderdim fakat bir sorun yoktu herşey normal
beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
bu çok ağır olmuş ya.Nasıl böyle bir şey dmeyi kendinize yakıştırdınız.Ben desem sanırım eşim duvara yapıştırrıdı beni.Hadi siz dediniz ve eşiniz git dedi bu dahada vahim hiç tepki göstermemiş.Ciddi bir durum
Aslinda gay olsa da normal olmadığını belli etmemek için üstünü kapatmaya çalışması lazım. Bu kadar belli ederek yaşaması o ihtimali curutuyor aslında. O lafin ustune hic bir Turk erkegi sessiz kalmaz,kalmamalı.Gay olsa bile. Sonucta karisi onun namusu.Bana aklında başka biri var gibi geliyor. Aldatiyor demiyorum ama baska birine tutulmus. Ilk firsatta ona kosacakmis gibi hissediyorum.Her şeyi gözden çıkarmış çünkü..4. Maddeyi sadece ben düşündüm sandım ne fesatım diyorum kendi kendime.yoktur belki de dedim ama ilk aklıma gelen bu oldu sevmese bile o lafın üzerine hiçbir erkek kayıtsız kalmazdı ne diyorsun sen ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu der bir erkek.hiç kiskanmaz beni diyor bir de
Aslinda gay olsa da normal olmadığını belli etmemek için üstünü kapatmaya çalışması lazım. Bu kadar belli ederek yaşaması o ihtimali curutuyor aslında. O lafin ustune hic bir Turk erkegi sessiz kalmaz,kalmamalı.Gay olsa bile. Sonucta karisi onun namusu.Bana aklında başka biri var gibi geliyor. Aldatiyor demiyorum ama baska birine tutulmus. Ilk firsatta ona kosacakmis gibi hissediyorum.Her şeyi gözden çıkarmış çünkü..
benim onu demem değil sorun eşimin git demesini diyorum ben tek sorun o benim onu dememde bir sıkıntı yok kendime yakıştırma gibi bir durumda yok size biri kalkıp sen öylesin böylesin sen onu yaptın bunu yaptın deyince yapmış olmuyorsunuz veya dedikleri şey olmadığınız gibi benimde bunu dememde herhangi bir anlam yok yani
Benimde evliligimin ilk zamanlarinda esimle arama bir sogukluk girmisti. Ben yanastikca kaciyordu, bizim aramizin acilmasina kayinvaldem sebep olmustu. Sisiriyordu resmen. Sonra düzeldi, esimi kendi haline biraktim, yaklasmadim. Yemegini, ütüsünü vs herseyini hicbirsey olmamis gibi devam ettim. Düzenimi bozmadim.öyle bir durum var ise de uğurlar olsun kimselerin kölesi olacak değilim erkek kalmadı sanki dünyada evlilik nedir bilmez oldum anlamaz oldum bu zamani erkekleri bu zamani evlilikler çok farklı insan neden evlenirki sevdiği için paylaşmak için anlam veremiyorum inanın nerede hata yaptım nerede hata yapıyorum