- 3 Ağustos 2024
- 850
- 2.260
- 28
- 32
- Konu Sahibi sevizmir35
-
Yaşlı ve baskıcı teyzeler gibi olacağım ama doğur kız ruhayAynı zamanda evlenmişiz.Bizim de çocuğumuz olmuyor.Eşim de ben de çalışıyor uz.Gelirimiz çok iyi.Maddi manevi hiçbir problemimiz yokken hala hazır mıyım çocuk için diye kendimi sorguluyorum çoğu zaman.
Son zamanlarda ne kadar çok çalışmayan koca var di mi rahmetli babam 65 yaşında emekli iken bile çalışırdı çok ilginç geliyor bana çalışmayan koca.. bir de bebek istiyorlar oysa bebek demek masraf demek..Yine çalışmayan koca konusu gelmiş
Ben sorun yaşamayalım diye para istesem siz zaten sorunlusunuz madem bize verin boşa gitmesin derlerAdamın değil, ailenin hatası. Belli ki aile alıştırmış.
Bu arada kimin kök ailesi sorun yaşanmasın diye ayda 30 bin veriyor. Var mı öyle baba yiğitler bre! :))
Aynı zamanda evlenmişiz.Bizim de çocuğumuz olmuyor.Eşim de ben de çalışıyor uz.Gelirimiz çok iyi.Maddi manevi hiçbir problemimiz yokken hala hazır mıyım çocuk için
haklısınız herşeyde vardır bi hayır bugünden sonra bende sorgulama karar verdimAynı zamanda evlenmişiz.Bizim de çocuğumuz olmuyor.Eşim de ben de çalışıyor uz.Gelirimiz çok iyi.Maddi manevi hiçbir problemimiz yokken hala hazır mıyım çocuk için diye kendimi sorguluyorum çoğu zaman.
Ne sacmasapan bir yaşam tarzı bu tarz asalakca yaşamayı nasıl kabul ediyorsunuz hayret doğrusu.boyle tembel sorumsuz ve asalak bir adamdan çocuk sahibi olmaya calisiyor birde.Allahim sen akıl fikir dağıtırken bu tipleri es mi geçtin acaba.Servis arabası eşime ait kardeşi ve kayınbabam çalıştırıyor bize para veriyor evimizde kayınbabamın
10 sene önce buradaki konuların çoğundaSon zamanlarda ne kadar çok çalışmayan koca var di mi rahmetli babam 65 yaşında emekli iken bile çalışırdı çok ilginç geliyor bana çalışmayan koca.. bir de bebek istiyorlar oysa bebek demek masraf demek..
Aynen ama gidemez kesin kaçarak evlenmiştir buAdamdaki lükse bak. Benim canım istemiyor çalışmıyorum ama senin bu hakkın bile yok. Ben istemediğim için çalışmayacaksın diyor ve karşısındaki de tamam kocam diyor. Bunu nasıl yediriyorsunuz kendinize? Gören de sanır ki adam arı gibi hiç durmuyor dünyaları kazanıyor, eşine ve doğacak çocuğuna dağ gibi birikim yapıyor, karısına kıymıyor çalıştırmıyor. Tembel paspal, yataktan kanepeye devrilip yatan, elinde kumanda kadın programlarını seyreden erkeğe saygı sevgi duyanın aklına şaşarım. Gidin iş arayın çalışın. En azından ileride adam sizden bıkar şutlarsa cebinizde paranız olur. Çünkü bu dediğim olacak, çalışmak istemeyen tembel adama çalış çalış baskısı yaparsanız ya o gider ya sizi gönderir. Kendi evi olduğu için yallah git ananın evine der.
çalışmama izin vermiyor ki söylüyorum ama olmuyor boşanmam lazım anca öyle ama onun evde olması dışında sorunumuz yok buda severek evlendiğim adamı bırakmak için yeterlimi bunu sorgulamaya başladımNe sacmasapan bir yaşam tarzı bu tarz asalakca yaşamayı nasıl kabul ediyorsunuz hayret doğrusu.boyle tembel sorumsuz ve asalak bir adamdan çocuk sahibi olmaya calisiyor birde.Allahim sen akıl fikir dağıtırken bu tipleri es mi geçtin acaba.
Kızım aklını başına al ise gir çalış kommensalizm(başkalarına tutunarak yaşayan balık canlisi)olmaktan vazgeçin.biraz onurunuz olsun.hadi onu geçtim o doğacak çocuğa yazık
Ben ilk yaptığım yorumu unuttum okuyup geldım buraya nası geldık dieBu adamda zaten senin dediklerin yok da benim demek istediğimde İskolik olsun evde bulunmasın da değildi. Senin dediklerini yapacak adam bile yine bir işiyle uzaktan da olsa ilgilenir ,bir meşgalesi olur yani.en azından elit hobileri olur falanBen direk evde boş boş yatan hicbir titri olmayan erkekten bahsetmiştim.
Son zamanlarda ne kadar çok çalışmayan koca var di mi rahmetli babam 65 yaşında emekli iken bile çalışırdı çok ilginç geliyor bana çalışmayan koca.. bir de bebek istiyorlar oysa bebek demek masraf demek.
Bak onun evde olması dışında sorunumuz yok diyorsun en büyük sorun evde duran adamdır zaten.biz kadınlar ne kadar calisma hayatına atıldık evet çalışıyoruz ama çalışmayan kadına kolay kolay neden çalışmıyorsun denmez ama erkeğe yuzde yüz denilir.Calismayan erkek tembel erkek evdeki huzursuzluğun ve doğacak boşanmaların sahi sebebidir.o yüzden emekli olan erkekler 65 yaşında bile.hala çalışır dikkat edersen böyle olmalı.esimin 90 yaşındaki dedesi hala çalışıyor ya inanılmaz bir adam.90 yaşında bak şirketin başında 6 gün çalışıyor adam idolum bende öyle olacağım 90 yaşında böle hala calisacagim o adam asalak birisi ailesi de böyle alistirmis ailesi de aile değil.yapma cocuk falan yapma rica ederim mutsuzluğunuz artarÇalışmaya
çalışmama izin vermiyor ki söylüyorum ama olmuyor boşanmam lazım anca öyle ama onun evde olması dışında sorunumuz yok buda severek evlendiğim adamı bırakmak için yeterlimi bunu sorgulamaya başladım
çocuk tedavisini ertele derim. Kira olmayan eve guveniyor ya da hazırdaki paraya.Evleneli 1.5 sene oldu henüz çoçuğumuz yok tedavi aşamasındayız eşim biz evlenmeden önce kendi işini yapıyordu kardeşi ile birlikte yeni evlendiğimiz bönemde ortalama 1 ay tatil yaptı bu benim için çok güzeldi o dönem sonra işe başladı bi kaç ay çalışıp ufak bi araba kazası yaptı servis işi yapıyordu zaten kendisi işten soğdu gitmek istemedi 6 aydır iişe gitmiyor evimiz kira değil çok şükür kayınvaldemler üst katımda ama onun sürekli evde olması beni çok yoruyor sinir ediyor ne yapacağımı hiç bilemiyorum
Ee daha napsin adam yeterince işinde gücünde isteBen ilk yaptığım yorumu unuttum okuyup geldım buraya nası geldık die
Benım eşimde kendı işini kurmuş birisi hep evde dolanır durur ilgisiz alakasız biri asla değil hatta ben evden çıkınca özlüyorum falan iyi oluyorben bazen takılırım emeklisin sen kendıne gel hadi bi kaç gün kaçalım bi yerlere die ama ona sorsan bel kemiği benim bu işin der (haklı tabi ben takılıyorum kendisine )
Hergun 3-4 saatte olsa sahaya çıkar müşterilerini ziyaret eder / davet eder bi kahve içer, bi yemek yer elemanlarının yanına gider iş işleyişine müşteri memnuniyetine bakar gelirbuna şehir dışı seyehat ve müşteri kovalama da dahil .
Ondan sordum maaş sigorta yapıp elaman tarzında çalıştıracak kadar işini büyütmüş seviyedeyse sorun etme ama senınki yan gelip yatıyorsa sıkıntı diebu arada dünya turuna falan çıkmadık valla o seviyeye gelemedik
Bence yeni nesilin bir çoğunde bu var bide güvendikleri varsa arkasında benim eşiminki gibi evde kadın gibi yatmak işine geliyorSon zamanlarda ne kadar çok çalışmayan koca var di mi rahmetli babam 65 yaşında emekli iken bile çalışırdı çok ilginç geliyor bana çalışmayan koca.. bir de bebek istiyorlar oysa bebek demek masraf demek..
Vallahi çevrem aynı senin gibi baskı yapıyorYaşlı ve baskıcı teyzeler gibi olacağım ama doğur kız ruhayyani ilerde illa ki çocuk isterim diye düşünüyosan bekleme çocuk bakamam böyle iyi diyorsan orası ayrı tabi.
Haklısınız hep söylüyorum kesemizi ayır arabanı al sen çalış diye ama hazır evin ihtacına yetecek kadar para geliyor ya stres yapmıyor beyfendiYüzüne vurmanın zamanı gelmiş demek ki artık, Servis eşinizinse ne olmuş çalıştıran başkası, kaç gün daha sizin şoförlüğünüzu yapacaklar, kaç gün daha başkasına kambur olacaksınız ki, benim eşimin kardeşi böyle yan gel yat yapsa eşim onun işini götürse cildiririm, ağzıma geleni de sayarım. Millet enayi de eşiniz mı akıllı. Ne güzel dünya ekmek elden su gölden. Çocuğunuza onlar bakar artık. Bu adamda bu rahatlık varken.
Ayy hakkınızda hayırlısı. İkiniz de istediğiniz zaman tüp bebeğe bile gerek kalmadan gelsin inşallahVallahi çevrem aynı senin gibi baskı yapıyorBütün baskılara rağmen direniyorum.Eşim de habire tüp bebek merkezlerini araştırıyor randevu alıyor ama aldığıyla kalıyor.Şimdi millet de sanıyor ki Ruhay doktor doktor geziyor Bu kadar baskıya bayramdan sonra bi bakacağım artık.Eşim kız çocuğu hastası.İnstagramdan habire video atıyor bana ama bende tık yok
Allah razı olsun inşallah ya tüm kadınları alsın kocaları gezdirsinEe daha napsin adam yeterince işinde gücünde isteya tüm gün totosu kaşıya kaşıya tiktokta gezseydi dünya turuna da çıkarsınız umarım.O seviyelere gelirseniz birgun yazarsınız bunları konuşmuştuk deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?