Eşim çalışmıyor

Eğer babası ve abisi sigorta ve maaş karşılığında eşinizin işini takip ediyorsa bunu sorun etmemelisiniz . Geliri de güzelse siz eşinizden rahatsızsınız demektir eğer öyleyse çocuk yapmayın …

ama yan gel yat Osman onlar çalışsın ben yiyeyim modundaysa bilemicem

Adamdaki lükse bak. Benim canım istemiyor çalışmıyorum ama senin bu hakkın bile yok. Ben istemediğim için çalışmayacaksın diyor ve karşısındaki de tamam kocam diyor. Bunu nasıl yediriyorsunuz kendinize? Gören de sanır ki adam arı gibi hiç durmuyor dünyaları kazanıyor, eşine ve doğacak çocuğuna dağ gibi birikim yapıyor, karısına kıymıyor çalıştırmıyor. Tembel paspal, yataktan kanepeye devrilip yatan, elinde kumanda kadın programlarını seyreden erkeğe saygı sevgi duyanın aklına şaşarım. Gidin iş arayın çalışın. En azından ileride adam sizden bıkar şutlarsa cebinizde paranız olur. Çünkü bu dediğim olacak, çalışmak istemeyen tembel adama çalış çalış baskısı yaparsanız ya o gider ya sizi gönderir. Kendi evi olduğu için yallah git ananın evine der.

Söyle söyleyim eşimin ailesinin imkanları sayesinde maddi sıkıntımız yok kendisi çalışmayıp evde olması tek sorunumuz

Eşiniz bir işe girip düzenli olarak çalışmadan bu evlllik düzelmeden
çocuk sahibi olma fikrini ertelemeniz iyi olur.

Son düzenleme:
Yani çok zengin olsa bir dolu çalışanı bile olsa Gencecik yaşta tüm gün evde oturan adami yine de ben normal karsilamam ya. Çalışmak, üretmek hayatin içinden. Tüm gün pc ,tel elinde bomboş duran genc bir adam bana aşırı sorumsuz ,amaçsız gelir.

Söyle söyleyim eşimin ailesinin imkanları sayesinde maddi sıkıntımız yok kendisi çalışmayıp evde olması tek sorunumuz
esimin aildsinin imkanlari dedigin asalak gibi başkasının sirtindan gecinmek.
bu mu istedigin hayat? cocuguna böyle mi ornek olacaksin?

esimin aildsinin imkanlari dedigin asalak gibi başkasının sirtindan gecinmek.
bu mu istedigin hayat? cocuguna böyle mi ornek olacaksin?
İşte benim istediğim hayat bu olsaydı fikir almak istemezdim ki ilk defa yazıyorum ben buraya hep okurdum ama içindekileri seni tanımayan insanlarla paylaşmak fikir almak iyi geldi

Servisten ayda ortalama ne kadar para veriyolar size. Yarın öbür gün eşinizin kardeşi evlenince karısı buna tamam der mi sanıyosunuz. Ya da bi anlaşmazlıkta ailesi evimden çıkın dese ne yapacaksınız. Ben burda eşinizin ailesine de çok şaşırdım. Oğlum koca adamsın gir bi işe çalış demiyorlar mı. Ayrıca Allah yaşatmasın tabi ama ilerde anlaşamayıp ayrılsanız işiniz de yok. Ben de eşimin çalışmayabilirsin demesine mutlu olurum ama bu benim tercihim olmalı. Bi ara çok bunalmıştım eşim istifa et dedi. Ama çalışmanı istemiyorum diye değil bana destek olduğunu göstermek için. Allah korusun ama kimsenin eline bırakmayın kaderinizi.

Afedersin ama bu durumda siz evlenmemişsiniz, sen o aileye evlatlık verilmişsin gibi olmuş. Seni kırmayı asla istemem ama ne yazık ki durum bu.

Söyle söyleyim bana 15.000 veriyorlar ev ihtiyaçlarını pazar market kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum 15.000 de eşime veriyorlar zaten evde sadece sıgara ihtacı ve faturaları ödüyor onun haricinde birikim asla yapamıyorum kendimize ait

alsın eşini dünya turuna falan çıksın çok zengin dolu dolu çalışanı olan adam da . Zaten o sevıyeye gelmek için çalışmış üretmiş kendınden harcamış oluyor daha da işkolik olup evini unutan ,hanımına vakit ayırmayan ,çocuğunun kaçıncı sınıf olduğunu bilmeyen , sorumluluğu hanımına bırakmış , bütün hayatı işi gücü olanları da sevmiyorum bu var yemezleri ondan böyle düşünüyorum herhalde . Gençken parası varsa çocukta yoksa önce hanımına ve kendı ruhuna yatırım yapsın 2-3 sene birbirlerini seyehatler de daha güzel tanısınlar sonra döner çocukta yapar işine de bakar . Ama tabi bu dolu dolu çalışanları olan zengin adamlar için bile zor olabilir aralıklı seyehatler yapılabılır . Evde elinde telefon kıcını kaşıya kaşıya yatanı kimse istemez

Ama tabi bunun konuyla alakası çokta yok konu sahibininki ekmek elden su gölden moduna almış kendını .

Afedersin ama bu durumda siz evlenmemişsiniz, sen o aileye evlatlık verilmişsin gibi olmuş. Seni kırmayı asla istemem ama ne yazık ki durum bu.
Haklısınız tam olarakta öyle zaten melek gibi bi kayınvaldeye sahibim kızı yok ilk gelinide benim henüz 4 çü çocuğu ben oldum

Yani ev kirası yoksa geçinmeye yeter iyi kötü de ailesi hiç demiyo mu oğlum utanmıyor musun evde akşama kadar oturmaya çık çalış diye. Siz yarın öbür gün bebeğinize bi şey almak isteseniz de onlar kendi istediklerini alacak farkında mısınız parayı veren düdüğü çalar. Çok üzgünüm.

Aynı zamanda evlenmişiz.Bizim de çocuğumuz olmuyor.Eşim de ben de çalışıyor uz.Gelirimiz çok iyi.Maddi manevi hiçbir problemimiz yokken hala hazır mıyım çocuk için diye kendimi sorguluyorum çoğu zaman.

Ee asgari ücretten fazla para veriliyormuş. Adam niye çalışsın? Uslu uslu oturun evinizde, kv kp sözünden çıkmayın.

Sen en başta hatayı hayatının tamamı ailesine bağlı biriyle yapmışsın. Kocan rahata alışmış, bu böyle devam eder. Bu yüzden bu konunun bir çözümü yok.

Aile utanmadan koca karı kocaya harçlık veriyor? Neyin utanması? Böyle gelmiş böyle gider.

Bu adamda zaten senin dediklerin yok da benim demek istediğimde İskolik olsun evde bulunmasın da değildi. Senin dediklerini yapacak adam bile yine bir işiyle uzaktan da olsa ilgilenir ,bir meşgalesi olur yani.en azından elit hobileri olur falan Ben direk evde boş boş yatan hicbir titri olmayan erkekten bahsetmiştim.

Ne bileyim ya yeni evliler karısıyla sorun yaşamasın diye mi veriyolar acaba dedim. Ama adam resmen postu sermiş ailesine.
Adamın değil, ailenin hatası. Belli ki aile alıştırmış.

Bu arada kimin kök ailesi sorun yaşanmasın diye ayda 30 bin veriyor. Var mı öyle baba yiğitler bre! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…