- 1 Temmuz 2009
- 6.019
- 6.615
- 773
- Konu Sahibi catslover7
-
Konu sahibine haksızlık etmeyelim. Siz o kısmı okumadiniz galiba. Konu sahibi, çalıştığı sektörden güzel bir referans buluyor eşine. Ve onun referansı ile işe giriyor. Ama eşi ne yazık ki bu işte de tutunamıyor. Projelerine destek olmaya gelince okurken bile eşinin projelerine hep konu sahibi yardım etmiş. Okulu onun sayesinde bitirmiş. Lütfen konuyu düzgün okuyalımAynı sektördesiniz, bu çok büyük avantaj. Siz neden kendi networkünüzden yararlanmıyorsunuz eşiniz için? Biraz kalk işe gir demek yerine daha somut destekler verseniz? İşlerden tecrübesiz diye çıkarılmış. Bunu anlayamadım? En başta yeterli tecrübe yoksa işe almayabilirler ama işten neden tecrübesiz diye çıkarırlar? Projelerinde biraz siz destek olsaydınız en azından yok göstererek.
Ayrı eve giderek akıllılık etmişsiniz. Bu süreçte gözlemleme fırsatınız daha realist olur. Size olumlu yorum yapmak isterdim ama bir erkeğin ağlaması vs. çok faydasız. Düzeleceğini zannetmiyorum. Haa uzun süre çalışmış arada boşluk olmuş biri olsa idi elbette ki hak verirdim. Ama sürekli ise girmiş çıkmış. Mesleki anlamda geliştirme yoluna girmemiş biri için zor bu durum. İçten motorlu olması lazım ne yazık ki o da eşiniz de yok.Boşanmak istediğimi söyledim ama kabul etmedi tabiki. Şans ver nolur düzeleceğim bambaşka biri olacağım ben seni çok seviyorum vs yalvarıp ağlayıp durdu. Benim kafam hala karışık. Ayrı evlerde kalıyoruz bir süre böyle olsun beni rahat bırak dedim. Senelerinizi verdiğiniz insan karşınızda ağlayıp yalvarınca ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Şu sıralar bikaç iş görüşmesi yapıyor. Girse de ne kadar çalışır bilmiyorum. Etrafımdakiler bekle biraz daha sabret diyor. Belki ayrılık şoku onu değiştirir falan. Zannetmiyorum işim çok zor.
Hic boyle bi cevapla karsilasmamistim simdiye kadar. Simdi 18 sayfayi en bastan okumaya basliyorum. Uyari icin tesekkurlerKonu sahibine haksızlık etmeyelim. Siz o kısmı okumadiniz galiba. Konu sahibi, çalıştığı sektörden güzel bir referans buluyor eşine. Ve onun referansı ile işe giriyor. Ama eşi ne yazık ki bu işte de tutunamıyor. Projelerine destek olmaya gelince okurken bile eşinin projelerine hep konu sahibi yardım etmiş. Okulu onun sayesinde bitirmiş. Lütfen konuyu düzgün okuyalım
Ricaa ederim.Hic boyle bi cevapla karsilasmamistim simdiye kadar. Simdi 18 sayfayi en bastan okumaya basliyorum. Uyari icin tesekkurler
Dehb falan değilse ya tembeldir ya beceriksizBir insan neden sürekli işten çıkartılır ki.
DEHB li olsa başarılı olurdu, bu yorumla dehblileri kötü gösteriyorsunuz .. dehbli bireylerde süperodaklanma vardır kesinlikle tuttuğunu koparır ve işinin en başarılı kişisi olur. Aylarca evde oturmaz , otursada hedef koyar süperodaklanma sayesinde o hedefi basarmadan durmaz .Dehb falan değilse ya tembeldir ya beceriksiz
Sıkıldığında oyun oynayacağına sana yardım filan etsin hem işten kopmamış olur. Böyle biriyle çok zor, daha ciddi ve son şans konuşmasının vakti gelmişKötü biri değil işi olsa gayet de anlaşır giderdik ama bu benim gibi kuralları olan bi kadın için çok zor bir durum. Kalkıp sanayide ya da ofisleri dolaş firmalara sor olmadı mağazaya gir diyorum ama iş aramayı internetten başvuru yapmak olarak düşünüyor sadece. Sıkıldığı için de oyun oynuyormuş onun yerine kendini geliştirebilirdi.
Daha yeni iş buldu çalışıyor bilmiyorum ne olacak, ayrılık süreçleri oldu baya ayrı yaşama vs, ama iş bulunca tekrar denemek gerekti. bakalım…Son durum nedir ? Ne yaptınız? C catslover7
Aaa konu sahibi gelmiş. Ayrıntılı yazsana tam olarak ne olduğunu 20 sayfa olmuş nerdeyse merak ediyoruzDaha yeni iş buldu çalışıyor bilmiyorum ne olacak, ayrılık süreçleri oldu baya ayrı yaşama vs, ama iş bulunca tekrar denemek gerekti. bakalım…
Ay evet gerçekten böyle kısa cevaplar gelince çok üzülüyorumAaa konu sahibi gelmiş. Ayrıntılı yazsana tam olarak ne olduğunu 20 sayfa olmuş nerdeyse merak ediyoruz
Valla şöyle oldu. Ben ilk boşanmak istiyorum dediğimde eşim kabul etmedi yalvardı ben değişeceğim vs, sonra ayrı evlerde kaldık 1 hafta. Aileler falan araya girdi toparlamaya çalıştılar. Ben tamam dedim denedik tekrar tam 1 ay. Hiçbir değişiklik olmayınca onun evdeki en ufak bir hareketi bana batmaya başladı. En ufak bir sözü kavga sebebi oldu. O yüzden benim de aylardır içimde yaşadıklarımı tutamadığım sabrımın taştığı çok an oldu, ee onun da öyle. Baya şiddetli kavgalar etmeye başladık. Artık aşağılamaya da başlamıştım onu. Sonra o kendisi gitti tekrar iş bulunca geliyim ben bi de böyle deneyelim olmuyor bu şekilde dedi. Ben de evet zarar veriyoruz birbirimize dedim. Gitti 3 hafta sonra iş buldu ve geldi, gelme demedim. Kısacası evliliği deneme süreci hala devam ediyor. Hemen bitmiyor bitemiyor denemek zorunda oluyorsunuz, yine denemem gerekiyor ve bunu yapmak zorunda gibi hissediyorum kendimi, vicdan ağır basıyor, özellikle sevgi varsa…Aaa konu sahibi gelmiş. Ayrıntılı yazsana tam olarak ne olduğunu 20 sayfa olmuş nerdeyse merak ediyoruz
Kocanın son şansı, bu şansı iyi değerlendirir umarım.Valla şöyle oldu. Ben ilk boşanmak istiyorum dediğimde eşim kabul etmedi yalvardı ben değişeceğim vs, sonra ayrı evlerde kaldık 1 hafta. Aileler falan araya girdi toparlamaya çalıştılar. Ben tamam dedim denedik tekrar tam 1 ay. Hiçbir değişiklik olmayınca onun evdeki en ufak bir hareketi bana batmaya başladı. En ufak bir sözü kavga sebebi oldu. O yüzden benim de aylardır içimde yaşadıklarımı tutamadığım sabrımın taştığı çok an oldu, ee onun da öyle. Baya şiddetli kavgalar etmeye başladık. Artık aşağılamaya da başlamıştım onu. Sonra o kendisi gitti tekrar iş bulunca geliyim ben bi de böyle deneyelim olmuyor bu şekilde dedi. Ben de evet zarar veriyoruz birbirimize dedim. Gitti 3 hafta sonra iş buldu ve geldi, gelme demedim. Kısacası evliliği deneme süreci hala devam ediyor. Hemen bitmiyor bitemiyor denemek zorunda oluyorsunuz, yine denemem gerekiyor ve bunu yapmak zorunda gibi hissediyorum kendimi, vicdan ağır basıyor, özellikle sevgi varsa…
Evet bence de. Bunun son şansı olduğunu söylemişsinizdir umarım. Bu işten de çıkarsa artık bu iş çocuk oyuncağı değil, hastalıkta yaşlılıkta senin belirli çalışamayacağın durumlarda o da evde oturursa nasıl geçineceksiniz. Bir kere daha işten çıkarsa artık ayrılmanı tavsiye ediyorum.Kocanın son şansı, bu şansı iyi değerlendirir umarım.
Yani umarım… ve iyi bir yere girdi gerçekten bu şansı iyi değerlendirmesi gerekiyorKocanın son şansı, bu şansı iyi değerlendirir umarım.
Ya maşallah girmiş de madem iyi bir yere girebiliyordu neden şimdiye kadar girmedi? Neden sizin isyan bayraklarını çekmenizi, evin tüm yükünü tek başınıza kaldırmanızı tercih ettiYani umarım… ve iyi bir yere girdi gerçekten bu şansı iyi değerlendirmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?