Eşim çalışmıyor...

Terapi parasini odeme asla, KP getirsin versin bana kalirsa eve de fazlaca para koyma parani kenara koy...
Ben olsam şu lazımdı bu lazımdı diye diye alışveriş yapar eve çok az bir para bırakırdım ki çalışmaya mecbur kalsın diye. Yasak Elma Endere döndüm bir anda. Kafamda planlar yapıyorum

Ben olsam şu lazımdı bu lazımdı diye diye alışveriş yapar eve çok az bir para bırakırdım ki çalışmaya mecbur kalsın diye. Yasak Elma Endere döndüm bir anda. Kafamda planlar yapıyorum
Ben öyle yapılınca adamın çalışacağını sanmıyorum. Tam tersi, eksiklerin hesabını sorar, kavga çıkarır. Çünkü adam hazıra çok alışmış.

Şöyle bir şey hep denilir; " görevin olmayan bir şeyi yapmaya başlarsın ve o bir süre sonra senin görevin olur. Kimse bunu yaptığın için sana bir kez bile teşekkür etmez ama ne zaman ki sadece bir kez o işi aksatırsın, o zaman azarı yersin ".

Ev kirasını ailesi ödüyormuş yeter mi dediniz? Siz şaka mısınız? Erkek çalışacak. Taşı sıkacak suyunu çıkaracak. İş seçmeyecek. Ne demek her işi yapmam, farzedelim ki ömür boyu kendi sektöründe iş bulamayacak, ömür boyu böyle mi yaşayacak, evde mi oturacak? Eşim de mühendis kendi alanında iş bulamadı ve evet tam dediğinizi yaptı şu an markette çalışıyor. Canı sağ olsun, çabalıyor... Kadın da işten çıkarılmış ama bulmuş tekrar iş. Ne demek acımasızsın. Çok merak ediyorum evde oturup sürekli oyun oynayan damadınız olsa siz bu tavsiyeleri bize uyar mıydınız? Kiranı ödüyorlar kızım sen oturup dermiydiniz?
Ayrıca "sanki tüm evi geçindiriyorsun gibi konuşmuşsun" Demişsiniz ya, evet adamın harçlığı dahil her şey kadında. Bi kirayı ailesi ödüyormuş şehzadenin bi zahmet onu da yapsın küçük de olsa oğullarının açığını kapasınlar

siz haklısınız belliki rahatına fazlaca düşkün kim olsa sinir olur toplasan 2 yıl çalışmamış 2 ay 3 ay ne olacak böyle hiç olmadı parttime çalışacak iş bulabilir

Evet , şahsen ben iştem çıksam ya da çalışmasam neden çalışmıyorsun işe girmiyorsun gibi hesap sormaya başlayacağını düşünüyorum. Ya da ben çalışmasam biz şuan evli miydik onu bile bilmiyorum…

Yeter gercekten! Fikir beyan ettim. Okudugunu anlamayan herkes bana yukleniyor. Bende kabahat ama. Ne kadar yorucu bir millet oldugumuzu unutmusum. Banane ya konu sahibinin esinden. Fikrimi yazdim ve bitti. Pesimi birakin artik. Sizinle mi ugrasicam ya. Derdinizi ben mi cekicem. Bildirim almaktan biktim, alintilardan biktim. Siteyi rahat kullanamiyorum sacma sacma alintilardan vs. Rahat birakin artik. Mune bu konudaki cevaplarim silinebilir mi lutfen? Ya da bu konuda alinti, dislike vb. icin bildirim almama ozelligi var mi? Tesekkur ederim

Yıllık izin alın yirmi gün ya d akaç günse. Ben işten cıktım deyin gelip oturunama şahsen bu kez de ailesine yamanır bu adam. Bosanın kurtulun değmez. Şimdi çalıssa bile çocuk yaparsınız yine işten ayrılır. Adam olsa hamal olur yine çalışır

Kendi iki memur daha yeni yirtdısına cıktıysa o onun. Ayıbı şahsen. İki memur bir zahmet ayarlan çık bı yurtdısına az farklınortam kiltor gör. Vizyon meselesi cidden

Ben sizi anlıyorum benim de istediğim yolda ilerlemeye çalışırken birkaç ay şansım yaver gitmedi diye "tembel" "is begenmiyor" filan gibi yaftalayanlar oldu ve gerçekten çok sinir bozucu bi olay bu dediğiniz.

Bu konu o konu mu emin değilim ama. Evde otururken yemek ev işi bölüsmeyen, üniversitede ödevlerini kız arkadaşına yaptıran, şehir değiştirmeyi kendi isteyip suçunu her seferinde her taşınmada karısına atan, mizmiz zor bir koca gördüm ben bu konuda.

Not: pardon son mesajınızı yeni gördüm onu okumadan alintilamisim ben de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…