Eşim çalışmıyor...

Gurur yapıyor bazen de almıyor para
Gurur değildir o, gurur olsa bir şekilde işe girer dişini sıkar, başka iş bulmadan işten çıkmaz çıkarılmasını gerektirecek şeyler yapmaz.
Kocanınki sonra da istemeye yüzüm olsun diye arada tripvari senden bazen para istemiyordur. Evlenmiş kirasını babası ödüyor daha utanmıyor senden mi utanıp gurur yapacak. Kanma bu oyunlara. Bunu böyle yetiştirmişler güzel manipüle eder bu insanı kendini suçlu hissedersin aralarında

Dedim bari yemek yap öğren yani yorgun argın geliyorum bir de yemek yapıyorum olmuyor böyle diye kızmıştım da. Ama ha duvara konuş ha ona. Dün gittiğimde bulaşıklar lavaboda duruyordu bilerek bıraktım onun bulaşığını önceki gün. Bikaç kere kızmıştım yine toplamadığı için ona rağmen hala devam ediyor. Topla demek lazım ya da süpür demek lazım komutla çalışıyor. Düşünce yok adamda.

Evde 8-10 yaşında bir çocuk olsa hiçbir şey yapamasa bir yumurta kırardı senin için, o bulaşıkları kesin toplardı zaten..

Adam tüm gün 8 yaşında bir çocuğun yapabileceği şeyleri bile yapmıyor, yazık.

sizin ofiste kadın çalışanlar mı fazla erkek çalışanlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…