- 14 Haziran 2019
- 122
- 17
- 18
- 31
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
-
Ya öyle Demeyin yeni evliyim ve eşimi seviyorum boşanmayı düşünmedim hiç sadece sizden fikir istemiştim bira içince eşim alkolik oluyor da dememiştim benim alkolik dediğimi sandınız herhaldeYalnız cidden konu sahibi inşallah doğru bir karar verir. Şu an sızma aşamasında. Bunlar daha iyi günleri
Daha 1 ay olmadıBen size yazdım gündüz, ben alkolden dolayı boşandım 6 aylık evliyken. Çekilecek şey değil. sevgili iken ve nişanlı iken, evliliğin ilk zamanlarında da, her kavgadan sonra özürler dilerdi, haklısın, benim hatam derdi hep, fakat evlendikten birkaç ay sonra özürler de bitti, kendini hep haklı gördü, beni suçladı en sonunda da boşandık. Ne kadar zamandıor evlisiniz?
İnşallah sizinki düzelirDaha 1 ay olmadı
20 seneden fazla içiyor diye biliyorum Ben zaten birden bırakamayacağını bildiğim için azaltmasını istiyorum ams ben konuştukça inada bindiriyor susuyorum gene içiyor değişen bir şey olmuyorÜzücü bir durum. Eşinizin alkolik olması kötü bir insan olduğu manasina gelmez fakat bırakması veya azaltması gerekir.
Benim çok çok yakınım, 40 senedir içmesinin neticesinde en son bırakmaya karar verdi. Yani günde 10 bira değil, 5 6 bira içerdi. Ama sarhoş muhabbeti falan zor hem sağlığına hem paraya yazık. Kendi kendine bırakmaya kalktı ve sonrasında tansiyonu çok tehlikeli bir şekilde yükseldi 2 3 akşamda bir. Sebebi alkolün vücudu kendine bağımlı etmesi. İnsan kafasında da bitirse 40 senelik içicinin vücudu isyan ediyor. Aşırı ve tehlikeli tepkimeler veriyor. Bu arada bu bahsettiğim kişi hergün 3 4 saat sporunu yapan, çok sağlıklı beslenen sadece akşamları içen bir insan. Şimdi haftada 2 ye düşürdü ve bir sorunu kalmadı.
Gelmek istediğim nokta, eşiniz 20 seneyi aşkındır içiyorsa kafada bitirse de vücut tepkime verebilir. Yok, 5 senelik içiciyse elinizi çabuk tuTun. Vücudu kendine alkole göre şekil vermeden. Bitirin demiyorum, çabalayın. 10 bira çok abartı geld açıkçası
İnşallah aslında farkında maddi manevi bize olan zararının ama önüne geçmiyor seviyor sözde uyumak için içiyormuşİnşallah sizinki düzelir
Şimdi yine birsürü beğenmedim atan olacak ama, eşinizle başka bi problem yoksa eğer çözmeye çalışın. Haftada 1 birlikte sohbet muhabbet ederek içerseniz, eşinizide dizginlersiniz bence.Evet yeni yeni şarap içmeye başladım ama her gün değil ve abartmadan
Bunu deniyorum içmeyen ben içmeye başladım ama yetmiyor sanırım inşallah geç olmadan eşim beni anlarŞimdi yine birsürü beğenmedim atan olacak ama, eşinizle başka bi problem yoksa eğer çözmeye çalışın. Haftada 1 birlikte sohbet muhabbet ederek içerseniz, eşinizide dizginlersiniz bence.
Yuvayı kurtarayım derken bir de siz alkolik olmazsınız inşallah.Bunu deniyorum içmeyen ben içmeye başladım ama yetmiyor sanırım inşallah geç olmadan eşim beni anlar
Ya ne dememizi bekliyorsunuz. Nişandan dönünce size ailenize neler yapmış bir es adayı ve ailesi var ve siz bu kişiye geri dönüp eğlenmiyorsunuz daha 1 ay olmamış evleneli adam her gün içip içip sızıyor. Evliliğiniz ilerledikce daha iyiye gitmeyecek şiddette başlayacak emin olun. Sizi rahatlatmak için yalan söyleyemem kusura bakmayın. 20 yıldır içiyor diyorsunuz nisanli iken yeni evli iken birakmayan adam daha da birakmaz ama siz nisanli iken vazgeçememissiniz ki şimdi mi vazgeçeceksinizBence ayıp ediyorsunuz. Üstelik düşük ihtimal Olabilir ama gerçek oldu burda yalan söylemiyorum boşanmak da kolay olmadığı için sizlere danıştım
Peki tamam alkolik değil. Biz abartıyoruz.Ya öyle Demeyin yeni evliyim ve eşimi seviyorum boşanmayı düşünmedim hiç sadece sizden fikir istemiştim bira içince eşim alkolik oluyor da dememiştim benim alkolik dediğimi sandınız herhalde
Oturup sakince konuşma yap bakalım toparlayacak mı kendini. Gün belirlesin kendine, hergün içmesinden çok daha iyidir.Bunu deniyorum içmeyen ben içmeye başladım ama yetmiyor sanırım inşallah geç olmadan eşim beni anlar
Ya öyle Demeyin yeni evliyim ve eşimi seviyorum boşanmayı düşünmedim hiç sadece sizden fikir istemiştim bira içince eşim alkolik oluyor da dememiştim benim alkolik dediğimi sandınız herhalde
O kadar bira yerine 2 kadeh viski icsin bencedeOn bira nedir ya? Hayır alkolikliğin de kalitelisi olsun bari. Günde on bira hey maşallah.
Çözümüm yok çünkü kendi istemezse siz hiç bir şey yapamazsınız.
Sizin cok fazla probleminiz var simdiden.Daha 1 ay olmadı
10 bira parasına bir yetmişlik rakı gelir yahu. Alkolik insana bile 2 gün gider heralde yetmişlik.O kadar bira yerine 2 kadeh viski icsin bencede
Bundan sonra yorum yapmadan önce, yazanın eski konularına dönmek gerekiyor.Adam hem alkol hem ot bağımlısı ve daha önce kendi çevresi de biz kk da kendisini defalsrca uyarmışız. Kadın kocasına deli divane aşık ne desek boş oturun beraber ot için kafa çekin ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?