Eşim biradan vazgeçmiyor

Yalnız cidden konu sahibi inşallah doğru bir karar verir. Şu an sızma aşamasında. Bunlar daha iyi günleri
Ya öyle Demeyin yeni evliyim ve eşimi seviyorum boşanmayı düşünmedim hiç sadece sizden fikir istemiştim bira içince eşim alkolik oluyor da dememiştim benim alkolik dediğimi sandınız herhalde

Daha 1 ay olmadı

Günde 10 taneden fazla icersem mi? Demek günde 10 a kadar normali eşin için.canim eşinin acilen tedavi olması lazım o bir alkolik sana söz verip fln bırakamaz. Bence boşanmaklantehdit et ve tedavi olsun düşün bir ömrünu böyle bir insanla geçirmek istiyor musun

20 seneden fazla içiyor diye biliyorum Ben zaten birden bırakamayacağını bildiğim için azaltmasını istiyorum ams ben konuştukça inada bindiriyor susuyorum gene içiyor değişen bir şey olmuyor

Evet yeni yeni şarap içmeye başladım ama her gün değil ve abartmadan
Şimdi yine birsürü beğenmedim atan olacak ama, eşinizle başka bi problem yoksa eğer çözmeye çalışın. Haftada 1 birlikte sohbet muhabbet ederek içerseniz, eşinizide dizginlersiniz bence.

Bunu deniyorum içmeyen ben içmeye başladım ama yetmiyor sanırım inşallah geç olmadan eşim beni anlar
Yuvayı kurtarayım derken bir de siz alkolik olmazsınız inşallah. Biz bu kadınların fedakarlıklari ne zaman karşılık bulacak acaba ya. Adam az içeyim daha 1 aylık evliyim, eşimle ilgileneyim, onu mutlu edeyim demiyor da kadın onu vazgeçirmek için alkole başlıyor..

Hayır bir derdi mi var acaba? Yeni evli bir erkeğin eve gelince sarılacagi şey karısı olur çünkü bira şişesi değil. Sanki evlendiğine bin pişman, büyük acısı varmış da unutmaya çalışır gibi 10-12 tane bira içmek nedir? Şu gergin ortamdan etkilenip başladıysa hadi Bi nebze anlarım hepimizin dengesi alt üst oldu ama evlenmeden önce de öyleydi diyorsunuz.

Yanlış anlamayın ama özel anlarınızda falan da alkollü mu oluyor? Anlattığınıza bakılırsa eve girişinden yatağa girişine kadar olan süreçte hep alkollü adam o yüzden sordum

Bence ayıp ediyorsunuz. Üstelik düşük ihtimal Olabilir ama gerçek oldu burda yalan söylemiyorum boşanmak da kolay olmadığı için sizlere danıştım
Ya ne dememizi bekliyorsunuz. Nişandan dönünce size ailenize neler yapmış bir es adayı ve ailesi var ve siz bu kişiye geri dönüp eğlenmiyorsunuz daha 1 ay olmamış evleneli adam her gün içip içip sızıyor. Evliliğiniz ilerledikce daha iyiye gitmeyecek şiddette başlayacak emin olun. Sizi rahatlatmak için yalan söyleyemem kusura bakmayın. 20 yıldır içiyor diyorsunuz nisanli iken yeni evli iken birakmayan adam daha da birakmaz ama siz nisanli iken vazgeçememissiniz ki şimdi mi vazgeçeceksiniz

10 taneden fazla içersem beni tut demek alkolik oldum demek. Bu bağımlılığını kendisinin çözmesi gerekiyor. Sizinle bu durumda gelecek planınızı şekillendirmeniz..

Ya öyle Demeyin yeni evliyim ve eşimi seviyorum boşanmayı düşünmedim hiç sadece sizden fikir istemiştim bira içince eşim alkolik oluyor da dememiştim benim alkolik dediğimi sandınız herhalde
Peki tamam alkolik değil. Biz abartıyoruz.
Yaşadım yaşadım diyorum. Düzelmiyor. Daha kötüye gidiyor. Ne diyelim inşallah biz haksız çıkarız

Alkolik kavramı:
Alkolün kendisine ve sosyal ilişkilerine zararlı olduğunu bildiği halde içmekten kendini alamayan kişilere denir.

Alkol Bağımlılığı bakınız.
Günde iki kadeh, haftada 14 kadeh az değil, içeriğindeki alkol oranından bağımsız hesaplanır.

Eşinize sizin alkolik dememeniz önemli değil, biz öyle olduğunu düşünüyoruz. Burada amaç sizi ve eşinizi yermek değil. Sağlık ve aile probleminize yardım etmek. Destek almazsanız amatem gibi bir yerden tek başına halletmeniz zor. Allah yardımcınız olsun.

Adam hem alkol hem ot bağımlısı ve daha önce kendi çevresi de biz kk da kendisini defalsrca uyarmışız. Kadın kocasına deli divane aşık ne desek boş oturun beraber ot için kafa çekin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…