• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim biradan vazgeçmiyor

Merhaba nişanlımla geçen kasım ayında tanıştık onu ilk gördüğüm an içim kıpır kıpır olmuştu etkilenmiştim ondan sonra beraber oturduk sohbet ettik ve hayattan ne beklediğimizi konuştuk geçmişimizi birbirimize anlattık sonra onun gecesi sevgili olduk.3 hafta kadar sonra sözlendik 2 ay sonra nişanımız oldu demem o ki her şey çok acele oldu.ocak ayında nişanımız oldu 2 gün öncede ilişkimiz bitti.son zamanlarda bana karşı çok ilgisizdi beni merak etmiyordu ve ben bu durumdan dolayı sinirlenip yüzüne vuruyordum şikayet ediyordum o da bana sen beni bu duruma getirdin ben önceden böyle değildim dedi.onun bendeki şikayetleri sorunumuz yokken günü sorunlu bitirmem,sürekli şakyet etmem onu iğnelemem bunu son zamanlarda bana karşı ilgisizliğinden dolayı yapıyordum.Annesi önemli bir ameliyata geçecekti ben gününde saçma sapan şeyleri takıp soru soruyordum ertesi gün daha annesini görmemişti telde olmayan şeyleri yani iş yerinde bir kız başlamıştı onunla anlaştığını gülüştüklerini demiştim ve snra bunu uydurduğumuda demiştim o günü de bitirmeye kalktı.kıskanmıştım ondan dolayı öyle yaptım kendimi savunmuyorum hatalaımın farkındaım bayram tatilinde kardeşleriyle beraber şehirdışına gitmiştik orda da benimle ilgilenmediği için whatsapptan mesaj atıp girip mesajımı görüldü yapmadığı için kendimi değersiz gördüm ve çocukça hareketler yaptım benim tek stediğim lgiydi.pazar günü neden böyle ilgsizsin dediğimde soğudum dedi ve o günden beri kesin bir şekilde bitmesini istedi o kadar yalvardım ki sabah uyuyamayıp erken saatte yanına gitim o kadar dil döktüm ki bitmesin diye zamana bırakalım diye..ama aklına koymuştu bir kere bizim bu şekilde ayrı olarak mutlu olacağımızı dşünüyormuş en son telde konuşurken gene yalvardım dil döktüm ama fikri değişmedi bende biterse bitsin kendine iyi bak deyip kapattım teli 5 saat sonra kendisi aradı açtım bana kendini nasıl hissediyorsun diye sordu garip dedim sen diye sorduğumda boğazım düğüm düğüm dedi daha sonra kim ne dedi diye sordu beni bunı sormak için mi aradın dedim mrak ettiğini dedi bnde kim ne derse desin ben yaşıyorum ben acı çekiyorum dedim sonra beni bir daha arayacağını dedi ama 2 gün oldu aramadı ve o arayınca çok sevinmiştim bir umut oldu benim i.in ama bir daha olamayacağımızı biliyotuö ve ben onu çok seviyorum sizce ben şimdi ne yapmalıyım ona karşı o kadar kızgın ve kırgınım ki ona saydırmak istiyorum onu tekmelemek istiyorum ne olur bana fikir verin..şimdiden çok teşekkür ediyorum
bir de şöyle bir gerçek var zamanında ot kullanmış ve bana bıraktığını demişti ona inandım ben ona çok güvendim kuzenim hala içiyor dikkat et demişti eşinden duymuş meğerse ve ben niaşnlıma güvendim ona durumu anlattım öyle bir şeyin olmadğını dedi ve en son sanah onlara gittiğimde siyah bir poşeti cebine koyduğunu gördüm o be diye srdum benim değil emanet dedi sanırım öyle bir durum var ve ben hala buna inanamıyrum eğer öyle bir şey varsa beni aptal yerine koydu
aldıkları ne varsa çorabından kurumuş çiçeklere küpesinden kolyesine kadar hepsini verdik bir şey kalmadı bizde en basitlerini bile verdik yani..niaşnlım anneme kuş getirmişti onlarıda verdik kaynanam anneme saksıda çiçek vermişti onu da gönderdik..inşallah allahım onlardan hakkımı alır..
bende nişanlımla yeni ayrıldım seni anlıyorum bende istenmeyen gelinmişim ayrıldık ailesi ssanki düşman kesildi bize ve biz kötü bir şey yapmamış olduğumuz halde bizi hiç aramadılar o kadar ağrıma gitti ki bizde ayrılan taraf bir şey talep etmez diye biliyorum nişanlım ayrılmak istedi ve yüzsüz şekilde aracı koyarak eşyaları istediler bizde bana ne alınmışsa hepsini verdik..bence sende ver onlardan sende bir şey kalmasın
İşte ön sevişme çok yapmıyoruz

Umarım geleceğin burada farklı farklı hesaplar açarak ,sürekli mutsuzluğundan bahsedip, kocasından boşanma önerisine gelince saldıran, savunan, aldatılan, mutsuz, perişan kadınlardan olmaz. Her insanın hayatında “loop” denilen, sarmalın içinde olduğunu bilmeden yaşayıp gittiği süreç oluyor. Keşke zamanında ben o sarmali yaşayıp, ufak mutluluklarla yetinip içten içe ölürken, burayı fark etseydim ve akıl alsaydım.

Adam hem alkol hem ot bağımlısı ve daha önce kendi çevresi de biz kk da kendisini defalsrca uyarmışız. Kadın kocasına deli divane aşık ne desek boş oturun beraber ot için kafa çekin ne diyelim
Ya öyle demeyin çok seviyor ama😏 Aslında tencere kapak bulmuşlar birbirlerini kadında normal değil ki. Olmayan şeyleri uydurup kafasında gerçek gibi yaşayan bir tip

Banada çok itici gelirdi,içip içip sızdığına ve bukadar abartılı içtiğine göre acilen tedavi olması lazım yoksa sen psikolojini bozarsın. Alkole karşı değilim yanlış anlaşılmasın,dozunda içerim hatta severim ama eşinin durumu vahim.

Adam hem alkol hem ot bağımlısı ve daha önce kendi çevresi de biz kk da kendisini defalsrca uyarmışız. Kadın kocasına deli divane aşık ne desek boş oturun beraber ot için kafa çekin ne diyelim
Kadın o şahısla evlenmemiş ki alkol bağımlısı başka bir adamla evlenmiş. Ha ne fark etmiş bilemiyorum.

Eşiniz alkolik siz kabul etseniz de etmeseniz de alkolik. Ben eşim her gün 1 bira içsin bile istemem ki alkole karşı değilim ama her gün 1 bira demek rutin demek, rutinimizde neden alkol olsun ki...

Kendinize gelin kocanızı savunmayı bari bırakın... söylenenlerden sonra savunmayı tercih etmişsiniz, kimse size bunlardan iyi tavsiye veremez. Doğru tektir.

Birgün beraber içmeyi teklif et sonra için sizde ona az kalsın daha sonra numaradan midem bulandı,başım ağrıdı diye sızlanın saçmalayın rahatsız edecek sekilde davranın sarhoş taklidi gibi ve bundan sonraki günlerde aynı sekilde olacak size içme sana yaramıyor dese bile istiyorum dersin ve oda senden rahatsız oldugu zaman birdaha almak istemeyip bırakabilir

10 mu?
Biranın tanesi 10 TL desek, günde 100 lira, ayda 3.000 TL yapar yaklaşık. Hadi arada az içse falan 2.500 TL yapar en az.
Umarım mübalağa ediyorsunuzdur.

Onun dışında bu tip durumlarda kişi kendisi bir adım atmaya karar vermezse sizin dışarıdan yapabileceğiniz pek bir şey yok. Tedavi olmaya ikna etmeye çalışın.
Bir maaş gitti bir de,konu sahibi nasıl geçiniyor merak ettim

Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldum :KK43: Eşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz 🙏
Demek ki seviyor.
Vazgeçirmek değil de azaltması için ikna etmeyi deneseniz? Günde 1-2 tane gibi.

Konu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum 😂😂
10 bira icmek tabiki alkoliklik. Daha ne gerekirdi sizce alkolik aşaması için 20 bira mi😂

Alkolik bir aileye sahibim..eş baba değilde annenin alkolik olması çok daha kötü. Evden kaçtım , annemi defalarca terk ettim 50 yaşında hala içiyor. Hemde 10 tane değil 2 gün boyunca içip 2 gün boyunca uyuyor. Bıraktıramazsınız. Şimdi azaldı ama bırakmadı.Ne zaman dr kansersin içki sigara yok derse ozaman bırakıyorlar.ben annemde yaşadığım için eşimde kabul etmez uğraşmadan boşanırdım.

Benim eski sevgilim doğum günümde 10 bira içmişti ve ben sonrasını cidden anlatmak istemiyorum. Yani söyleyeceklerim bu kadar, şimdi sızıyormuş ama ileride can güvenliğiniz bile kalmayabilir.
Sonrasını tahmin edebiliyorum.... Ben de ayrıldığım sözlümden aynı şeyleri yaşadım. İl dışındaydı evine gittim daha iyi tanımak için. Orada yaşadıklarımı anlatsam roman olur. Arabayla deli gibi hız yaparak ikimize de ölüme sürüklediği bir geceyi asla unutamam.... Giderken musmutlu çiçek gibi giden ben, dönerken ruhtan bir farkım yoktu. Ağlaya ağlaya döndüm. Daha fazla yazmayayım linç etmek gibi olmasın :)

Back