• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim biradan vazgeçmiyor

Eşiniz her gün her gün şişelerce bira içiyorsa birayı seviyor değil alkolik oluyor. Ya tedavi olsun ya da bu evlilik size zulüm olur. Her gün sarhoş adamdan ne hayır gelir.

Çok iyi bir adam beni üzmekte istemiyor biliyoum ben kendisiyle konuştuğum zaman ben biliyorum diyor ama icraate gelince daha ilerisi olmuyor 😕
Yok o zaman yok yakınken dönün. Aynısını arkadaşım yaşadım zamanla şiddete döndü ve kurtulduğuna şükrediyor. Eski eşi alkolikti

Konu sahibi içmesin de bence hamileymiş:) aynen dediğin gibi biri içip diğeri onu toplamaya çalışınca (çiftler içtiğinde genelde arkayı toplamak erkeğe kalıyor) kadına bu zor geliyor. Allah yardımcısı olsun

Hamile olduğunu bilmiyordum. Gözümden kaçmış galiba. Bende birlikte için diyorum kıza. 🙈 İnşallah düzeltir durumu.

Göz gezdirmek sizin yararıniza olacaktır.

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20200413-184819.png
    Ekran görüntüleri_20200413-184819.png
    221 KB · Görüntüleme: 73
Benim eşimde vazgeçmiyor. Eskiden birlikte içerdik haftada 1. Şimdi ben hamileyim, eşimde abarttıda abarttı. 2 3 günde 1 filan içiyor. Azda içmiyor. 10 12 13. Maddi olarakta büyük zarar. Bende çok geriliyorum. Evlenmeden önce biliyordum, evlendik birlikte içtik. Çocuk olsun azaltıcam diyordu, şimdi çocuk doğunca içemem diye içiyor. Güzellikle söylesem anlamıyor, kavga çıkarsam anlamıyor. Sabah olunca haklısın abartıyorum dikkat edicem diyor, akşam gene aynı.. 3.5 yıl oldu değişmedi. Tek sorunumuz bu bira olayı sayılır. Onun dışında çok ilgilidir, yardımcı olur. Tavsiyem eğer içebiliyorsan birlikte için. Bi gün belirle, o gün sohbet muhabbet edin birlikte. Öyle olursa belki hergün tek başına içmez. Biz o şekilde sorun yaşamıyorduk.
Biz de bazen eşimle içeriz de 10 tane o içsin hadi 3 tane de kendisi içsin orta düzeyli bir gelir yapısı varsa maddi olarak baya zarar yaaa 😔

Biz de bazen eşimle içeriz de 10 tane o içsin hadi 3 tane de kendisi içsin orta düzeyli bir gelir yapısı varsa maddi olarak baya zarar yaaa 😔

Tabiki külfet. Birada zamlandı, haftada 1 çıkıp içerdik en az 300 350 lira giderdi. Malum dışarıda dahada pahalı. Günlük 10 bira değildir o bence.

Tabiki külfet. Birada zamlandı, haftada 1 çıkıp içerdik en az 300 350 lira giderdi. Malum dışarıda dahada pahalı. Günlük 10 bira değildir o bence.
En son 10.5 tlydi. 10 bira 105 tl yapar. Ay da 3.150 TL aboooooooooowwwww. giderleri beni gerdi 😁

10 bira mı? Ufak kutu 33cl bile içse 3,3 lt yapar. Yemekten önce atıştırmalık niyetine içilecek şey değil.
Bu kesinlikle alkoliklik.
Ben de fena değilimdir içki içme konusunda ama yemekten önce 10 bira mevzusu pek yatmadı aklıma. Ha oturuyo sabahtan akşama deseydiniz okeydi, hoş o da her gün sıkıntı ama. İşten gelip yemekten önce 10 bira kısmı biraz abartı geldi.

Okurken ben de aynini dusundum

3 litre bira bu, can mi dayanir, mide mi kalir?? Okurken aklim hayalim almadi.

Benim eşimde vazgeçmiyor. Eskiden birlikte içerdik haftada 1. Şimdi ben hamileyim, eşimde abarttıda abarttı. 2 3 günde 1 filan içiyor. Azda içmiyor. 10 12 13. Maddi olarakta büyük zarar. Bende çok geriliyorum. Evlenmeden önce biliyordum, evlendik birlikte içtik. Çocuk olsun azaltıcam diyordu, şimdi çocuk doğunca içemem diye içiyor. Güzellikle söylesem anlamıyor, kavga çıkarsam anlamıyor. Sabah olunca haklısın abartıyorum dikkat edicem diyor, akşam gene aynı.. 3.5 yıl oldu değişmedi. Tek sorunumuz bu bira olayı sayılır. Onun dışında çok ilgilidir, yardımcı olur. Tavsiyem eğer içebiliyorsan birlikte için. Bi gün belirle, o gün sohbet muhabbet edin birlikte. Öyle olursa belki hergün tek başına içmez. Biz o şekilde sorun yaşamıyorduk.
Kadinda mi bagimli olsun pes

Yolun başındayken bu sorunu hallet yoksa ilerde daha kötü olur. Benim babamda kendimi bildim bileli içiyo hiç kolay değil içkili biriyle uğraşmak. Annem çook pişman evlendiğine .Boşancam diyip duruyo oda yok . Kaç yaşına geldi hala içiyo üstelik. Dışarda içemezse eve getirip içiyo. Çok uzatmayım lafı kendini kurtar alışmış artık içkiye bırakamaz. Tedavi olursa belki..

Konu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum 😂😂

Fazla alkol tüketen babaların daha anne karnında bebeklerinin beyinsel gelişimiyle ilgili yıllar evvel bişeyler okumuştum. Alkol sadece hamilelere değil baba olmak isteyen erkeklere de tavsiye edilmiyor aslında. Keşke bunu bilip öyle içseler.dünyaya gelmek için rızalarını almadığımız bebeklerin ruhsal ve fiziksel gelişiminden anne baba birlikte sorumludur.

Konu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum 😂😂
Alkoliğin de dereceleri var. Günde 10 bira içen ve bundan vazgeçemeyen evet alkoliktir bana göre de.

Var. Benim eski sevgilim her gün en az 5 tane yüksek alkollü bira içerdi. Ama her gün. Resmen “içmem lazım” modundaydı. Bazen her gün bir 35’lik votka bitirirdi. Midesi ağrıyormuş içmeyince.

Adam da "ben alkoligim " demiyor ki !! Baksan kendisini "sosyal içici " olarak tanımlar

Back