• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi evden kovdum...

Esiniz ablasinda tesellli bulsa o saydirip saydirip durmus siz de teselli bulsa siz de kapi disari etmissiniz. ne yapsin bu adam...??

Yarin gelince tabiki eve alin.Sessiz kalmasi karakteri gibi geldi biraz bana.Ablasiyla sorununuzu cozemiyorsaniz siz de biraz sessiz kalmayi deneyin...

Açıkçası ben sorunun özünü yakalamanı öneririm.
Herhalde bütün sorun bir gün eşinin ablasına gitmesi, dükkana bakması ve uyuyakaldığı yerde telefonun çekmemesi sonucu görümcenizi arayıp konuşmanızla başlamıyor.

Ortada daha derin bir sorun var!
Eşinin tavrı karakteri ile alakalı. Yani olaylarda sessiz kalması, ikinizin arasına girmemesi. Bunlar karakter meselesi. Bazı insanlar daha soğuk kanlı veya sakinler. Ve her durumda böyle davranıyorlar.
Bu bir sorun değilki. Hatta biraz aklını kullanırsan, avantaj bile sayılabilir.
KSC: Asıl sorun nedir?

Asıl sorun eşimin beni ablasına ezdirmesi, laf söyletmesi. Ablasına bu cesareti vermiş demek ki. İlgisiz davranması beni sahiplenmemesi. Bana yalan söylemesi. Umursamaz olması. Bunlar üst üste binince bayağı bir sorun oluyor.

Son düzenleme:
: ) kendini onun yerine koy
o seni evden atacak, ertesi gun mesaj gondercek gel evimize yuvamiza karicim diye
sende yuvam dagilmasin diye eve donunce kocandan ozur dilermisin yoksa ozurmu beklersin ?

hakliykan suçlu durumuna dusuruyorsun kendi bence olan biten hepsi bu

Evet çok öfkelendim ve sonuçta haklıyken haksız duruma düştüm. :( her şey bir anda oldu.
Şimdi de artık onunla konuşmama kararı aldım konuştukça daha çok üzülüyorum ve ağlıyorum ben de onun gibi umursamaz davranacağım ama biliyorum ki o da aynısını yapacak. Ben de kendimi yormayacağım sanırım. Düzelir ya da düzelmez. Özür fdilemeyi de düşünmüyorum ya off acaba eve de almasam mı :((

Iyi yapmissin bravo sana! Benim esimde benim arkamda durmadi, ailece beni hor gördüler. Bu yüzden esimden ne kadar küfürler yedim. Sonra iki haftaligina evi terk ettim! Önce takmadi bosanicagiz dedi, sonra da ev gel diye yakardi.
Ben salak inandim tabikide! Üc ay dayanamadi yine küfür etti! Cok pismanim!

Adam olmadan onu eve alma! Biraz sürüsün o zaman anlar insallah kimi savunucagini! Allah yardimcin olsun

Evet çok öfkelendim ve sonuçta haklıyken haksız duruma düştüm. :KK43: her şey bir anda oldu.
Şimdi de artık onunla konuşmama kararı aldım konuştukça daha çok üzülüyorum ve ağlıyorum ben de onun gibi umursamaz davranacağım ama biliyorum ki o da aynısını yapacak. Ben de kendimi yormayacağım sanırım. Düzelir ya da düzelmez. Özür fdilemeyi de düşünmüyorum ya off acaba eve de almasam mı :KK43:(
sacmalama,

zaten boyle yaparak ablasinin ekmegine yag surmussun.

Adamin 25 30 yillik ablasi, kolaymi rest cekmek. Siz daha onemsiz oldugunuz icin deyil, ama iste yillarin getirdigi bir saygi baglilik var ona karsi.

Ablasiyla oyle basa cikamazsin.

Kocan evde huzur bulucak ki ablasi daha da catlasin kiskancligindan.

ablasina koy mesafe, kocana da kirgin ol bir sure, merak etme boyle seylerin duzene oturmasi zaman aliyor.

Asıl sorun eşimin beni ablasına ezdirmesi, laf söyletmesi. Ablasına bu cesareti vermiş demek ki. İlgisiz davranması beni sahiplenmemesi. Bana yalan söylemesi. Umursamaz olması. Bunlar üst üste binince bayağı bir sorun oluyor.
Eşin kaç yaşında?
10 aydır hep mi böyleydi?
Eklediğin konunun başında, para muhabbeti var.
O nedir?

Çünkü verdiğin örneklerde adamı evden kovacak bir durum göremedim.
Sanki başka bir sorun var.

Bu görümcelerde ne kadar hadsiz oluyorlar yaa.
duracakları yeri bilmiyorlar..

Çok dengesiz davranıyorsunuz.
Eşinize çok kinlendiğinizi söylüyorsunuz.
Evden de kovuyorsunuz.
Sonra gel diye mesaj yazıyorsunuz.
Gelmeyince kızıyorsunuz.
Ablasını savunmayan bir adama sizi tek başınıza bırakmış gibi davranıyorsunuz.
Eşiniz de çok büyük yalan söylemiş para konusunda özellikle..
Toparlanabilmeniz için ciddi adımlar atmalısınız.

Konuşup anlaşılsa keşke ama eşim ben ağlarken bile susan bir insan hatta ağlamama sinirlenip üzerime yürüdü. Sedece susmamı ve her şeyi unutmamı istiyor. Keşke böyle bir şey elimde olsa ama kaldıramoyurm ben bunları. Daha önce de eşimin ablası bana laf söylemişti eşim hiç müdahele etmedi araya girmedi benş savunmadı. Anlatacak kimsem de yok. Eşimden soğumak istemiyorum ona anlatıp rahatlamayı istiyorum bana destek olmasını sahip çıkmasını istiyorum. Ama o oralı değilk bunaltma beni sıkma diyor. Çok tartıştık ama konuşmadık hiç

eşin demek ki pasif bir insan biraz
ablasından çekinmiş de olabilir
o zaman sen yapacaktın gerekeni
görümcene ağzının payını verip
çekilcektin kenara kocanla iyi olacaktın

Bizim evde de evden kovulan hep babam olmuştur, ama bizim durumda aldatma, küfür, psikolojik şiddet gibi durumlar vardı. Siz çok erken başlamışsınız:KK76:

Kocanızı siz geri çağırmışken eve almamazlık yapmayın. "Çocuk mu bu kadın" diye düşünmesin bence.

En nefret ettiğim insan tipi: bir problem karşısında sessiz kalan, zamana bırakan, kötü de olsa laf söylemeyen, nasıl beceriyorsa tepkisiz yaşabilen vs..
Bu tür bir insanla yaşamak evet zor ama evlilik öncesinde de farklı olduğunu düşünmüyorum eşinizin, tepkisiz tavırlı biri kolay kolay değişemez, bir şekilde sürdürebilmişsiniz bunlara rağmen. Bu vaziyetin rahatsızlık verdiğini söyleyin olsun bitsin, gerekiyorsa da zamanla eğitin, hiçbir şekilde konuşmayın, cevap vermeyin, muhattap almayın.
Eşinizi evden atmanıza gelince, ben yanlış bir tutum sergilediğinizi düşünüyorum. Aileden kim olursa olsun kavga meselesi yapmanız doğru değil. Gerekiyorsa kendinizi kendiniz savunun, eşiniz karışmasın boşverin, bu tür meselelerle birlikteliğinizi bence germeyin. Eşiniz karşınıza geçip aileme nasıl böyle davranırsın hesabına girişirse elbette ayrı; ancak gelip size birşey sormuyorsa etmiyorsa boşversenize kimseyi araya sokmak için uğraşmayın.
aynen katılıyorum arkadasım

Konuşup anlaşılsa keşke ama eşim ben ağlarken bile susan bir insan hatta ağlamama sinirlenip üzerime yürüdü. Sedece susmamı ve her şeyi unutmamı istiyor. Keşke böyle bir şey elimde olsa ama kaldıramoyurm ben bunları. Daha önce de eşimin ablası bana laf söylemişti eşim hiç müdahele etmedi araya girmedi benş savunmadı. Anlatacak kimsem de yok. Eşimden soğumak istemiyorum ona anlatıp rahatlamayı istiyorum bana destek olmasını sahip çıkmasını istiyorum. Ama o oralı değilk bunaltma beni sıkma diyor. Çok tartıştık ama konuşmadık hiç
bayramdan önceki konuyu neden temcit pilavı gibi sofraya koyarsınız,neden ısrarla tartışma ortamı yaratıp evliliği zedeleyip ben ne yapsam diye ağlarsınız hanımlar biraz toparlanın ne bu ya ..eşi evden kovmak bilmem yatak ayırmak eski konuları açmak iyimisiniz bi silkelenin kendinize gelin..evlilik müessesesinin dibine dinamit koydunuz fitili ateşlediniz,ortada evlilik diye bir kurum kalmayacak yakında.görümcen saygısız dediyse sen hakkını savunsaydın ne bekliyosun kocandan et tırnak onlar ,bütün erkeklerinde istisnalar dışında aşırı aileci olduğu malum burda hepimiz söylüyoruz bunu..eeee neden ısrarla bu evliliği sarsma durumu derdin görümce ilese git görümcene neden adamla kavga ediyosun..dilinin kemiği olmayan görümce vur ağzına dök dişlerini ver eline,hakediyolar artık.

Merhaba arkadaşlar, dün eşimle büyük bir kavga ettik, çok ağladım ve evden gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim. Resmen gece yarısı evden attım onu arabanın anahtarını da vermedim. Gidip otelde kalmış. Sabahtan beri mesajlaşıyoruz eve gel falan dedim. Açmıyor telefonu otelde kalıyormuş. Kavga sebebi ise ablasının bana hakaretleri ve ilgisizliğiydi. Ablası ile bayramdan önce tartıştık, hatta böyle bir topiğim var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Ablası bana saygısız, seninle olduğu sürece kardeşim yok benim için" dedi. daha bir sürü laflar saydı. Bağırdı çağırdı vs. ben rahatsızlandım bu yüzden çok üzüldüm ve ağladım. Eşim hiçbir kelime demedi ablasına sadece "keşke öyle demeseydin daha kötü olduk" diye sms attı onu da ablası bağırdı çağırdı arayıp defol hayatımdan vs. dedi. ben bu oanlardan çok etkilendim ve sürekli eşimle tartışıyoruz, ben beni savunmamasını kaldıramıyorum. Bana bunca laf söyletmesini kaldıramıyorum. Bu takıntı haline geldi. Çok gururum kırıldı. Eşime bakışım değişti. Eşim ayrıca ilgisiz sanki 10 aylık değil 10 yıllık evli gibiyiz cinsellik konusunda isteksiz. Çok monoton bir evliliğimiz var. Bir de bunların üstüne evlenmeden önce çektiği krednin borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Bana yalan söyledi böyle bir borcu ona sormama rağmen hiç anlatmamıştı. Kalbimi kırdığında hiçbir zaman gönlüm almaz hiçbir zaman özür dilemez ben ne kadar üzülürsem üzüleyim ağlardsam ağlayayım durum değişmedi. Eşim duygularımı önemsemiyor bu açıdan. Sadece susmamı istiyor zamana bırakırsa iyi olur falan diyor ama benim içimde bir yangın var. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden de soğuyorum bu gibi konularda. Ne yapacağım şimdi ben? Biribimize çok kötü laflar küfürler ettik. Bu evlilik düzelir mi?Eşime iyice kinlendim bilendim çünlkü bir sorun olunca onu çözmek yerine susmayı tercih ediyor çok kalp kırıcı şekşlde konuyu umursamıyor...:KK43:( yazamıyorum şu an çok üzgünüm.
konularda haklı olabilirsin ama eşini evden kovma konusunda haksızsın ya da yanlış olmuş bence.
Bu olay alışkanlık haline gelebilir.
Ne sorununuz varsa 4 duvar arasında halletmelisiniz.

eşin demek ki pasif bir insan biraz
ablasından çekinmiş de olabilir
o zaman sen yapacaktın gerekeni
görümcene ağzının payını verip
çekilcektin kenara kocanla iyi olacaktın
buna katılıyorum. Kadın mevzularına erkekler karışınca olay büyüyor ve anlamsızlaşıyor. Kadının hakkından kadın gelir.
Eşinin bile haberinin olmasına gerek yok bence bu tür durumlar için. Arena olur, orada biter olay, bire bir, kıran kırana.

Eşin kaç yaşında?
10 aydır hep mi böyleydi?
Eklediğin konunun başında, para muhabbeti var.
O nedir?

Çünkü verdiğin örneklerde adamı evden kovacak bir durum göremedim.
Sanki başka bir sorun var.

evet, sorunun başı eşimin evlenmeden önce kredi çekip bir arkadaşına borç vermesi, dahası abisinin borçlarını ödüyor olması ve bunlardan bana hiç bahsetmemesi. Evlenmeden önce konuşmuştuk hesabımızı kitebımızı ona göre yapalım ben kendi ufak tefek borçlarımı anlattım, o da ufak kredi kartı borçlarım var sadece dedi. böyle konularda aramızda gizli saklı olmamalı artık biz varrız şeklinde başta anlaştık. Ama evlendikten sonra maaşının bir kısmının hacizli bir kısmının da krediye gittiğini öğrendim. Ve şok oldum. Bana bunları hiç anlatmamıştı ve nedenini sorduğumda da söylemedi bir şey. Aylarca anlatmadı. Sonra tel msjlarını gördüm öğrendim. Arkadaşına borç verdiğini. Anlattı ama o kadar zaman n,yen altamadın gurur yapmış halledecektim vs. dedi. Borçtan ziyade yalan söylemesi çok zoruma gitti. Sonra başka maddi konularda ufak yalanlarını yakaladım. Gurur yapıyormuş. Sonra olaylar bu noktaya geldi. En son bayramda ablasına yardım etti. Ablası da kuaför işletiyor eşim de üni. de okurken kuaförlük yapmış bir süre. Şimdi başka bir meslekte. biz sevgiliyken de evlendiğimizde de konuştuk bunları ve bana bu işi çok uzun zamandır yapmadığını meslek olarak görmediğini ve sevmediğini söyledi ki ben de istemiyorum bir kez bile olsa yapmayacaksız dedim. O da kabul etti zaten hiç de yapmaya hevesili olmadığını belirtmişti. Ablası da tepkimi biliyor. Ama bayramda yoğunluktan dolayı bir kaç müşteriye fön çekmiş. Geldi kendi anlattı, çok kızdım bayağı tartıştık. Ablası benden gizli eşimi arayıp şu gün gelin başı varb şu gün yoğunum vs. yardıma gelir misin demeye başladı ama eşim her seferinde başka bahane buldu. 2 saat uzaklıkta bir şehirde olmamıza rağmen aruyor ablası. Aartık yapmak istemediğini söyle, neden bahane buluyorsun diyorum bundan da tartışıyoruz....ilgisizlik monotonluk vs. :KK43:
Eşim 34 otuzdört yaşında ve en başlarda böyle değildi, sonradan değişti. Ablasının sivri dilli olduğunu ve daha önce de böyle ağır konuşltuğunu kendisini sildiğini söylüyor ama sadeve bana ablasına her hangi bir laf etmez.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, dün eşimle büyük bir kavga ettik, çok ağladım ve evden gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim. Resmen gece yarısı evden attım onu arabanın anahtarını da vermedim. Gidip otelde kalmış. Sabahtan beri mesajlaşıyoruz eve gel falan dedim. Açmıyor telefonu otelde kalıyormuş. Kavga sebebi ise ablasının bana hakaretleri ve ilgisizliğiydi. Ablası ile bayramdan önce tartıştık, hatta böyle bir topiğim var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Ablası bana saygısız, seninle olduğu sürece kardeşim yok benim için" dedi. daha bir sürü laflar saydı. Bağırdı çağırdı vs. ben rahatsızlandım bu yüzden çok üzüldüm ve ağladım. Eşim hiçbir kelime demedi ablasına sadece "keşke öyle demeseydin daha kötü olduk" diye sms attı onu da ablası bağırdı çağırdı arayıp defol hayatımdan vs. dedi. ben bu oanlardan çok etkilendim ve sürekli eşimle tartışıyoruz, ben beni savunmamasını kaldıramıyorum. Bana bunca laf söyletmesini kaldıramıyorum. Bu takıntı haline geldi. Çok gururum kırıldı. Eşime bakışım değişti. Eşim ayrıca ilgisiz sanki 10 aylık değil 10 yıllık evli gibiyiz cinsellik konusunda isteksiz. Çok monoton bir evliliğimiz var. Bir de bunların üstüne evlenmeden önce çektiği krednin borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Bana yalan söyledi böyle bir borcu ona sormama rağmen hiç anlatmamıştı. Kalbimi kırdığında hiçbir zaman gönlüm almaz hiçbir zaman özür dilemez ben ne kadar üzülürsem üzüleyim ağlardsam ağlayayım durum değişmedi. Eşim duygularımı önemsemiyor bu açıdan. Sadece susmamı istiyor zamana bırakırsa iyi olur falan diyor ama benim içimde bir yangın var. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden de soğuyorum bu gibi konularda. Ne yapacağım şimdi ben? Biribimize çok kötü laflar küfürler ettik. Bu evlilik düzelir mi?Eşime iyice kinlendim bilendim çünlkü bir sorun olunca onu çözmek yerine susmayı tercih ediyor çok kalp kırıcı şekşlde konuyu umursamıyor...:KK43:( yazamıyorum şu an çok üzgünüm.
Siz hassas duygusalsiniz fakat esiniz biraz vurdumduymaz aman oldu bitti bosver havasinda. Sanirim sorun en başta bu. Keske esinizi yeterince önceden tanisaydiniz. Neyse olan olmus evlenmissiniz ama yerinizde olsam ablasini catlatirdim yaninda.eşinizin koluna girin öpün birakin çatlasin " aranizi ben yaptım ben bozarim" da ne demek kim oluyorsun sen??? Boyle insanlara hakettigi lafi da agzinin payi da verilmeli. Asla bu kadin icin esinizle aranizi bozmayin

Siz hassas duygusalsiniz fakat esiniz biraz vurdumduymaz aman oldu bitti bosver havasinda. Sanirim sorun en başta bu. Keske esinizi yeterince önceden tanisaydiniz. Neyse olan olmus evlenmissiniz ama yerinizde olsam ablasini catlatirdim yaninda.eşinizin koluna girin öpün birakin çatlasin " aranizi ben yaptım ben bozarim" da ne demek kim oluyorsun sen??? Boyle insanlara hakettigi lafi da agzinin payi da verilmeli. Asla bu kadin icin esinizle aranizi bozmayin

Görümcem bizi tanıştırdığı için kendinde hak görüyor diye düşünüyorum. Eşimi benim ayakkabılarımı bağlarken gördü bin laf söyledi "bizim yanımızda yapma bari annem görmesin diye önüne geçtim" Aslında eşimle iyiyiz bu olanlar dışında bir şikayetim yok. Eşime gurursuz dedi boşansak mutlu olacak 35 yaşında adamı boşatıp da ne yapacak çok merak ediyorum...

Back