- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #2.201
Allah askina bu konuyu biri bna ozet gecsin arkadslar catlamak uzereyim meraktan okuyamiyorum da tonlarca sayfa noldu bu kiza ablasina kocasina o abla da ablaymis hani tovbee ya edepsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuya neler olmuş bi bilen açıklasa ya 200 sayfayı okuyamayız kiii
en son birlikte tatile gitmişler, orda ablasını, eşinin koluna girerken görmüş. döndükten sonra bu hareketlerine daha fazla dayanamayıp patlamış. kocasının yalanını da yakalamış (kendisi ablasıyla küs olduğu süre zarfında eşine konuşmuyosun dimi diye sormuş, o da konuşmuyorum demiş, ama sonradan kocasının telefon dökümünde o süre zarfında her gün konuştuklarını görmüş)
eşi yanlış anlıyosun diye yalvarıp yakarmış konu sahibi dinlememiş, ablasına da ağzına geleni saymış, ablası da yavuz hırsız misali annesi gile gitmiş olay çıkarmış ne demek istiyo bu diye. konu sahibi de eşiyle annesi gile gitmiş orda kavga etmişler.
önceden konu sahibini tutan anne bile orda "ablan o senin kapat konuyu" demiş.
ablası ağlamış bağırmış kendini acındırmış, konu sahibinin kocası olacak herif ağzını açıpta "evet ablasının hareketleri doğru değil, ben de rahatsızım" bile dememiş. orda herkes konu sahibinin üstüne gelmiş, konu sahibi iftiracı, kocasını kıskanan manyak kadın konumuna düşmüş.
en son, "avukata gidiyorum, kesinlikle boşanacağım, başka şehre tayin isteyeceğim" yazmış. bi daha da girmemiş.
ben de çok merak ettim, boşandı mı barıştı mı naptı? böyle şeylerden cinayetler bile çıkabiliyor, bi daha girememesinin sebebi başına kötü bi şey gelmesi mi acaba? çok merak ettim baya da okudum ama en son 2014 de girmiş yahu.
en son birlikte tatile gitmişler, orda ablasını, eşinin koluna girerken görmüş. döndükten sonra bu hareketlerine daha fazla dayanamayıp patlamış. kocasının yalanını da yakalamış (kendisi ablasıyla küs olduğu süre zarfında eşine konuşmuyosun dimi diye sormuş, o da konuşmuyorum demiş, ama sonradan kocasının telefon dökümünde o süre zarfında her gün konuştuklarını görmüş)
eşi yanlış anlıyosun diye yalvarıp yakarmış konu sahibi dinlememiş, ablasına da ağzına geleni saymış, ablası da yavuz hırsız misali annesi gile gitmiş olay çıkarmış ne demek istiyo bu diye. konu sahibi de eşiyle annesi gile gitmiş orda kavga etmişler.
önceden konu sahibini tutan anne bile orda "ablan o senin kapat konuyu" demiş.
ablası ağlamış bağırmış kendini acındırmış, konu sahibinin kocası olacak herif ağzını açıpta "evet ablasının hareketleri doğru değil, ben de rahatsızım" bile dememiş. orda herkes konu sahibinin üstüne gelmiş, konu sahibi iftiracı, kocasını kıskanan manyak kadın konumuna düşmüş.
en son, "avukata gidiyorum, kesinlikle boşanacağım, başka şehre tayin isteyeceğim" yazmış. bi daha da girmemiş.
ben de çok merak ettim, boşandı mı barıştı mı naptı? böyle şeylerden cinayetler bile çıkabiliyor, bi daha girememesinin sebebi başına kötü bi şey gelmesi mi acaba? çok merak ettim baya da okudum ama en son 2014 de girmiş yahu.
İkinci hesabıymış ama bu, yönetimden izin almış.
Birinci hesabı ile giriyor olabilir mi acaba foruma?
Bu konuyu okuyor olabilir mi?
Ay konu o kadar eski miii neler olmuş ya teşekkür ederim zahmet oldu uğraşıp özet geçmişsiniz inşallah konu sahibi iyidir
Hakkımda yazılan çizilen kötü her bir kelimeyi size iade etmiyorum.Sizleri terbiyeye ve saygiya davet ediyorum.Yıllar sonra mesaj kutuma düşen bir mesaj sayesinde öğrendim.Kişi bu konunun bana ait oldugunu saniyor.Benzer seyleri yasadim ama ben değilim.
O arkadas icin üye olmustum.Yazdiklarinin çok benzerini yasadim.Bosanmamasini tavsiye etmistim.Ki arkadas beni dinlemis ve bosanmamis sanirim.Bosanan insan geri gelip boşandim yazmadan bu konuyu terketmezdi diye dusunuyorum.Herkes merakta kalmis.Neyse yillar gecti ustunden ben simdi mutluyum o da mutludur insallah.Bu konunun sahibi en son 22 eylül 2014'te girmiş, siz de 23 eylül 2014'te üye olmuşsunuz ya o yüzden böyle bir düşünce oluşmuştur belki
Ben hiçbirşey anlamadım konu sizin olsa ne olacak ki. Kim sizin sanıyor , kim niye hakaret ediyorO arkadas icin üye olmustum.Yazdiklarinin çok benzerini yasadim.Bosanmamasini tavsiye etmistim.Ki arkadas beni dinlemis ve bosanmamis sanirim.Bosanan insan geri gelip boşandim yazmadan bu konuyu terketmezdi diye dusunuyorum.Herkes merakta kalmis.Neyse yillar gecti ustunden ben simdi mutluyum o da mutludur insallah.
O arkadas icin üye olmustum.Yazdiklarinin çok benzerini yasadim.Bosanmamasini tavsiye etmistim.Ki arkadas beni dinlemis ve bosanmamis sanirim.Bosanan insan geri gelip boşandim yazmadan bu konuyu terketmezdi diye dusunuyorum.Herkes merakta kalmis.Neyse yillar gecti ustunden ben simdi mutluyum o da mutludur insallah.
Eski konularınıza baktım da bunla alakalı bişey yoktu. Kimsenin sizin yaşadıklarınızla alay etmeye hakkı yok , bu alay ve hakaret olayı nerde oldu anlamadım ama ben size bundan sonra çok mutlu olun demek istedimBeni birakin yöneticiler sizlere söyler zaten.Ben konu sahibi degilim.insanlar neler yasiyor bu neden alay konusu oluyor onu anlamiyorum.