• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi evden kovdum...

sen evden kovunca gitse ablasında kalsa mesela? otursalar sabahlara kadar senin hakkında konuşsalar? daha mı iyi olurdu? dua ette gitmiş otelde kalmış.
ben hürrem sultanı örnek almayı düşünüyorum evliliğimde, tatlı dille erkeğe sanıyorum ki herşeyi yaptırabiliriz :KK48::KK51:

sen evden kovunca gitse ablasında kalsa mesela? otursalar sabahlara kadar senin hakkında konuşsalar? daha mı iyi olurdu? dua ette gitmiş otelde kalmış.
ben hürrem sultanı örnek almayı düşünüyorum evliliğimde, tatlı dille erkeğe sanıyorum ki herşeyi yaptırabiliriz :KK48::KK51:
Gerçekten yaptırabilir miyiz, bazen tatlı dilden de anlamıyorlar.
Sanki tatlı dilli, yumuşak başlı olunca daha çok üstüme geliyor benim eşim :KK43::KK53:

Bu erkekler neden böyle aileciler ?
Allah aşkına biri açıklasın ya ..

Binbir çeşit dert var ya nedir bu kadınların çektiği.. Ne denir bilmiyorum ben ağzıma geleni sayardun görümceye

Mesele herşeyi yaptırmak değil, kimse robot değildir ki her şeyi yapsın. Öyle olmuyor. Karşılıklı birbirinin duygularını önemsemek zaten tatlı dille olacak bir şey değil.

Gerçekten yaptırabilir miyiz, bazen tatlı dilden de anlamıyorlar.
Sanki tatlı dilli, yumuşak başlı olunca daha çok üstüme geliyor benim eşim :KK43::KK53:
valla evli değilim ama evli insanları gözlemlediğimde erkeklerin yanında genelde tatlı dilli, böyle altından girip üstünden çıkan tabiri vardır ya? işte öyle kadınlar kıymetli oluyor. tabi teoride hesaplarım bu şekilde ama pratikte yapabilir miyim o ayrı :D

Mesele herşeyi yaptırmak değil, kimse robot değildir ki her şeyi yapsın. Öyle olmuyor. Karşılıklı birbirinin duygularını önemsemek zaten tatlı dille olacak bir şey değil.
eşinizi robot gibi yapın demedim ki zaten :KK14:
tatlı dille olmuyorsa kapı önüne koymaya devam edin o zaman sonuç alırsanız bizide haberdar edin :KK52:

Merhaba arkadaşlar, dün eşimle büyük bir kavga ettik, çok ağladım ve evden gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim. Resmen gece yarısı evden attım onu arabanın anahtarını da vermedim. Gidip otelde kalmış. Sabahtan beri mesajlaşıyoruz eve gel falan dedim. Açmıyor telefonu otelde kalıyormuş. Kavga sebebi ise ablasının bana hakaretleri ve ilgisizliğiydi. Ablası ile bayramdan önce tartıştık, hatta böyle bir topiğim var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Ablası bana saygısız, seninle olduğu sürece kardeşim yok benim için" dedi. daha bir sürü laflar saydı. Bağırdı çağırdı vs. ben rahatsızlandım bu yüzden çok üzüldüm ve ağladım. Eşim hiçbir kelime demedi ablasına sadece "keşke öyle demeseydin daha kötü olduk" diye sms attı onu da ablası bağırdı çağırdı arayıp defol hayatımdan vs. dedi. ben bu oanlardan çok etkilendim ve sürekli eşimle tartışıyoruz, ben beni savunmamasını kaldıramıyorum. Bana bunca laf söyletmesini kaldıramıyorum. Bu takıntı haline geldi. Çok gururum kırıldı. Eşime bakışım değişti. Eşim ayrıca ilgisiz sanki 10 aylık değil 10 yıllık evli gibiyiz cinsellik konusunda isteksiz. Çok monoton bir evliliğimiz var. Bir de bunların üstüne evlenmeden önce çektiği krednin borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Bana yalan söyledi böyle bir borcu ona sormama rağmen hiç anlatmamıştı. Kalbimi kırdığında hiçbir zaman gönlüm almaz hiçbir zaman özür dilemez ben ne kadar üzülürsem üzüleyim ağlardsam ağlayayım durum değişmedi. Eşim duygularımı önemsemiyor bu açıdan. Sadece susmamı istiyor zamana bırakırsa iyi olur falan diyor ama benim içimde bir yangın var. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden de soğuyorum bu gibi konularda. Ne yapacağım şimdi ben? Biribimize çok kötü laflar küfürler ettik. Bu evlilik düzelir mi?Eşime iyice kinlendim bilendim çünlkü bir sorun olunca onu çözmek yerine susmayı tercih ediyor çok kalp kırıcı şekşlde konuyu umursamıyor...:KK43:( yazamıyorum şu an çok üzgünüm.
Canim gorumcen sana birsey soylerse cevabi sen ver esinin uzerine atma, kendini ezdirme kusersede kussun dis kapinin dis mandali, esinle kavga etmeye degmez

evet, sorunun başı eşimin evlenmeden önce kredi çekip bir arkadaşına borç vermesi, dahası abisinin borçlarını ödüyor olması ve bunlardan bana hiç bahsetmemesi. Evlenmeden önce konuşmuştuk hesabımızı kitebımızı ona göre yapalım ben kendi ufak tefek borçlarımı anlattım, o da ufak kredi kartı borçlarım var sadece dedi. böyle konularda aramızda gizli saklı olmamalı artık biz varrız şeklinde başta anlaştık. Ama evlendikten sonra maaşının bir kısmının hacizli bir kısmının da krediye gittiğini öğrendim. Ve şok oldum. Bana bunları hiç anlatmamıştı ve nedenini sorduğumda da söylemedi bir şey. Aylarca anlatmadı. Sonra tel msjlarını gördüm öğrendim. Arkadaşına borç verdiğini. Anlattı ama o kadar zaman n,yen altamadın gurur yapmış halledecektim vs. dedi. Borçtan ziyade yalan söylemesi çok zoruma gitti. Sonra başka maddi konularda ufak yalanlarını yakaladım. Gurur yapıyormuş. Sonra olaylar bu noktaya geldi. En son bayramda ablasına yardım etti. Ablası da kuaför işletiyor eşim de üni. de okurken kuaförlük yapmış bir süre. Şimdi başka bir meslekte. biz sevgiliyken de evlendiğimizde de konuştuk bunları ve bana bu işi çok uzun zamandır yapmadığını meslek olarak görmediğini ve sevmediğini söyledi ki ben de istemiyorum bir kez bile olsa yapmayacaksız dedim. O da kabul etti zaten hiç de yapmaya hevesili olmadığını belirtmişti. Ablası da tepkimi biliyor. Ama bayramda yoğunluktan dolayı bir kaç müşteriye fön çekmiş. Geldi kendi anlattı, çok kızdım bayağı tartıştık. Ablası benden gizli eşimi arayıp şu gün gelin başı varb şu gün yoğunum vs. yardıma gelir misin demeye başladı ama eşim her seferinde başka bahane buldu. 2 saat uzaklıkta bir şehirde olmamıza rağmen aruyor ablası. Aartık yapmak istemediğini söyle, neden bahane buluyorsun diyorum bundan da tartışıyoruz....ilgisizlik monotonluk vs. :KK43:
Eşim 34 otuzdört yaşında ve en başlarda böyle değildi, sonradan değişti. Ablasının sivri dilli olduğunu ve daha önce de böyle ağır konuşltuğunu kendisini sildiğini söylüyor ama sadeve bana ablasına her hangi bir laf etmez.
Hmmm.
Ben bir erkekten, gurur yaptım, şu kadarcık şey anlatmanın ne anlamı var gibi cümleler duyduğumda,
bu adam eşine güvenmiyor, önemsemiyor, dahası kendine güvenmiyor diye düşünüyorum.
Zaten başka bir şey olsa neden sana açık açık anlatmasın ki.
Evliyken başkalarına habersiz para veren adamları da hiç anlamıyorum.
Ortak bir hayata yaşarken insan neden parasının hesabını eşinden saklar hiç anlamam.
Birde eşinin bu yaptığı, kusura bakma ama ergen çocuk davranışı....
Artık ortak bir yaşam kurmayı öğretmelisin.
Nasıl yaparsın bilmiyorum, eşini en iyi sen tanırsın çünkü.
Bildiğim bir şey var ki, o da;erkekler sinirli bir surat, yükselen ses duyunca, savunma mekanizmaları tavan yapıyor.
Konu değişiyor, konuşmak istediğiniz konudan çok apayrı bir konu hakkında kavga çıkarıyorlar....
O yüzden bu tip konuları konuşmak için motivasyonunun yüksek olduğu bir zamanı seçmelisin.
Alkol alıyor mu bilmiyorum ama bir güzel sofra kurup, tam gevşemişken konuşabilirsin.
Ve konuşmanın olduğu geceyi mutlu bitir. Denenmiş etkili bir yoldur.
Ancak bu yolda, senin ok sakin, çok naif ve cilveli olman lazım.
Ki geyik kendini stres altında hissetmesin.

Bu arada eşin abisisyle geçmişte ortak iş mi yapmış?
Ya da borç aslında KV KP nin miymiş?De abisinin borçlarını ödüyorsunuz?
Ne münasebet...

Katılıyorum size. Sonuçta kocalarımız nasıl ki bize bebeğim bitanem aşkım şunu şöyle yapalım ne dersin dediğinde yelkenleri suya indiriyoruz, onlar da öyleler.

eşinizi robot gibi yapın demedim ki zaten :KK14:
tatlı dille olmuyorsa kapı önüne koymaya devam edin o zaman sonuç alırsanız bizide haberdar edin :KK52:

Kapı önüne koymakla sonuç alınacağını düşünmüyorum. Bir yol biliyorsanız belirtin paylaşım zaten bu konuyu bu sebeple açtım. Benim duygularımı önemsemesini nasıl sağlarım mesela?

Hmmm.
Ben bir erkekten, gurur yaptım, şu kadarcık şey anlatmanın ne anlamı var gibi cümleler duyduğumda,
bu adam eşine güvenmiyor, önemsemiyor, dahası kendine güvenmiyor diye düşünüyorum.
Zaten başka bir şey olsa neden sana açık açık anlatmasın ki.
Evliyken başkalarına habersiz para veren adamları da hiç anlamıyorum.
Ortak bir hayata yaşarken insan neden parasının hesabını eşinden saklar hiç anlamam.
Birde eşinin bu yaptığı, kusura bakma ama ergen çocuk davranışı....
Artık ortak bir yaşam kurmayı öğretmelisin.
Nasıl yaparsın bilmiyorum, eşini en iyi sen tanırsın çünkü.
Bildiğim bir şey var ki, o da;erkekler sinirli bir surat, yükselen ses duyunca, savunma mekanizmaları tavan yapıyor.
Konu değişiyor, konuşmak istediğiniz konudan çok apayrı bir konu hakkında kavga çıkarıyorlar....
O yüzden bu tip konuları konuşmak için motivasyonunun yüksek olduğu bir zamanı seçmelisin.
Alkol alıyor mu bilmiyorum ama bir güzel sofra kurup, tam gevşemişken konuşabilirsin.
Ve konuşmanın olduğu geceyi mutlu bitir. Denenmiş etkili bir yoldur.
Ancak bu yolda, senin ok sakin, çok naif ve cilveli olman lazım.
Ki geyik kendini stres altında hissetmesin.

Bu arada eşin abisisyle geçmişte ortak iş mi yapmış?
Ya da borç aslında KV KP nin miymiş?De abisinin borçlarını ödüyorsunuz?
Ne münasebet...

Ben evlenmeden önce olmuş borç muhabbeti...abisiyle uzun zaman önce bir dükkan işletmişler eşim o zaman küçük toy üni de öğrenci. her şey onun üstüne yapmış abisi. Sonra iflas etmiş eşimin de haberi yok sonradan icralık olmuş eşim de polis olarak atanınca haliyle maaşına haciz gelmiş. Biz evlendikten 3 ay sonra sında borç bitti haciz kalktı. .
Eşim araç alım satımı yapıyor bir arkadaşı ile ortak işe girmişler o da kredi çekip ona vermiş borç olarak araba satılmayınca da borç ödenmiyor haliyle ama krediyi ödemeye devam ediyoruz. Ben de çalışıyorum bu arada. Bizim de eşya borçlarımız var. Eşim evlenmeden önce bir ev almıştı onun ödemesi var aylık. Bunlar yıprattı beni. Ben çok borcumuz olmasın diye hesap kitaplı davrandım savurgan olmadım bazı isteklerimi erteledim ama eşimdn böyle bir tavur yok.Bir de yukarda anlattığım ablası ile ilgili hadiseler onun tutumu da tuz biber ekti. Ablası da durumdn haberdar ve kardeşini savunuyor !!
Bu konuşarı gündeme getirince eşim de benim çok konuştuğumu dır dır ettiğimi söylüyor, konuşularak değil susmak daha iyi yol zaman geçsin konuşmayaım yok sayalım diyor ama hala soğuk hala soğuk ilgisiz alakasız...offf çok üzgünüm ya.

Eşim mesaj atmış "seni üzmek istemiyorum, özür dilerim sana bağırdığım için çok üzgünüm " diye.
Ben de "ben artık oluruna bıraktım benden bu kadar ne istiyorsan yap " yazdım. Gel ya da git demedim. Aslında gerçekten böyle hissediyorum.
Eve gelirse ne yapmalıyım?

Eşim mesaj atmış "seni üzmek istemiyorum, özür dilerim sana bağırdığım için çok üzgünüm " diye.
Ben de "ben artık oluruna bıraktım benden bu kadar ne istiyorsan yap " yazdım. Gel ya da git demedim. Aslında gerçekten böyle hissediyorum.
Eve gelirse ne yapmalıyım?

bu mesajdan sonra gelir mi dersin?

Bilmiyorum kendi bilir, içimden bunu yazmak geldi . Eve gelmesini istiyorum ama kendi istiyorsa gelsin ben çağırdığım için değil. Çünkü ben çağırdım ve gelmedi, bu sefer iyice kıymete bindirecek kendini.

daha önce çağırdığını bilmiyordum. o zaman mutlaka gelir bence kötü karşılama uzamasın yani.

ben onunla aynı evde olsam, keşke Allah katında evli olsak birbirimize helal olsak diye dualar ederken tam tersini yaşayanların olması.. kaderin cilvesi midir :KK64:
Allah yardım etsin yıkılan yuvaların olması beni çok etkiliyor..

Merhaba arkadaşlar, dün eşimle büyük bir kavga ettik, çok ağladım ve evden gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim. Resmen gece yarısı evden attım onu arabanın anahtarını da vermedim. Gidip otelde kalmış. Sabahtan beri mesajlaşıyoruz eve gel falan dedim. Açmıyor telefonu otelde kalıyormuş. Kavga sebebi ise ablasının bana hakaretleri ve ilgisizliğiydi. Ablası ile bayramdan önce tartıştık, hatta böyle bir topiğim var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Ablası bana saygısız, seninle olduğu sürece kardeşim yok benim için" dedi. daha bir sürü laflar saydı. Bağırdı çağırdı vs. ben rahatsızlandım bu yüzden çok üzüldüm ve ağladım. Eşim hiçbir kelime demedi ablasına sadece "keşke öyle demeseydin daha kötü olduk" diye sms attı onu da ablası bağırdı çağırdı arayıp defol hayatımdan vs. dedi. ben bu oanlardan çok etkilendim ve sürekli eşimle tartışıyoruz, ben beni savunmamasını kaldıramıyorum. Bana bunca laf söyletmesini kaldıramıyorum. Bu takıntı haline geldi. Çok gururum kırıldı. Eşime bakışım değişti. Eşim ayrıca ilgisiz sanki 10 aylık değil 10 yıllık evli gibiyiz cinsellik konusunda isteksiz. Çok monoton bir evliliğimiz var. Bir de bunların üstüne evlenmeden önce çektiği krednin borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Bana yalan söyledi böyle bir borcu ona sormama rağmen hiç anlatmamıştı. Kalbimi kırdığında hiçbir zaman gönlüm almaz hiçbir zaman özür dilemez ben ne kadar üzülürsem üzüleyim ağlardsam ağlayayım durum değişmedi. Eşim duygularımı önemsemiyor bu açıdan. Sadece susmamı istiyor zamana bırakırsa iyi olur falan diyor ama benim içimde bir yangın var. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden de soğuyorum bu gibi konularda. Ne yapacağım şimdi ben? Biribimize çok kötü laflar küfürler ettik. Bu evlilik düzelir mi?Eşime iyice kinlendim bilendim çünlkü bir sorun olunca onu çözmek yerine susmayı tercih ediyor çok kalp kırıcı şekşlde konuyu umursamıyor...:KK43:( yazamıyorum şu an çok üzgünüm.
Şuan görümcenizin istediği hale geliyorsunuz git gide. Bence onu sevindirmeyin. Eşiniz düz bir adam ama evliliği bitirecek kadar birşey görmedim ben. Ona sorunuzu açık açık ama tatlı bir şekilde anlatın. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutmayın. Doğru cümleleri kullanın sen beni üzüyorsun değil üzülüyorum deyin "sen" kelimesinden kaçının. onun durumuda zor biri ablası biri karısı. Ama siz ipleri elinizi alıp kocanıza tamamen hükmetmeye başlarsanız istediğiniz şekli verebilirsiniz, istediğiniz gibi davranmasını sağlayabilrsiniz. Köleniz yapın kısacası. Bunuda ona yapacağınız yalakalıklarla, şirinliklerle çok aşık tavırlarınızla, kadınsılığınız ile başarabileceğinizi düşünüyorum. Çevremde böyle bir örnek var çünkü tavırlarıyla, despot bir adamı kölesi yapan bir akrbam var adam büyülenmiş gibi karıcım karıcım diye geziyor karısına höt diyen olsa dönüp yumruk atar o derece, kocası ilk evliliğinde sizin kocanız gibiymiş hemde. Cinsel hayatında bu konuda önemi olduğunu düşünüyorum. Etkileyici kıyafetler ve iç giyimler ile cinselliğinize renk katabilirsiniz hem buzlarıda eritirsiniz bence. Bence böyle renkli bir süpriz hazırlayıp eşinizi süprizim var deyip eve çağırın:KK22:

Eşim eve geldi kapıdan girdi şu an. Çok kırgınım hiç muhatap olmak istemiyorum ya...bakalım ne olacak.

E EXXWOMAN Ablasida kendini ne saniyormus oyle aman silsin peh.. kusurabakma ama esinin bu uzulmeleri abla kuzusu halleri yaşi kücük evlilik yapmis erkegi cagristirdi...

Kovmana gelince cok yanlis yapiyorsun daha 10 aylik evlilik bunlar cok yanlis.. Kocan ablasini sana savunmamis..Ben senin yerinde olsam ablasina inat kocama sımsıkı sarilirim.. adam senin icin azar yemis bide evden kovmussun yapma bence..

Back