Eşim biradan vazgeçmiyor

İşte ön sevişme çok yapmıyoruz

Umarım geleceğin burada farklı farklı hesaplar açarak ,sürekli mutsuzluğundan bahsedip, kocasından boşanma önerisine gelince saldıran, savunan, aldatılan, mutsuz, perişan kadınlardan olmaz. Her insanın hayatında “loop” denilen, sarmalın içinde olduğunu bilmeden yaşayıp gittiği süreç oluyor. Keşke zamanında ben o sarmali yaşayıp, ufak mutluluklarla yetinip içten içe ölürken, burayı fark etseydim ve akıl alsaydım.

Adam hem alkol hem ot bağımlısı ve daha önce kendi çevresi de biz kk da kendisini defalsrca uyarmışız. Kadın kocasına deli divane aşık ne desek boş oturun beraber ot için kafa çekin ne diyelim
Ya öyle demeyin çok seviyor ama Aslında tencere kapak bulmuşlar birbirlerini kadında normal değil ki. Olmayan şeyleri uydurup kafasında gerçek gibi yaşayan bir tip

Banada çok itici gelirdi,içip içip sızdığına ve bukadar abartılı içtiğine göre acilen tedavi olması lazım yoksa sen psikolojini bozarsın. Alkole karşı değilim yanlış anlaşılmasın,dozunda içerim hatta severim ama eşinin durumu vahim.

Adam hem alkol hem ot bağımlısı ve daha önce kendi çevresi de biz kk da kendisini defalsrca uyarmışız. Kadın kocasına deli divane aşık ne desek boş oturun beraber ot için kafa çekin ne diyelim
Kadın o şahısla evlenmemiş ki alkol bağımlısı başka bir adamla evlenmiş. Ha ne fark etmiş bilemiyorum.

Eşiniz alkolik siz kabul etseniz de etmeseniz de alkolik. Ben eşim her gün 1 bira içsin bile istemem ki alkole karşı değilim ama her gün 1 bira demek rutin demek, rutinimizde neden alkol olsun ki...

Kendinize gelin kocanızı savunmayı bari bırakın... söylenenlerden sonra savunmayı tercih etmişsiniz, kimse size bunlardan iyi tavsiye veremez. Doğru tektir.

Birgün beraber içmeyi teklif et sonra için sizde ona az kalsın daha sonra numaradan midem bulandı,başım ağrıdı diye sızlanın saçmalayın rahatsız edecek sekilde davranın sarhoş taklidi gibi ve bundan sonraki günlerde aynı sekilde olacak size içme sana yaramıyor dese bile istiyorum dersin ve oda senden rahatsız oldugu zaman birdaha almak istemeyip bırakabilir

Bir maaş gitti bir de,konu sahibi nasıl geçiniyor merak ettim

Demek ki seviyor.
Vazgeçirmek değil de azaltması için ikna etmeyi deneseniz? Günde 1-2 tane gibi.

Demek ki seviyor.
Vazgeçirmek değil de azaltması için ikna etmeyi deneseniz? Günde 1-2 tane gibi.
1-2 diye başlayıp sonra duramayanlar alkolik. Konu sahibinin eşi de onlardan. 2-3 tane içerim diye başlıyor. Sonra kendi de başkası da onu durduramıyor.

Konu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum
10 bira icmek tabiki alkoliklik. Daha ne gerekirdi sizce alkolik aşaması için 20 bira mi

Alkolik bir aileye sahibim..eş baba değilde annenin alkolik olması çok daha kötü. Evden kaçtım , annemi defalarca terk ettim 50 yaşında hala içiyor. Hemde 10 tane değil 2 gün boyunca içip 2 gün boyunca uyuyor. Bıraktıramazsınız. Şimdi azaldı ama bırakmadı.Ne zaman dr kansersin içki sigara yok derse ozaman bırakıyorlar.ben annemde yaşadığım için eşimde kabul etmez uğraşmadan boşanırdım.

Benim eski sevgilim doğum günümde 10 bira içmişti ve ben sonrasını cidden anlatmak istemiyorum. Yani söyleyeceklerim bu kadar, şimdi sızıyormuş ama ileride can güvenliğiniz bile kalmayabilir.
Sonrasını tahmin edebiliyorum.... Ben de ayrıldığım sözlümden aynı şeyleri yaşadım. İl dışındaydı evine gittim daha iyi tanımak için. Orada yaşadıklarımı anlatsam roman olur. Arabayla deli gibi hız yaparak ikimize de ölüme sürüklediği bir geceyi asla unutamam.... Giderken musmutlu çiçek gibi giden ben, dönerken ruhtan bir farkım yoktu. Ağlaya ağlaya döndüm. Daha fazla yazmayayım linç etmek gibi olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…