Eşim biradan vazgeçmiyor

Adam da "ben alkoligim " demiyor ki !! Baksan kendisini "sosyal içici " olarak tanımlar
Demez tabii
Var. Benim eski sevgilim her gün en az 5 tane yüksek alkollü bira içerdi. Ama her gün. Resmen “içmem lazım” modundaydı. Bazen her gün bir 35’lik votka bitirirdi. Midesi ağrıyormuş içmeyince.
yüksek alkollü biranın alkolü %8-9 falandır.. içiyorum ben yeaaa tribine giriyo bunlar

Konu sahibi yeni evliyim derken sanırım 1 aylık falan evlisin ve 1 aylık evlilikte bu adam böyle ise 1 yıllık evli iken düşünemiyorum. Ayrıca daha önce ayrildiginiz nişanlınız bu sanırım valla siz kendiniz resmen bile bile kendinizi ateşe atmışsınız. Bu adamdan köyü kasabayı bırak 1 metrekarelik arsa bile olmaz.

Siz yazınca baktım da. O nişanlısıyla evlenmişse üzüldüm. Alkolden fazlası da var işin içinde

Siz yazınca baktım da. O nişanlısıyla evlenmişse üzüldüm. Alkolden fazlası da var işin içinde
Aynen öyle ve bence bu kadar kısa sürede yeni biri ile tanışıp nişanlanıp evlenme ihtimal dahilinde olsa bile düşük bir ihtimal. Zaten konu sahibi yazıp çizip yorum yapanlara pek aldırmıyor bu konuda da takmayacak bizi sonra bir müddet sonra eşim içip içip gözümü morartti, burnumu kirdi bebeğim var gidemem diye konu acar

Ben bütün yorumları okudum, evlendiği kişi o eski nişanlısı değilmiş. Otçudan kurtulmuş, alkoliği bulmuş üzüldüm.

Bence ayıp ediyorsunuz. Üstelik düşük ihtimal Olabilir ama gerçek oldu burda yalan söylemiyorum boşanmak da kolay olmadığı için sizlere danıştım

Evden kısıyordur
Evden hiç kısmıyor ama evet işlerinde sıkıntı yaşıyor ara sıra
maalesef durum bu

Evet yeni yeni şarap içmeye başladım ama her gün değil ve abartmadan

Üzücü bir durum. Eşinizin alkolik olması kötü bir insan olduğu manasina gelmez fakat bırakması veya azaltması gerekir.
Benim çok çok yakınım, 40 senedir içmesinin neticesinde en son bırakmaya karar verdi. Yani günde 10 bira değil, 5 6 bira içerdi. Ama sarhoş muhabbeti falan zor hem sağlığına hem paraya yazık. Kendi kendine bırakmaya kalktı ve sonrasında tansiyonu çok tehlikeli bir şekilde yükseldi 2 3 akşamda bir. Sebebi alkolün vücudu kendine bağımlı etmesi. İnsan kafasında da bitirse 40 senelik içicinin vücudu isyan ediyor. Aşırı ve tehlikeli tepkimeler veriyor. Bu arada bu bahsettiğim kişi hergün 3 4 saat sporunu yapan, çok sağlıklı beslenen sadece akşamları içen bir insan. Şimdi haftada 2 ye düşürdü ve bir sorunu kalmadı.
Gelmek istediğim nokta, eşiniz 20 seneyi aşkındır içiyorsa kafada bitirse de vücut tepkime verebilir. Yok, 5 senelik içiciyse elinizi çabuk tuTun. Vücudu kendine alkole göre şekil vermeden. Bitirin demiyorum, çabalayın. 10 bira çok abartı geld açıkçası

Beni çekemiyor konuşmalarımı yani sonra gidip uyuyor
Ben size yazdım gündüz, ben alkolden dolayı boşandım 6 aylık evliyken. Çekilecek şey değil. sevgili iken ve nişanlı iken, evliliğin ilk zamanlarında da, her kavgadan sonra özürler dilerdi, haklısın, benim hatam derdi hep, fakat evlendikten birkaç ay sonra özürler de bitti, kendini hep haklı gördü, beni suçladı en sonunda da boşandık. Ne kadar zamandıor evlisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…