- 31 Ağustos 2015
- 123
- 85
- 98
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
-
Demez tabiiAdam da "ben alkoligim " demiyor ki !! Baksan kendisini "sosyal içici " olarak tanımlar
yüksek alkollü biranın alkolü %8-9 falandır.. içiyorum ben yeaaa tribine giriyo bunlarVar. Benim eski sevgilim her gün en az 5 tane yüksek alkollü bira içerdi. Ama her gün. Resmen “içmem lazım” modundaydı. Bazen her gün bir 35’lik votka bitirirdi. Midesi ağrıyormuş içmeyince.
Yabancı bir marka vardı %12 mi öyle bir şey. İki tane içti ve çocuğun içinden canavar çıktıDemez tabii
yüksek alkollü biranın alkolü %8-9 falandır.. içiyorum ben yeaaa tribine giriyo bunlar
İçmeyi bilmeyen erkekten korkulur doğrusu!!Yabancı bir marka vardı %12 mi öyle bir şey. İki tane içti ve çocuğun içinden canavar çıktı
Yalnız cidden konu sahibi inşallah doğru bir karar verir. Şu an sızma aşamasında. Bunlar daha iyi günleriİçmeyi bilmeyen erkekten korkulur doğrusu!!
İnşallah ya ileride Allah korusun şiddete kadar varırYalnız cidden konu sahibi inşallah doğru bir karar verir. Şu an sızma aşamasında. Bunlar daha iyi günleri
Siz yazınca baktım da. O nişanlısıyla evlenmişse üzüldüm. Alkolden fazlası da var işin içindeKonu sahibi yeni evliyim derken sanırım 1 aylık falan evlisin ve 1 aylık evlilikte bu adam böyle ise 1 yıllık evli iken düşünemiyorum. Ayrıca daha önce ayrildiginiz nişanlınız bu sanırım valla siz kendiniz resmen bile bile kendinizi ateşe atmışsınız. Bu adamdan köyü kasabayı bırak 1 metrekarelik arsa bile olmaz.
Aynen öyle ve bence bu kadar kısa sürede yeni biri ile tanışıp nişanlanıp evlenme ihtimal dahilinde olsa bile düşük bir ihtimal. Zaten konu sahibi yazıp çizip yorum yapanlara pek aldırmıyor bu konuda da takmayacak bizi sonra bir müddet sonra eşim içip içip gözümü morartti, burnumu kirdi bebeğim var gidemem diye konu acarSiz yazınca baktım da. O nişanlısıyla evlenmişse üzüldüm. Alkolden fazlası da var işin içinde
Ben bütün yorumları okudum, evlendiği kişi o eski nişanlısı değilmiş. Otçudan kurtulmuş, alkoliği bulmuş üzüldüm.Aynen öyle ve bence bu kadar kısa sürede yeni biri ile tanışıp nişanlanıp evlenme ihtimal dahilinde olsa bile düşük bir ihtimal. Zaten konu sahibi yazıp çizip yorum yapanlara pek aldırmıyor bu konuda da takmayacak bizi sonra bir müddet sonra eşim içip içip gözümü morartti, burnumu kirdi bebeğim var gidemem diye konu acar
Peki eşinle nasıl tanıştınız? Görücü usulüyle mi ...sosyal ortamda mi?
Bence ayıp ediyorsunuz. Üstelik düşük ihtimal Olabilir ama gerçek oldu burda yalan söylemiyorum boşanmak da kolay olmadığı için sizlere danıştımAynen öyle ve bence bu kadar kısa sürede yeni biri ile tanışıp nişanlanıp evlenme ihtimal dahilinde olsa bile düşük bir ihtimal. Zaten konu sahibi yazıp çizip yorum yapanlara pek aldırmıyor bu konuda da takmayacak bizi sonra bir müddet sonra eşim içip içip gözümü morartti, burnumu kirdi bebeğim var gidemem diye konu acar
Evden hiç kısmıyor ama evet işlerinde sıkıntı yaşıyor ara sıraEvden kısıyordur
Evden hiç kısmıyor ama evet işlerinde sıkıntı yaşıyor ara sıraEvden kısıyordur
maalesef durum bu10 bira mı? Ufak kutu 33cl bile içse 3,3 lt yapar. Yemekten önce atıştırmalık niyetine içilecek şey değil.
Bu kesinlikle alkoliklik.
Ben de fena değilimdir içki içme konusunda ama yemekten önce 10 bira mevzusu pek yatmadı aklıma. Ha oturuyo sabahtan akşama deseydiniz okeydi, hoş o da her gün sıkıntı ama. İşten gelip yemekten önce 10 bira kısmı biraz abartı geldi.
Evet yeni yeni şarap içmeye başladım ama her gün değil ve abartmadanBenimkinin öyle pislik yapma huyu yoktur. İlk evlendiğimiz zamanlar ne çok içerdik, güzelde eğlenirdik. Ama tek başına içince 2 3 günde 1 bile içse insan geriliyor. Konu sahibi kendi içmiyor galiba. İçmeyen insanada zor olur sarhoş muhabbeti çekmek.
İçince sarhoş oluyor mu ? Karakteri değişiyort mu?Evden hiç kısmıyor ama evet işlerinde sıkıntı yaşıyor ara sıra
Maalesef öyleOkurken ben de aynini dusundum
3 litre bira bu, can mi dayanir, mide mi kalir?? Okurken aklim hayalim almadi.
Beni çekemiyor konuşmalarımı yani sonra gidip uyuyorİçince sarhoş oluyor mu ? Karakteri değişiyort mu?
Yalnız ben alkolik olduğunu yazmamıştım konumdaKonu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum
Ben size yazdım gündüz, ben alkolden dolayı boşandım 6 aylık evliyken. Çekilecek şey değil. sevgili iken ve nişanlı iken, evliliğin ilk zamanlarında da, her kavgadan sonra özürler dilerdi, haklısın, benim hatam derdi hep, fakat evlendikten birkaç ay sonra özürler de bitti, kendini hep haklı gördü, beni suçladı en sonunda da boşandık. Ne kadar zamandıor evlisiniz?Beni çekemiyor konuşmalarımı yani sonra gidip uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?