• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim biradan vazgeçmiyor

Gece gündüz içen alkolik bir eşim var.once haftada 1 2 ile başlar sonra günde 1 2 derken yıllar içinde bir bakmışsınız keyif için ya da eşim le birlikte evde sohbet ederek içiyoruz sosyal iciciyiz dediginiz durum önü alınamaz alkoliklige dönmüş ki zaten günde 10 bira demek çoktan alkolik olmuş demek.
Size tavsiyem bunları yasayan biri olarak sakın eşlik edeyim evde içsin ya da bira, yerine rakı vodka gibi şeylere başvurmayın.malesef ben her yöntemi denedim 7 yıl boyunca taviz tavizi doğuruyor ve rakının vodkanin alkol oranı çok yüksek olduğu için alışırsa daha fazla ağır içkiler içmeye başlayacak bira mayası midemi bozuyor rakı iyi diyecek.simdi sen limit koyarsın günde 2 duble rakı iç dersin daha az maliyetli olsun diye ama keşke sizin koydugunuz limite uyum sağlansa..alkolik adam şişenin dibini görmeden ve şişenin dibi yaklaşırken yenisini yedeklemeden rahat etmez.
Tabi bakın dediğim gibi önce hafta 1 2 olur sonra sonra bağımlılık artar ve bu son yazdiklarim yaşanır.
Eşim hergün 2 saat sporunu yapan günde 2 kez duşunu alan tutumlu hayatı seven titiz ve çalışkan biriydi ilk 3 yıl sonraki 4 yılda bu alkoliklik süreci oldu ve şuan haftada 1 duşunu zor alır 3 gün yemek yemez uyumaz gece gündüz içer hem de vodka rakı..bir ara ayakları tutmuyordu yürüyemiyordu ve saysam bir sürü şey.
Çok uzun oldu kusura bakmayın belki örnek olur diye yazdım kendi hayatımı çünkü bende bir zamanlar sizin gibi onu kurtarabilecegimi düşünüyordum.ne dersek diyelim boşanmayacaksınız benim gibi dibi görmeden o yüzden Allah sabır varsın diyorum sadece.

Gece gündüz içen alkolik bir eşim var.once haftada 1 2 ile başlar sonra günde 1 2 derken yıllar içinde bir bakmışsınız keyif için ya da eşim le birlikte evde sohbet ederek içiyoruz sosyal iciciyiz dediginiz durum önü alınamaz alkoliklige dönmüş ki zaten günde 10 bira demek çoktan alkolik olmuş demek.
Size tavsiyem bunları yasayan biri olarak sakın eşlik edeyim evde içsin ya da bira, yerine rakı vodka gibi şeylere başvurmayın.malesef ben her yöntemi denedim 7 yıl boyunca taviz tavizi doğuruyor ve rakının vodkanin alkol oranı çok yüksek olduğu için alışırsa daha fazla ağır içkiler içmeye başlayacak bira mayası midemi bozuyor rakı iyi diyecek.simdi sen limit koyarsın günde 2 duble rakı iç dersin daha az maliyetli olsun diye ama keşke sizin koydugunuz limite uyum sağlansa..alkolik adam şişenin dibini görmeden ve şişenin dibi yaklaşırken yenisini yedeklemeden rahat etmez.
Tabi bakın dediğim gibi önce hafta 1 2 olur sonra sonra bağımlılık artar ve bu son yazdiklarim yaşanır.
Eşim hergün 2 saat sporunu yapan günde 2 kez duşunu alan tutumlu hayatı seven titiz ve çalışkan biriydi ilk 3 yıl sonraki 4 yılda bu alkoliklik süreci oldu ve şuan haftada 1 duşunu zor alır 3 gün yemek yemez uyumaz gece gündüz içer hem de vodka rakı..bir ara ayakları tutmuyordu yürüyemiyordu ve saysam bir sürü şey.
Çok uzun oldu kusura bakmayın belki örnek olur diye yazdım kendi hayatımı çünkü bende bir zamanlar sizin gibi onu kurtarabilecegimi düşünüyordum.ne dersek diyelim boşanmayacaksınız benim gibi dibi görmeden o yüzden Allah sabır varsın diyorum sadece.
.
Siz boşanın kurtarın kendinizi. Benim eski eşim, si,zin eşinizin çeyreği kadarmış, anlattığınza bakılırsa ama o bile çekilmez. Haftanın 4 5 günü, çok sarhoş olmasa da, içmiş, kafası güzel diye bir tabir var ya öyle. Konuişma değişmiş, bakış değişmiş... Onu öyle gördükçe tüylerim diken diken oluyordu.. Boşandım kurtuldum sarhoş muhabbetinden

.
Siz boşanın kurtarın kendinizi. Benim eski eşim, si,zin eşinizin çeyreği kadarmış, anlattığınza bakılırsa ama o bile çekilmez. Haftanın 4 5 günü, çok sarhoş olmasa da, içmiş, kafası güzel diye bir tabir var ya öyle. Konuişma değişmiş, bakış değişmiş... Onu öyle gördükçe tüylerim diken diken oluyordu.. Boşandım kurtuldum sarhoş muhabbetinden
Artık alkolikligin ötesinde.birayla başladı rakı vodka şarap bazen hepsi birden ama sabah 5 te başlardı gece uyur uyanır devam ederdi son zamanlar saymayı bırakmıştım bi günde 70 lik ve 1 sise şarap içiyordu.10 biraya abartıyorsun diyenler olmuş konu sahibesine sanki 10 bira alkolik için cokmus gibi.aslinda 10 bira 5 bira farketmez bir insan belirli aralıklarla da olsa içiyor da alkoliktir itiraz edenlerde kendini kandiradursun.
Eşim alkol içti esrar içtiğini yakaladım (malzemelerini) en son sarhoşken kokoinibile denediğini itiraf etti.
Benim sadece tv de gördüğüm duydugum şeylerdi başıma geldi.sevgi aşk saygı malesef kötü şeyler yarandıkça eksilmiyor yerini kızgınlık pişmanlık öfke ve giden yıllara bırakıyor.

Artık alkolikligin ötesinde.birayla başladı rakı vodka şarap bazen hepsi birden ama sabah 5 te başlardı gece uyur uyanır devam ederdi son zamanlar saymayı bırakmıştım bi günde 70 lik ve 1 sise şarap içiyordu.10 biraya abartıyorsun diyenler olmuş konu sahibesine sanki 10 bira alkolik için cokmus gibi.aslinda 10 bira 5 bira farketmez bir insan belirli aralıklarla da olsa içiyor da alkoliktir itiraz edenlerde kendini kandiradursun.
Eşim alkol içti esrar içtiğini yakaladım (malzemelerini) en son sarhoşken kokoinibile denediğini itiraf etti.
Benim sadece tv de gördüğüm duydugum şeylerdi başıma geldi.sevgi aşk saygı malesef kötü şeyler yarandıkça eksilmiyor yerini kızgınlık pişmanlık öfke ve giden yıllara bırakıyor.
Hala boşanmadiniz mi siz?

Boşanmayı düşünmüyor musun? Bunları kullanırken elbet evde huzur kalmamıştır

Valla ben bir şey diyeyim, bir insana ehliyet verilmeli içebilir veya içemez diye. Ben hem kızıyordum hem üzülüyordum. Mesela akşam eve bir geliyordum sarhoştu. O kadar sarhoştu ki kafa üstü yere düştü düşerken kafasını masadaki tabağa çarptı tabak kırıldı, kızamıyordum bile :( çok zor bir durum ya

Boşanmayı düşünmüyor musun? Bunları kullanırken elbet evde huzur kalmamıştır
10 ay önce baba evine döndüm.baslarda sadece tehdit amaçlıydı belki vazgeçer diye ama 2 kez beni almaya geldi ailemin evıne ikisindede sarhoştu ve salonda sızdı utanmadan.cok gelgitler olaylar yaşadım hasta oldu 3 kez hastaneye kaldırıldı intihara yeltendi ayakları tutmadı yürüyemedi ve hep benim vicdanımı sevgi mi kullandı yanında oldum tabi sadece yarim saat gidip yemek yedirdim vs gibi. Sonra düzeldi biraz adam yine esip gürlemeye başladı zaten bu sürede hep içti bırakmadı ölmek istiyormuş.zamanla beni suçlamaya başladı yürüyemedim o durum da bile arkanı dönüp gittin vs diye.en son iftira atti sen beni aldatiyorsun dedi duymadigim yaşamadığım şey kalmadı yani.ben şunu anladım alkolik adam istemedikçe düzelmez hep bekledim kararsızdım ama şu evde olduğum 1 ay da düşünmeye yanlız kalmaya çok vaktim oldu en kısa zamanda açacağım davamı onu beklemeyeceğim bu sefer anlaşmalı olsun diye.

10 ay önce baba evine döndüm.baslarda sadece tehdit amaçlıydı belki vazgeçer diye ama 2 kez beni almaya geldi ailemin evıne ikisindede sarhoştu ve salonda sızdı utanmadan.cok gelgitler olaylar yaşadım hasta oldu 3 kez hastaneye kaldırıldı intihara yeltendi ayakları tutmadı yürüyemedi ve hep benim vicdanımı sevgi mi kullandı yanında oldum tabi sadece yarim saat gidip yemek yedirdim vs gibi. Sonra düzeldi biraz adam yine esip gürlemeye başladı zaten bu sürede hep içti bırakmadı ölmek istiyormuş.zamanla beni suçlamaya başladı yürüyemedim o durum da bile arkanı dönüp gittin vs diye.en son iftira atti sen beni aldatiyorsun dedi duymadigim yaşamadığım şey kalmadı yani.ben şunu anladım alkolik adam istemedikçe düzelmez hep bekledim kararsızdım ama şu evde olduğum 1 ay da düşünmeye yanlız kalmaya çok vaktim oldu en kısa zamanda açacağım davamı onu beklemeyeceğim bu sefer anlaşmalı olsun diye.
Arkadaşım seninki asla düzelmez. Boşuna hayatını mahvetme bu adamla. Bu ne perişanlık ya alkol yüzünden. Bunu sakın çekme, derhal davanı aç

Arkadaşım seninki asla düzelmez. Boşuna hayatını mahvetme bu adamla. Bu ne perişanlık ya alkol yüzünden. Bunu sakın çekme, derhal davanı aç
Kesinlikle geç bile kaldım çok haklısınız.aslinda eskiden düzelir mi ask sevgi emek vs diyordum son 2 3 aydır korkuyorum birşey yapar mi diye yanlız yaşıyorum son 2 3 aydır o yüzden bu korkum.bir de tabi 1 hafta önce 20 bin tl kredi çektiğini öğrendim inşallah bi de borç kalmaz uzerime :(

Konu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum 😂😂
Günde bir fıçı bira içen insan alkoliktir. Sosyal içicilikle alakası yoktur. Her bağımlılığın boyutu farklıdır. Kimi insan günde 10 dal sigara içer, kimi 2 paket içer. Bu ikisinin de bağımlı olduğu gerçeğini değiştirmez.

düzelmez. başlığı görünce yabancı dizilerdeki şu eve gelir gelmez dolaptan bi 33'lük çıkarıp soğuk soğuk kafaya diken ve bitince de hayatına kaldığı yerden devam eden tipler geldi ama konu çok başka. bu adam düzelmez yani, boşan ne diyim. bir de insan nasıl bilmez evleneceği kişinin içip içmediğini anlamadım.

Okuduğunuzu anlamaya çalışın bence önce.
Biradan başka şeyler de içiyordur demek istedim. %4 alkol oranı kesmez gider alkolü yüksek şeyler de içer kişi
ama içtiği biranın içindeki alkol oranını bilmiyoruz ki. %5 genelde yaygındır ama %9 olanı var, daha fazlasını da gördüm markasını unuttum şu an gerçi ama. birasını kendi yapan insan var içine ne kadar alkol kattığını bilemeyiz mesela onların.

Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldum :KK43: Eşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz 🙏
Benim yillar once amcam icerdi hemde hergun yeni evliydi ama yengem baskin karekterdi bi gun bu eve icki getirirsen birdaha giremezsin bu eve dedi boşarim seni dedi ve cok netti fikrinde amcam yengemi cok seviyordu odur budur bir bardak icki dahi icmez iki tane cocuklari oldu kocaman oldular mutlular sizde tavrinizi net sekilde gostermezsiniz ilerde allah korusun şiddete bile marus kalabilirsiniz ailelerinizi biraaraya toplayin konusun icen adamdan hayir gelmez

Aciz herifin aptal suçlamaları.

Back