Eşim biradan vazgeçmiyor

Eşiniz her gün her gün şişelerce bira içiyorsa birayı seviyor değil alkolik oluyor. Ya tedavi olsun ya da bu evlilik size zulüm olur. Her gün sarhoş adamdan ne hayır gelir.

Çok iyi bir adam beni üzmekte istemiyor biliyoum ben kendisiyle konuştuğum zaman ben biliyorum diyor ama icraate gelince daha ilerisi olmuyor
Yok o zaman yok yakınken dönün. Aynısını arkadaşım yaşadım zamanla şiddete döndü ve kurtulduğuna şükrediyor. Eski eşi alkolikti

Hamile olduğunu bilmiyordum. Gözümden kaçmış galiba. Bende birlikte için diyorum kıza. İnşallah düzeltir durumu.

Biz de bazen eşimle içeriz de 10 tane o içsin hadi 3 tane de kendisi içsin orta düzeyli bir gelir yapısı varsa maddi olarak baya zarar yaaa

Biz de bazen eşimle içeriz de 10 tane o içsin hadi 3 tane de kendisi içsin orta düzeyli bir gelir yapısı varsa maddi olarak baya zarar yaaa

Tabiki külfet. Birada zamlandı, haftada 1 çıkıp içerdik en az 300 350 lira giderdi. Malum dışarıda dahada pahalı. Günlük 10 bira değildir o bence.

Tabiki külfet. Birada zamlandı, haftada 1 çıkıp içerdik en az 300 350 lira giderdi. Malum dışarıda dahada pahalı. Günlük 10 bira değildir o bence.
En son 10.5 tlydi. 10 bira 105 tl yapar. Ay da 3.150 TL aboooooooooowwwww. giderleri beni gerdi

Okurken ben de aynini dusundum

3 litre bira bu, can mi dayanir, mide mi kalir?? Okurken aklim hayalim almadi.

Kadinda mi bagimli olsun pes

Yolun başındayken bu sorunu hallet yoksa ilerde daha kötü olur. Benim babamda kendimi bildim bileli içiyo hiç kolay değil içkili biriyle uğraşmak. Annem çook pişman evlendiğine .Boşancam diyip duruyo oda yok . Kaç yaşına geldi hala içiyo üstelik. Dışarda içemezse eve getirip içiyo. Çok uzatmayım lafı kendini kurtar alışmış artık içkiye bırakamaz. Tedavi olursa belki..

Konu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum

Fazla alkol tüketen babaların daha anne karnında bebeklerinin beyinsel gelişimiyle ilgili yıllar evvel bişeyler okumuştum. Alkol sadece hamilelere değil baba olmak isteyen erkeklere de tavsiye edilmiyor aslında. Keşke bunu bilip öyle içseler.dünyaya gelmek için rızalarını almadığımız bebeklerin ruhsal ve fiziksel gelişiminden anne baba birlikte sorumludur.

Konu sadece bana mı sahte geldi.. 10 tane birayla alkoliklik mi olurmuş? Ya da birayla alkolik olanı da ilk defa duyuyorum. Halamın kocası alkolikti adam ispirto içecek düzeydeydi artık birayla olanı da ilk defa duyuyorum
Alkoliğin de dereceleri var. Günde 10 bira içen ve bundan vazgeçemeyen evet alkoliktir bana göre de.

Var. Benim eski sevgilim her gün en az 5 tane yüksek alkollü bira içerdi. Ama her gün. Resmen “içmem lazım” modundaydı. Bazen her gün bir 35’lik votka bitirirdi. Midesi ağrıyormuş içmeyince.

Adam da "ben alkoligim " demiyor ki !! Baksan kendisini "sosyal içici " olarak tanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…