- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.145
- 133
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
-
Cok iyi olmasi gunde 10 biraya verecek parasi olmasi herhalde.. yoksa alkolik bir adamin iyi tarafini goremiyorum...Çok iyi bir adam beni üzmekte istemiyor biliyoum ben kendisiyle konuştuğum zaman ben biliyorum diyor ama icraate gelince daha ilerisi olmuyor
Aynen katılıyorum.Bizde arada içeriz, keyfiyen.
Ama bu çok başka.
Dediğiniz gibi içip bozmak da var kendini, onu da kaldiramam.
İçersin, güler eğlenir, arada bir kafa dağıtırsin biter..
Eşya satmak, on tane bira içmek, hele ki şiddet uygulamak çok üç noktalar..
Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldumEşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz
10 tane içen babayiğit var mı be. 10 tane içip sağa sola pislik yapmıyorsa gene iyiymiş maşallah. Yaşı 40+ ise gençlikten gelen direnç dicem yeni evliyiz diyosun. Rakam abartı geldi. Çözüm tedavi olsun olmuyorsa yolu açık olsun
Benimki de içince baya içer de , içip sokağa çıktığımızda sağa sola pislik yapar beni sürekli öpücüklere boğar yada çıkarıp salona işemeye çalışır. Neyse ki ilk ve son kez yaşadığım bi olaydıEşim.Bazen 12 13 içtiğide oluyor. Bizim durum biraz farklı tabi. Haftada 1 birlikte içerdik, ben hamile kalınca cozuttu.
Benimki de içince baya içer de , içip sokağa çıktığımızda sağa sola pislik yapar beni sürekli öpücüklere boğar yada çıkarıp salona işemeye çalışır. Neyse ki ilk ve son kez yaşadığım bi olaydı
Ben alkol yüzünden 6 ayda boşandım. Benim eşim de neredeyse, hafta içi her gün, işten eve gelmeden bira içip geliyordu, 4 5 tane fln, belki daha fazla bilmiyorum. Hatta serbest bir işi vardı, bazen cebinde fiş bulurdum, saat gündüz 3te tekelden bira almış. Öyle çok sarhoş olmasa bile, ben onu o halde görünce, gözleri hafif kaymış, konuşmasından belli içtiği, tüylerim diken diken oluyordu artık ve elimde olmadan ona olan davranışlarım değişiyordu, kızıyordum. Çok kavga etmeye başladık biz, o içkiyi bırakmayacağını, onun içkisinde bir şey olmadığını, benim abarttığımı ve üstüne gittiğimi söyledi, boşandık. Hele bazen içmeye başladı mı ipin ucunu baya kaçırıyordu, 10 bira yada 3 4 duble rakı ve 5 bira içtiği zamanlar oluyordu. Çok kavga ettik olmadı düzelmedi.Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldumEşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz
Bizzat yaşayan biri olarak, çok çok doğru bir yorum, her kelimesine yüzde yüz katılıyorumAha eski sevgilim işte bu.
Asla bırakmayacak. Daha kötüye gidecek, anladım haklısın özür dilerim benim hatam vs. Diyecek ama asla vazgeçmeyecek. Bir süre sonra böyle de konuşmayacak. Sana ne içersem içerim içkime de karışma moduna girecek. En azından yatıp uyuyormuş ama bu bir zaman sonra kavga çıkarmalara dönüşecek. Ufak bir lafınıza takılacak.
Ne yaparsınız bilmiyorum ama en azından çocuk yapmayın. Bence boşanın. Pek bırakmaya ya da yardım almaya gönüllü gibi durmuyor.
Konu sahibi içmesin de bence hamileymiş:) aynen dediğin gibi biri içip diğeri onu toplamaya çalışınca (çiftler içtiğinde genelde arkayı toplamak erkeğe kalıyor) kadına bu zor geliyor. Allah yardımcısı olsunBenimkinin öyle pislik yapma huyu yoktur. İlk evlendiğimiz zamanlar ne çok içerdik, güzelde eğlenirdik. Ama tek başına içince 2 3 günde 1 bile içse insan geriliyor. Konu sahibi kendi içmiyor galiba. İçmeyen insanada zor olur sarhoş muhabbeti çekmek.
Eşiniz için hala umudunuz varmı ? Bence olmamalı . Eşiniz belliki alkolik şimdi içip sızar yarın birgün size napcagi belli olmaz yol yakınken daha ciddi sorunlar yaşamadan bırakmanızı tavsiye ederimMerhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldumEşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz
Ay pardon değilmiş hamile olan başkasıymış yandı kafaKonu sahibi içmesin de bence hamileymiş:) aynen dediğin gibi biri içip diğeri onu toplamaya çalışınca (çiftler içtiğinde genelde arkayı toplamak erkeğe kalıyor) kadına bu zor geliyor. Allah yardımcısı olsun
vazgeçmez bence yol yakınken boşanın . ( ergenliğinden beri içen biri olarak görüşüm bu )Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldumEşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?