Eşim biradan vazgeçmiyor

Benim eski sevgilim doğum günümde 10 bira içmişti ve ben sonrasını cidden anlatmak istemiyorum. Yani söyleyeceklerim bu kadar, şimdi sızıyormuş ama ileride can güvenliğiniz bile kalmayabilir.

gün gelir senden vazgeçer alkolünden vazgeçmez.
yıllar geçer ben çok eziyet çektim dersiniz ama kazancınız sıfır olur
çocuk olduğunda çocuğum için bırakamadım ama mutlu değilim sürekli içiyor, alem yapıyor, evimize bakmıyor dersiniz
para kalmadığında seni satabilir bunlar ütopik şeyler değil yaşanmış hayatın gerçekleri
umarım tedavi olur bunu kendisi istemeli ve gerçekten iradeli olmalı

Çok iyi bir adam beni üzmekte istemiyor biliyoum ben kendisiyle konuştuğum zaman ben biliyorum diyor ama icraate gelince daha ilerisi olmuyor
Cok iyi olmasi gunde 10 biraya verecek parasi olmasi herhalde.. yoksa alkolik bir adamin iyi tarafini goremiyorum...

Ben de eşimin zamanında çok içiyosun diyerek beynini yemiştim. Günde 10 tane içen adamlar varmış. Haksızlık etmişim çiçeğime. Allah sabırlar versin size.

Adam alkolik farkinda misiniz?

Her gun 10 bira nedir? Bir de siziyor kaliyor yazmissiniz. Ya tedavi olsun ya bosanin.

Adamin alkolik oldugunu evlenmeden nasil fark edemediniz?? Mutlaka belli olur, agzi kokar, vucudu kokar, sarhos gezer, saci pistir .... yani KKda okudugum en acaip konulardan biri.

10 bira mı? Ufak kutu 33cl bile içse 3,3 lt yapar. Yemekten önce atıştırmalık niyetine içilecek şey değil.
Bu kesinlikle alkoliklik.
Ben de fena değilimdir içki içme konusunda ama yemekten önce 10 bira mevzusu pek yatmadı aklıma. Ha oturuyo sabahtan akşama deseydiniz okeydi, hoş o da her gün sıkıntı ama. İşten gelip yemekten önce 10 bira kısmı biraz abartı geldi.

Günde on birayı okuyunca benim kalbim sıkıştı, göğsüm ağrıdı. Ayrıca göbeğim Kocaman yağ bağladı. Bu adam hiç mi acımıyor bedenine, sizin üzülmenizi geçtim kendisine hiç mi üzülmüyor. Alkol bağımlısı olmuş besbelli, sizi üzmek istemem ama tedaviyi kabul etmeyecek gibi geldi. Çünkü kendisi rahatsızlık duymuyor gibi görünüyor

Benim eşimde vazgeçmiyor. Eskiden birlikte içerdik haftada 1. Şimdi ben hamileyim, eşimde abarttıda abarttı. 2 3 günde 1 filan içiyor. Azda içmiyor. 10 12 13. Maddi olarakta büyük zarar. Bende çok geriliyorum. Evlenmeden önce biliyordum, evlendik birlikte içtik. Çocuk olsun azaltıcam diyordu, şimdi çocuk doğunca içemem diye içiyor. Güzellikle söylesem anlamıyor, kavga çıkarsam anlamıyor. Sabah olunca haklısın abartıyorum dikkat edicem diyor, akşam gene aynı.. 3.5 yıl oldu değişmedi. Tek sorunumuz bu bira olayı sayılır. Onun dışında çok ilgilidir, yardımcı olur. Tavsiyem eğer içebiliyorsan birlikte için. Bi gün belirle, o gün sohbet muhabbet edin birlikte. Öyle olursa belki hergün tek başına içmez. Biz o şekilde sorun yaşamıyorduk.

Eşim. Bazen 12 13 içtiğide oluyor. Bizim durum biraz farklı tabi. Haftada 1 birlikte içerdik, ben hamile kalınca cozuttu.

Eşim. Bazen 12 13 içtiğide oluyor. Bizim durum biraz farklı tabi. Haftada 1 birlikte içerdik, ben hamile kalınca cozuttu.
Benimki de içince baya içer de , içip sokağa çıktığımızda sağa sola pislik yapar beni sürekli öpücüklere boğar yada çıkarıp salona işemeye çalışır. Neyse ki ilk ve son kez yaşadığım bi olaydı

Benimkinin öyle pislik yapma huyu yoktur. İlk evlendiğimiz zamanlar ne çok içerdik, güzelde eğlenirdik. Ama tek başına içince 2 3 günde 1 bile içse insan geriliyor. Konu sahibi kendi içmiyor galiba. İçmeyen insanada zor olur sarhoş muhabbeti çekmek.

Ben alkol yüzünden 6 ayda boşandım. Benim eşim de neredeyse, hafta içi her gün, işten eve gelmeden bira içip geliyordu, 4 5 tane fln, belki daha fazla bilmiyorum. Hatta serbest bir işi vardı, bazen cebinde fiş bulurdum, saat gündüz 3te tekelden bira almış. Öyle çok sarhoş olmasa bile, ben onu o halde görünce, gözleri hafif kaymış, konuşmasından belli içtiği, tüylerim diken diken oluyordu artık ve elimde olmadan ona olan davranışlarım değişiyordu, kızıyordum. Çok kavga etmeye başladık biz, o içkiyi bırakmayacağını, onun içkisinde bir şey olmadığını, benim abarttığımı ve üstüne gittiğimi söyledi, boşandık. Hele bazen içmeye başladı mı ipin ucunu baya kaçırıyordu, 10 bira yada 3 4 duble rakı ve 5 bira içtiği zamanlar oluyordu. Çok kavga ettik olmadı düzelmedi.

Bizzat yaşayan biri olarak, çok çok doğru bir yorum, her kelimesine yüzde yüz katılıyorum

Konu sahibi içmesin de bence hamileymiş:) aynen dediğin gibi biri içip diğeri onu toplamaya çalışınca (çiftler içtiğinde genelde arkayı toplamak erkeğe kalıyor) kadına bu zor geliyor. Allah yardımcısı olsun

Eşiniz için hala umudunuz varmı ? Bence olmamalı . Eşiniz belliki alkolik şimdi içip sızar yarın birgün size napcagi belli olmaz yol yakınken daha ciddi sorunlar yaşamadan bırakmanızı tavsiye ederim

Ay pardon değilmiş hamile olan başkasıymış yandı kafa

vazgeçmez bence yol yakınken boşanın . ( ergenliğinden beri içen biri olarak görüşüm bu )

Köklü alışkanlıkların değişmesi zordur. Eşiniz gerçekten bırakmak isterse çabalarsa bırakabilir. Yok öyle bir niyeti diyorsanız ayrılmaktan başka çare yok.
Eşiniz içkiye bağımlı. Bağımlılıkları mücadele etmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…