- 13 Nisan 2020
- 19
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
Böyle adama.çocukk falandaa dusunme sakinnnnnn kendine yazik etmissinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstemeyen kişiyi soğutamazsın aynı evde yaşamadan önce de içiyordu söylemeyin bunu aynı ev farklı demişsiniz ama bence fark yok bir gecede vazgeçmeyeceğini biliyordunuz eşinizin kendi istemesi lazım önceMerhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldum Eşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz
Bizde arada içeriz, keyfiyen.Bizim de bir Komşumuz öyle içerdi. Dediğin gibi çocuğuna ne süt ne bez ne meyve alırdı. Karısı sobayı yakacak kömürü yok diye üste dayak yemişliği de olmuştu. Evdeki çekyatları yakmıştı. Annem ve komşular kadına yardımcı olurlardı. Cocuğuna da her türlü bakarlardı. Taşındılar ne oldular bilmem. Ben 15 yaşkarındaydım. Yaşım 43. Adam çok pis içer karısını döverdi.
Biz de eşimle rakı masası kurar yılda 1_2 eğleniriz. Kendini bildikten sonra. Ama içipinsanlıktan çıkanla çok zor.