Eşim benim için artık birşey ifade etmiyor

canım benim teyzem de benzer olaylar yaşadı
Gerçi teyzemin eşi başından beri ailesine düşkündü . Neyse sonuç olarak 25 yaşında ve 27 yaşında 2mühendis oğlunu evlendirdikten snra boşandı . Olan 30 senesne oldu
Bence etraflıca konuş eşinle eğer düzelmiyorsa bitir derim

Aynen canım bende senin gibi pozitif düşünce olayına takmış durumdayım,kuantumla ilgili kitaplar okumaya başladım.Fakat bir şeyler sanırım yarım bende,ya kendimi tamamiyle veremiyorum yada inanmıyorum,henüz çözebilmiş değilim...Şimdi herşey üstüme üstüme geliyor,hayalini kurduğum gerçekleşmesini istediğim bir takım şeyler daha da uzaklara gidiyor...Neyse ama yaşayıp göreceğiz bakalımm..
Sessiz şiddete gelince gittiğim psikolog bana şunu demişti ' bir kocanın karısını dövmesiyle aynı şeyi yaşıyorsun demişti' önceleri saçma gelmişti sonra düşündüğümde fark yoktu,hatta benim yaşadığım daha kötüydü...Tokat atan adamdan çabuk nefret edebiliyorsun,ama susan adama karşı yorum bile yapamıyorsun...Hep içine atıyorsun ve günün birinde çöp patlamaları gibi bummmm,her şeyi yerle bir ediyorsun,ben şu anda bunu yaşıyorum...İçime atmaktan yer kalmadı ve patlamak üzereyim...
Buarada eşim benimle konuşmak için ilk adımı dün akşam attı, sanırım kararlı olduğumu gördü ama henüz birşey konuşmadık...Haa eminimki ben sorgulamadığım sürece hiçbirşey yokmuş gibi davranmaya devam edecek,ama 2 gün sonra aynı şeyleri daha ağır bir şekilde yaşayacam...Yine beklemedeyim anlaşılan, Allah benim ve üç aşağı beş yukarı aynı sorunları yaşayan sizlerin yardımcısı olsunnn...

bu eskisi gibi hissedemiyorum olayı bi kere bile dediğinde kalbe.. o sevgi gerçekten seni mutlu eden sevgi değildir artık.. ısdırabındır. bazen ailene bile karşı çıkmak zorunda bırakabilir hayat seni korkma.. kendine iyi bak ve kendini önemse..

öncelikle mrblar.sizin gibi benimde eşimin ailesi ile problemlerimiz olm kendimiz yaptık...uştu .eşimin ailesinde en ufak bir yardım görmedik ...herşeyi kendimiz yaptık...ufak ufak eşyalarımızı para biriktirdik aldık.ama şimdi düşünüyoruz eşimle iikide bişey yapmamışlar diyoruz.kimselere gebeliğimiz yok diyoruz...bir çorap bile görmedim düşünün artık...ama eşim hep ailesinin yanında oldu ilk zamanlar öfkeliydi tabi yine hatırladıkça kızdığı bir çok şey var...ama unutmamak gerekir ki sonuçta ailesi atamaz satamaz...bu durumda ben eşime hiç karışmıyorum desem yeridir.eşim yine bir eksik olduğu zaman koşar,ihtiyaçlarını karşılar..ben diyemem ki yapmıcaksın ...annesidir babasıdır diyorum ve ilgilenmiyorum...ama şimdi bizden iyisi yok...biz evlenirken eşimin babası eşim için o bana ne yaptı da ben ona neyapıcakmışım diyordu düşünün artık..şimdi de ben senin için herşeyi yaparım diyor..eşimin sayesinde babası rahata erdi...ama ben bunları mesele yapmıyorum istemiyorum eşim ailesi ile benim aramda kalsın,bocalasın...aynı durumda bende olabilirdim o zaman ailemin yanında olmıcakmıydım...sırtmı çevirecektim,asla...bence sabırlı olmayı deneyin,görmezden gelin bırakın ailesi ile görüşsün,isteklerine cvp versin...birgün gelicek oda sıkılıcak ve durun demesini ve yok demesini bilecektir.. bence mümkünse eşinizin aileleri hakkında ileri geri konuşmayın derim,ilişkinizi yıpratmayın...bakın şimdi birbirinizi seven iki insan neduruma düştünüz..inanın hiç değmez...kimse için eşinle kötü olma derim cnm...iyilik yap denize at demişler..eşinizin şu anki durumu çok zor.siz olsanız neyapardınız aynı durumda?...sizde susmayı tercih ederdiniz sanırım...bence evliliğinizi boşanma noktasına getirtecek bir durum yok...tabi bu benim nacizane görüşüm..hakkınızda hayırlısı olsun cnm...karar senin ,hayat senin...:80:

Merhabalar, uzun zamandır nete giremiyorum pc bozuldu bu yüzden kusura bakmayın arkadaşlar,çünü gelişmleri yazacam demiştim...
En son bahsettiğim gibi eşim ilk adımı attı ve bir şekilde konuşmaya başladık...Bir şey halldebildinizmi derseniz hiçbir şey hallolmadı...Dediğim gibi konuşamadığımız çözemediğimiz tek sorun bu, sadece bana beni çok sevdiğini söyleyebildi bende ona benim sevgimin hergeçen gün azaldığını...Çarede mümkün mertebe yalnız kalmamak arkadaş toplantılarıyla vakit geçirmek...Buarada hiçmi konuşmadınız derseniz elbetteki konuştuk,istediği tek şey ailesiyle birlikteyken ona surat yapmamı istemiyormuş...Ailesi onu bekar olarak kabul ediyormuş artık, onlar bir sorun çıkarmıyormuş sorunu şimdi ben çıkarıyormuşum..bunu duyduktan sonrada iyice kötü oldum aslında ama malesef hiçbirşey belli etmiyorum sanki ikili oynuyormuşum gibi geliyor ama susmak çare değil, ayrılmaya korkuyorum, bunu haricindede çözemediğimiz sorun yok anlıyacağınız yine kafam karma karışık...Ona sadece şunu söyledim sen aileni parayla kazanmaya çalışıyorsun sen verdiğin için ve sende bende yokmuşum gibi davrandığn için sorun yok...Ama ben burdayım bütün varlığımla evimizdeyim dediğimde de ses yok...Ayrıca benim kendimden esirgediğim parayı ailesi için harcamasınada dayanamıyorum ki bir kez daha ekstreleri gördüğümde şok oldum...Bende gözümün gördüğünü almaya başladım bakalım farkettiğinde ne olacak...
Şunu çok iyi anladım bu sorun çözülmeyecek ve tekrar görüştüklerinde yine aynı şeyler yaşanacak...Allahım bana sabır ver...

ailesi onu bekar olarak kabul ediyormuş derken ne demek istedi eşiniz?ve bunca söylediğiniz şeye sadece suskun mu kalabildi?aileye gerektiğinde yardım edilir ama onun da bi sınırı olmalı,kendi rızkınızın onlara geçmesi de kul hakkına giriyor.eşiniz fazla sessiz kalıyor ve anladığım kadarıyla bu sessizlik hiçbirşeyin değişmeyeceğini böyle gideceğini belirtiyor.sessiz kalmak yerine orta yolu bulması lazım.bu konuşmalarda sessiz kalmamasını sağlayın bence..size Allah gerçekten sabır versin..

Çok zor bir durum kabul ama sakın öfkenize yenilip bu kadar emek verdiğiniz ilişkiyi bitirmeyin.
Tamam hiçbirşey eskisi gibi değil belki,eşiniz yaşananları unutup ailesine hiçbirşey
yokmuş gibi davranıyor ama inanın bu da çok uzun soluklu olmuycak.
Ailesinin kendisini sadece maddiyat olarak kabul ettiğini anladığında yine ait olduğu yere dönecek...
Siz sadece sabredin ve bekleyin,tüm bu olayların dışında tutun kendinizi.
ne güzel olması gerekeni yapıp kendinizi çekmişsiniz işte,
artık size görünen biçimde zarar veremeyeceklerini biliyorlar ve işlerini arkanızdan çeviriyorlar.
Eşinizin ailesine para yardımında bulunmasına tabiki karışın,sonuçta eve giren para ortak paradır
ve evin ihtiyaçları adına harcanmalıdır öncelikli olarak.
Madem eşinizin parası bu kadar çok,evin ihtiyaçlarını,faturaları,mutfak masraflarını,varsa ev kirasi yada ev kredisi vs neyse tüm herşeyi üstlensin,geriye para kalıyorsa gerçekten ihtiyacı varsa ailesinin
onlara harcasın üstünü.Sizde bir süre kendinizi kemerleri sıkıcam diye hiç şartlamayın,çalışıyorsanız
istediğiniz şekilde harcayında.Ama kendinize ait bir hesap açıp birikim yapın derim.
Evliliğinizin akıbetini şu an kendiniz bile kestiremezken ve en kötü ihtimali düşündüğümüzde,
kardeşinizle olan çatışmanızdan ötürü annenizin evinde bir hayat geçirmeyi istemeyeceğinizden dolayı,
kenarda birikiminiz olması sizin zor günlerinizde ki en büyük desteğiniz olacaktır.
Ama acele karar vermeyin derim.çocuk olayınıda bir müddet daha askıya alın.
Evliliklerde bir gelecek görülmüyorsa sırf deli gibi nükseden annelik hormonlarımız adına,
dünyaya getirdiğimiz çocuklarımıza,biten evlilikler sadece mutsuzluk veriyor.
hiç de canınızı sıkmayın,yaşadığınız hayatta eşinizde olsa sizden daha önemli değil hiçbirşey.
Ne evlilik ne iş...Dilerim eşiniz önceliklerini bir an önce farkeder de normale döner.

Aslını sorarsan ailesinin onu bekar olarak kabul etmesini bende pek anlamlandıramadım.Ucu çok açık bir cümle, kurcaladığında herşey çıkabilir...Diyorum ya herzaman olduğu gibi yine suskun, aramız iyi ama gizlenen bir sürü şey...Aileyle gizli görüşmeler ve hiç bitmeyen istekler...Bilmiyorum buna daha ne kadar dayanabilirim, artık soru sormak ne olacak bizim halimiz demekten yoruldum,herşeyi oluruna bırakayım diyorum ama o olurun arkasıda karanlık gibi...Aynı susukunluğu bende yapmaya çalışıyorum, eskisi gibi herşeyimi paylaşmamaya çalışıyorum.Bu şekilde mutlumusun dersen kesinlikle değilim,çnkü en başından beri iletişimi artırmak adına okuduğum kitaptaki bir bölümü bile ona okuyorak konuşmya çalıştım, ama nafile...Anlık cevaplar sonunda yine sessizlik...Diyceksinki bu adama niye bu kadar dayanıyorsun...Sanırım ben onu çok sevdim,herşeyden çok sevdim,şu anda seviyorum demek doğrumu bilmiyorum ama sevmesem 1 saniye bile katlananam gibi geliyor...Şu bir gerçekki geçmişteki sevgi,aşk kalmadı ama kırıntıları tükenecekmi yoksa toplanıp büyüyecekmi onu görmek istiyorum, bu sancılı süreçten en az zararla çıkabilmek tek umudum...

Evet, malesef çok zor bir durum, söylediklerine kısmen katılsam da bazı terddütlerimde yok değil...Örneğin eşimin bu saatten sonra ailesinin ona verdiği zararları görmesi mümkün değil, çünkü önceleri bazı şeyleri gelip anlatırdı, ailesiyle görüştüğümüz zamanlarda zaten herşey bir yalandı onların hayatları bir yalan üzerine kuruluydu ve her seferinde ailesi adına benden özür diliyordu...Haa herhangi bir tepki veriyormuydu diye sorarsan şuan gördüğüm o ki söylenenler sadece beni sakinleştirmek yada uyutmak adına sadece bana söylenenlermiş...Bunu acıda olsa 4,5 yıl sonra görebiliyorum...Kii zamanında oda ailesinin ona ve bana yaptıklarını kabullenmezken hep geçmişiyle hesaplaşma içerisindeydi ve her konuda onların cahil olduklarını(okumuş cahil bu arada) hayatlarının yapmacıklık olduğunu ve daha bir sürü kötü söylemle anlattığında zaten benim kafamda davranışlardan ötürü canlanmış olan imaj daha da bulanıklaştı ve kendimi geri çekmeme sebep oldu...Bugün eşimi uyaran yok, karşı tarafında istekleri yerine geliyorken onlarda rolleri değiştirdi,ben yokmuşum gibi davranarak bizimkinin suyuna gidip ihtiyaç listelerini hazırlamak ve aldırmakla meşguller...Hal böyleyken sevgili kocam zaten benim istemediğim bir şeyi yapıyor kan kussada kızılcık şerbeti içtim diyerek kendini avutma peşinde olacaktır diye düşünüyorum...
Değindiğin bir nokta var ki ona tamamen katılıyorum, bundan sonra kemerleri sıkmak yok kesinlikle zaten beni en çok yaralayan benim sıktığım kemerden arta kalanları onlara yedirmesi...bu saatten sonra istediğim herşeyi yapacam.Markette en ucuzunu değilde en pahalsını alacam...Haaa çok geçmeden bunuda fark edeceğine eminim...Bakalım ozaman neler olacak...Yaşayıp göreceğiz bakalım...

Merhaba;
Merak ettim şu birkaç günde bir gelişme olmadı mı diye ama yok gibi sanki.
Haklılığın öyle su götürmez ki insan ne diyeceğini kestiremiyor.
Ailesinin eşini bekar olarak görmesini anlarım çünkü işlerine öyle geliyor.
Öyle görmek ve çocukları o durumdaymışçasına rahat davranmak istiyorlar.
Hayata da geçiriyorlar anladığım kadarıyla.
Ama bunu eşinin gelip sana söylemesi de abes,
bir nevi ailesine olan tepkini arttırmak bu.
Düşünememiş diyelim.
Yanlız bu halde bir evliliği yürütmek çok zor.
Bence bir an önce bir çözüm bulmak lazım.
Konuşarak halletmek tabi ki en güzeli ama becerebilseydiniz zaten buraya yazmana gerek kalmazdı.
Suçlu insan psikolojisiyle konuşmayada yanaşmayıp tartışmaya çeviriyordur.
Haklı insanın karşısında söyleyecek söz bulmak zor çünkü.
Ailesinin savunulacak tarafıda yok.Neyin arkasında duracak oda haklı.
Susmak ve hiçbirşey yokmuş gibi davranmak işine geliyor.
Ne düşünüyorsun peki?
Ne yapmayı istiyorsun şu durumda?
Bence en önemlisi bu,yani gerçekten ne istediğin?

Aslını sorarsan bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...Bu konu konuşulmadan çözülmez, yada benim şuandan yaptığım gibi kısasa kısasla...Sadece zamana bırakmayı deniyorum...Bugün çok iyiyiz hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor eşim ama benim yüreğimde kafamda ne fırtınalar koptuğunun farkında değil malesef...Son zamanlarda ailesiylede çok sık görüşüyor (telefonla),1 aydır hiç gitmedi bildiğim kadarıyla...Birşeyler dönüyor fakat ne olduğunu bilmiyorum, sormuyorumda açıkçası (nasılsa çıkar kokusu)...Dediğim gibi sadece zaman, içimdeki kırıntılar ya bitecek yada birleşerek büyüyecek, bazı şeylerin farkına varmasını bekliyecem...Ama şu bir gerçekki ben de eskisi gibi değilim, bakalım ne zaman soracak sorun ne diye...

Cevap veriyorum''hiç bir zaman''
Sormaz çünkü vereceğin cevaplar onu asla memnun etmeyecek türden.
Aynı geminin dümenini kullanan,aynı limana yanaşmaya çalışan iki kişiyken,
O çoktan isteyerek korsanlara teslim olmanın verdiği suçluluğu yaşıyor.
Veee malesef konu erkeklerin ailesi ve sorumsuz davranışları olduğu zaman;
bunu konuşmak hiç mantıklı bir fikir gibi gelmiyor onlara.
Başlarda ''aynı taraftayız,bende senin gibi düşünüyorum,BİZ varız gerisi düşman kuvvetleri''
gibi güven çabaları verilir,sonrasında örnekte görüldüğü gibi kıyın kıyın aileye yanaşmalar başlar.
Belki başlarda gerçekten samimidirler ama ''aile''kavramı her zaman insanın en hassas noktasıdır ya,
ordan gafil avlanırlar işte.Bence konuyu O'nun açmasını beklemektense,sana gayet normal davrandığı
şu günlerde gayet normal ve sıcak davranarak sen açsan?
O'na eski günleri özlediğinden,ailesiyle ilişkisine karışmak istemediğinden ama öncelikleri konusunda
yanlış davrandığından bahsetsen.Örneğin maddiyat konusu bence kesinlikle konuşulması gereken bir sorun,diğer konularınızı sen bilirsin ama maddi konularda evin ihtiyaçları dururken ailelerin ihtiyaçlarının
karşılanması ilginç.
Bunu genelde anne babalar yeni düzen kurmuş evli çocuklarına yaparlar.
Tabi bizim anlayışımızda olan aileler.
Herneyse eşinle konuşmalısın bence,tartışmadan,ailesinin size yaptıklarına hiç değinmeden.
Biz kadınların aslında yaptığı en büyük yanlışlardan biri de;
dolup dolup taşmak,ve taşarkende en son takıldığımız sorun haricinde geçmişte ne varsa kusmak!!!
Yanlış!!!O an sorun neyse sadece o konuya odaklanıp o konuyla karşı tarafın kafasını iyice şişirsek:)
zaten tövbe edecek :)
Ama geçmişten başlayınca eteğimizdeki taşları dökmeye''eeehhh herşey mi karşı tarafın suçu,
ne çok şeye takılıyorsun,hep insanlar mı suçlu,dönüp birde kendine bak''diyen örnekleri burda hergün okuyoruz.zaten ailelerinin suçunu bastırmak için kükremeye hazır erkekler,üstüne dolup dolup
geçmiş olayları temcit pilavı gibi ısııtıp ısıtıp sununca o güzel medeni konuşmalar yerini bir anda,
hararetli tartışmalara bırakıyor.
Yineliyorum,bence konuşmalısın.
Böyle ortada bir sorun varken hiçbirşey yokmuş gibi davranmaya çalışmak çok tehlikeli...

Son düzenleme:
Haklısın aslında ama malesef ne kadar doğru olsanda dürüst olsanda haklı olsanda söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır...Benim kocamda beni hiç bir zaman anlamadı anlamıyorda...Adam kendini ailesinin görmediklerini alamaıyacaklarını almakla borçlu hissediyor...Bunu defalarca söyledim,defalarca anlattım,belki dediğin gibi gçmişi de kustum ama her an öyle temcit pilavından da kaçınmyaa çalıştım yada şimdilerde böyle yapıyorum.Görünen o ki değişen hiç bir şey yok, başlarda kesinlikle ben haklıydım,doğru düşünüyordum şimdi ne oldu da roller değişti hayretler içinde izliyorum...Örneğin ben bu kadar yıl çocuk sahibi olmak istemedim,istemedim ki daha iyi bir işim olsun dedim, borçlarımız bitsin dedim, çocuğuma kendi yaşadığım geçmişin çok daha iyisini yaşatayım dedim,onu hiçbirşeyden mahrum etmiyim dedim....vs...İlk zamanlarda eşimde aynı fikirdeydi, ama bugün benim yiğenimin bilgisyaarı olmalı,kardeşim,ablam arkadaşlarının yanında mahçup olmamalı diyerek kendini farklı bir kimliğe sokmakta...Onun ablası tek maaşla iki çocuk yapmayı biliyr ve çocuklarının sahip olduğu en değerli şeyler bizim tarafından alınmıştır, ama karşılığında bir teşekkür bile görülmemiştir...Aile de ablaya destek oluyor,bende kredi çekerek kiramı ödeyip anlam kıymet bilmeyen insanların ihtiyaçları peşinde koşuyorum...Buarada yanlış anlaşılmasın eşim banada her zaman der istediğini al diye pahalıda olsa al der.Ama benim vicdanım rahat etmiyor ki herşeyim krediyken borçken nasıl alayım sorunda burdan çıkıyor zaten.Tut ki aldım 2 ay sonra debeleniyor ödeyemiyorum diye bu seferde benden maaşımı istiyor ve çıldırıyorum o zamanda...
Yine çok konuştum (yazdım:)))) kusura bakmayın çok doluyum çok...Sanki burda yazınca içimi boşaltmış oluyrum...Tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için...

eşini kendine baglamaya calıs son care olarak demesı kolay gercı artık gururuna yedirip ona bile zahmet etmek ıstemıyorsundur bence ve haklısın ama yuva kolay kurulmuyor emek harcanmalı o yüzden...

merabaaa arkadaşlarr bende aranıza yeni katılıyormmm benide aranıza alırmısınızzz

eşini kendine baglamaya calıs son care olarak demesı kolay gercı artık gururuna yedirip ona bile zahmet etmek ıstemıyorsundur bence ve haklısın ama yuva kolay kurulmuyor emek harcanmalı o yüzden...
merabaaalarr arkadaşımmm ben melmaa nilüfer sanırmmm nasılsınnn canımmm benn yeniyimmde

Allah yardımcın olsun guzelım..yaşadıklarını okudukca senin için çok üzüldüm... çok üzgünüm ama eşinin değişeceğini sanmıyorum...sadece ailesi için yaşıyor gibi..sen bir kenara itilmişsin...eşinin ailesi seni yok farzediyorlar, oğullarını bekar olarak görmek bence bu anlama geliyor...senin hatan baştan beri çok sessiz kalman...bir süre daha bu şekilde sabredeceksin ama nereye kadar..bardak taşacak bi zaman sonra sende de...işte o zaman eşin ya seni ,yada ailesini tercih edecek..belki seni greçekten kaybedeceğini anladığı an bazı şeyler kafasına dank edecek...belkide sen ondan tamamen vazgeçeceksin bu yorgunlukla...Allah yardımcın olsun canım..ben olsam ne mi yapardım..eğer eşime olan sevgim ,saygım tamamen bitmiş ise,çocuk da yok, annecigimle yaşardım..erkek kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama,bir süre sonra o da annenin yanından ayrılır nasılsa..umarım bir an evvel eşin kendine gelir ve AİLESİNİN artık SEN olduğunu anlar...

esinizin ailesine ve akrabalarina yardimda bulundugunu nasil anlamadiniz?
gelirlerinizi ayri ayri mi harciyorsunuz? ya da ayri yerlerde mi topluyorsunuz?

evdeki muhasebe islerini siz yapsaniz ozaman belki esinizin gereksiz para harcamasini önlemis olursunuz.Kusura bakmayin gereksiz diyorum cünkü kendi eviniz haricindeki her harcama gereksizdir benim icin.

esinizle tatile gitseniz bi kredide kendi keyfiniz hatta evliliginizin kurtulmasi icin ödeyin dimi ama :) 10 gün basbasa kalsaniz belki o eski kimyayi yakaliyabilirsiniz hem dinlenmiste olursunuz. gidin söyle hersey dahil bi yere keyif catin...

Baska sehre tasinsaniz yada ailelere cok yakin olmayan her canin istedigin pirtt diye gidilmicek bi mesafe olsa ???

esinizin ailesine ve akrabalarina yardimda bulundugunu nasil anlamadiniz?
gelirlerinizi ayri ayri mi harciyorsunuz? ya da ayri yerlerde mi topluyorsunuz?

Malesef sabit bir gelirimiz yok,serbest meslek olunca eşimin işi takip etmek imkansız, bi ara çok kafa patlattım ama olmadı,beceremedim, gelir ve gider her ay değişiyor malesef...

Ailesine olan harcamaları anlamadım değil aslında ilk başlarda makul değerlerde olduğu için göz yumdum, kesinlikle karşı çıkmadım.Sonrasında onlardan gelen tepkileri gördüğümde yapmaması için elimden geleni yaptım.Hatta hakkımı helal etmiyorum, benim rızkımı kıymet bilmeyen kişilere veremezsin dedim...Fakat ben öyle dedikçe hep daha fazlasını yaptı eşim, her seferinde meblağlar artmaya başladı, bende salak gibi aman üç kuruş para biriktiriyim borcumuz var diye, elimi cebime sokmaya çekinip durdum,sıkıştığında maaşımıda verdim ve iş buralara geldi...İşin en kötüsü ne biliyormusunuz beni kırmak pahasına bukadar verici davranırken ailesinden kendisine bu zamana kadar bir çift çorap bile gelmedi...Kardeşi işe başladı, maaşından beş kurşluk bir hediye almadı abisine,ne bileyim ablası geldiğinde hiç bir şey yapmadı ve benim kocam bunlar normalmiş gibi davranmaya devam etti.Bunun yanında da bir doğum gününde annem hediye almadıysa buna üzüldü,şunu unuttu ki hayatında ilk hediyesinide annem ve benden almıştı...Benim anlayamadığım insanlar nasıl bu kadr nankör oluyor,her gece dua ediyorum Allahım bana sabır ver diye, yoksa gerçekten işim çokk zor...

canım bu kadar üzme kendini azcık kendine izin ver sakinleş şimdi dolmuşsun . sonra kendi kendine bir düşün yanlış anlama ama eger kesin yürümeyecek durumdaysa biraz çekip cocuk olup sonra aaaa yeter deyip ayrılırsan çook yazık olur.. evladın yokmuş ayrıl demek haddime düşmez ama sakinleştiğinde gözden bir geçir ilişkinizi sana tavsiyem bu . ayrıca erkekler asla ailelerinin arkasından konuşmaya gelemiyor malesef sen doğruyu da söylesen yalancı ailesini istemeyen gelin durumuna düşüyorsun allah yardımcın olsun inş :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…