Eşim benim için artık birşey ifade etmiyor

Hayırdır bu nasıl bir tepki, anlaşılan sende emeksiz kardeş parası yiyenlerdensin...Sana şunu söyliyim evimdeki gelire emin ol katkım var haa geçmişte çok daha fazlaydı ve ben aktif çalışırken ailesi benim paramla caka satıyordu, bide arkamdan nasılsa gelin tutumlu o çalışsın biz yeriz muhabbeti yapıyordu...
Valla kimse benim hakkımı rızkımı ben kendimi sıkarken şuursuzca tüketemez, şu aşamada kocamında eviminde muhasebesini yapmak en doğal hakkım,Allah'a şükür neyin ne olduğunu kavrıyacak kabiliyetteyim, kimseye emeksiz ver yiyeyim demediğim gibi hakkımı da helal etmem...
Lütfen bir yorum yaparken lafın nereye varacağını düşünün, herşey aldatıp karıyla kızla kumarla yemekle olmuyor, evlilik de öle tek taraflı yürümüyor...Sen razı gelebilirsin fakat ben gelmiyorum...

arkadaşım konunu okuyunca akıbetini çok merak ettim,hala birlikte misin?çocuğun var mı?aslında eşinin seni çok sevdiği belli.

erkeklerde ailesine yardım etme geleneği meşhurdur.

ya sizde kendi çalıştınızı ailenize yedireceksiniz dank edecek ona,

yada hesapsızca geleni harcayaksınız ki verecek bişeyi kalmasın,

mantıksızca belki ama erkekler başka çare bırakmıyor..

Bence onun ailesi yüzünden yuvanı yıkma beraber onun annesine git ama konuşma ,yüz verme bu para olayı değil sana değer vermeme olayı aslında

Merhaba,
Oncelikle bosanma ve bitirme dusuncesini tamamen aklinizdan cikarmaniz gerekiyor. Ortada emek verdiginiz ve kurdugunuz bir yuva var. butun su ‘bitir, bosan’ yazanlari gercekten dikkate alma hic!!

Allah emek vermeden, mucadele etmeden bosananlari sevmez.
Simdi sizin yapmaniz gereken ilk ve en ONEMLI sey birgun esinize cok onemli bi konu uzerine konusmaniz gerektigini soyleyin ve bir zaman saat ayarlayin. Sizin icin ne kadar onemli oldugunu soyleyin.
Oturup KARI KOCA YANI AILE konusmaniz gerek basbasa.
Ciddi bir sekilde fakat sinirlenmeden gulmeden derdini oaylasmalisin. Ben boyle bir evlilik istemiyorum deyin ve probleminizi anlatin.

Baktin dinlemiyor veya takmiyor ozaman kendi ailene soyle ve onlar ya esinle yada onun ailesiyle konussunlar. Sonucta onlar uretiyor bu problemi

Merhaba,
Oncelikle bosanma ve bitirme dusuncesini tamamen aklinizdan cikarmaniz gerekiyor. Ortada emek verdiginiz ve kurdugunuz bir yuva var. butun su ‘bitir, bosan’ yazanlari gercekten dikkate alma hic!!

Simdi sizin yapmaniz gereken ilk ve en ONEMLI sey birgun esinize cok onemli bi konu uzerine konusmaniz gerektigini soyleyin ve bir zaman saat ayarlayin. Sizin icin ne kadar onemli oldugunu soyleyin.
Ciddi bir sekilde fakat sinirlenmeden gulmeden derdini oaylasmalisin. Ben boyle bir evlilik istemiyorum deyin ve probleminizi anlatin.

Baktin dinlemiyor veya takmiyor ozaman kendi ailene soyle ve onlar ya esinle yada onun ailesiyle konussunlar. Sonucta onlar uretiyor bu problemi
Güzel öneriler.
Fakat 2011 yılının konusu :)

Merhaba,

Konu 2011 de açılmış konuyu hortlatmissiniz

Back