evdeki muhasebe islerini siz yapsaniz ozaman belki esinizin gereksiz para harcamasini önlemis olursunuz.Kusura bakmayin gereksiz diyorum cünkü kendi eviniz haricindeki her harcama gereksizdir benim icin.
esinizle tatile gitseniz bi kredide kendi keyfiniz hatta evliliginizin kurtulmasi icin ödeyin dimi ama :) 10 gün basbasa kalsaniz belki o eski kimyayi yakaliyabilirsiniz hem dinlenmiste olursunuz. gidin söyle hersey dahil bi yere keyif catin...
Baska sehre tasinsaniz yada ailelere cok yakin olmayan her canin istedigin pirtt diye gidilmicek bi mesafe olsa ???
Dimi ya aslında en mantıklı şey bu, bende yıllardır aynı şeyleri savunuyorum....Ama nerdeeee, eşimin işleri çok yoğun, hafta sonları bile çalışıyor...Bende ona madem bu kadar çalışıyorsun çalışıpta kendimize vakit ayıramadıktan sonra ne nalmı var diyorum,öncesinde haklısın diyor ama sonra hesap yapmaya başlıyor...Hatta ben geçen hafta kar tatili yapalım dedim kayak falan yaparız dedim otelleri araştırdı ve çok pahalı olduğunu söyleyip topu bana attı.Bende ses etmedim,çünkü ver maaşını dediğini duymak istemiyorum artık...Çünkü her yaz böyle oluyor, tatile gidiyorsak benim maaşımla gidiliyor...Ama ailesiyle vakit geçirilince ne iş kaybı ne para kaybı oluyor...Ben anlatmaktan yoruldum artık,inanın...
Sanırım dediğin gibi en iyisi uzak bir yere taşınmak, çünkü sorunlar büyüyecek ablasıda bulunduğumuz ilden ev almış taşınacakmış, (şimdi duyar gibiyim madem bu kadar yardıma muhtaç nasıl oluyor bu diye dimi))) (bunu sakın bana sormayın,aklıma geldikçe çıldırıyorum, kesinlikle kıskançlık değil ama kocamın yıllardır salak yerine konmasına üzülüyorum)) (bu insanlar çocuklarına bilgsayar alamadılar düşünün tek maaşla yaşayan insanlar, herşeyi bize aldırıp birikim yapıyorlar,bizde kredilerin günü geçmesin diye kemer sıkıyoruz)))
Yine çok sinirlendim, kusura bakmayın...